Sabredenler Kulübü 2012 :)

katılıyorum sana canım bu fikirle yatıp bu fıkırle kalkıyoruz neredeyse bende öyle soylemiştim arkadaslara bılıncaltndan dolayı kaynaklanıyor.ama yınede umutlandırıyor ınsanı :S

canım ben okuduğumu sana bağışlıcam işte,öyle olmaz mı:26:

canım, ben söz verip yerine getirememkten korkuyorum....
ama bil ki, hemen hemen her namazımdan sonra senin için dua ediyorum, kendim için ederken...
iş yerinde okumam mümkün olmayacak, evde koşuşturmayla unutursam üzülürüm sonra, haftasonu da yatılı misafirim var...
böyle okuyamam dediğime de üzülüyorum aslında, yardım etmek istiyorum ama darılma bana olur mu...
inan zaten benim dualarımdasın

canım ben okuduğumu sana bağışlıcam işte,öyle olmaz mı:26:
olur cnm benm olurrrrrr:):):)dua edin yeterki hepsi olur:)

kızlar ozaman şöle yapalım ben şimdi baktımda abdestsiz başörtüsüz adet zamanlarında falanda okunan bi duaymış.. ben iş yerinde bolca okurum öyle günah olmuyorsa...
amlyta son günler kala bitiremessem size söylerim yardım edersiniz böyle olurmu:)
abdestsiz başörtüsüz adetliyken okunur demi internette öle yazıyoo

yok bebegim üzülme okurum diyip okuyamassan daha zor olur:)bide ne bi eksik ne bi fazla olurmus bu dua :)hiç birinizi sıkıntıya sokmam istemem.. sen aklına geldikce dua etsende olur balım benim:)ben en iyisi okuyayım amlyta kdr bitiririm öle tahmin eidyorum ama yetiştiremessem yardım alırım sizden::)

Son düzenleme:

evet cnm okunuyor.ayt degil bir cesit salavat. sen basla ben yardim ederim ins.

Allah Razı olsun cnm bnm ben başörtülü. Abdesti okunur sandığımdan yetiştiremem dıyordum ama is yerinde bos anım oluyor iste okusam bitiririm eger bitmessede sizden yardım alırım :)

evet tabi okunuyo canım,allah kabul etsin,ellerimizi boş çevirmesin inşallah

Allah Razı olsun cnm bnm ben başörtülü. Abdesti okunur sandığımdan yetiştiremem dıyordum ama is yerinde bos anım oluyor iste okusam bitiririm eger bitmessede sizden yardım alırım :)

tabi tabi, peygamber efendimize selam olduğundan, salavat her türlü okunabiliyor...

dediğin gibi yapalım...arada fırsat bulur da okuyoabilirsem, sana sayısını söylerim canım...

Son düzenleme:
merhabalr kızlar....
ben geldim yine,geçen aylarda biraz uzak kalayım,belki bu işe yarar demiştim ama dayanamayıp gelmiştim.ama bu sefer kesinkez bir ara vermeye karar verdim.bi süre buralarda olamayacağım,kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun...
çok çok sevdiğim forumdaşlarım dostlarım,inşallah bu süreçte hamile kalırsınız ve hamilelik haberlerinizle karşılarşırm inşallah...
herşey gönlünüzce olsun....

Son düzenleme:

ben de dönem dönem bu forumdan ayrılmaya karar verdim... o zamanlardaki sıkıntılarım geçmiş değil, daha da zorlayıcı durumlardayız şu sıralar. ama bir şekilde uzak kalamıyorum buralardan.
eğer ruh sağlığına, kafandan bebek fikrini uzaklaştırmana iyi gelecekse tabi ki yapmalısın dediğini.
ben şahsen istemem gitmeni
herşeyi paylaşıyoruz burada sonuçta, yine konuşalım dertleşelim isterim ama tümüyle senin kararın.
umarım pdr55 gibi sen de bir gün ben hamileyim diye gelirsin...
Allah yar ve yardımcın olsun

bende düşünüyorum bunu canım buraya katılalı fazla olmadı ama sankı burdayken daha cok dusunuyormsm gıbıhıssedıyorum.ama nedense kopamıyordmda:)

canım daha geçenlerde aklıma gelmiştin uzun zamandır yazmıyor diyordum.çektiğin sıkıntıları biliyorum.allah nazarlardan saklasınçok çok sevindin.allah evladını sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.

kızlar bilgisayarım bozuk bir süre gelemeyebilirim.başka bilgisayardan yazıyorum.kendinize çok iyi bakın.

recsn canım sana msj larım geliyor mu...

reglime 3 gün vardı.ama ölesine yaptım.şüphelendiğim bişey olmadı.yumurtlama gününde degil tam tersi adet bitiminden 3 gün sonra döllenmiş.

heh aynı benım olay ıstee ben bu ay ovulasyon testı kullandım reglım 5 gu suruyo
reglden 3-4 gun sonra yumurtlamam başlıyo yanı 9. gun baslıo 11. gün son bitiyo
canım senınde yumurtlaman erken demekkıı ay ınsallah benımde tutmustur bu ayy

canım evet sweet doğru dımıs :) sen oku eksık kalanı sle ben de okurum

sen bılırsın canım kımısını forumlar cok etkılıyor ınsallah sen de hamış kalıp donersın

Allah a emanet ol

canım eğer yetiştiremezsen hertürlü yardım ederim inşallah herşey gönlünce olur çok istiyorum burdaki herkesin hamiş olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…