- Konu Sahibi minikgelin
-
- #21.461
reglime 3 gün vardı.ama ölesine yaptım.şüphelendiğim bişey olmadı.yumurtlama gününde degil tam tersi adet bitiminden 3 gün sonra döllenmiş.
bu ay bende bebek emzirdigimi gordum cnm. arkadasim cocugu olmayan biri gorurse cocugu olucana cikar demisti ama ben inanmiyorum artik. buna benzer cok ruyalar gordum ve her seferinde bu ay olucak ondan gordum diodum ama hepsi bilinc altindan kaynaklaniyor, surekli aklimizda bebek fikri oldugundan oluor
cnm cok guzel bi haber. Kucagina saglicakla alirsin ins.
kızlar ben Salat-ı Tefriciye okumaya başlıycam 4444 kez bana yardım edermisiniz.. nekdr erken biterse okdr iyi diyor internetten araştırdım... mayısın ortasında bitirmiş olsak yeter:)
kimler bana yardım edebilir günde kaç kez okuyabilir ona göre bende okuyayım:)
okudukca yazın bende not ederim :)
şu arkadaşınıza yardım edin kızlar etrafımda söylüycegim kimseler yok
ama zorlamıyayım sizi musait olanlar okusa bana yeter:) 1 kişi 1 kişidir:)
ben onun haricinde birsürü dua okuyorum :)
bide kızlar günde 707 kere "ya varis" derseniz rabbim bi evlat nasip edermiş..10 dk da söylüyorum zikirmatik aldım :)sizde söyleyin çok faydalıymış:)
kızlar ben Salat-ı Tefriciye okumaya başlıycam 4444 kez bana yardım edermisiniz.. nekdr erken biterse okdr iyi diyor internetten araştırdım... mayısın ortasında bitirmiş olsak yeter:)
kimler bana yardım edebilir günde kaç kez okuyabilir ona göre bende okuyayım:)yada ben 300- 500 okurum diyin oda olur:)
okudukca yazın bende not ederim :)şu arkadaşınıza yardım edin kızlar etrafımda söylüycegim kimseler yok
ama zorlamıyayım sizi musait olanlar okusa bana yeter:) 1 kişi 1 kişidir:)
ben onun haricinde birsürü dua okuyorum :)
bide kızlar günde 707 kere "ya varis" derseniz rabbim bi evlat nasip edermiş..10 dk da söylüyorum zikirmatik aldım :)sizde söyleyin çok faydalıymış:)
olur cnm benm olurrrrrr:):):)dua edin yeterki hepsi olur:)canım ben okuduğumu sana bağışlıcam işte,öyle olmaz mı:26:
canım, ben söz verip yerine getirememkten korkuyorum....
ama bil ki, hemen hemen her namazımdan sonra senin için dua ediyorum, kendim için ederken...
iş yerinde okumam mümkün olmayacak, evde koşuşturmayla unutursam üzülürüm sonra, haftasonu da yatılı misafirim var...
böyle okuyamam dediğime de üzülüyorum aslında, yardım etmek istiyorum ama darılma bana olur mu...
inan zaten benim dualarımdasın
canım, ben söz verip yerine getirememkten korkuyorum....
ama bil ki, hemen hemen her namazımdan sonra senin için dua ediyorum, kendim için ederken...
iş yerinde okumam mümkün olmayacak, evde koşuşturmayla unutursam üzülürüm sonra, haftasonu da yatılı misafirim var...
böyle okuyamam dediğime de üzülüyorum aslında, yardım etmek istiyorum ama darılma bana olur mu...
inan zaten benim dualarımdasın
olur cnm benm olurrrrrr:):):)dua edin yeterki hepsi olur:)
kızlar ozaman şöle yapalım ben şimdi baktımda abdestsiz başörtüsüz adet zamanlarında falanda okunan bi duaymış.. ben iş yerinde bolca okurum öyle günah olmuyorsa...
amlyta son günler kala bitiremessem size söylerim yardım edersiniz böyle olurmu:)
abdestsiz başörtüsüz adetliyken okunur demi internette öle yazıyoo
evet cnm okunuyor.ayt degil bir cesit salavat. sen basla ben yardim ederim ins.
kızlar ozaman şöle yapalım ben şimdi baktımda abdestsiz başörtüsüz adet zamanlarında falanda okunan bi duaymış.. ben iş yerinde bolca okurum öyle günah olmuyorsa...
amlyta son günler kala bitiremessem size söylerim yardım edersiniz böyle olurmu:)
yok bebegim üzülme okurum diyip okuyamassan daha zor olur:)bide ne bi eksik ne bi fazla olurmus bu dua :)hiç birinizi sıkıntıya sokmam istemem.. sen aklına geldikce dua etsende olur balım benim:)ben en iyisi okuyayım amlyta kdr bitiririm öle tahmin eidyorum ama yetiştiremessem yardım alırım sizden::)
merhabalr kızlar....
ben geldim yine,geçen aylarda biraz uzak kalayım,belki bu işe yarar demiştim ama dayanamayıp gelmiştim.ama bu sefer kesinkez bir ara vermeye karar verdim.bi süre buralarda olamayacağım,kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun...
çok çok sevdiğim forumdaşlarım dostlarım,inşallah bu süreçte hamile kalırsınız ve hamilelik haberlerinizle karşılarşırm inşallah...
herşey gönlünüzce olsun....
merhabalr kızlar....
Ben geldim yine,geçen aylarda biraz uzak kalayım,belki bu işe yarar demiştim ama dayanamayıp gelmiştim.ama bu sefer kesinkez bir ara vermeye karar verdim.bi süre buralarda olamayacağım,kendinize iyi bakın.allah'a emanet olun...
çok çok sevdiğim forumdaşlarım dostlarım,inşallah bu süreçte hamile kalırsınız ve hamilelik haberlerinizle karşılarşırm inşallah...
Herşey gönlünüzce olsun....
reglime 3 gün vardı.ama ölesine yaptım.şüphelendiğim bişey olmadı.yumurtlama gününde degil tam tersi adet bitiminden 3 gün sonra döllenmiş.
Allah Razı olsun cnm bnm ben başörtülü. Abdesti okunur sandığımdan yetiştiremem dıyordum ama is yerinde bos anım oluyor iste okusam bitiririm eger bitmessede sizden yardım alırım :)
merhabalr kızlar....
ben geldim yine,geçen aylarda biraz uzak kalayım,belki bu işe yarar demiştim ama dayanamayıp gelmiştim.ama bu sefer kesinkez bir ara vermeye karar verdim.bi süre buralarda olamayacağım,kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun...
herşey gönlünüzce olsun....
Allah Razı olsun cnm bnm ben başörtülü. Abdesti okunur sandığımdan yetiştiremem dıyordum ama is yerinde bos anım oluyor iste okusam bitiririm eger bitmessede sizden yardım alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?