- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.221
bacım ne cabuk geldi bat zamanın:) kaç gün var söle bakim erken yapmışsan negatif çıkarselam kızlar...
bugün test yaptım malesef negatif çıktı Off offf
bana bak başka bir forumda bu ay olmazsa bırakacağını yorulduğunu yazmışsın saçmalama tamam mı!Sen elinden geleni yapıyorsun yapacaksın da ve gerisini Alllah'a bırakacaksın.O kadar!
sabah daha iyi diyorlar cnm ama biz de yapamıyoruz çünkü iş olunca olmasıu çok zor 5 de falan uyanıp yapcamki anca yetişeyim.. zaten eşim uyanır uyanmazda yapmaz:)
ondan akşam mecburen yapıyoruz.. ilişkinin uzunlugu farketmez cnm önemli olan spermlerin yumurtayla buluşması:) biz bebek yapcaz diye çok aşkla yapamıyoruz üstün kötü yapıyoruz:)
tam bilmiyorum normale göre ayın 9 u ama düşük yaptım geçen ay ve kanamam 16 gün sürdüğü için kesin ne zaman bilmiyorum .(
bacım ne cabuk geldi bat zamanın:) kaç gün var söle bakim erken yapmışsan negatif çıkar
he valla baıcm ne yalan söylüyeyim ben acaip yoruldum bu ay bile çok yapasım yoktu ama preseed yolladı ayen1986 onun için bu ayda bırakmadım.. hayıt tohumu içiyorum 1.5 aydır şuanda bırakasım var içmemeyi düşünüyorum belki bu hafta içerim bırakırım..önümüzdeki ay dinlencemmm olmassa yoruldum valla sadece ovulasyon zamanları yine çalışcam tabii :)yine olmassa doktora gitcez
anladım cnm sagolasın artık herkes için hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kovuşalım........
bence doktora bu ayın sonunda gidin.
işine karışmak gibi olmasın ama yine de karışayım azcık:))) zaman kaybetmeyin balım kim bilir belki de sorun eşindedir olur ya sperm azlığı olabilir hareketli spermeler az olabilir bir an evvel tedaviye başlarsın hiç değilse.inşallah hiç bir sorun yoktur ama vakit değerli kaybetme bence
bacım ne cabuk geldi bat zamanın:) kaç gün var söle bakim erken yapmışsan negatif çıkar
batı bilmiyorum ki
16 gün sürdü ya kanamam normal bat diye hesapladım...
ama yok...
biliyorum canım geçen ay düşük yaptığını Allah bi daha yaşatmasın.ama testi çok erken yapmışsın bi dur bakalım hiç değilse iki gün geçsin günün
Aminnn....
günümü bilsem bi :26:
günaydın kızlar cuma akşamı geldı reglımm :)
sonrakı beklenen reglım 3 şubat çalışma tarıuhlerımız 15 ocak-20 ocak :)
haydı hayırlısı olsun bakalım :)
kızlar ben çok kötüyüm.klomen yüzünden 2 tane 4cm kist oluşmuş.doğum kontrol hapına başlattı doktor.artık o kadar bitmiş durumdayım ki anlatamam.ne yapıcamı ne hissedicemi bilmiyorum.sabahtan beri resmen böğüre böğüre ağlıyorum.bu çok kötü bi duygu.allah sabır versin.hem bebek olmuyo hemde aksilikler yakamızı bırakmıyo.hiçbişey yapmak istemiyorum ne konuşmak ne yemek ne uyumak.resmen içim bomboş kocaman bi boşluk sadece
kızlar ben çok kötüyüm.klomen yüzünden 2 tane 4cm kist oluşmuş.doğum kontrol hapına başlattı doktor.artık o kadar bitmiş durumdayım ki anlatamam.ne yapıcamı ne hissedicemi bilmiyorum.sabahtan beri resmen böğüre böğüre ağlıyorum.bu çok kötü bi duygu.allah sabır versin.hem bebek olmuyo hemde aksilikler yakamızı bırakmıyo.hiçbişey yapmak istemiyorum ne konuşmak ne yemek ne uyumak.resmen içim bomboş kocaman bi boşluk sadece
canım bende klomene başladım bu ay günde bir içtim.kontrole gittim sadece sağ yumurtalığımda 1 tane yumurta oluşmuş dedi.ilişki günlerini söyledi.inşllh sonuç alırım.tek yumurta olmuş.sen günde kaç tanbe içtin ve kaç yumurtan oluşmuştu.korkuyorum kist olur benimkkide çatlamz diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?