Sabredenler Kulübü 2012 :)

Kızlar yaa benim adetim 4 gün gecikti, iki gün önce kan testi yaptırdım 0 çıktı, hala adet de olmadım... Sizce kanda görünmemesi gibi bir durum olabilir mi????

aynen kayın valideme bende müsait değil girme derim öle kıyamet koparacak şekilde değil ama ben girme demişsem vede o girmişse eşim kıyameti koparır yeterince yontulmuş olsa gerek ilk senelerimde nasıl aglardım eşim ilgilenmiyor sevmiiyor beni diye anam baktım olmıcak onun bana yaptıklarının aynını uyguladım tabi ona his ettirmeden şimdi dediğin gibi bensiz bakkala adım atmaz birlikte gitcez die bu erkeklere sevgili olsun eş olsun fazla değer verdinmi daha çok üstüne geliyorlar bebek yaptıgında zaten ilgin bebege karsı olacagı için iyice yaklaşacaktır ay biz kadınlar bıraz fazla fenayız :)))

slm kızlar nslsınız bakim:)
ben bugun iyiyim dün sinri olmuştum kocama kaynanama..
ama bugun kocama baya söyledimm...dedim benden habersiz sakın misafir davet etme bu senin annende olsa benim annemde olsa farketmiyor.. tahamülüm yok habersiz pat diye gelen misafire...
anneni çagırdın insan sorar müsaitmisin kızım diye ama hiç sormadan direk tamam dedii..hadi geldin bari adam gibi oturma odasında otur ne geziyorsun evii kurcalıyorsun..ben misafir wc sini açıyorum inatla annen bizim banyoya gidiyor müsait deil dememe ragmen giriyor.. kirli sepetimi açıyor ..ayıp ya hiçmi görgü kurallarını bilmiyor kirli sepet açılırmı yaaa..ben annenin daha ne banyosuna ne yatak odasına girdim o benimkine giremez dedim..
eşim abartma dedii..bende annen görgüsüz işte kabul et o fazla rahat bense hiç hoşlanmam.. bidaha benden habersiz çagırırsan eve almıycam dedim ama bunları söylerken öle sinirlendimki kızlarrr anlatamam.. eşim tmm ya falan dedii baktı sinirliyim geçiştirdi..
vallaaa çocuk olunca bizden çıkmaz kaynanam eminim işe gittigimde evimin her yerini karıştırır.. ama ben evime deilde bebegi götürcem kaynama.. çünkü kaynanam tek evde olsa neyse torunlarını bacılarını falan hergün çagırır bizim ein hlini düşünemiyorum.. ben hiç sevmiyorum kızlar bu kaynanamı günah oluyor bi annedir oda diyorum ama yok yani iyi tarafını göremedim gitti

benden yumurta akı kıvamında bolca akıntı geldi bugun... 13.gündeyim ovulaysonun.. eşim 14 ve 15 de şehi dışında olcakk... gecen ay 16sında ovulayonumdu inş yine öyle olur

Son düzenleme:

slm çok akılıca taktikler ama birde bunları becerebilmek var işin içinde bende beceremiyorum hep kavgaya dönüştürüyorum sonrada üzülen aglayan ben oluyorumeşim 2 saat sonra sanki hiç bişe olmamış gibi davranıyor benim eşimde çook bencil ve kurnaz bense tam tersi içim dışım birdir aklıma gelen dilimdedir hemen söylerim düşündüğümü biraz akıllıca davranayım diyorum ama beceremiyorum neyazıkki 4 yılda bunu başarabildiğin için seni tebrik ediyorum yine eşinde iyi adammış bakma sen

merveson cnm bnm yazın için teşekür ederim..aslında eşimin her istedigini yapmıyorum.. mesela kaynanama eşim istiyor diye gidiyorum amaaa nebilim benimde bi annem var eşim gitmek istemese üzülürüm öle düşünüp gidiyorum..mesafe koymak için biraz geç kaldım ama yinede artık susmuycam cnaım istemiyormu yok diycem neyaparsa yapsın..
inş zamanla eşim bana çok baglanır.. şuanda ben onsuz oldugumda çok sıkılıyorum garip bi bag var aramızda.. iki gün şehir dışına gitcek ya ben kara kara düşünüyourm gitmese keşke diyorum.. ha ben öle iki günlügüne biyere gitsem eşim git der hemen kahveye gider..eşimi böle kabul ettim çünkü deişmedi 1.5 sene içinde heryolu denedim anlamıyor...
şimdilik herşey iyide çocuk olunca işim zor olcakkk...

canım ben türkiyede degilim burada elimden geldiğince kontrol altında tutmaya çalışıyorum bu hastalık erkekler için çok daha zor biliyorum kadınlar sonuçta istemezse çalışmaz insülin taşıması vs daha kolay erkege göre allah onunda yardımcısı olsun tüm hastaların hastalık zor ama diyabet kalıtsal bi hastalık ama bana doktorlar çocugun diyabetli olur demediler sadece işte anne karnında ölebilir bebek dogduktan sonra bi takım hastalıkları olabilir vs öyle şeyler söylediler bana

canım mrhaba..geç döllenme olmustur belkı o yuzdn cıkamamstır kandan..bende adet olmadm henz idrar testı yaptm tek cızgı cıktı uzuldm ama hala umudm war inşallah bebişlerimz gelıyordr..

Teşekkür ederim.. Kafam çok karışık, kanda çıkmayınca yoktur diyorum ama geçen ay adetim uzun sürünce acaba da diyorum... Doktor da 1 hafta gecikmeden çıkmaz haftaya gel dedi.. İnşallah öyledir cnm çok saol :))

Bu arada inşallah Rabbim sana gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip eder...

ayy canım inşallah yaa haftaya kadar bekle bakalm bende beklıyorm test falan yapmıcm tutucm kendımı..tabıı hasta olmazsm..

ayy canım inşallah yaa haftaya kadar bekle bakalm bende beklıyorm test falan yapmıcm tutucm kendımı..tabıı hasta olmazsm..

Bende sürekli test yapmak istemiyorum, bir hafta dayanacm çarşamba günü yaparım tekrardan bakalım hayırlısı... Senin kaç gün gecikti??

yahu kızlar malum benim kırmızılar dün gelmişti, bu gün de kesik kesik bitecek gibi ne bu şimdi
o da mı düzensiz oldu (

Kızlar kahverengi akıntının yanında ben de kırmızılarda geliyor bugün
HAVADA BULUT SEN BEBİŞİ UNUT

selam kızlar benim bi sorum olacak adetimin 12.günü sol tarafımda ağrı oldu lavoboya gittiğimde şeffaf uzayan akıntıyla karşılaştım sorduğumda çoğu kişi yumurtlama olabilir dedi bugün adetimin 16.günü ve kanamam oldu çok hafif damla damla açık renkte bide ben adet olunca ağrım olur hiç ağrımda yok anlamadım bu nedir bilginiz varmı acaba yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…