Sabredenler Kulübü 2012 :)

bu cok normal birsey
yumurtlama sirasinda bazi aylar yumurtlama akintisiyla birlikte kan gorulebiliyor
ama cok hafif pembe renkte ve genelde kintinin arasinda sanki damar damar oluyor
zaten sol kasigindaki agri da yumurtanin catliyor olmasinin gostergesi

HAVADA BULUT SEN BEBİŞİ UNUT yazımı kimse üzerine alınmasın
ben onu kendime söyledim umudu yitirmiştim ve yarın kan testi sonucunu alacaktım

peki canım o şeffaf akıntı geldiğinde benim yumurta çatladımı yoksa bu kanamada mı çatlıyo acaba anlamadımki hala geliyo damla damla ne kadar sürer acaba

peki canım o şeffaf akıntı geldiğinde benim yumurta çatladımı yoksa bu kanamada mı çatlıyo acaba anlamadımki hala geliyo damla damla ne kadar sürer acaba

bilmiyorum acikcasi ben sadece bir kere gordum yani yumurtlama donemimde sadece bir kere gordum
sonraki ay yine bir kere gordum
ama sen hala geliyor diyorsun bence doktoruna da sorsan iyi olur canim muhtemelen yumurtlama kanamasidir ama aklinda kalmasin diye diyorum

onu bilemeyiz ya yeni catladi ya kis bir sure sonra catlayacak
benim en yogun akintimin oldugu gun catliyor genelde

seni çıkartıyorum tatlım o zaman...

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beklenti [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td]15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu [/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

canım benim baktın kavga edecen sadece sus ki bu kavga konusunu daha bende aşamadım şimdilik susmayı deniyorum eşim yazık kız oda seninki gibi 2 saat bile beklemez hemen 10 dk içinde gelir ki ben suclu olsam bile böyle yapmayalım ikimizde yıpranıyoruz der konu kapanır ben hemen kavga etmeyi tercih ediyorum ağlayarak eşlerinizin karşısında durmayın güçsüz zannediyorlar bizi ...aklına geleni hemen söleme sadece gözlerine bak o anlasın sorun ne die sordugunda sadece hiç diceksin daha sonrada igneli igneli laf aralarında sokuşturacan :):)

kızlar üzücü bi haber aldımmm uzaktan akrabamız oluyor kız evliii ikinci çocuguna hamileydii dogum yapmışş daha iki aylık bebişi var.. eşini işyerinde kavga sonucu silahla vurmuşlar ve ölmüş çok üzüldüm adamıda tanıyorum üzüldümmm valla rabbim herşeyin hayırlısını versin şimdi kızcagız neyapcak benle yaşıt 28 yaşında4 yaşında ve 2 aylık kızları var ne üzücü bi durummm rabbim dayanma gücü versin

Son düzenleme:
iyi akşamlar ben bişey sorcam internetteki hesaplayıcılarına göre yarın yumurtlama günün fakat akıntım gelmedi sadece vajina bölgemin ıslak olduğunu hissetiyom ama çamaşırıma bir ıslaklık vermiyor ve kasıklarım ve belim agrıyor sizce bunlarda mı yumurtlama belirtisi yoksa illa çamaşırımda o akıntıyımı görmem gerekiyor.....

valla cnm tam kesin bşy söyleyemiycem bende bu ay sürekli akıntım var hergün yumurtluyor olamam heralde:) sen riske atma ilişki yap bu sıralar düzenli:)akıntıya çok takılma:)

minik gelin iki şey daha sorcam 1. ilişkinin sabah veya akşam olması 2.ilişkinin uzun sürmesi veya kısa sürmesi etkilermi nedeni şu internette okudum sabah sperm kalitesi iyi oluyormuş ama malum çalışıyoruz oyle uzun bir ilişki olamaz cevaplamak istemezsende anlarım.

bana bak başka bir forumda bu ay olmazsa bırakacağını yorulduğunu yazmışsın saçmalama tamam mı!Sen elinden geleni yapıyorsun yapacaksın da ve gerisini Alllah'a bırakacaksın.O kadar!

sabah daha iyi diyorlar cnm ama biz de yapamıyoruz çünkü iş olunca olmasıu çok zor 5 de falan uyanıp yapcamki anca yetişeyim.. zaten eşim uyanır uyanmazda yapmaz:)
ondan akşam mecburen yapıyoruz.. ilişkinin uzunlugu farketmez cnm önemli olan spermlerin yumurtayla buluşması:) biz bebek yapcaz diye çok aşkla yapamıyoruz üstün kötü yapıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…