Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar bu ay strateji değiştiriyorum;

adet bitince gün aşırı yapıyoruz,ovulasyon zamanı hergün yapmıyoruz,çünkü ovulasyonda pozitif görünce 24-36 saat içinde yumurtlıcağımız anlamına geliyomuş (ben pozitifi görünce yumurtladım sanıyodum) neyse pozitifi görünce üst üste yapmak zor oluyo,zorla oluyo geriliyoruz öyle de olmaz zaten direk spermler etkileniyo onun için ovulasyon movulasyon yok gün aşırı yapcaz nasıl?

mrb ben yeni katıldım aranıza 1 yıllık evliyim daha önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ve üzerinden 7 ay geçti hala hamile kalamadım ama bu ay biraz ümitliyim adetim hiç gecikmezdi bu ay 5 gün gecikti idrar testindede bişey çıkmadı ama ümitsizliğe kapılmak istemiyorum belki idrar testinde daha belli olmaya bilir diye düşündüm yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşllh iyi haberler alırım dua edin bana

kızlar listeye beni de ekleyin yaaaa.benimde sat 15 mayıs.bilemiyorum ki 15 hazirana kadar nasıl dayanacam.

rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

ayy canım inşallah hamilesindir,yarın sonucu bize de haber ver

ha bide keçiboynuzu kürü nasıl oluyo? sadece eşim mi içcek,yoksa ben de mi içicem?

araştırdım öğrendim kızlar,yarım litre suya 6-7 keçiboynuzunu koyup 3 dk kaynatıp,20 dk dinlendirip sabah akşam içiriyomuşuz sadece eşimize...3 ay yapılcakmış,ilk bi hafta sabah akşam,sonra sadece akşam sonra da zaman zaman yapıp içicekmiş eşlerimiz,kendime de soğan kürü mü yapsam acaba?

cnm hoşgeldin aramıza..inşallah bu ay vardır bebişin sağlığıyla gelir bu sefer..bn de 2 kez kaybettim..2 gebeliği de ard arda yaşadım 1 ay sonra kaldım..ama bu son gebeliğimde 9 ay sonra hamile kaldım..yoksa da üzülme cnm hamile kalabiliosun ya bu çok önemli..denemeye bıkmadan usanmadan devam et mutlaka gelecektir sana :)

hoşblk canım inşllah beni umutlandırdığn için teşekkr ederm

merhaba kızlar napıyosunuzz naıslsınız

ben pek iyi değilim bulantıdan kafamı kaldıramıyorum iş yerınde çalışmaya çalışıyorum bı yandan da

nefes almak dahı mıdemı bulandırıyo

hoşblk canım inşllah beni umutlandırdığn için teşekkr ederm

cnm umudun olacak tabiki çünkü bebeğin olmaması için hiçbir sebep yok inan ki..
bana böyle söylediklerinde inanmıyordum ben de ama sonunda istediğim oldu..senin de olacak inş en kısa zamanda..hatta umarım şimdi vardır test sonucunu aldığında sevinçten ağlarsın inş :))

Merhaba Canlar
nasılsınzı bakalım benim adetler düzensiz oldugu için pek kondurmak ıstemıyorum ama hala edet olmadım gecen ay ılk 1 hafta lekelenme tarzında olmustum sonra ne zman tam adet gıbı gelmeye basladı hatırlamıyorum bu yuzden ne zman tam edet oldum belırleyemıyorum ama ılk lekelenme nısan 7 idi onu not almısım cumartesı gunu sadece cok hafıf kahverengı kelenme yasadım sızce adetmı oluyorum
zaten kayınvalıde kayınpeder moralımın dun içine ettıler çöküşlerdeyim offfff

Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere

canım ben konuyu pek anlamadım bu ne ameliyatıydı bebek olması içinmi

tatlım bu aralar herkesin sinirleri gergin heralde.biz de neredeyse hergün tartışıyoruz eşimle.ben herşeye sinirleniyorum,bağırıyorum.eskiden böyle değildik noluyo anlamıyorum.eşmin her yaptığı batıyo bana resmen.onu da çok bunaltıyorum.iyi dayanıyo valla bana.sinirim geçince elimde olmadan yapıyorum kusuruma bakma diyorum.iyice psikolojim bozuldu anlayacağınız.

sizin aranızda ne gecti bilmiyorum ama yatağa almayacak kadar kırıldın heralde cnm.çünkü kimse sorunlarının yatağa taşınmasını istemez.inş düzelir aranız.akışın bırak ama lütfen gurur yapıp hayatı ikinize zindan etme.bize en yakın olanlar eşlerimiz.dert ortaklarımız.

allahım çok şükür.okurken çok duygulandım.dualarımız kabul oldu cnm.inş bebeğin tutunur tatlım.şimdi olmazsa daha sonra.birsürü şansınız var ne güzel.spermler dondurulmuş.birsürü çocuğun olacak belki de.2-3 yaş arayla kardeş yaparsın artık bebişlerine.oley ya oley.kendim hamile kalmış gibi sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…