Sabredenler Kulübü 2012 :)

iyiyiz kuzum sen nasılsın napıyon görüşemiyoruz...

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inş..

Suanda hastahanedeyim transferim oldu
Transferim tam bittiğinde doktor ekrandan gösterdi bebeklerimi ağladım sevinçten inanamadım o ani yaşadığıma kandil gunü transferim oldu cok sukur binlerce kez sukur
Allahım hepinizden razı olsun dualarla donüyor bu dünya allahım isteyen herkese nasip etsin ins:) cok mutluyum suanda anneyim cok garip cok:)

çok sevindim canım inş sıkı sıkı tutunurlar sana hemde kandil günü mübarek günde dularımız seninle canım dikkat et yeğenlerimize ve kendine...

inş cnm dediğin gibi hepimiz hamile kalalım...

inş bebişlerin tutunur sana tatlım.iki hafta sonra bize güzel haberler verirsin.kendine çok dikkat et.bol bol dinlen tatlım.transferden sonraki dönem önemli.sakın ağır filan kaldırma olur mu

Son düzenleme:

cnmmmm ne güsel bebişlerin artık seninle..inşallah tutunurlar büyürler içinde bundan sonra dikkat et kendine hoş sen edersin hiç şüphem yok ama yine de yat bol bol dinlen hatta ayaklarını biraz yüksek tut ara ara..
onların büyüdüğünü göreceksin kalp atışlarını duyacaksın..allahım sana bu günleri de nasip etsin cnm:))

evet ne güzel dedin şuanda annesin senin her mesajında,iyi haberinde bizler de duygulanıyoruz inan rabbim inşallah hayırla ve sağlıkla sımsıkı tutunabilmelerini nasip etsin canımmmm...çok çok dikkat et kendine lütfen,hep yat,ayaklarını uzat,uyurken filan dikkat lütfeeeeeeeeeeeeeeennnn

artık bizim minikannemizsin kuzumm
dualarla inş hayırlı haberlerini alırız bu süreçte..

şimdi diceksinizki ne dengesiz kızsın (kız kardeşlerim öyle diyo:) yarın kendi evimin anahtarını alcam inşallah,temzilik şirketinden gelcekler hemen temizlencek,pazar günü de taşıncam zaten inşallah...ama bnm içim buruk,bu evden ayrılcam,hem mutluyum hem hüzünlü...bu eve gelinliğimle geldim falan ya ne biliyim işte allahtan yakın kendi evim de,burdan çıkıyorum ama gözüm hep üzerinde olcak:2:

vay kuzum içini burkultma bak sen taşınacağım dediğinden beri içimde bi his var o ev sana uğur getircek ve bebişin olcak annemler derki hep yeni mekanın pozitif enerjisi farklı olurmuş bol olurmuş hele ev sıfır bi evse enerjisi hayatını etkilermiş... mesela komşum bana diyorki bu eve gelin geldin sonra oturduğun evi aldın ama senden önce oturan kadın hastaydı mutsuzdu çocularıyla ilgilenemezdi olumsuzlukları negatifliği bıraktı gitti bu evde bi an önce boyasını tadilatını yap bak görürsün bebeğin olcak dedi... saraçoğlunu dinledim bi gün o da dediki hiç bi değişiklik aklınıza gelmiyorsa eşinizle yataktaki yerlerinizi değiştirin sağda yatıyorsanız sol tarafa geçin o bile bebek sahibi olmada etkisi büyük dedi bak görürüsün o ev enerji nasıl değiştircek elif demişti dersin... bizde 1 temmuzda tadilata başlayacaz kısmet olursa boyaları sıyırtacam parkemizi aldık yaptırcaz tavanlar yapılacak mutfak tümden sökülüp yapılacak sanki o işler bitince bebişim kendiliğinden olcakmış gibi geliyor bana neden se

süpeeeeeeeer canım yaaa inşallah dediğin gibi olur evet ev sıfır,söylediklerin aklıma yattı,rabbim inşallah çok bekletmeden,okulum da bitiyo bu ay gelse ne güzel olur yaaa..bak şimdi gaza geldim,kırımızılarım bitse de çalışmalara başlasak sana da kolay gelsin bacım,temiz temiz missler gibi huzurla sağlıkla bebişlerle yaşayın inşallah

canım benim yakın olsak taşındıktan sonra yerleşmene yardım ederdim güle oynaya eğlene yerleşirdin ama adana nereee istanbul nere bende evi boş bi daireye taşıtcam tadilattan onra bazı eşyaları değiştircez bazılarını atacam az ve öz olarak yeniden yerleşcem kısmetse ondan sonrada bebişim gelecek rabbim çok yorulacağımı biliyor birde bebek miğde bulantısı olursa evini toparlaytıp tadilatta işçilerin başında dekor için düzgün karar veremez diyip tadilattan sonra vercek uheueheueheueh

kızlarrrr rrracıl cewap neolur kafayı yıyorum demınden beri adetıme 11 gun war ama dunden berı 1 2 damla kahve leke bugunde peceteyle sılınce kahverengı ıcınde sıyah olan bısı geldı ama az ne bu ınsanın adetı 10 gun one gelırmı cewappppppp

tabi canım amaaan herşeyin hayırlısı,canım allah kolaylık versin,hani o zamana kadar gelse de hiç fena olmaz sağol canım düşünmen yeter ama eşyam zaten o kadar az ki inan 1 günde toplandım kalabalığı hiiç sevmem,fuzuli eşya barındırmam geçen kayınvalidemler geldi kadın şok oldu bu kadar az eşyamı olur diyo,sadece mutfağı topladım zannetmiş

10 gün öne gelmez zannetmiyorum,inşallah yerleşme kanaması falandır

hep güzel haberler veriyorsun. dilerim en son ve en büyük haber de çook güzel olur şuan sende emanet duran bebişlerine iyi bak, o kadar iyi bak ki yerlerini çok beğenip 9 ay orda kalmaya karar versinler. Rabbim utandırmasın minikgelinim...

hepimize nasip etsin yaaa.. canım ben sana ve diğer hamile arkadaşlara birşey soracağım. şüpheli ilişkiden, yani yumurtlama günlerinden hemen sonra belirti hissetmeye başladınız mı? sancıdır batmadır vs... biz bu ay bana göre yumurtlama gününde ilişkiye girmeyi başardık sonunda ama yumrtlama geçti 2 gün önce, benim sancılarım da bıçak gibi kesildi. Eşimin sperm değerlerinin henüz düzelmediğini düşündüğümden çok da hamilelik beklemiyorum ama yine de bşr umut acaba mı diyorum... lakin dediğim gibi, hiç bir işaretim yok. forumda hamile olanlardan, yumurtlama zamanı başlayan kasık batmalarının kesilmeden devam ettiğini okumuştum. sizin de öyle mi olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…