- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #22.761
Ay_she,recsn,sinhus,eloserce,sdtive,madamarica,ruhsar_86,dderyaa,raavis,fermi,60gelsin,egemn,sweet85,ezo01,minikgelin.....umarım iyisinizdir arkadaşlar.....Ve diğer bebişi göbüşünde olan hamişlerimiz de iyidirler inşallah....
kendinize iyi bakın.
cnm rabbim gönlündekini hayırlısıyla verir inş.bu mübarek aylarda mucizelerimize bebişlerimize kavuşuruz inş:))
[Su anda kuafordeyim saçlarımı koyuya boyatiyorum:)
Hastahaneden aradılar 22 yumurtam toplanmış 18 tanesi dollenmis 14 tanesi saglikliymi yarın sabah 10 da transferim var ins:)
Embriyolara bacaklar donacak kdr kaliteli olanları donduracaklar doktor cok kaliteli olmadıgı sürece dondurmayiz dedi yarın kac hücreli olacağı belli olacan 8 ve üstü hücreli olur dedi :) l
Suanda hastahanedeyim transferim oldu
Transferim tam bittiğinde doktor ekrandan gösterdi bebeklerimi ağladım sevinçten inanamadım o ani yaşadığıma kandil gunü transferim oldu cok sukur binlerce kez sukur
Allahım hepinizden razı olsun dualarla donüyor bu dünya allahım isteyen herkese nasip etsin ins:) cok mutluyum suanda anneyim cok garip cok:)
hepinize günaydın veee kandiliniz mübarek olsunrabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirmesin inşallah canım niye öyle diyosun ama ümidimizi kaybetmek yok,burası sabredenler kulübü sabretmeye devam çok çok çok dua edelim 3 aylarda hepimiz hamile kalalım inşallah
burası herkese iyi geliyor bence de... şimdiye kadar yapılan tedaviler sonuç vermese de bu bundan sonrakilerin de sonuç vermeyeceği anlamına gelmez. bence bıkmadan yol aramak lazım. Tabi ki sonunda nasip edecek olan Rabbim ama bizler vesile olacak yolları aramalıyız. oturup sadece mucize beklemekle olmaz ki. gidin başka doktorlara da. bakın biz eşimin isteksizliğiyle başlayan yolda 3 üroloji doktoru değiştirdik. şimdi ilaveten psikolojik danışmanlık da alacağız. siz de yapın imkanlarınız verdiğince, her yolu deneyin, yılmayın
canımm ben değil ama eşim çok çabuk yıldı.şu anda hiçbirşey yapmadığımız için zaten bunalıyorum.çaresini aramaya devam etsek bi nebzede olsa rahatlıycam.çünkü ben elimden geleni yapıp gerisini rabbime bırakmış olucam.aslında eşimde tekrar tedaviye başlamayı kabul etmişti ama etraftaki bazı kişilerin bizim hakkımızdaki ileri geri söylemleri onu geri çekti.çok moralini bozdular.biliyosun erkekler için bu durum daha zor.aradan biraz daha zaman geçsin tekrar ikna etmeye çalışcam cnm allahın izniyel.dualarınızı eksik etmeyin.
Transferim tam bittiğinde doktor ekrandan gösterdi bebeklerimi ağladım sevinçten inanamadım o ani yaşadığıma kandil gunü transferim oldu cok sukur binlerce kez sukur
Allahım hepinizden razı olsun dualarla donüyor bu dünya allahım isteyen herkese nasip etsin ins:) cok mutluyum suanda anneyim cok garip cok:)
herkesin regaib kandili mübarek olsun.rabbim açılan elleriimizi boş çevirmesin.
şimdi diceksinizki ne dengesiz kızsın (kız kardeşlerim öyle diyo:)yarın kendi evimin anahtarını alcam inşallah,temzilik şirketinden gelcekler hemen temizlencek,pazar günü de taşıncam zaten inşallah...ama bnm içim buruk,bu evden ayrılcam,hem mutluyum hem hüzünlü...bu eve gelinliğimle geldim falan ya ne biliyim işte allahtan yakın kendi evim de,burdan çıkıyorum ama gözüm hep üzerinde olcak:2:
vay kuzum içini burkultma bak sen taşınacağım dediğinden beri içimde bi his var o ev sana uğur getircek ve bebişin olcak annemler derki hep yeni mekanın pozitif enerjisi farklı olurmuş bol olurmuş hele ev sıfır bi evse enerjisi hayatını etkilermiş... mesela komşum bana diyorki bu eve gelin geldin sonra oturduğun evi aldın ama senden önce oturan kadın hastaydı mutsuzdu çocularıyla ilgilenemezdi olumsuzlukları negatifliği bıraktı gitti bu evde bi an önce boyasını tadilatını yap bak görürsün bebeğin olcak dedi... saraçoğlunu dinledim bi gün o da dediki hiç bi değişiklik aklınıza gelmiyorsa eşinizle yataktaki yerlerinizi değiştirin sağda yatıyorsanız sol tarafa geçin o bile bebek sahibi olmada etkisi büyük dedi bak görürüsün o ev enerji nasıl değiştircek elif demişti dersin...bizde 1 temmuzda tadilata başlayacaz kısmet olursa boyaları sıyırtacam parkemizi aldık yaptırcaz tavanlar yapılacak mutfak tümden sökülüp yapılacak sanki o işler bitince bebişim kendiliğinden olcakmış gibi geliyor bana neden se
süpeeeeeeeer canım yaaa inşallah dediğin gibi olurevet ev sıfır,söylediklerin aklıma yattı,rabbim inşallah çok bekletmeden,okulum da bitiyo bu ay gelse ne güzel olur yaaa..bak şimdi gaza geldim,kırımızılarım bitse de çalışmalara başlasak sana da kolay gelsin bacım,temiz temiz missler gibi huzurla sağlıkla bebişlerle yaşayın inşallah
canım benim yakın olsak taşındıktan sonra yerleşmene yardım ederdim güle oynaya eğlene yerleşirdin amaadana nereee istanbul nere bende evi boş bi daireye taşıtcam tadilattan onra bazı eşyaları değiştircez bazılarını atacam az ve öz olarak yeniden yerleşcem kısmetse ondan sonrada bebişim gelecek rabbim çok yorulacağımı biliyor birde bebek miğde bulantısı olursa evini toparlaytıp tadilatta işçilerin başında dekor için düzgün karar veremez diyip tadilattan sonra vercek uheueheueheueh
kızlarrrr rrracıl cewap neolur kafayı yıyorum demınden beri adetıme 11 gun war ama dunden berı 1 2 damla kahve leke bugunde peceteyle sılınce kahverengı ıcınde sıyah olan bısı geldı ama az ne bu ınsanın adetı 10 gun one gelırmı cewappppppp
cnmmmm ne güsel bebişlerin artık seninle..inşallah tutunurlar büyürler içinde bundan sonra dikkat et kendine hoş sen edersin hiç şüphem yok ama yine de yat bol bol dinlen hatta ayaklarını biraz yüksek tut ara ara..
onların büyüdüğünü göreceksin kalp atışlarını duyacaksın..allahım sana bu günleri de nasip etsin cnm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?