- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.221
kızlar günaydın,size güzel,moral dolu,uzun bi mesaj yazmıltım ama çıkmamış,kk sapıttı gene
kızlar moralım cok bozuk anlatamam gozlerım dolu dolu dun test yapmıstım ve ondan 1 gun once sılık cızgı bugunse renk dahada acık gıttıkce acıldı bebegım tutunamadımı
günaydın hayırlı cumalarrr dularımız kabul olsun
Rabbi heb li minersalihin"
Anlamı
"Ya Rabbi! bana salihlerden bir çocuk ihsan et"
aminn aminnnn
Günaydın kızlar hayırlı cumalarr
bu günün hürmetine üç ayların hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah cümlemize
kimseyi arayışta bırakmasın günahlaırmızı affetsin...Bizleri salih kullarının arasına katsın inşallah..aminn
gıdıcem 1 30 da randevum war dua edın bana neolur hep dusukmu yapıyorum ben kızlar yardım
günaydın...keşke yayınlanabilseymiş mesajın, iyi şeyler okumaya, iyi şeyler hissetmeye öyle ihtiyacım var ki
sana yazmıştım zatenndeli oldum yaaa cevaplaya bastım,beyaz bi sayfa çıktı,yeniledim,yine aynı bende çıktım sayfadan tekrar girdiğimde yoktu neyse özetle;
herkese hayırlı cumalar dilemiştim...dua edelim,sabredelim,moralimizi bozmayalım,herşeyin naip kısmet olduğunu yazmıştım............................
günaydın kızlar
hayırlı cumalar..
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı tez zamanda nasip etsin inşallah..(Amiinn))
canım benim, iyi ki varsın...
diyorum ki kendi kendime, her fırsatta hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat diye dua ediyorsun, demek ki daha o hayırlı zaman gelmemiş. ama bu düşünce üzüntüme engel olmuyor. o başka bir durum. isyan etmiyorum, sabretmeye çalışıyorum ama üzülüyorum da tabii ki.. abimin eşi, dinle imanla işi olmaz, ilk ayından hamile kaldı. demek ki diyorum Rabbim ona yaklaşmasını, duasını istemedi. Bize de sıkıntıları nasip etti, duamız artsın diye
selam kızlar nasılsınız kızlar geçen ay adetim 4 gün geçti 5 gün adet oldum normal şekilde bu ayda 30da olmam gerekiyordu ama 25de kahverengi leke geldi ve 4 gün kadar sürdü azar azar ama sonrasında adet olmadım ya kızlar acaba adetten falan mı kesiliyorum böyle başına gelen var mı kızlar 2 gündür gögüslerim çok ağrıyo dokunamıyorum bile belimdede yumurtlama zamanından beri bi ağrı vardı leke gelince geçmişti ama şimdi gene var acaba neden böyle oldu kızlar bilgisi olan var mı
çok değişik yaklaşmışsın olaya tebrik ederim,süpersindoğru söylüyosun rabbim sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş,napalım biz aciz kullar ondan gelene razıyız,rabbim inşallah çektirdiği sıkıntıların mükafetni vericek ve bence bebeklerimiz öyle bi zamanda gelcek ki ben inanıyorum tam zamanı dicez O herşeyi bilen,görendir... bacım 2 gündür evdeyim ders çalışıyorum haftasonu finaller var,inşallah bitiyo okul,büte kalmk istemiyorum 2 gündür asılıyorum,evde de net yok taşındık ya,eşim vınn bıraktı o da kanser ediyo beni acaip yavaş,,onun için seni kocaman öptüm allaha emanet ol,yeni ay yeni umutlarla devam edeceeeeeeekkkk
selam kızlar nasılsınız kızlar geçen ay adetim 4 gün geçti 5 gün adet oldum normal şekilde bu ayda 30da olmam gerekiyordu ama 25de kahverengi leke geldi ve 4 gün kadar sürdü azar azar ama sonrasında adet olmadım ya kızlar acaba adetten falan mı kesiliyorum böyle başına gelen var mı kızlar 2 gündür gögüslerim çok ağrıyo dokunamıyorum bile belimdede yumurtlama zamanından beri bi ağrı vardı leke gelince geçmişti ama şimdi gene var acaba neden böyle oldu kızlar bilgisi olan var mı
Ay canım hamile olabilirsin sanırım.bence 2-3 gün sonra test yap belki pozitiftir.hadi hakkında hayırlıs.[/QUOTE canım bilmiyorum ki bu ay fazla çalışamadım hiç sanmıyorum hamile olacağımı ama allah bilir tabikide keşke olsa öyle bişey ama nerde test yapmayada korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?