Sabredenler Kulübü 2012 :)

KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk
Esimle kavga ettik
Eve geldi yüzüm asık olabilirmiş böle seyler moralini bozma dedi
Bend neyapayim canım sıkıldı zorla gülemem dedim
sen hep olumsuzunu düşünüyordum ondan böle oldu dedi
Bende sinirlendim o da kalktı gitti
Moralim iyicene çoktu
Hayirlisi olsun

Kızlar hepinize hayırlı cumalar..

Bugün kontrolüm vardı..gittim bebişi gördüm kocaman olmuş kıpır kıpırdı yerinde duramıyodu :))
Allaha şükür herşeyi gayet normaldi sağlıklı gözüküyodu..
Görmemişler gibi ultrason kağıdını elimde taşıyorum :)))

Allahım hepimizin dualarnı kabul etsin..burdaki herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın en tez zamanda....

cnm moralini bozma hemen ilk günden beri hep olumsuz düşünüyosun sen biraz olumlu tarafından bakmaya çalış..
hele eşleri hiç kafana takma onlar bizim hissettiklerimizi anlayamadığı için bazen sinirimizi bozabilio takma onları bak 8 gün olmuş cnm..
az kaldı güzel haberi duyacaksın böyle düşün :)

amiiinnnnn,
günaydın elifziğim, nasılsın?
akıntın kesildi mi tümüyle?
vuslat gerçekleşti mi?

yok canım dün kociş bayağı heveslendi temizlikle uğraşıp duş işini geç saate bırakınca sandıki kendisi için yıkanıp paklandım sandı geldi sırnaştı ama güloşum daha bitmedi dedim iyi tamam dedi büktü boynunu çok üzüldüm dr 1 hazirandan sonmra serbestsiniz dedi ama adamda bu işin ehli sıvı azda olsa akarsa yapmayın derdi değil mi? ne bilim sanırım bu gün büyük gün büyük buluşma hueueheu kısmet

canım iyi düşün stres yapma,yerleşme kanamasıdır o,ikizlerin olcak kolay mı

bu kacıncı ya gecen ayda sılıktı sancılı oldum cok aggrım wardı 3 ay oncede solıycem doktra ılac wersın barı tutunsun dıe ya dua edın nolur

canım canını sıkmak istemem ama bi çok idrar testlerinde 2, çizgi silik çıkıyor zaten sen ona bakarak her ay düşük yapıyorum diyemezsin ki bendede kaç kez oldu kan verdim düşün yapıyor olsanm bile kanda beta 5 in üzerinde çıkar muhakkak benim kanamam başladığı halde kanda 60 ın üzerinde çıkmıştı beta doktor düşük yaptığımı ordan anladı...
şu testler hep çin malı 2, çizgi yarısından çağunda silik çıkıyor zaten beni hiç umutlandrımıyor artık silik çizgiler..

aminn inş. canım seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... bizede senin yaşadığın heyecanları yaşamayı elşimizde ultrason resmi ile gezmeyi nasip etsin...

bacım senin yanında moralini yerine getircek sohbeti tatlı bi komşun bi arkadaşın yokmu sen yalnız yattıkça takıyorsun bence olumsuzu düşünmek olumsuzu çağırmak demek olumlu düşün umut et güzel şeyler olsun...

ayrıca ben senin yerinde olsaydım 7-8 günde 6-7 tane kitap bitirirdim tv kapatırdım tvdede çoook olumsuz can sıkıcı şeyler var komşularımı çağırıp gelin sohbet edek derdim hele benim 2 tane kuran kursu hocası komşum var onlarla konuştukça içim açılıyor sıkıntılarım gidiyor... lütfen kafanı başka şeylere tak başka şeyler düşün lütfen moralini yüksek tut lütfen valla ben çok üzülüyorum sen olumsuz düşününce...

ya kızlar aklım ageldi kaç gündür rüyamı anlatayım diyom unutuyom dünde değişik bi rüya gördüm...

önce hafta başında gördüğüm rüyayı anlatayım:

kocişin bi teyzesi var sölemiştim konuşmuyoruz aramız bozuk ama gördükmü hal hatır soraraız düğün bayramda rüyamda onun evinde gitmişiz (ki hiç gitmedimyeni evine ama rüyamda gördüm işin garibi) bana kocaman greyfurt kadar büyük bi yumurta verdi yumurtanın altı çok yumuşaktı elime aldım sağına solna bakarken kırıldı üzerime aktı eteğimin için doldu yumurta sıvısıyla allahım heryer kokacak şimdi diyip eteğimi topladım balkona koştum dediki bana teyze boşver aksın ne olacak sanki halladerim sen üzerini değiştir hadi gidelim geç kalmayalım dedi bi yere gittik aklımageldi sizin evde bişiler unuttuk geri dönelim dedi sözde evi temizleyecem oda tamam gideriz sonra dedi o sırada uyandım..

dünde gecede gördüğüm rüya:
bizim patron kocişin amcası ya iş yerine geldi sabah masama bi paket bıraktı ama önümde bissürü hediye paketleri var onun verdiğini açtım bi bebek zıbının altı oluyo ya minicik ayaklı böyl hani giyince onubebek çorap giymesine gerek kalmıyo ondan böyle süslü bişi... dedimki buda nedir dedim eee hep sanamı hediye alacaz birazda bbeğiniz için alalaım dedim dedi bende bebeğimiz yok ama dedim eee olacak ama dedi utandım kıpkırmızı olsum ayna baakıyorum yüzüm kızarmış orda uyandım birden Allahım hayra çıkarsın rüyamı inş.. normalde hiç rüya görmem ben kolay kolay çok rahat geçiririm geceyi ama anlamadım bu hafta neler oldu rüyalarıma...

neyse rüyalarım fazla uzun oldu ben şimdi kaçıyorum işlerim yoğun ay başı ya halledip eve gitcem akşama kocişe güzel yemekler yapim mumn ışığında bi yemek yiyelm ..

evlendğimizden beri ilk kez 1 ay halvetsiz geçirdik ya gerdeğe gircez sayılır bu gün ehueheehue romantik bişiler hazırlayım dimi ama

senin nekadarlık ,kaçinci denemede yüzünü güldürdü rabbim :)
belirtiler olmus muydu positif sonuc gordugunde acaba ..bide kaçinci gün test yaptın :)

çok alemsiniz :)sizin bebiş kaç aylık?
kaçinci deneme de oldu acaba :)
Maşallah Maşallah:)

Son düzenleme:
senin nekadarlık ,kaçinci denemede yüzünü güldürdü rabbim :)
belirtiler olmus muydu positif sonuc gordugunde acaba ..bide kaçinci gün test yaptın :)

cnm bnm şuan 12+4...bundan önce 1 düşüğüm oldu 1 de boş gebelik geçirdim 3 ay ara ile 2 kez kürtaj oldum..
bikaç ay korundum..kürtajdan tam 9 ay sonra oldu bebiş:) ama o ay klomen kullandım yumurtlama takibim yapıldı çatlatma iğnesi oldum sonra o yüzden iğnenin yarattığı belirtiler de vardı ne desem yalan olur..

sadece 3 gebelikte de yaşadığım ortak belirtim göğüslerimdeki acıydı el değmiodu bide uyumak istiyodum sürekli..

ilk gebeliğimde adetlerim çok düzensiz olduğu için 12 gün sonra gördüm silik çizgiyi bi de bana manyak bi doktor senin tedavi olman lazım çocuk tutmaz demişti o yüzden pek beklemediğim için test yapmamıştım..
2.sini 4 gün geçmişti öyle öğrendim adetten..
son gebeliğimde sanırım iğnenin etkisiyle bata 4 gün kala çıktı testte..

canım öyle hassas öyle stresli zamanlardan geçiyorsunuz ki. senin için de zor eşin için de. o bir de kendini tüp bebeğin sebebi olarak gördüğünden emin ol tutmasını senden daha bile fazla istiyordur. bu sefer eşin haklı olabilir, yani seni bu geçen günlerde çok pozitif görmediyse, ona tepki vermiş olabilir. Ama tabi ki tumasını ya da tutmamasını sağlayacak olan şey senin ruh halin değil. yani "ondan böyle oldu" demesi yersiz. ama o da korkudan endişeden ne dediğini bilmiyor.
yıpratmayın birbirinizi, gücendirmeyin. güzel bir bekleme dönemindesiniz. aklına da hemen kötü şeyler getirme. yerleşiyor olabilir, başka birşey olabilir. adet olması gerekmiyor. eğer devam eder ya da renk değiştirirse doktoruna sorarsın. iyi şeyler düşün şimdi. eşine de sıcak davran, uzatma bence

hadi hayırlısı o zaman
rüyalarını da okudum canım, ilginçmiş hakikaten. hayır olsun diyim. ben pek yorumlayamam

Kıslar bilmiyorum çöktüm resmen arkadasım eczacı aradım hassas gebelik testi getirecek onu sabah yapcam bide normal gebelik testi getircek onuda aksam yaparım negatifi görüp tamamen umudumu keseyim

Kıslar bilmiyorum çöktüm resmen arkadasım eczacı aradım hassas gebelik testi getirecek onu sabah yapcam bide normal gebelik testi getircek onuda aksam yaparım negatifi görüp tamamen umudumu keseyim

kız nerelerdesin sen..
hadi inşallah tutumuştur..
bir tanıdığımda tüp bebek yaptırdığında kahve lekeleri vardı ama şuan hamile tabi 7 aylık hadi güzel haberlerle gel :)

kız nerelerdesin sen..
bir tanıdığımda tüp bebek yaptırdığında kahve lekeleri vardı ama şuan hamile tabi 7 aylık hadi güzel haberlerle gel :)

Ck zorlu bı donem geçiriyorum keske cocuk kalsaydım hersey nekdr güzeldi
Moralim bozuk ins dediğiniz gibi olur herkes yerlesme kanaması diyor ama benim umudum hiç yok karnım agriyor ayağım buz gibi adet Olcam iste her ay böle oluyor
Sen bebisi kocaman yapmışsın 3 aylık olmuş bile mslh iyi bakkkk bebisede kendinede

kız nerelerdesin sen..

Ck zorlu bı donem geçiriyorum keske cocuk kalsaydım hersey nekdr güzeldi
Moralim bozuk ins dediğiniz gibi olur herkes yerlesme kanaması diyor ama benim umudum hiç yok karnım agriyor ayağım buz gibi adet Olcam iste her ay böle oluyor
Sen bebisi kocaman yapmışsın 3 aylık olmuş bile mslh iyi bakkkk bebisede kendinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…