- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.241
KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk
Esimle kavga ettik
Eve geldi yüzüm asık olabilirmiş böle seyler moralini bozma dedi
Bend neyapayim canım sıkıldı zorla gülemem dedim
sen hep olumsuzunu düşünüyordum ondan böle oldu dedi
Bende sinirlendim o da kalktı gitti
Moralim iyicene çoktu
Hayirlisi olsun
amiiinnnnn,
günaydın elifziğim, nasılsın?
akıntın kesildi mi tümüyle?
vuslat gerçekleşti mi?
KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk
Esimle kavga ettik
Moralim iyicene çoktu
Hayirlisi olsun
bu kacıncı ya gecen ayda sılıktı sancılı oldum cok aggrım wardı 3 ay oncede solıycem doktra ılac wersın barı tutunsun dıe ya dua edın nolur
Kızlar hepinize hayırlı cumalar..
Bugün kontrolüm vardı..gittim bebişi gördüm kocaman olmuş kıpır kıpırdı yerinde duramıyodu :))
Allaha şükür herşeyi gayet normaldi sağlıklı gözüküyodu..
Görmemişler gibi ultrason kağıdını elimde taşıyorum :)))
Allahım hepimizin dualarnı kabul etsin..burdaki herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın en tez zamanda....
Esimle kavga ettik
Moralim iyicene çoktu
Hayirlisi olsun
aminn inş. canım seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... bizede senin yaşadığın heyecanları yaşamayı elşimizde ultrason resmi ile gezmeyi nasip etsin...
Kızlar hepinize hayırlı cumalar..
Bugün kontrolüm vardı..gittim bebişi gördüm kocaman olmuş kıpır kıpırdı yerinde duramıyodu :))
Allaha şükür herşeyi gayet normaldi sağlıklı gözüküyodu..
Görmemişler gibi ultrason kağıdını elimde taşıyorum :)))
Allahım hepimizin dualarnı kabul etsin..burdaki herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın en tez zamanda....
yok canım dün kociş bayağı heveslendi temizlikle uğraşıp duş işini geç saate bırakınca sandıki kendisi için yıkanıp paklandım sandı geldi sırnaştı ama güloşum daha bitmedi dedim iyi tamam dedi büktü boynunu çok üzüldüm dr 1 hazirandan sonmra serbestsiniz dedi ama adamda bu işin ehli sıvı azda olsa akarsa yapmayın derdi değil mi? ne bilim sanırım bu gün büyük gün büyük buluşma hueueheu kısmet
senin nekadarlık ,kaçinci denemede yüzünü güldürdü rabbim :)
belirtiler olmus muydu positif sonuc gordugunde acaba ..bide kaçinci gün test yaptın :)
Esimle kavga ettik
Moralim iyicene çoktu
Hayirlisi olsun
yok canım dün kociş bayağı heveslendi temizlikle uğraşıp duş işini geç saate bırakınca sandıki kendisi için yıkanıp paklandım sandı geldi sırnaştı ama güloşum daha bitmedi dedim iyi tamam dedi büktü boynunu çok üzüldüm dr 1 hazirandan sonmra serbestsiniz dedi ama adamda bu işin ehli sıvı azda olsa akarsa yapmayın derdi değil mi? ne bilim sanırım bu gün büyük gün büyük buluşma hueueheu kısmet
Kıslar bilmiyorum çöktüm resmen arkadasım eczacı aradım hassas gebelik testi getirecek onu sabah yapcam bide normal gebelik testi getircek onuda aksam yaparım negatifi görüp tamamen umudumu keseyim
kız nerelerdesin sen..
hadi inşallah tutumuştur..
bir tanıdığımda tüp bebek yaptırdığında kahve lekeleri vardı ama şuan hamile tabi 7 aylık hadi güzel haberlerle gel :)
kız nerelerdesin sen..
hadi inşallah tutumuştur..
bir tanıdığımda tüp bebek yaptırdığında kahve lekeleri vardı ama şuan hamile tabi 7 aylık hadi güzel haberlerle gel :)
çok alemsiniz :)sizin bebiş kaç aylık?
kaçinci deneme de oldu acaba :)
Maşallah Maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?