- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.181
ay_she cnm iyiyim sen nasılsın?
nasıl oldu bulantıların devam mı hala?
kontrole gidicektin bebişin kalp atışları için gittin mi?
canım sorma ya bulantı devam valla öğürdükçe bi de yuzmd elekeler cıktı çarşamba pazarıan döndü yuzum
leker az az gecmeye basladı ama öğürdükçe tazelenıyo sağolsunalr :) bişey yıyemıyorum ıcemıyorum
halsizim uykusuzum devamlı su ılk 3 ay bı gecse rahat bı nefes alıcam ınan kı
doktor kontrolum pazartesı gunu 3 gun kaldı nasıl heycanlıyım bılemezsın ınsallahhh görürüz kalp atsıalrını
su an benım acımdna hersy yolunda kanamam agrım sızım yok normal gebelık hallerını yasıyorum ıste
inşallah bebısko da ıyıdır canım :)
hmm cnm bnmde bulantılarım oldu hala da devam ediyor ama seninki kadar zor geçmedi bnm..en azından bişeyler yiyebildim.
az kalmış kontrole de heyecanını anlıyorum inşallah duyucaksın o gün kalp atışlarını da bebişinin...
bnmde kontrol yarın bnde heyecandan ölüyorum zaman geçmiyo sanki..bi görsem bende ii olduğunu, hareketlenmişdir şimdi hareketlerini fln görsem herşeyin yolunda olduğunu duysam bi ohhh dicem :))
hatta bi umudum belki cinsiyetini de görür diye :))
canım sorma ya bulantı devam valla öğürdükçe bi de yuzmd elekeler cıktı çarşamba pazarıan döndü yuzum
leker az az gecmeye basladı ama öğürdükçe tazelenıyo sağolsunalr :) bişey yıyemıyorum ıcemıyorum
halsizim uykusuzum devamlı su ılk 3 ay bı gecse rahat bı nefes alıcam ınan kı
doktor kontrolum pazartesı gunu 3 gun kaldı nasıl heycanlıyım bılemezsın ınsallahhh görürüz kalp atsıalrını
su an benım acımdna hersy yolunda kanamam agrım sızım yok normal gebelık hallerını yasıyorum ıste
inşallah bebısko da ıyıdır canım :)
resmını cektım ama koyamıyorum
maşallah maşallah "normal gebelik halleri" şükredilesi bir durum
benim de nasıl hıçkıra hıçkıra ağlayasım var anlatamam. bu aya kadar hiç bu kadar kötü olmamıştım. 5 gün var reglime ve ben geleceklerini bildiğimden korkunç bir psikolojideyim. isyan etmek değil benimkisi de, öyle bir üzülüyorum ki anlatamam ya...
Rabbim bunu unutturacak üzüntü vermesin, orası ayrı konu ama heray bunu yaşadıkça sanki ben hiç hamilelik duygusunu tadamayacakmışım gibi hissetmeye başladım
Dualara sığınıyorum ama içimin sıkıntısı geçmiyor...
Tedaviye başlayıp, yani terapiste başlayıp, 2-3 ay bebeği ertelemek de bu psikoloji ile çok zoruma gidiyor. Allah yardımcım olsun
benim de nasıl hıçkıra hıçkıra ağlayasım var anlatamam. bu aya kadar hiç bu kadar kötü olmamıştım. 5 gün var reglime ve ben geleceklerini bildiğimden korkunç bir psikolojideyim. isyan etmek değil benimkisi de, öyle bir üzülüyorum ki anlatamam ya...
Rabbim bunu unutturacak üzüntü vermesin, orası ayrı konu ama heray bunu yaşadıkça sanki ben hiç hamilelik duygusunu tadamayacakmışım gibi hissetmeye başladım
Tedaviye başlayıp, yani terapiste başlayıp, 2-3 ay bebeği ertelemek de bu psikoloji ile çok zoruma gidiyor. Allah yardımcım olsun
canım ara ara yıyebılıyorum annem yaptıkalrın sana kokuyodur dıodu ben yok kommuo diodm ama kokuomus meger
annem geldi gecen gun yemek yaptı ohh nası yeıdm onalrı var yaa :) bi de bazı seyelrı hıc canım ıstemıo bazıalrını cok ıstıo
fln yanı şöle gönlümce beslenmeey baslayamadım daha :) ınsallah canım
canım senınkı artık koccaman bebıss oldu yaa ksokocaman oldu:)
biz daha tıfılız dr gittiğimde 8. haftanın ıcınde olcaz ınsallah :) 12+ larda olsan belkı cınsıyet görülür ama ben 16. haftada öğrenmıstım :)
hoş ultrasona göre de değişio ınsallah canım öğrenırsın cınsıyetını :) yaa nasıl hareketlenmıstır hemdee
kollar bacaklar ayrı oynuyodur eheheh maşallah sübhnallah :) :) :) benım kızım göbek krodonuyla oynuyodu
12 haftasıdna hatırlıyorum ıkı boyutluda bakmsıtı da dr :) ee ıkılı test zamanın da geldı nerdeyse ınsallah
güzel sonuc alırsın canım güzel ahberlerle gelrısın ınsallah :)
cnm işte yarım tam 12 haftalık olacak bakalım kısmet belki gözükebilir :)) bikaç hafta daha meraktan çatlarım sadece....
aslında kız ya da erkek ikisine de deli olurum..hani gönlümden geçen bişey de yok ikisi de başımın tacı ama işte merak :))
ewt ikiliyi de yaptırıcam yarın inşallah dediğin gibi herşey yolundadır..
ben hiç bugünlere gelememiştim şimdi karnımın yavaş yavaş büyüdüğüne şahit oluyorum..dün farkettim gebelik çizgisi oluşmaya başlamış karnımda..
ne güzel duygularmış bunlar allahım sonunu da göstersin inş sağ sağlim..
allah isteyen herkesin yüreğini boş bırakmasın, en kısa zamanda herkese nasip etsin bunu
canım benim inş değerin artacak ve hamileyim diyeceksin bize.yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyo adetine 3 gün kala tahlil yaptırdın,değerin düşük olması normal.rabbim büyük ihtimal mucizeni verdi sana tatlımbaşka bi ihtimal düşünmek istemiyorum.pozitif düşünelim pozitif olsun
kız batına 3 gün kala sonucun çok iyi inş dularımız kabul olmuştur canım benim inş yükselir inş... güzel düşün güzelolsun ...
cnm iğneden kaç gün sonra yaptırdın bu testi?
değerin umut verici inşallah da artacak cnm iğneden 10 gün sonra vücüt normal değerlerine dönüyor biliyorsun cnm eğer 10 günü geçtiyse ve bu sonuç çıktıysa büyük ihtimalle sevindirici haberler gelicek senden :)
dualarım seninle cnm haberlerini bekliyorum :))))))
niye kimse yok,ay _she de gittiben geldiğimde kimsecikler olmuyo
canım benım senı anlıyorum inan ki anlıyorum...ben hamıle olmama ragmen bile bak hala kucagıma alamayacakmısım gibi
sanki hiçbirini tadamayacakmısım gibi gelıyo...hepımız aynı sıkıntıalrı yasıyoruz bıseyın baslamıs olması düzgünce bitecegının garantisi
değil maalesef kendını bu kadar üzme lütfen ınan kı dualarımdasın en kısa zamanda nasib olacak Rabbim vericek ınsallah
olmıycak diye düşünme hiç olucak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?