Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay_she cnm iyiyim sen nasılsın?

nasıl oldu bulantıların devam mı hala?

kontrole gidicektin bebişin kalp atışları için gittin mi?

canım sorma ya bulantı devam valla öğürdükçe bi de yuzmd elekeler cıktı çarşamba pazarıan döndü yuzum

leker az az gecmeye basladı ama öğürdükçe tazelenıyo sağolsunalr :) bişey yıyemıyorum ıcemıyorum

halsizim uykusuzum devamlı su ılk 3 ay bı gecse rahat bı nefes alıcam ınan kı

doktor kontrolum pazartesı gunu 3 gun kaldı nasıl heycanlıyım bılemezsın ınsallahhh görürüz kalp atsıalrını

su an benım acımdna hersy yolunda kanamam agrım sızım yok normal gebelık hallerını yasıyorum ıste

inşallah bebısko da ıyıdır canım :)

ewet canlarım haklısınz beklıycem ama benım regllım bu zamana kadar hıc gecıkmedı 1 kere oldu ondada kıstım patlamıstı 7 8 ay once ıns hayırlısı

hmm cnm bnmde bulantılarım oldu hala da devam ediyor ama seninki kadar zor geçmedi bnm..en azından bişeyler yiyebildim.
az kalmış kontrole de heyecanını anlıyorum inşallah duyucaksın o gün kalp atışlarını da bebişinin...

bnmde kontrol yarın bnde heyecandan ölüyorum zaman geçmiyo sanki..bi görsem bende ii olduğunu, hareketlenmişdir şimdi hareketlerini fln görsem herşeyin yolunda olduğunu duysam bi ohhh dicem :))
hatta bi umudum belki cinsiyetini de görür diye :))

canım ara ara yıyebılıyorum annem yaptıkalrın sana kokuyodur dıodu ben yok kommuo diodm ama kokuomus meger
annem geldi gecen gun yemek yaptı ohh nası yeıdm onalrı var yaa :) bi de bazı seyelrı hıc canım ıstemıo bazıalrını cok ıstıo
fln yanı şöle gönlümce beslenmeey baslayamadım daha :) ınsallah canım

canım senınkı artık koccaman bebıss oldu yaa ksokocaman oldu :)
biz daha tıfılız dr gittiğimde 8. haftanın ıcınde olcaz ınsallah :) 12+ larda olsan belkı cınsıyet görülür ama ben 16. haftada öğrenmıstım :)
hoş ultrasona göre de değişio ınsallah canım öğrenırsın cınsıyetını :) yaa nasıl hareketlenmıstır hemdee

kollar bacaklar ayrı oynuyodur eheheh maşallah sübhnallah :) :) :) benım kızım göbek krodonuyla oynuyodu
12 haftasıdna hatırlıyorum ıkı boyutluda bakmsıtı da dr :) ee ıkılı test zamanın da geldı nerdeyse ınsallah
güzel sonuc alırsın canım güzel ahberlerle gelrısın ınsallah :)

maşallah maşallah "normal gebelik halleri" şükredilesi bir durum

benim de nasıl hıçkıra hıçkıra ağlayasım var anlatamam. bu aya kadar hiç bu kadar kötü olmamıştım. 5 gün var reglime ve ben geleceklerini bildiğimden korkunç bir psikolojideyim. isyan etmek değil benimkisi de, öyle bir üzülüyorum ki anlatamam ya...
Rabbim bunu unutturacak üzüntü vermesin, orası ayrı konu ama heray bunu yaşadıkça sanki ben hiç hamilelik duygusunu tadamayacakmışım gibi hissetmeye başladım
Dualara sığınıyorum ama içimin sıkıntısı geçmiyor...
Tedaviye başlayıp, yani terapiste başlayıp, 2-3 ay bebeği ertelemek de bu psikoloji ile çok zoruma gidiyor. Allah yardımcım olsun

resmını cektım ama koyamıyorum

ben de hiç eklemedim ki, bilmiyorum nasıl ekleneceğini
cevap kısmında, üstte ayarlar var ya, hani yazı şekli falan ayarlanıyor, orada görüntü ekleme butonu var. çerçeve resim gibi duruyor. film şeridinin yanında, ikinci satırda. oradan deneseniz?

bende aynı durumdayım aslında normalde ben 28 30 en geç arada bir 32 günde bir olurum. ve bugün 30.gün bütün adet belirtilerimde var öyle bir ruh hali içindeyimki test yapmaya bile korkuyorum.saçma ama sanki test yapmasam adet olmayacakmışım gibi hissediyorum.bazen bende hiç o duyguyu tadamayacakmışım gibi düşünüyorum.artık hayırlısı herşeyin Allahım ne dilerse öyle olur tabiki.

bende aynı durumdayım. aslında normalde ben 28 30 en geç arada bir 32 günde bir olurum. ve bugün 30.gün bütün adet belirtilerimde var öyle bir ruh hali içindeyimki test yapmaya bile korkuyorum.saçma ama sanki test yapmasam adet olmayacakmışım gibi hissediyorum.bazen bende hiç o duyguyu tadamayacakmışım gibi düşünüyorum.artık hayırlısı herşeyin Allahım ne dilerse öyle olur tabiki.

cnm işte yarım tam 12 haftalık olacak bakalım kısmet belki gözükebilir :)) bikaç hafta daha meraktan çatlarım sadece....
aslında kız ya da erkek ikisine de deli olurum..hani gönlümden geçen bişey de yok ikisi de başımın tacı ama işte merak :))
ewt ikiliyi de yaptırıcam yarın inşallah dediğin gibi herşey yolundadır..
ben hiç bugünlere gelememiştim şimdi karnımın yavaş yavaş büyüdüğüne şahit oluyorum..dün farkettim gebelik çizgisi oluşmaya başlamış karnımda..
ne güzel duygularmış bunlar allahım sonunu da göstersin inş sağ sağlim..
allah isteyen herkesin yüreğini boş bırakmasın, en kısa zamanda herkese nasip etsin bunu

dimi canım sen gör daha ne sürprizler var :) gercekten muhteşem bişey ve bi insan anne olup ta

Allah ı bır kere daha tanımaması ımkansız bu bı mucize cunku baska bısey değil :) o mınnak ınsanın

ayaklarını dayayıp karnını gerdirdiğinde ve sen onu gıdıkaldıogında kaçtıgını da goruceksın :)

elinke hafifi vurunca tekmeyle karsılık vermesını de öle muhtesem ki sabırsızlanıyorum resmen o günler için

Allah ım herkese yasatsın herkese hep duam da hep kısmeyı mahrum bırakmasın Rabbimm

gecen gunde esım dedı karnın sertleşmeye baslamıs askım yuzustu yatma artık dedi baktım ciddende

hafıfı hafıfı baslamıs benımde 2-3. gebelıkelrde daha erken cıkıyo bılıyosundur belkı

eşim demese farketmıycektım uyumaktan kendımı ıncelemeye fırsat bualmıyorum ki

Sağlıkla hayırlısıyal gelsınler canım ınsallah cinsiyetı deidğin gibi önemli değil eli yüzü düzgün hayırlı evlat olsun :)

canım benım senı anlıyorum inan ki anlıyorum...ben hamıle olmama ragmen bile bak hala kucagıma alamayacakmısım gibi
sanki hiçbirini tadamayacakmısım gibi gelıyo...hepımız aynı sıkıntıalrı yasıyoruz bıseyın baslamıs olması düzgünce bitecegının garantisi
değil maalesef kendını bu kadar üzme lütfen ınan kı dualarımdasın en kısa zamanda nasib olacak Rabbim vericek ınsallah
olmıycak diye düşünme hiç olucak ınsallah

kız seni gördükçe canım tavuklu makarna çekıyo yaa
hayır yanı daha öncede hıc yemedım tadı nasıldır vs bılmıyorum
ama garip bi şekıdle canım çekıyo artık nick mı değiştiriyosun napiosn ben bilmem hacı

selam arkidişler nasılsınız,ay_she cim sen de burdasın.ne güzel anlatmışsın hamileliği,tekmelemeleri filan ya bir kez daha hamiş kalma isteğim depreşti.inş sen de o aylara erişirsin tekrar ve sonunda bebişini kucağına alırsın tatlım.

recsn bacımın dua günüymüş.inş duaları kabul olur hayırlısıyla.sıkıntılı dönemler geçiriyo,bu sıkıntıların sonunda mutlu sona ulaşır,yüzü güler inş canımın.

kız batına 3 gün kala sonucun çok iyi inş dularımız kabul olmuştur canım benim inş yükselir inş... güzel düşün güzelolsun ...

Allh razi olsun kizlar destekleriniz icin. ins guzel haberler verebilirim sizlere.dualarinizi eksik etmeyin. bugun tekrar kan vericem

niye kimse yok,ay _she de gitti ben geldiğimde kimsecikler olmuyo

canım ben işlerim yoğun devamlı kalamıyorum. bir de hiç keyfim yok, hep karamsar konuşuyorum burda...

düşünmemek elimde olmuyor. Allah razı olsun duaların için, ben de sağlıklı bir şekilde kucağına al diye dua ediyorum ayşecim. İnşallah Rabbim yakın zamanda yüzümü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…