Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim Allah senden razı olsun güsel dileklerde bulunmuşsun...
dün doğum günümdü bugün dua günümmüş çok güsel bi doğumgünü geçirdim dün hem kocişimle hem annemle,kocişimde süprizler yaptı bana...
bugün bana dua eden etmeyen herkesten razı olsun rabbim...
Allahım tez vakitte hepimizi kavuşturur inş kuzularımıza...

ınsallah canım hepımıze oanalrı yasmaka nasıb olur ınsallahhhh :) :) :)

niye kimse yok,ay _she de gitti ben geldiğimde kimsecikler olmuyo

beledıyeye kdr gıtmsıtım geldımmm :)

Allah razı olsun canım gecıcek bu gunlerde ınsallahhh

doğu m gunun kutlu olsun ne güzel ınsallah yenı yasında alacagın eng üzel hedıye bebişin senle oldugu haber olur canım

sağlıkla hayırlısıyal nasib eder ınsallah Rabbiimm

Allh razi olsun kizlar destekleriniz icin. ins guzel haberler verebilirim sizlere.dualarinizi eksik etmeyin. bugun tekrar kan vericem

ınsallah guzel haberleırnı beklıyoruz canım :)

Kızlar yaa yarın kontrolüm var ama izin isteyemiyorum..

patron barut.. hepimize bağırdı çağırdı gitti şimdi nasıl arayıp da sölicem ben bu adama..

beni bulur zaten böyle ters günleri

kızlar ya sadece birbirinizlemi yazışıyorsunuz neden kimse bana da bişeyler yazmadı.

Kızlar yaa yarın kontrolüm var ama izin isteyemiyorum..

patron barut.. hepimize bağırdı çağırdı gitti şimdi nasıl arayıp da sölicem ben bu adama..

beni bulur zaten böyle ters günleri

ayy ciddende ya ne gıcık bi durum ama sölersın gidersın canım noclak yaa sonucta bebıs var meselede

canım nice sağlıklı yaşlara...inşallah yeni yaşın bebiş getirir...

e o zaman izin vermeme gibi bir lüksleri olamaz canım ya, yok yere gerilme, söylersin güzelce. mırın kırın etse de umursama. çık git...

kızlar ya sadece birbirinizlemi yazışıyorsunuz neden kimse bana da bişeyler yazmadı.

canım bu topikte öyle şey olmaz, herkes son derece yardımseverdir...
bildiğim kadarıyla senin bir silik testin vardı, doğru mu hatırlıyorum?

evet canım öyleydi ondan sonrada bidaha yapmaya cesaret edemedim bugüne kadar.biraz önce yeniden yaptım ve negatif.ama tek çizgi C ve T bölümünün tam ortasındaydı niye öyle çıktı anlamadım.

canım ben işlerim yoğun devamlı kalamıyorum. bir de hiç keyfim yok, hep karamsar konuşuyorum burda...

canım hepimizin kendini kötü hissettiği,bunalıma girdiği zamanlar oluyo.sen nasıl bizleri dinliyosan biz de seni dinleriz.karamsar konuşuyorum diye üzülme.

amin inş cnm...yeni yaşında hep mutlu olursun inş:))

hayırlı zamanda gelir inşallah bebişlerimiz sğl cnm benım sorma pek bi nazlı cıktılar valla bizdede olmadı tatlım biz istedikten sonra geldiler istediler verdiler naz maz yapmadı ailem nys bunada şükür haftaya gidiyoruz nasılsa k.valiyedi gezdirdik ettik evde hiç durmadık ne dese ben evde hiç durmam durursam hasta olurum burda siz evdesiniz diye size uydum dedi
recsn bacım gecmiş doğum gunun kutlu olsun tatlım yeni yaşın bebiş getirsin inşallah

evet canım öyleydi ondan sonrada bidaha yapmaya cesaret edemedim bugüne kadar.biraz önce yeniden yaptım ve negatif.ama tek çizgi C ve T bölümünün tam ortasındaydı niye öyle çıktı anlamadım.

testi tekrarlaman gerekir cnm test bozuk çıkmış çigti çizgiyi görürüsün inşallah

canım hepimizin kendini kötü hissettiği,bunalıma girdiği zamanlar oluyo.sen nasıl bizleri dinliyosan biz de seni dinleriz.karamsar konuşuyorum diye üzülme.

sağol canım eksik olma. ama böyle zamanlarda insanın canı konuşmak da istemiyor...sürekli yüzüm düşük zaten, eşim de neyin var diyor. ama öyle bozuk ki moralim...Rabbim çok bekletmez inşallah. Bir de sıkıntılarımız var ya, daha zor oluyor süreç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…