- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.201
selam arkidişler nasılsınız,ay_she cim sen de burdasın.ne güzel anlatmışsın hamileliği,tekmelemeleri filan ya bir kez daha hamiş kalma isteğim depreşti.inş sen de o aylara erişirsin tekrar ve sonunda bebişini kucağına alırsın tatlım.
recsn bacımın dua günüymüş.inş duaları kabul olur hayırlısıyla.sıkıntılı dönemler geçiriyo,bu sıkıntıların sonunda mutlu sona ulaşır,yüzü güler inş canımın.
selam arkidişler nasılsınız,ay_she cim sen de burdasın.ne güzel anlatmışsın hamileliği,tekmelemeleri filan ya bir kez daha hamiş kalma isteğim depreşti.inş sen de o aylara erişirsin tekrar ve sonunda bebişini kucağına alırsın tatlım.
recsn bacımın dua günüymüş.inş duaları kabul olur hayırlısıyla.sıkıntılı dönemler geçiriyo,bu sıkıntıların sonunda mutlu sona ulaşır,yüzü güler inş canımın.
niye kimse yok,ay _she de gittiben geldiğimde kimsecikler olmuyo
canım ben işlerim yoğun devamlı kalamıyorum. bir de hiç keyfim yok, hep karamsar konuşuyorum burda...
düşünmemek elimde olmuyor. Allah razı olsun duaların için, ben de sağlıklı bir şekilde kucağına al diye dua ediyorum ayşecim. İnşallah Rabbim yakın zamanda yüzümü güldürür
canım benim Allah senden razı olsun güsel dileklerde bulunmuşsun...
dün doğum günümdü bugün dua günümmüş çok güsel bi doğumgünü geçirdim dün hem kocişimle hem annemle,kocişimde süprizler yaptı bana...
bugün bana dua eden etmeyen herkesten razı olsun rabbim...
Allahım tez vakitte hepimizi kavuşturur inş kuzularımıza...
Allh razi olsun kizlar destekleriniz icin. ins guzel haberler verebilirim sizlere.dualarinizi eksik etmeyin. bugun tekrar kan vericem
Kızlar yaa yarın kontrolüm var ama izin isteyemiyorum..
patron barut.. hepimize bağırdı çağırdı gittişimdi nasıl arayıp da sölicem ben bu adama..
beni bulur zaten böyle ters günleri
hamile olduğunu biliyorlar mı?
kızlar ya sadece birbirinizlemi yazışıyorsunuz neden kimse bana da bişeyler yazmadı.
Kızlar yaa yarın kontrolüm var ama izin isteyemiyorum..
patron barut.. hepimize bağırdı çağırdı gittişimdi nasıl arayıp da sölicem ben bu adama..
beni bulur zaten böyle ters günleri
kızlar ya sadece birbirinizlemi yazışıyorsunuz neden kimse bana da bişeyler yazmadı.
dün doğum günümdü bugün dua günümmüş çok güsel bi doğumgünü geçirdim dün hem kocişimle hem annemle,kocişimde süprizler yaptı bana...
evt cnm ya biliolar oğluna da söyledim biraz önce mutlaka gitmem lazım dedim ama bakalım patron ne dicek..
bide icralık davası var ona gitti kesin bomba gibi gelir
ama napim çıkarsın isterse gidicem kimse tutamaz beni
canım nice sağlıklı yaşlara...inşallah yeni yaşın bebiş getirir...
e o zaman izin vermeme gibi bir lüksleri olamaz canım ya, yok yere gerilme, söylersin güzelce. mırın kırın etse de umursama. çık git...
canım bu topikte öyle şey olmaz, herkes son derece yardımseverdir...
bildiğim kadarıyla senin bir silik testin vardı, doğru mu hatırlıyorum?
canım ben işlerim yoğun devamlı kalamıyorum. bir de hiç keyfim yok, hep karamsar konuşuyorum burda...
canım inşallah olur tabi ama ne bileyim öyle hissetmiyorum. bu arada bu ay tutarsa balık olmuyor kova oluyor sanırım
amaan neyse işte 1 haftaya bellki olacak durumum, hatta 3-4 güne, eğer kahverengi akıntım başlarsa regl geliyor demektir.
senin k.valideye de maaşallah, ne de seviyormuş gezmeyi
kız evi naz evi kuzum, gerçi benim ailem hiiiç öyle şeyler yapmadı ama yapan aileler var. altında kötü niyet olmadıktan sonra, sevimli oluyor böyle nazlar. Allah tamamına erdirir inşallah
evet canım öyleydi ondan sonrada bidaha yapmaya cesaret edemedim bugüne kadar.biraz önce yeniden yaptım ve negatif.ama tek çizgi C ve T bölümünün tam ortasındaydı niye öyle çıktı anlamadım.
testi tekrarlaman gerekir cnm test bozuk çıkmış çigti çizgiyi görürüsün inşallah
cnm tahlil sonucun çıktı mı?
canım hepimizin kendini kötü hissettiği,bunalıma girdiği zamanlar oluyo.sen nasıl bizleri dinliyosan biz de seni dinleriz.karamsar konuşuyorum diye üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?