- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.281
kizlar nasilsiniz? kan sonucumu ogrendim. elh 25 e cikmis:) suan hersey normal dedi hemsire:) Rabbim kimseyi ne onlarla ne onlarsiz imtihan etmesin ins
bugün giremedim topiğe.ben de seni merak ediyodum cnm.hayırlı olsun diyelim artık.ne güzel yeni hamişimiz sensin.rabbim kucağına almayı da nasip eder inş:))
Allah razi olsun cnm. en kisa zamanda hayirlisiyla senden de haberaliriz ins
ah cnm amiiiiinnnnnnnn inş.o günleri görebilecekmiyim acaba?
kizlar nasilsiniz? kan sonucumu ogrendim. elh 25 e cikmis:) suan hersey normal dedi hemsire:) Rabbim kimseyi ne onlarla ne onlarsiz imtihan etmesin ins
kızlar yaaa çok ağrılıyım,adetimin 7.günündeyim ve şakır şakır söylemesi ayıp,her yanım battı.Halsizim çok şu an.
KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk
Esimle kavga ettik
Eve geldi yüzüm asık olabilirmiş böle seyler moralini bozma dedi
Bend neyapayim canım sıkıldı zorla gülemem dedim
sen hep olumsuzunu düşünüyordum ondan böle oldu dedi
Bende sinirlendim o da kalktı gitti
Moralim iyicene çoktu
Hayirlisi olsun
Kızlar hepinize hayırlı cumalar..
Bugün kontrolüm vardı..gittim bebişi gördüm kocaman olmuş kıpır kıpırdı yerinde duramıyodu :))
Allaha şükür herşeyi gayet normaldi sağlıklı gözüküyodu..
Görmemişler gibi ultrason kağıdını elimde taşıyorum :)))
Allahım hepimizin dualarnı kabul etsin..burdaki herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın en tez zamanda....
tabi gorceksin cnm Allahin izniyle. bak bu bnm 20. ayimdi. Allah nasip etti bu ay sukur. hep dualar sayesinde inan.sende buradan o guzel haberi vericeksin ins en kisa zamanda:)
kızlar dun doktora gıtmıstım ya sılık cızgı cıktı dıe bata 4 gun warken hıcbıseyın yok kıst mıst yok yumurtalıkların normal dedı bı problem yok yerlesme kanamsı gıbı bısey yasadım ılk defa dedım tık yok kan tahlılı ıstedı sonuc olmsz ılk defa bunuda yasadım testte sılık gebelık yok ılacda kullanmıyorum dogal hersey bazen testler olabılıor dedı e bu zamana kadar olmadı ya oldugundada hamıle kalmıstım anlamadım beklıyorum artık hayırlısı rabbımden en kısa surede beeklemek bızden sabır
tabi gorceksin cnm Allahin izniyle. bak bu bnm 20. ayimdi. Allah nasip etti bu ay sukur. hep dualar sayesinde inan.sende buradan o guzel haberi vericeksin ins en kisa zamanda:)
oof yaa çok üzüldüm minikgelin..slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
Anaaam çok sevindim bacımmm Allah tamamına erdirsin sağlıklı ve hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) herkese günaydın bu arada bgn finallerim var dua edin de iyi gesin nolur
günaydın canlarım herkese güsel hafta sonlrı diliyorum... sınavı olan arkadaşlarıma başarılar,gezmeye giden arkadaşlarıma keyifli vakitler geçirmelerini dilerim e bide benim gibi evde oturan arkadaşlarım var onlarada iyi oturmalar diliyorum
benim yeni bat belli oldu 2temmuz bu ayda yok,benim kırmızılar teşrif ettiler dün akşam sinhuş bacımın dediği gibi evden başka biyerde de gelmiyolar dün evde yoktum gelmediler eve adım atmamla gelmeleri bir olduartık umudum da yokkkkkk.........
bu arada doğumgünümü kutlayan canım arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun benim için ne dilekte bulunduysanız rabbim kat kat fazlasını size versin inş....
sweet85 canım hayırlı olsun hamişliğin,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş...
benden bu kadar canlar öpüldünüz... aeo
canımmm çok sevındım hayırlı olsunn tatlım sağlkıkla kucagına alırsın ınsallaaaaahhh
canım 10 güne kadar olanı normal 10 gunu asarsa doktora gozuk mutlaka :26:
canım transferın 8. gunu peki bata kalan gün kaç gun yerleşme oldugu ancak oan göre bilinebılır
bu kıadar üzülme lütfenbiraz sakınles biliyorum cok zor zamanalr ama ınsallah güzel ahberler alırsın
maşallah sübhnallah canımm harekete de baslamıs keretaa oyy yerler onuu :) :) :)
Allah saglıkla tamamına erdirsin inşaAllah! hayırlı olsun!
kizlar hepinizden Allah razi olsun. guzel dilekleriniz icin.Rabbim cumlemize ruhen beden saglikli, hayirli, imanli evlatlar nasip etsin ins:)cnm çoook sevindim.....biliodum ben senden bi süpriz geleceğini hiç şaşırmadım o yüzden ama çok mutlu oldum..
allah kucağına da almayı nasip eder inş...sağlıkla büyütürsün bebişini..
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?