Sabredenler Kulübü 2012 :)

kizlar nasilsiniz? kan sonucumu ogrendim. elh 25 e cikmis:) suan hersey normal dedi hemsire:) Rabbim kimseyi ne onlarla ne onlarsiz imtihan etmesin ins

bugün giremedim topiğe.ben de seni merak ediyodum cnm.hayırlı olsun diyelim artık.ne güzel yeni hamişimiz sensin.rabbim kucağına almayı da nasip eder inş:))

kizlar nasilsiniz? kan sonucumu ogrendim. elh 25 e cikmis:) suan hersey normal dedi hemsire:) Rabbim kimseyi ne onlarla ne onlarsiz imtihan etmesin ins

Anaaam çok sevindim bacımmm Allah tamamına erdirsin sağlıklı ve hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) herkese günaydın bu arada bgn finallerim var dua edin de iyi gesin nolur

günaydın canlarım herkese güsel hafta sonlrı diliyorum... sınavı olan arkadaşlarıma başarılar,gezmeye giden arkadaşlarıma keyifli vakitler geçirmelerini dilerim e bide benim gibi evde oturan arkadaşlarım var onlarada iyi oturmalar diliyorum
benim yeni bat belli oldu 2temmuz bu ayda yok,benim kırmızılar teşrif ettiler dün akşam sinhuş bacımın dediği gibi evden başka biyerde de gelmiyolar dün evde yoktum gelmediler eve adım atmamla gelmeleri bir oldu artık umudum da yokkkkkk.........
bu arada doğumgünümü kutlayan canım arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun benim için ne dilekte bulunduysanız rabbim kat kat fazlasını size versin inş....
sweet85 canım hayırlı olsun hamişliğin,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş...
benden bu kadar canlar öpüldünüz... aeo

kızlar dun doktora gıtmıstım ya sılık cızgı cıktı dıe bata 4 gun warken hıcbıseyın yok kıst mıst yok yumurtalıkların normal dedı bı problem yok yerlesme kanamsı gıbı bısey yasadım ılk defa dedım tık yok kan tahlılı ıstedı sonuc olmsz ılk defa bunuda yasadım testte sılık gebelık yok ılacda kullanmıyorum dogal hersey bazen testler olabılıor dedı e bu zamana kadar olmadı ya oldugundada hamıle kalmıstım anlamadım beklıyorum artık hayırlısı rabbımden en kısa surede beeklemek bızden sabır

canımmm çok sevındım hayırlı olsunn tatlım sağlkıkla kucagına alırsın ınsallaaaaahhh

kızlar yaaa çok ağrılıyım,adetimin 7.günündeyim ve şakır şakır söylemesi ayıp,her yanım battı.Halsizim çok şu an.

canım 10 güne kadar olanı normal 10 gunu asarsa doktora gozuk mutlaka :26:

canım transferın 8. gunu peki bata kalan gün kaç gun yerleşme oldugu ancak oan göre bilinebılır
bu kıadar üzülme lütfen biraz sakınles biliyorum cok zor zamanalr ama ınsallah güzel ahberler alırsın

maşallah sübhnallah canımm harekete de baslamıs keretaa oyy yerler onuu :) :) :)

tabi gorceksin cnm Allahin izniyle. bak bu bnm 20. ayimdi. Allah nasip etti bu ay sukur. hep dualar sayesinde inan.sende buradan o guzel haberi vericeksin ins en kisa zamanda:)

cnm çoook sevindim.....biliodum ben senden bi süpriz geleceğini hiç şaşırmadım o yüzden ama çok mutlu oldum..
allah kucağına da almayı nasip eder inş...sağlıkla büyütürsün bebişini..

cnm bazen testler çıkabiliyo öyle benim başıma da geldi aynısı o yüzden takmamaya çalış çok fazla..inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin:)

maşallah sübhnallah canımm harekete de baslamıs keretaa oyy yerler onuu :) :) :)[/QUOTE]

başlamış cnm ya hatta biara sıkıldı bizden devirdi dötünü yattı :)) bi be bacak bacak üstüne atmış tam keyif adamı olcak belli..

buarada cinsiyetine baktı doktor buna pipi diyebilir miyiz dedi ufak bi çıkıntı vardı orda ama bekle dedi sonra 16. haftada söyleyecekmiş şimdi kızla erkek birbirine benzer dedi ama sanırım erkekti bnm sıpa..

tabi gorceksin cnm Allahin izniyle. bak bu bnm 20. ayimdi. Allah nasip etti bu ay sukur. hep dualar sayesinde inan.sende buradan o guzel haberi vericeksin ins en kisa zamanda:)

inş cnm benim.burada birbirimize ettiğimiiz dualar kabul oluyo buna inanıyorum.baksana kaç tane hamişimiz oldu.rabbim inş bana da listede geri kalan arkadaşlarımıza da bu heyecanı bu güzelliği yaşatır

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
oof yaa çok üzüldüm minikgelin..
Allah yardımcın olsun..
inan sabahtan beri senden haber almak için en az 50 kez girdim çıktım siteye..
ama en azından bi sürü dondurulmuş embriyo ve spermleriniz var..
ben inanıyorum sen çok kısa zaman sonra anne olacaksın..

geçmiş olsun cnm.çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş ama lütfen diğer denemelerinde moralini çok yüksek tut.stres yapma.stresin çok büyük etkisi var.kendini moralmen en üst seviyede hissettiğin zaman diğer denemeni gerçekleştir tatlım

Anaaam çok sevindim bacımmm Allah tamamına erdirsin sağlıklı ve hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) herkese günaydın bu arada bgn finallerim var dua edin de iyi gesin nolur

Allah saglıkla tamamına erdirsin inşaAllah! hayırlı olsun!

cnm çoook sevindim.....biliodum ben senden bi süpriz geleceğini hiç şaşırmadım o yüzden ama çok mutlu oldum..
allah kucağına da almayı nasip eder inş...sağlıkla büyütürsün bebişini..
kizlar hepinizden Allah razi olsun. guzel dilekleriniz icin.Rabbim cumlemize ruhen beden saglikli, hayirli, imanli evlatlar nasip etsin ins:)

minikgelincim nolur uzulmemeye calis. Hakkimizda hayirlisi olsun ins. Bak hazirda bebisler beklio seni:) ins en kisa zamanda gelecek bebislerin sana:)

uzuldum ama hakkınızda hayırlısı, inşaallah diğer denemede tutar. sen de zor ama moralini yukseltmek icin cabalamalısın, kafandan bebek fikrini dagitacak birşeyler falan yapmaya çalışsan keşke. dualarımız hep seninle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…