Sabredenler Kulübü 2012 :)

Sweet bacım alah tamamını erdirsin cok sevindim dün üzüntümden kimsenin yazısını okuyamadım Rabbim gönlün gibi guzel evlatlar nasip etsin...
Keyfim yok malum negatif sonuc almak kötü yaptı beni ama umudum var bidaha denerim bidaha denerim olana kdr:)
İsyerinden nsl izin alcam bilmiyorum 3 haftadır gitmedim yarın ise baslarım banada iyi gelir evden nefret ediyorum hiç evde durasim yok ise gitmek en aZindan kafamı dağıtır evimizi tasiycaz bu ay onla uğraşırım bir ay sonra bidaha deneriz diyoruz bakalım duru kar ne gösterecek ben biraz nete gelmiycem okudukça kafam karıştı moralim bozuldu falan ...en iyisi uzak durmak sizi seviyorum dualarınızın devamı istiyorum :) unutmayın bu bacınızı :) diger denemede sonucu söylemeye gelcem ins iyi sonuçla gelirim :) seviyorum hepinizi Rabbim yuvanızdan bebek eksik etmesin hiç birinizin ..Allah'a emanet olun seviyorum sizi

canım galiba uzak durmak en iyisi kafamızda sürekli bebek düşüncesi varken bu iş olmuyor.dr lar bile bebek düşüncesinizi kafanızdan atın diyo. nasıl bu olacak iş bilmiyorum.

birbirimize destek oluyoruz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz bunlar çok güzel ama malesef kafamızdan bebek düşüncesini atamıyoruz.çünkü hepimizin ortak amacı bu.

yine kırmızılar gelmek üzere. kafayı yiyeceğim bi sorun yoksa neden olmuyor...bu sorunun cevabını sadece rabbim bilir, herhalde şimdilik en hayırlısı bu.

ben de bir süre yazmamayı düşünüyorum(tabi becerebilirsem)

rabbim hepimize sabırlar versin. kimseyi çok bekletmesin. anne adayları, hamiş arkadaşlarım kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun.

hoşçakalın...

ikinizi de özleyeceğiz. ama bazen uzak kalmak en iyisi olabiliyor. dualarımız sizlerle. Allah'a emanet olun!

cnm ya cok saol. belki uzak kalmak iyi gelir sana. isle, tasinmayla mesgul olurken zaman hemen gecer. sonraki ay bi bakmissin bize guzel haber veriyorsun. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. aeo. dualarimiz senle olucak

nerede benim topikdaşlarımmm

nerelerde benim kuzularımm

hadi toplanalım özledik birbirimizi..

sweet kuzum tebrik ederim, inş sıra bize de gelir Rabbimin isteğiyle...

günaydınlar....
batta 9.günüm ve hala lekelenmeler zaman zaman kanamalar devam ediyo,dün bitmişti,akşamüstü yine başladı.Bu ay bana tuhaf şeyler oluyor.

sweet85 arkadaşım tebrik ederim,RAbbi'm sağ salim kucağına almayı nasip etsin,Rabbi'm bizim de yüzümüze gülsün inşallah.

minikgelincim,kendini üzme desem de yersiz olduğunu biliyorum.Rabbi'mden duanı esirgeme,senin de yüzün gülecek inşallah,bu ay olmasa da en yakın zamanda senin rahmine düşecek mucizen..Dua et.

Bende çalışmalar haliyle başlamadı,bu aydan yine hiç hiç hiç beklememeliyim.Günler altüst oldu,öylesine boş gececek bir ay benim için bu ay.

geçmiş olsun! eğer 10 günü geçerse bari doktora danış ters bir durum olmasın sonra

ben d ebirazdan yola çıkacağım herkese iyi haftalar olsun! güzel güzel haberlerle yaşayın bu haftayı inşallah!

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

tatlım çok üzüldüm haftasonu evde yoktum giremedim ama sen daha 2, ye başlamadan umutsuzlukla başlıyorsun daha öncede söylemiştim ne umut edersen neyi çok anar isen onu çağırırsın rabbimden umudunu kesme umudunu kesmeyenleri daha çok sever ve umutlarını boşa çıkarmazmış.. dualarımız seninle canım... daha önünüzde zaman var inş bi dahaki sefere tutacak...

allahım sıfa wersın mınıkgelıne en yakın zamanda hayırlısıyla nasıp etsın bana ve dıleyen herkese benımde bugun bat beklıyorum bakalım ama4 gun once kan tahlılm negatıftı beklıyorum

herkese hayırlı haftalar olsun arkadaşlar...

haftasonu yoktum giremedim cumadan beri kanamam vardı doktoruma danıştım verdiği ilaçı içince durdu kanamam biz hala vuslata eremedik kocişle....

yarına inş. herkes nerede ayol...

uzak kalmayan çalışan arkadaşlarım bence dahada içinize atacaksınız bu durumu ben buraya yazamadığım fırsaytbulup giremedim zaman üzülüyorum gece yatacamda açıp okuyup kapatıyorum çoğu zaman neyse yani sürekli buraya yazmak bende bebek fikri ile alakalı değil hoşuma gidiyor akıul almak dertleşmek v.b ve buraya yazmasan içimde bebek fikrini dahada büyütürm sanki bu dünyada bebek sahibi olmak için çabalan sadece ben varmışım gibi hiisedip içime atarımki buraya üye olmadna önce öyleydim şimdi dertler paylaştıkça azalıyor kendime benzeyen birilerini görmek teselli edilmek ve teselli etmek hoşuma gidiyor... tabi bu sizin fikriniz saygı duyarım ne zaman isterseniz burdayız..

neyse ben işimin başına dönüyorum hadi kolaygelsin öptüm herkes....

allahım sıfa wersın mınıkgelıne en yakın zamanda hayırlısıyla nasıp etsın bana ve dıleyen herkese benımde bugun bat beklıyorum bakalım ama4 gun once kan tahlılm negatıftı beklıyorum

hayırlısı olsun canım hakkında ayrıca o silik çıkaran tyestlere aldanma ben artık geçsde geçmesede evde test yapmıyorum senin gibi 2 kez aldandım sevindim hatta eczanede yaptık birini eczacı bile sevinmişti ama kanda fıs çıktı artık testlerde çok dandik çıkıyor bu yüzden en sağlamı kan testi... rabbim tez zamanda kucağını doldursun ayrıca öyle adete 4-5 gün kalada kafana takmaya başlama inan bana çok üzülüyorsun o zaman, 23 aydır denediğim için artık tınlamıyorum bile...

günaydın kızlar..
herkese mutlu ve umutlu haftalar diliyorum..
bi sorum olucak size..
benim bu kasıklarımda ve alt karın bölgmde müthiş bi dolgunluk
ve ağırlık hissi vaar..
ve bu 10-15 gündür böyle..
eğildiğim zaaman filan kasıklarımda batmalar oluyor..
bazen oluyorki yürürken aşşa doğru çekiyor karnım.
bu arada adetim de yeni bitti..
sizce neden oluyodur kızlar fikri olan var mı??

canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirmisin son zamanlartda çünki bende öyle olduğu zaman muhakkak üşüttüğümde oluyor birde pco var bence kirstlerim çoğalıp büyüdüğünde oluyor sende pco varmı bilmiyorum ama bi doktora gitmende fayda var...

ama umut ediyorum ki yumurtlama sancısıdır inş bu

kızlarr az önce test yaptımm ve ikinci çizgiyi gördümmm

doğru mudur acep

heyecanlıyımmmmmmmmmmm

bilmiyorumvallahi..
çarşamba günü doktora gitmeyi düşünüyorum zaten..
pco konusunda da valla bi bilgim yok..
bu zamana kada gittiiğim doktorllarda hiçöle bişe sölemediler bana..
neye göre pco..??
en iyisi çarşamba doktora gitmek..
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…