Sabredenler Kulübü 2012 :)

ne ne ne ne nneeeeeeeeeeeee.....Hamişmisin yoksam canımmm....İnşalllllahhhhhhhhh

merhabalar ne zamandır yazamamıştım arada geliyordum ancak okumakla geçiyordu... yeni hamişler varmı.. minikgelin için çok üzüldüm yaa kısmet bu ay değilmiş demekki bi dahakine inşallah tam tutunur bebişi.... hayalimduam sende durumlar nasıl ne var ne yokk

pardon 60gelsın olan arkadasım ıns guzel haber alırsın gunun gectımı

dündü günüm ama ben hiç ihtimal vermedim, bugün adet olurum diyordum...

birden kalktım bir test yapayım dedim, olmadığını görür rahat rahat kırmızılrı beklerim en azından dedim inanın her zamankindenn başkaydı testi yapışım heyecansız...

üstelik bu ay hiç gebe olduğum aklıma bile gelmedi doktor kontrolündeydin eşimin kullanması gereken ilaç vardı vs. vs. bu ay gelmez diyorduk
ilaçları alalı bir ay olmuştu çünkü... hatta başım ağrımıştı pa... adında ilacı bile içmiştim düşünün o kadar beklemiyorum bebişi ama inş o ilaç bir şey yapmamıştır..

Rabbim nasip edince her şey olurrr

ıns olur benımde bugun ama 4 gun once sılık cızgı cıkmıstı 3 gun kala sılıklestı 2 gun kala dahada sılıklestı kan tahlılm negatıf cıktı bugun beklıyorum artık ama ıns gonulden dıorum senın olur bızımde amın allahım

canım neler oldu neler;anlatsam roman olur,uzaklaşıyım iyi gelir dedim,bi değişiklik yok bende.Klomen kullandım fakat çatlatma iğnesi olmadan yumurtam çatladı,hatta küçük boyuttayken çatlamıştı.Doktor hiç ümitli değildi ve direkt adet olunca gel dedi,başarısızlıkla sonuçlandı.adetim geçen hafta başladı,ve 9.gündeyim hala lekelenmelerim devam ediyor,ilaçtan dolayı mı anlamadım.öyle yani bi süre doktor düşünmüyorum,adetim bitmeyince endişe duyuyorum aslında.İnşallah biter,bu ay da çalışma başlamadı ve ümidim yok.çok şükür bu ay denemesiz adet olcam,ümit olmayacak.

haftasonu şehirdışındaydım canlarım, arkadaşımı evlendirdim

sanırım sweet85ten güzel haberler almışız Allah tamamına erdirir inşallah

inş kuzun kan testinin sonucunu alayım da hemen haber veririrm

resim de eklenmiyor bugün koyacaktımm

CANIIMMM SİLİK ÇİZGİ Mİ DEDİN! kan sonucunu 4 gözle bekliyorum...
var mıydı hiç belirtin falan peki? hatırlamıyorum birşeyler yazdığını

kuzum ihtimal vermediğim için belirtilere hiç takılmadım
aslında belirtim de yok, sadece göğüslerim çok hassasel değmiyor...
o kadar kuzum iyiyim şimdilik, bakalım acile gideceğiz eşimle inş hayırlı haberler veririz 1 saat sonra gideceğimm

canım inş hakkımızda hayırlısı olur...
bende de çizgi gayet net çıktı canım bakalım kanda belli olacak artık

ah tatlım ya nasıl sevindim. inşallah kan testiyle de kesinleşir..
benim de kırmızılar geliyorlar yoldalar, öncü birlik olan kahverengileri yolladılar artık üzülemiyorum vallahi, bittim tükendim

tatlım hamişmisin ?aaa...çok sevindim ya topiği de böyle güzel haberlerle açmak süper oluyo.inş kan testinde pozitif çıkar ve kesinleşir cnm bu ay patlama yaşıcaz heralde şimdiden iki hamişimiz oldu

kızlar ya ben size bişey soracaktım.tüp bebek merkezlerine gidildiğinde direk tüp bebek tedavisine mi başlıyolar yoksa normal yoldan hamile kalma ihtimali varsa ilaçlarla tedavi uygulanıyormu.bir bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…