- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.301
aslında haklısın yaa insan hem merak edio hem de korkuyo..ama bişey varsa ne kadar erken bilirsen o kadar iyi..yoksa da kendini hazırlarsın en azından kırmızıyı görünce yıkılmazsın..böyle günden güne çok daha fazla için içini yiyodur....
kuzularım bennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm tam forumdasınız bugün maaşallah ama teker teker dağılıyomusunu yoksam
içim içimi yemesine yiyor tabi. eşime çatıp duruyorum yazık. yarın sabaha kadar gelmezse kırmızılar yapacam testi. ama daha önceden de böyle adetimin geç geldiği yada gelmediği de olmuştu ona bağlıyorum ben gene gelmemesini. ama bu ay olsun çok istiyorum yaa bu ay olmazsa gene tüp bebek yaptırcaz gene bir sürü acı, çile beni bekleyecek((
inşallah olmuştur cnm inan ki içimden gelerek söylüyorum bunu...son dk golu atar inş bebeğin sana hiiç gerek kalmaz böyle uğraşlara..ama yoksa da üzülme tüp bebek biraz uğraştırıcı ama etkin bi çözüm hem belki bebiş diil bebişler gelir sana hani derler ya durdun durdun turnayı gözünden vurdun diye o hesap :)
Allah razı olsun canım çok sağol. kızzz bebişler dedin de benim 2. tüp bebek denemem olcak. geçen seferi de hesaba katıp Allah'ım dermiş al sana tüpten bebek diye olurmuş 4 denebenim kocaya bak gari sen o zaman .
doktoru bulmada da zorlanmicaz artık desene rüyalarımız sayesinde hepsini halletcezallahım hakkımızda hayırlısını versin
offf off haha süper olur bebek istiodun hee al sana diye verirsin eline kocanın :) adam artık reklamlık olur ondan sonra......
reklemlık olur mu bilmem de Allah'tan hastanede oluruz da adam elden gitmez . kızzzzz bebek bebek derken adamdan da olurum bi deee:26:
bide rüyalarım ne zaman çocuk olcanı gösterse süper olcak da..düşünsenize sabah kalkıp kocama yapışırım artık rüyamda gördüm bugün olacak kaçma gel buraya...... hahahah
valla rüyamda görsem kesin yapışırım kocişin yakasına. hahaha valla itiraf edeyim birinde rüyama baba annem rahmetli girmişti. m harfiyle başlayan bir ayda hamile kalcaksın dediydi. hehe tabi mart ve mayısta beni görmeliydiniz
valla rüyamda görsem kesin yapışırım kocişin yakasına. hahaha valla itiraf edeyim birinde rüyama baba annem rahmetli girmişti. m harfiyle başlayan bir ayda hamile kalcaksın dediydi. hehe tabi mart ve mayısta beni görmeliydiniz
kimbilir nasıl etkilenir insan... belki de muharrem ayıdır o her sene miladi takvime göre denk geldiği ay değişiyor hem
:) tahmin edebiliorum kendimi düşünerek...ama benim babaannem girmesin mümkünse rüyama kadın tam bi doğurma makinasıymış yaa ehh tabi bide 4 koca eskitmiş maşallah..ne var ki çekememişim ona işte ben doğurcam diye yırtınıorum burda o yüzden gıcığım biraz kendisine :) ama bi taraftan da sormak istiorum kız nası doğurdun o kadar çocuğu formülünü versene diye :)
benim babaannem gebeyken de adet görmeye devam etmiş. babama hamileymiş e tabi bilmiyor hamile olduğunu. karnını taşla vurmuş kadın yaa. babam nasıl sağ çıkmış ordan hala inanamıyorum
anaa 2 sene oldu babaannem bunu diyeli ben de kızgınım ona insan yılını da söylerbu sene muharrem ayı hangi aya denk geliyordu be? geçti sanki .26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?