Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet canım kısmet. baksana ünlülere. esrar var eroin var. alkol var.sigara var. düzensiz gece hayatı var. varda var ama bi de onlarda bebek de var (

beta hcg < 1.20 çıktı yani hamile değilim öyle mi kızlar
Sonucu aldım ama doktora göstermedim

arkadaşlar bırakalım bu bebek meselesini. bu mesele hepimizin canını sıkıyor bu belli. hadi başınızdan geçen komik bir olayı anlatın yada bir fıkrayı. neşelenelim biraz yaaaaa

ben kk ye pek girmiyorum çünkü psikolojimi bozuyor
Ne zaman hamişlik belirtileri yaşıyorum o zaman giriyorum
Bu 2. şüphemdi bakalım bundan sonra ne olcek

SÜZME

Temelin 8 tane cocugu varmis ama hepsi de birbirinden salak,

gerizekaliymis.Temel ve karisi Fadime doktora gitmisler.Durumu anlatmislar. Böyle böyle biz artik cocuk istemiyoruz demisler. Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermis. Nasil kullanilacagini falan anlatmis

yollamis. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamis

Temel kara kara düsünmeye baslamis . Ne yapsak ne etsek diye Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim demis" Olcüyü falan almis 1-2 gün icinde örmüs. aradan 9 ay gecmis Temel ile Fadimenin 1 cocuklari daha olmus. Zamanla cocuk büyümüs, 9-10 yaslarina gelmis. Ama nasi bi cocuk zeki mi zeki, firlama mi firlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyo. Tum sinavlarda birinci, sporda tum sehrin en iyisi, Köyün en zeki,atilgan cocugu olmus.

Bir gün Temel kahvede otururken sormuslar :

-Ya Temel senin 9 cocugun 8'i deli mi deli bu sonuncusu nasi oluyor da

bu kadar akilli oldu?

Temel gerine gerine cevap vermis :

-Suzme o, suzme."

desene süzme kısmını 9. salak kısmını da diğerleri almış :))

2 rahibe varmış. biri mantık yönünden ileri diğeri matematiksel yönden ileriymiş. 2 si yolda yürürken peşlerine bir adam takılmış. onlar hızlanmış, adam hızlanmış. onlar koşmuş, adam koşmuş. mantıksal rahibe " bu böyle olmayack ayrılalım kilisenin önünde buluşuruz" demiş ve ayrılmışlar. matematiksel rahibe 20 dakka sonra kilisedeymiş. mantıksal rahibe ise 40 dakka sonra gelmiş. matematiksel rahibe sormuş" neden bu kadar geç kaldın?" mantıksal rahibe "adam peşimden geldi. ben hızlandım o hızlandı. ben koştum, o koştu baktım olmayacak durdum, o da durdu. ben eteğimi kaldırdım o pantolonunu indirdi" demiş . matematiksel rahibe" eee sonra?" demiş. mantıksal rahibe de" sonra ne olacak eteğini kaldıran bir kadın, pantalonunu indiren bir adamdan daha hızlı koşar" demiş

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beklenti [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td]15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinhus[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 8 [/td]
[/tr]

[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]conqueror[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu [/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

kızlarrrrrr bayılıyorum size süpersiniz canlarım benim yaa rahibeyede bayıldım. Haaa şöyle yaa arasırada kahkahalar uçuşsun topiğimizde değil mi ama

kızlarrrrrr bayılıyorum size süpersiniz canlarım benim yaa rahibeyede bayıldım. Haaa şöyle yaa arasırada kahkahalar uçuşsun topiğimizde değil mi ama

anemler rizeli, kuzenimin düğününde kavga çıktı. gelinin babasının hasımları varmış köyden. dedik ki akşam köye dönme yolunu keserler bir şey olur. cevabı;
"olabilur, furadabilirum furuledabilirum " bizim oralarda silahlar pek yaygındır da..
o an şoklar içinde kalan annem de "aa ne vuruyorsunuz beyfendi, kuş mu vuruyorsunuz" demişti

kızlaarrr devamı gelecek amaaaa şimdi yemek zamanı. kociş acıkmıştır yemek hazırlıycam ben. hadi kendinize iyi bakın bol kahkahalı bir akşam diliyorum sizlereee

buda yaşanmış güzel bir fıkra olmuş desene

iyi aksamlar herkese görüşemez olduk.umarım herkes iyidir.

tmm cnm bnm hadi dinlen sne doktora gittikten sonra gel güzel haber ver bize:)

minikimm (((( suan iyyim o sorundan pek bişey kalmadı şükür azcık sızı oluyor ama gecti geccek.neyse bende belirtiler vardı göğsüm agrıyodu ucları özellikle sertti ve cok agrıyodu.adet de hala olmadım ben baya ümitliydim.ama bu sabah test yaptım negatif cıktı yattım tekrar basladım aglamaya ama hala adet olmadım hatırlıosun 3 ocak battı hadi bilemedin 5inde gelmesi lazımdı demii.aceba bende baska bi hastalık falanmı var yaa.hem kırmızı gelmio hem bebek görünmüoo

hahahaha cok iyiymiş bu yaaaa bayılıyorum karadeniz insanına benm eltim karadenizli ama şive yok onda ama o da cok tatlıdır :)

belki henüz tespit edilecek kadar ilerlememiştir gebelik, acele etme bence.

hahahaha cok iyiymiş bu yaaaa bayılıyorum karadeniz insanına benm eltim karadenizli ama şive yok onda ama o da cok tatlıdır :)

bizim oranın insanı iyidir ya zaten her gidişimizden başımızdan bir fıkra geçiyor mutlaka

belki henüz tespit edilecek kadar ilerlememiştir gebelik, acele etme bence.

bizim oranın insanı iyidir ya zaten her gidişimizden başımızdan bir fıkra geçiyor mutlaka

inş. ben acele atmişimdir erken yapmısımdr vardır da görünmemiştir.kırmızıları görene kadar ümidimi yitirmeyim bari ne yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…