- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.321
ya valla eğer yazılmışsa ne olursa olsun geliyo dünyaya bnde çook şeyler duydum büyüklerimden neler neler yapmışlar gebeyken ama hiçbişey olmamış..ben tam tersi 2 gebeliğimde de çok korudum kendimi çok sakındım ama olmadı..kısmet gerçekten böyle şeyler...
beta hcg < 1.20 çıktı yani hamile değilim öyle mi kızlar
Sonucu aldım ama doktora göstermedim
uff kuzum ya değilsin demek de zor ama üzgünüm
Aman zaten umudumu dün Kırmızıları görünce umudu yitirmiştim
Anlayacağınız görünen köy klavuz istemez
kızlarrrrrr bayılıyorum size süpersiniz canlarım benim yaarahibeyede bayıldım. Haaa şöyle yaa arasırada kahkahalar uçuşsun topiğimizde değil mi ama
anemler rizeli, kuzenimin düğününde kavga çıktı. gelinin babasının hasımları varmış köyden. dedik ki akşam köye dönme yolunu keserler bir şey olur. cevabı;
"olabilur, furadabilirum furuledabilirum" bizim oralarda silahlar pek yaygındır da..
o an şoklar içinde kalan annem de "aa ne vuruyorsunuz beyfendi, kuş mu vuruyorsunuz" demişti
tmm cnm bnm hadi dinlen sne doktora gittikten sonra gel güzel haber ver bize:)
anemler rizeli, kuzenimin düğününde kavga çıktı. gelinin babasının hasımları varmış köyden. dedik ki akşam köye dönme yolunu keserler bir şey olur. cevabı;
"olabilur, furadabilirum furuledabilirum" bizim oralarda silahlar pek yaygındır da..
o an şoklar içinde kalan annem de "aa ne vuruyorsunuz beyfendi, kuş mu vuruyorsunuz" demişti
iyi aksamlar herkese görüşemez olduk.umarım herkes iyidir.
minikimm(((( suan iyyim o sorundan pek bişey kalmadı şükür azcık sızı oluyor ama gecti geccek.neyse bende belirtiler vardı göğsüm agrıyodu ucları özellikle sertti ve cok agrıyodu.adet de hala olmadım ben baya ümitliydim.ama bu sabah test yaptım negatif cıktı yattım tekrar basladım aglamaya ama hala adet olmadım hatırlıosun 3 ocak battı hadi bilemedin 5inde gelmesi lazımdı demii.aceba bende baska bi hastalık falanmı var yaa.hem kırmızı gelmio hem bebek görünmüoo
hahahahacok iyiymiş bu yaaaa bayılıyorum karadeniz insanına benm eltim karadenizli ama şive yok onda ama o da cok tatlıdır :)
belki henüz tespit edilecek kadar ilerlememiştir gebelik, acele etme bence.
bizim oranın insanı iyidir yazaten her gidişimizden başımızdan bir fıkra geçiyor mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?