- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.341
kızlaarrr devamı gelecek amaaaa şimdi yemek zamanı. kociş acıkmıştır yemek hazırlıycam ben. hadi kendinize iyi bakın bol kahkahalı bir akşam diliyorum sizlereee
iyi aksamlar herkese görüşemez olduk.umarım herkes iyidir.
minikimm(((( suan iyyim o sorundan pek bişey kalmadı şükür azcık sızı oluyor ama gecti geccek.neyse bende belirtiler vardı göğsüm agrıyodu ucları özellikle sertti ve cok agrıyodu.adet de hala olmadım ben baya ümitliydim.ama bu sabah test yaptım negatif cıktı yattım tekrar basladım aglamaya ama hala adet olmadım hatırlıosun 3 ocak battı hadi bilemedin 5inde gelmesi lazımdı demii.aceba bende baska bi hastalık falanmı var yaa.hem kırmızı gelmio hem bebek görünmüoo
neler pişiriyorsunuz kızlarr hergün onları da yazsak, bugün ne pişirsem diye kara kara düşünmekten kurtulsak
Oooohh ne güzel fıkralar gülmeler devam etmiş..
Ecnturk korunmana gerek kalmadığına çok sevindim.
Listede olmayan ve BAT' ı geçenler var. Şu durumda Anatolya20, Eslemliva, Cadıcuk, Ben .. başka kimler var BAT geçen ve sabırla test yapmadan bekleyen ? kestanesekerinden de haber yok. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Benim bat geçti canım 5nde bekliyordm en geç 6sı ama henuz bişey yok..c.tesi gunu idrar testı yaptm negatıf cıktı..daha da test yapmaya cesaretm yok bı sure daha beklıcem..
Listede olmayan ve BAT' ı geçenler var. Şu durumda Anatolya20, Eslemliva, Cadıcuk, Ben .. başka kimler var BAT geçen ve sabırla test yapmadan bekleyen ? kestanesekerinden de haber yok. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Benim bat geçti canım 5nde bekliyordm en geç 6sı ama henuz bişey yok..c.tesi gunu idrar testı yaptm negatıf cıktı..daha da test yapmaya cesaretm yok bı sure daha beklıcem..
Merhabalar kızlar....
Topiğinizi gördüm,ben de sizler gibi sabredenlerdenim....
Ama İnşaallah Allah'ım hepimize en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin İnşaallah....
Hoşgeldin cnm. :) Amin. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?