Sabredenler Kulübü 2012 :)

9 hafta 3 günlüktü kuzum kalp atışını görmedi doktor ve kürtaj oldum

senin ki kaç hafta ollduydu ben bir ara yoktum ya o yüzden hatırlamıyorum

bnm daha 5 haftalikti. hatirladim kadaryla 3 ay beledin dimi. bnm kucuk oldugu icin o kadar bekletmez heralde

bnm daha 5 haftalikti. hatirladim kadaryla 3 ay beledin dimi. bnm kucuk oldugu icin o kadar bekletmez heralde

evet canım 3 ay bir de benim ki kürtaj olduğu için bekletti doktor ama kendiliğinden düşüklerde hemen geri çalışmaya başlanıyo hatırlarsan ben ayşeyle aynı dönemde düşük yaptım onun ki kendiliğinden oldu ama o hemen çalışmaya başladı geri şimdi tamamına erdirsin rabbim hamile bence senin beklemeni gerektirecek birşey yok rahim zedelenmiyo çünkü

haklisin ins doktorda ole derde baslariz biran once

cok saolalun kizlar dualariniz ve destekleriniz icin ama malesef dun aksam parcada geldi. Rabbim bundan sonra geleceklere saglik sihat versin ins.Nasip degilmis kucagimiza almak. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin

cnmm çok üzüldüm ne desem boş şuanda biliyorum insan çok kötü oluyo allah bidaha göstermesin sana inşallah en kısa zamanda yeniden kavuşursun mucizene..

kuzum sen ne yapıyosun görüşemiyoruz yaa ne var ne yok nasıl gidiyo bakem

iyiyim cnm zor da olsa çalışmaya devam ediyorum bakalım nereye kadar gidicek..

sen nasılsın? korunma süreci bitmiş hadi bakalım bu ay çok çalışın yeni bebiş geldin..

şimdi sen korkuyorsun aynı şeyleri yaşamaktan bu çok ama çok normal bende çok korkmuştum ama insan kaderin önüne geçemiyor.

şimdi bile bebeğin doğacağı güne dair hayaller kuramıyorum sanki heran bişey olacakmış gibi geliyor. doğarsa da başka korkular olacak hayatımız hep böyle korkularla geçecek..

o yüzden mümkün olduğunca korkularını bir kenara bırakmaya çalış ve bıkmadan denemeye devam et:)))

Son düzenleme:
amin cnm ins Rabbim seninkine saglik sihat versin ins

inş cnm bnm çok saol..şuan belki de dünya başına yıkılmış gibi hissediyosun kendini ama sana tavsiyem sakın hissettiklerini içine atma güçlü durmaya çalışma ne hissediyosan onu yaşa ama biran önce de topla kendini ve yeniden denemeye başla..çok fazla bekletme sakın..

doğru söylüyosun aslında kuzum korkularımı zhiç bitmicek :) hayırlısı bakalım ben hamile kalırsam kalp etışını duyarsam sanırım bırakırım bir kenera korkuları bu ay inşallah güzel haber veririm size biran önce bir adet olsaydım başlicamçalışmay ama inat ettiler gelmiyolar yada ben sabırsızlanıyom daha yetişmemişde olabilrler

bu ay adeti dört gözle bekle de son gelişi olur inşallah :))

sen öyle zannet kalp atışını duymayı bekliyosun önce duyayım rahatlayacağım diyosun
sonra aman 3 ayını doldurdun rahatlayacağım diyosun
sonra test sonuçları ii çıksın bebişim sağlıklı olsun diye korku yaşıyosun..
şimdilik ben de bunlar var ama bunlar bitince de yeni korku edinirim kendime :))

sen de bunları tek tek yaşayacaksın cnm önce o pıt pıtları bu duy da :)))

umarım çok bekletmez seni yaramaz hemen gelir..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine haftasonu yat bol bol dinlen,havalar mı çarptı naptı:26: kociş de sıksın dişini azıcık daha

cok saolalun kizlar dualariniz ve destekleriniz icin ama malesef dun aksam parcada geldi. Rabbim bundan sonra geleceklere saglik sihat versin ins.Nasip degilmis kucagimiza almak. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin

canım haklısın,hayırlısı olsunrabbim tez vakitte sağlıkla ve hayırla yeniden nasip etsin

selam kızlar ben geldiiiiimmm benim de bgn 21.gün 19.gün yumurtluyorum,geçen aylarda 18-19-20-21 peş peşe oluyodu bu ay gün aşırı yaptık adet bittiğinden beri istikrarlı bi şekilde devam ediyoruz bi de eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum,bakalım,bu ay olursa söylerim size de bi de hani cyclo progynova kullanıyorum ya 7 tane kaldı,bitsin,doktora görüncem bi,3 kutu kullan demişti,bu son kutu bakalım ne dicek

aayy sağlıkla gelsinler de onlara razıyım
kıısss bebişe bişiler almaya başladın mı

ayy ben hemen almıştım duruyo ikinciyi bekliyo

hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haber verirsin bu ay ne zaman adet tarihin bakem inşallah gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…