- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.501
9 hafta 3 günlüktü kuzum kalp atışını görmedi doktor ve kürtaj oldum
senin ki kaç hafta ollduydu ben bir ara yoktum ya o yüzden hatırlamıyorum
bnm daha 5 haftalikti. hatirladim kadaryla 3 ay beledin dimi. bnm kucuk oldugu icin o kadar bekletmez heralde
haklisin ins doktorda ole derde baslariz biran onceevet canım 3 ay bir de benim ki kürtaj olduğu için bekletti doktor ama kendiliğinden düşüklerde hemen geri çalışmaya başlanıyo hatırlarsan ben ayşeyle aynı dönemde düşük yaptım onun ki kendiliğinden oldu ama o hemen çalışmaya başladı geri şimdi tamamına erdirsin rabbim hamile bence senin beklemeni gerektirecek birşey yok rahim zedelenmiyo çünkü
haklisin ins doktorda ole derde baslariz biran once
inşallah kuzum başlarsın biran önce :) kuzum senin ki tedavi sonucu falan değil demi kendiliğinden oldu
cok saolalun kizlar dualariniz ve destekleriniz icin ama malesef dun aksam parcada geldi. Rabbim bundan sonra geleceklere saglik sihat versin ins.Nasip degilmis kucagimiza almak. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin
cnm bnm 20 ay sonra olmustu. gecen ayda klomen ve catlatma ignesi.
cnmm çok üzüldüm ne desem boş şuanda biliyorum insan çok kötü oluyo allah bidaha göstermesin sana inşallah en kısa zamanda yeniden kavuşursun mucizene..
kuzum sen ne yapıyosun görüşemiyoruz yaa ne var ne yok nasıl gidiyo bakem
amin cnm ins Rabbim seninkine saglik sihat versin ins
iyiyim cnm zor da olsa çalışmaya devam ediyorum bakalım nereye kadar gidicek..
sen nasılsın? korunma süreci bitmiş hadi bakalım bu ay çok çalışın yeni bebiş geldin..
şimdi sen korkuyorsun aynı şeyleri yaşamaktan bu çok ama çok normal bende çok korkmuştum ama insan kaderin önüne geçemiyor.
şimdi bile bebeğin doğacağı güne dair hayaller kuramıyorum sanki heran bişey olacakmış gibi geliyor. doğarsa da başka korkular olacak hayatımız hep böyle korkularla geçecek..
o yüzden mümkün olduğunca korkularını bir kenara bırakmaya çalış ve bıkmadan denemeye devam et:)))
doğru söylüyosun aslında kuzum korkularımı zhiç bitmicek :) hayırlısı bakalım ben hamile kalırsam kalp etışını duyarsam sanırım bırakırım bir kenera korkularıbu ay inşallah güzel haber veririm size biran önce bir adet olsaydım başlicamçalışmay ama inat ettiler gelmiyolar yada ben sabırsızlanıyom daha yetişmemişde olabilrler
kuzular günaydın hayırlı cumalar olsun inş....
ben 3 gündür hastayım yatıyom bademcikim şişmiş inanamadım salı günü gece acile götürdü kociş iğne oldum ilaç aldım 1000 mg lık antibiyotik içiyorum berbat boğazım hiçbişi yiyemiyorum boğazım resmen kapandı dün işe geldim dayanamadım kemiklerim kırılmışcasına ağrıyordu yattım kociş işten geldiği gibi beni acile tekrar götürdü bu kez serum verdiler ayağa kalktım çok şükür bugün işe geldim ama ağzımın içi yara oldu ateştan antibiyotikten miğdem allak bullak hastalığın biri gelio biri gidiyo kacişide çook ihmal etmişoldum yawwww
cok saolalun kizlar dualariniz ve destekleriniz icin ama malesef dun aksam parcada geldi. Rabbim bundan sonra geleceklere saglik sihat versin ins.Nasip degilmis kucagimiza almak. Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin
bu ay adeti dört gözle bekle de son gelişi olur inşallah :))
sen öyle zannet kalp atışını duymayı bekliyosun önce duyayım rahatlayacağım diyosun
sonra aman 3 ayını doldurdun rahatlayacağım diyosun
sonra test sonuçları ii çıksın bebişim sağlıklı olsun diye korku yaşıyosun..
şimdilik ben de bunlar var ama bunlar bitince de yeni korku edinirim kendime :))
sen de bunları tek tek yaşayacaksın cnm önce o pıt pıtları bu duy da :)))
umarım çok bekletmez seni yaramaz hemen gelir..
selam kızlar ben geldiiiiimmmbenim de bgn 21.gün 19.gün yumurtluyorum,geçen aylarda 18-19-20-21 peş peşe oluyodu bu ay gün aşırı yaptık adet bittiğinden beri istikrarlı bi şekilde devam ediyoruz bi de eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum,bakalım,bu ay olursa söylerim size de bi de hani cyclo progynova kullanıyorum ya 7 tane kaldı,bitsin,doktora görüncem bi,3 kutu kullan demişti,bu son kutu bakalım ne dicek
hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haber verirsin bu ay ne zaman adet tarihin bakeminşallah gelmezler
inşallah bacım,19 haziranda olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?