- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.541
neden kimsecikler yazmıyo yaaaaa kuzularım yavru ceylanlarım neden yoksunuz
ayyy bi deişik geldi ismin neden acaba:):):):):):)
bugun doktora gittim güle oynaya tüp bebek merkezine girdik herkes üzüldü tüp bebek tutmadı diye doktor nasıl oldu sizden gebelik bekliyorduk kimi zaman hersey yolunda olsada gebelik olamıyabiliyor ama siz birgün hamile olup cocugunuzu kucagınıza alacaksınız belki geç belki erken...moralim çok iyi nezaman tüp bebek merkezine girsem çok mutlu oluyoruz eşimle garip bii enerji var içim kıpır kıpır olana kdr deniycem gücümüz yetigi kdr sayısı öenmli deil 5-10 kaçıncıda tutarsa :)mutluyummmmm rabbimmm herkese isteyen herkese desem daha dıgru olur bebiş nasip etsin:)
stiveeeeeeeeeeeeeeeeee bacımmmm bakkkk proxeed plus şahane işe yaramış biliyormusun spermlerin kalitesini bile acaip artırıyor.. bugun doktorum mikrotese ile sperm çıkan hastaların çogunun spermi kalitesiz olur ama sizin spermlerin kalitesi hızı çok iyi dedi... ben bu ilacın çok işe yaradıgına inanıyorum bak gör hemen hamiş kalcan :)çok sevindimmmm valla:)
sweet bacımmmm bak temmuzda trasnferim var sıkı çalış aynı ayda hamiş olcaz ona göre:)
bugun doktora gittim güle oynaya tüp bebek merkezine girdik herkes üzüldü tüp bebek tutmadı diye doktor nasıl oldu sizden gebelik bekliyorduk kimi zaman hersey yolunda olsada gebelik olamıyabiliyor ama siz birgün hamile olup cocugunuzu kucagınıza alacaksınız belki geç belki erken...moralim çok iyi nezaman tüp bebek merkezine girsem çok mutlu oluyoruz eşimle garip bii enerji var içim kıpır kıpır olana kdr deniycem gücümüz yetigi kdr sayısı öenmli deil 5-10 kaçıncıda tutarsa :)mutluyummmmm rabbimmm herkese isteyen herkese desem daha dıgru olur bebiş nasip etsin:)
stiveeeeeeeeeeeeeeeeee bacımmmm bakkkk proxeed plus şahane işe yaramış biliyormusun spermlerin kalitesini bile acaip artırıyor.. bugun doktorum mikrotese ile sperm çıkan hastaların çogunun spermi kalitesiz olur ama sizin spermlerin kalitesi hızı çok iyi dedi... ben bu ilacın çok işe yaradıgına inanıyorum bak gör hemen hamiş kalcan :)çok sevindimmmm valla:)
sweet bacımmmm bak temmuzda trasnferim var sıkı çalış aynı ayda hamiş olcaz ona göre:)
ayyy sorma şekerim ben de kendimi buralar da pek bir yeni ve acemi hissediyorumkimse de yardımcı olmuyor alışmam için çok kırılıyorum çookkkk
moralinin iyi olmasına sevindim sabah sabahmutlu oldum vallaaaa
dün adet oldum kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyy oleyyyyyyy bu ay denemeler başlıyoooooooooorrrrrrrrrrrrr
kuzum bacım benim beklenen tarihimi 9 haziran yapabilir misin canım beniiiiiiimmm
moralimiz yerinde olacakki bebişlerimiz gelsinnnnn sendeee bu ay dinlen diger ay sıkı çalış tammıı aynı ay hamile kalcaz hepimiz ona göre:)ay cnm moralinin yerinde olmasina cok sevimdim. Ins cnm Rabbim en kisa zamanda nasip etsin saglikli sihhatli
valla nickin bana garip geliyorrrr ama buda digeri gibi güzelll:)sen güzelsin nickler ne yapsın ha:)ayyy sorma şekerim ben de kendimi buralar da pek bir yeni ve acemi hissediyorumkimse de yardımcı olmuyor alışmam için çok kırılıyorum çookkkk
moralinin iyi olmasına sevindim sabah sabahmutlu oldum vallaaaa
dün adet oldum kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyy oleyyyyyyy bu ay denemeler başlıyoooooooooorrrrrrrrrrrrr
moralinin iyi olması şahane! bu tedavinin devamı için çok önemli. peki doktor ne dedi, ne zaman başlayacaksınız bir sonrakine?
bizim için de proxeedin etkisi olmuştur tabii ama, eşimin bütün bu tedavilerden önceki değerleri bu seviyelerdeydi zaten, eskiye dönmüş olmamıza çok sevindim. inşallah bir daha bozulmaz.
ay olur mu friedciğim, yardımcı olmaz olur muyuz...eskiden neysen şimdi de osun bizim için
canım bu arada o 9 temmuz olmasın?
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]HAMİLEEE[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]yeni kelebeğini bekliyor
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]14 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]19 haziran[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]25 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]1 temmuz[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]5 temmuz[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 temmuz[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 temmuz[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
stive bacımmmmm temmuz 1 gibi adet olmam lazımmmm adetin 15-20 . günleri arası transfer oluyormuşş...inşş ramazanın ilk günlerine denk gelmez yatacagım için ilk günler eşim kaynanam görümcem bana bakacak kesin yazık oruçlu oruçlu bide benle ugraşmaslar inşş ramazandan erken olur..aslında ramazana denk geldigi için üzülüyorum oruç tutamıycam diye rabbim afetsin sonrasında tutcam inşşş
yaklaşık 40 gün var nsl zaman gececek yaf:) rejim yapcammm 40 günde 5 kilo veririm heralde:)ayyy ya çok heycanlıyım bacımmmmmmmmmm sürekli salak giib gülümsüyorummm doktorumu çok seviyorum nezaman onla konussam içime bi umut doluyor:)
ayyy sağol şekerim eskisi gibi kabul etmeniz beni onurlandırıyoray olur mu friedciğim, yardımcı olmaz olur muyuz...eskiden neysen şimdi de osun bizim için
canım bu arada o 9 temmuz olmasın?
valla nickin bana garip geliyorrrr ama buda digeri gibi güzelll:)sen güzelsin nickler ne yapsın ha:)
bu arada kızlarrrrrrr benim facem varrrr yalnız aramalara kapattımmmm siz bana özelden söyleyin ekliyeyim heppiniziiiii:)artık tanışma zamanımız geldi geciyor deilmi ama:)
:)
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]12 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]13 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]14 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün yagmurdmls arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
ayyy sağol şekerim eskisi gibi kabul etmeniz beni onurlandırıyor
anaaaaaa kıısss ben diyiveremeyem sen düzelti ver kuzum haziran diil temmuz olcektııı
ayyyy kuzum benim liltifatın için çook safoolll şımardııımm
eveett yaaa sankim tanışmamız mı ilazım artıkım ne tanışıp kaynaşalım kısslaaaaaaarrrrrrrr
Bu sefer hiç cnm rejim yapmak istemiyor ama yapmam lazım ilaçlar yüzünden 2 kilo aldım tabi o sıra yedimde :) ama vermek lazım :)zayif hamis kalayım demi ama:)hadi hayırlısı canım yaaa... bu süreçleri yaşamak gerçekten keyifli. sen daha önce de rejim yapıp zayıflamıştın, yine yaparsın...
benim bu haftam yoğun kızlar, izindeyim ya hem tatil hazırlığı yapıyorum hem de misafirlerim olacak. cuma günü doktora gidicem, kendi doktorum izindeymiş, başkasına gidicem. smear vermem lazım, 6 ay oldu, bir kontrol ettiriyim kendimi...
bebiş bu ay tutarsa balık burcu olacak, biliyorum bunu düşünmem bile saçma hatta belki günah ama tedirgin oluyorum balık burcu olmasından
ben oğlak baba boğa anlaşabilir miyiz ki yaaa... normal hayatta pek anlaşamıyorum. çocuğum birtek balık burcu olmasın derdim, yine mi büyük konuştum acaba, Rabbim başıma mı verecek ki? şimdi balık olmasın diye korunmak da olmaz, hayırlısı diyorum, hayırlı zaman diyorum. haşa, Rabbimin işine karışmak gibi olsun istemiyorum.
Zaten olup olmayacağı da belli değil tabi ki, 6 aydır olmuyor mesela... aman ne biliyim işte ya böyle saçma şeyler düşünmeye başladım
Bu sefer hiç cnm rejim yapmak istemiyor ama yapmam lazım ilaçlar yüzünden 2 kilo aldım tabi o sıra yedimde :) ama vermek lazım :)zayif hamis kalayım demi ama:)
Kıs ben balık burcuyummmm keske balık olsaydı istedim ama kısmet olmadı tutsa balık olacaktı:) balıklar duygusal uyumlu sakin Zeki olur kız:) benim en korktuğum ikizler burcu:) kızkardeşim ikizler cok değişken kendi kendini üzer bıkarsın mutlu olur dengesiz:) burçlara cok inanmam aslında :) ayrıca delu bacım olsunda balık burcu olsunnnnnn almesin ha korunmayasin ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?