- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.581
baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asılsın kıııııııssssssssss
anaaaaa seni görüncük sevindirik oldum
selam yavrum ceylanım...
haftaya güzel başladım haftasonum güzel geçti ama içimde sıkıntı var canım sıkılıyor neşem yok dün halamın gelinini hamişmiş onunhaberini aldım yengemin kardeşi tüp bebek yapmıştı o tutunmamaış onu duydum geçen yıl evlenen arkadaşın karısı az önce doğum yaptı onu duydum bide dün gece eşimle dışarı çıktıydık arkadaş geldi karısı onunda hamiş...
offffff demek istiyorum allahım çok şükür diyorum ardından sabır diyorum elim ayağım buz kesti yeni bebeişin doğum fotolarını görünce miğdem bulanıyor kalbim ağrıyor kızlar biri parmak ucuyla dokunsa ağlayacak durumdayım yani
geçen hafta ilişkiyi sık tutun demişti doktorum bizde p.tesi bide perşembe ilişkide bulunduk ancak
c.teside biyerden geldik gece saat 2 idi duş yapayım gecelik giyeyim dedim bi çıktım benimki sızmış resmen alkol aldı yaa sinirimden ağladım ama sabah bişi demedim sabah kalkmış sırnaşıyo defol dedim gece senin için duş aldım giyindim beklemedin uyudun dedim kızdım yaaaaa ders çalışlayıp sınavı başarılı geçmek için allah dua edenler gibi hissettim ilişki olmazsa gereken zamanda çocuk olsun diye dua etsek ne etmesek ne dersimize çalışmadıktan sonra offf offffff içim dolmuşl sanırım adete yaklaşıyorum o yüzden hassasım şeytanda vesvese verip duruyor
ayyyy kısslaaaaaarrr topiğin elemanlarından görüncük üçbeş tane varillerimizi alasın geldiiiiiiiiiiiii
ayyy hem de yeni sezoonnn kapaklı raflı falan olmadı üç beş kişi bir varile yerleşirik
elosercemm nabersin gülüm,,,,demirbaş gibi kaldık yine üçümüz.
hamişler başka topiklere dağıldı,diğerleri nerede?:26::26:
çok şükür dadlum iyiyim kuzu kuzu adetimin gelmesini bekliyorum sende ne var ne yok nasılsın?
ya kızlar sizdede oluyormu bilmiyorumda bebekten hamişlikten doğumdan biri bahsettiği zaman hadi siz ne zaman deidği zaman sizinde renginiz değişiyormu ben kızardığımı hissediyorum sanki nefret ediyorum bu huyumdan ne yapsamda yüzüm kızarmasa
ayy kızlarrr maşallaah gülmelerinize..
naSILsınız bakalım :)
fermi 60 gelsin onları göremiyorum hiçç
iyiyiz şekeriimmm sen asılsın
hem o fermi de kimmiş hiç sevmem o hıyarı aaaaaaaaaaa kimin nesi oo
eloserce kuzum üzülme vardır bunlarda bir hikmet üzülme nolar hadi gülelim eğlenelim hep mi içimizi şişirecez yaa valla allahım n ezaman nasıl geleceğini biz bilmeden veriyo bak 60gelsine hiç beklemiyodu oldu bebekben kürtaj olduğuma üzülüyodum şimdi üzülmüyorum vardır hayır diyorum
ya kızlar sizdede oluyormu bilmiyorumda bebekten hamişlikten doğumdan biri bahsettiği zaman hadi siz ne zaman deidği zaman sizinde renginiz değişiyormu ben kızardığımı hissediyorum sanki nefret ediyorum bu huyumdan ne yapsamda yüzüm kızarmasa
canım üzülme sakın,bak ben bu ay yine hiç ama hiç umudum yok.O kadar ki bi kere ilişki oldu ve yumurtlamadan 2 gece önce.Ve sonrasında da olmadı,dün akşam tartışında küsüştük ve ardından kahve kahve kanama var şu anda.dün gece de kıpkırmızı kan geldi.Bu akşam olsa ne oluuuurrr,olmasa ne olur.bitti bu ay.
Ümidini kesme,Rabbi'm razı gelirse zaten olacak....Etrafında olacaklara,olanlara takılma,mühim olan eşinle durumun.
beni sıcak basıyo,terliyorum hemen.
iyiyim bende sen kimi kandırıyosun fermi hanım :)
nick değişmiş hayırlı olsun
60 gelsin hamile mi çoook sevindim kaç haftalıkk
haklısın da işte anlık sinirim bozluyor toparlayamıyorum...
kocişle sorunum yok allahaıma binlerce kere şükür...
hatta o bu günlerde hassas olduğumu bildiği için konuyu ben açsam o kapatıyor tatil için bana sürekli
soru soruyor gündemimi değiştirip beni başka şeylerle maşgul etmeye çalışıyor...
12 gün kaldı görümcemin düğünü var ordada her gelen sorcak sizin çocuk nerde diye olsaydı şimdi halasının düğünde koşuşturur du
he anam he zaten ben adanadayım bide beni düşün içimdeki atletten dışarı fışkıryo terim anlım yüzüm bıyıklarım boncuk boncuk oluyo yüz yıkama bahanesi ile ortamı terk ediyorunm
haklısın da işte anlık sinirim bozluyor toparlayamıyorum...
kocişle sorunum yok allahaıma binlerce kere şükür...
hatta o bu günlerde hassas olduğumu bildiği için konuyu ben açsam o kapatıyor tatil için bana sürekli
soru soruyor gündemimi değiştirip beni başka şeylerle maşgul etmeye çalışıyor...
12 gün kaldı görümcemin düğünü var ordada her gelen sorcak sizin çocuk nerde diye olsaydı şimdi halasının düğünde koşuşturur du
ayyyy bıyıklarım falan terliyo kısmına bayıldıımmm delüü
yaaa hayalimduamın da dediği gibi neden hamile olan topik değiştiriyo kii bizi beğenmiyolar mı bide neden hamile kalan bi daha gelmiyoben de bazen başka topiklerde yazayım diyom yazıyom hiç sıcak gelmiyo bir kaç gün önce bi topikde yazdım hep geyik muhabbetleri var ama çok abartıyolar bir de çok belden aşşalar taam biz de yapıyok ama biz hep seviyeli yapıyok
ayyyy demeden edemicem onların muhabbetinde şey vardı spermleri alna yapıştırma çarşafa falan süürme diye bişilerden bahsediyolardıııııııı
delüüüüüüüüvalla benim münasip yerlerim bile terliyor,bıyıkları bırak,saç diplerim pul pul ter atıyor
bu ay hamiş sayımız çoğalsın inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?