- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.561
slm kızlar nasılsınız bakem demirbaşınız geldiiii......
ben şu anda deli gibiyim yine alerji oldum bu sefer neden olduğunu anlamadım kırık olan kolum komple kabarmış durumda ve sürekli kaşınıyor kaşınmamak için zor tutuyorum...
malum pazar dra gidemiyorum bugün yarın gidicem.... acilede gitmek istemiyorum önerisi olan varmı bana......
günaydınlar,ben geldim....
dün yoldan geldim,eşimle tartıştım ve ilişki olmadı.yani yumurtlama günü dahil tam 3 gündür tık yok bizde.Bu ay olmaması için herşey oldu.Yumurtama ve sonra ilişki olmadığı için şimdiden beni listeye yazın temmuza.bi de tartışmadan sonra az kan geldi benden,üzüntüden herhalde.
yavru ceylanım valla okuyunca moralim bozuldu canım benim yoldan gelir gelmez kötü olmuşkanamana bir anlam veremedin kuzum çok mu kendini üzdün sen öyle niden kan geldi ki :26: acaba yoldan gelmiş olmanın da mı etkisi var :26:
canım bilemiyorum,ara ara devam edyo şimdi,kırmızı,kahve...akıntılı.bilemiyrum,neden öyle oldu ya.günlerim temelli karıştı resmen adetli geçti bu ayım.ilişki hiç olmadı zaten.yumurtlama öncesi oldu bi kere.Zaten yolculuğa çıktığım için o gün bile şu an yetersiz.hala kanama az az var ya
canım bilemiyorum,ara ara devam edyo şimdi,kırmızı,kahve...akıntılı.bilemiyrum,neden öyle oldu ya.günlerim temelli karıştı resmen adetli geçti bu ayım.ilişki hiç olmadı zaten.yumurtlama öncesi oldu bi kere.Zaten yolculuğa çıktığım için o gün bile şu an yetersiz.hala kanama az az var ya
günaydın tatlım...acaba yumurtan yeni mi çatlıyor? ondan mı ki bu renkli akıntılar?
kuzum bir doktora gitsen sanırım daha iyi olur için de rahat eder hem bir de benim de kanve akıntım oluyordu bir dönemler bazen akıntının içinde kan geliyodu doktora gittiğim de üşütmüşsün dedi bana belki üşütmüşsündür ondan böyle oluyodur canım ben ce bir doktoraa görün kuzum
kızlar hamile olmayayım ben,hiç gülceeem yoktu...bi arkadaş dedi,hamile olmayasın diye.
kıss allah ne diyem sana ne diye gülüyooonnn delüüvalla olur mu olur belkim hamişsindir kızzzzzzzz test yapsana
topikimizin elemanları yavaş yavaş geliyoooooooooooooooooooooo
ayyyy kısslaaaaaarrr topiğin elemanlarından görüncük üçbeş tane varillerimizi alasın geldiiiiiiiiiiiii
ayyy hem de yeni sezoonnn kapaklı raflı falan olmadı üç beş kişi bir varile yerleşirik
banane yaaaaaa belkim bir ihtimaldirKIZ DELÜÜÜÜ....bir aydır adetliyim diyom daa ne olsun,
öyle bi ihtimal olmadığı için test yaptırmadım.en son adetim başladıktan sonra yapmıştım,adetli adetli
ben de sayılıyor muyum acep elemandan
anamm varile bak senn...bunun moru var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?