- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.601
son paragrafa koptummmm
evet artık buradan hamile kalıp gidenler,başka topiklerde bizi aldatıyorlar...eee artık muhabbetimiz tutmuyor haliyle...amacımız farklılaşıyor.
ben bugün afedersiniz eşek gibi temizlik yaptım kanepeler sildim halı yıkadım tüm halıları sildim bir sürü iş yaptım bu ay hamile olursam iş yamam diyebu kadar temizliğin üstüne hamiş olmam i lazım temizliğim araya gidecek yoksa
bize de bahsetsinler yahu ne olacak şunu aldım bunu aldım diye neden yapmıyolar hem bizlerin de kafası belkim dağılırr ne bilem ben puffffff yanlış mı düşünüyom bilmiyom ki ben burda ki sıcaklığı diğerlerin de görmedim hacı gidemem burdan
valla ben her ay aynı şekilde adetliyken ağır işleri yapıp,sonra yan gelip yatıyodum,bi faydasını görmedim.inşallah sende işe yarar o dip bucak temizlik.
ben de gidemiyorum kuzuzuzum...
valla hamile arkadaşlarımızın hepsini hamiş topiklerinde görüyorum,buraya gelmiyolar hiç,zorla gel diyemeyiz ki.Kendi tercihleri fakat,acılarını burada yaşayıp,başka yerlerde keyfini sürmek bize haksızlık oluyor bence.yanlış düşünüyorsam özür dilerim.
vayy ne güzel bi düşünce bu.Eğer buralarda hamile kalırsak yaparık kuzum.haahhh işte benim söylemek isteyip de söyleyemediğimi dedin valla kuzum haklısın bence de kötüyü hep beraber paylaştık bari sevincide beraber paylaşalım değil mi bizi bundan mahrum etmeyin yani dimii
valla benim aklıma hamileliğin ilk üç ayını atllatanın bebeğine bişiler alıp gönderelim bir birmizin hatırası kalır diye düşünmüştüm ben önceden ama hamile kalan pıırrr uçuyo sonuçda uzun zamandır burdayız ve gayet seviyeli bir arkadaşlık kurduk yapıla bilirdi bu tür birşey bence ne bilem yani :44:
vayy ne güzel bi düşünce bu.Eğer buralarda hamile kalırsak yaparık kuzum.
olur valla yapak ne değişik ve ne güzel bir hatıra kalırama ona bizim topiğe sadık kalanları alalım
deryaaaaaaaa kusum neden sen de yazmıyonnn sen asılsınn
geçmişi okuyordum kuzum..
kayınvalidedeydim hafta sonu..
eşim yok iş için anadoluya seyahaate ggittti.
bende o yüzden kayınvalideye gittim..
malum orda bakamadım pek.
misafirdi oydu buydu..
benimde tam yumurtla günlerim ama malesefim eşim yok..
bu ayda böle gidecek..
zaten bidahaki aya rahim filmi çektircem..
ramazandan önce çektirip kurtulayım.
puuff çok sıcak yaavv:26:
kendiminmiş gibi sahip çıkasım var şu an
almayalım kuzum(bize ne oluyosa)
geçmişi okuyordum kuzum..
kayınvalidedeydim hafta sonu..
eşim yok iş için anadoluya seyahaate ggittti.
bende o yüzden kayınvalideye gittim..
malum orda bakamadım pek.
misafirdi oydu buydu..
benimde tam yumurtla günlerim ama malesefim eşim yok..
bu ayda böle gidecek..
zaten bidahaki aya rahim filmi çektircem..
ramazandan önce çektirip kurtulayım.
puuff çok sıcak yaavv:26:
sarılalım sıkı sıkı
sen de bendensin,bu ay direkt adet bekliyorum.günler boş geçti.
ayyyyyyy du ben de gaza geldim topiğe sahiplenelim hadialmayak tabi hıhh hakkittiler bunuuu (bizi gören ne der acep :26: siz kimsiniz ulen dese yeri avalla ) şşş çaktırma kuzum
sarılak valla sımsıkı
oysaki bu ay daha umutluydum
incir kürü yapıyorum kendime..
eşime dee keçiboynuzu kürü yapıyodum..
koca da gitti lürde bbitti..
napalım kısmet dices artıkım .:26:
sarılalım sıkı sıkı
sen de bendensin,bu ay direkt adet bekliyorum.günler boş geçti.
sarılak valla sımsıkı
oysaki bu ay daha umutluydum
incir kürü yapıyorum kendime..
eşime dee keçiboynuzu kürü yapıyodum..
koca da gitti lürde bbitti..
napalım kısmet dices artıkım .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?