Sabredenler Kulübü 2012 :)

son paragrafa koptummmm

evet artık buradan hamile kalıp gidenler,başka topiklerde bizi aldatıyorlar...eee artık muhabbetimiz tutmuyor haliyle...amacımız farklılaşıyor.

bize de bahsetsinler yahu ne olacak şunu aldım bunu aldım diye neden yapmıyolar hem bizlerin de kafası belkim dağılırr ne bilem ben puffffff yanlış mı düşünüyom bilmiyom ki ben burda ki sıcaklığı diğerlerin de görmedim hacı gidemem burdan

valla ben her ay aynı şekilde adetliyken ağır işleri yapıp,sonra yan gelip yatıyodum,bi faydasını görmedim.inşallah sende işe yarar o dip bucak temizlik.

ben de gidemiyorum kuzuzuzum...
valla hamile arkadaşlarımızın hepsini hamiş topiklerinde görüyorum,buraya gelmiyolar hiç,zorla gel diyemeyiz ki.Kendi tercihleri fakat,acılarını burada yaşayıp,başka yerlerde keyfini sürmek bize haksızlık oluyor bence.yanlış düşünüyorsam özür dilerim.

valla ben her ay aynı şekilde adetliyken ağır işleri yapıp,sonra yan gelip yatıyodum,bi faydasını görmedim.inşallah sende işe yarar o dip bucak temizlik.

kııssss üle demee hamiş olmam lazım allahım bir de kesim kesiyomm delimiyim niii inşallah oluruk yaa dün arkadaşıma gittim di doğumu yaklaştı onun onların ordan bebek battanyesi aldım iki tane bir gelinimiz için bir de bana şimdiden hazırlıyom delimiyim ne önceki nbebeğime aldım dı bişiler duruyo onlar kıyamıyom kimseye vermeye ne yapim ona olmadı ikinciye kısmet olur inşallah diyom

haahhh işte benim söylemek isteyip de söyleyemediğimi dedin valla kuzum haklısın bence de kötüyü hep beraber paylaştık bari sevincide beraber paylaşalım değil mi bizi bundan mahrum etmeyin yani dimii

valla benim aklıma hamileliğin ilk üç ayını atllatanın bebeğine bişiler alıp gönderelim bir birmizin hatırası kalır diye düşünmüştüm ben önceden ama hamile kalan pıırrr uçuyo sonuçda uzun zamandır burdayız ve gayet seviyeli bir arkadaşlık kurduk yapıla bilirdi bu tür birşey bence ne bilem yani :44:

vayy ne güzel bi düşünce bu.Eğer buralarda hamile kalırsak yaparık kuzum.

bugün sdtive'ciğimizin dua günü,Rabbi'm tez zamanda gönlündekini ona nasip eder....Sağlıkla sıhhatle hamile kalır ve kucağına alır bebeğini inşallah...

deryaaaaaaaa kusum neden sen de yazmıyonnn sen asılsınn

geçmişi okuyordum kuzum..
kayınvalidedeydim hafta sonu..
eşim yok iş için anadoluya seyahaate ggittti.
bende o yüzden kayınvalideye gittim..
malum orda bakamadım pek.
misafirdi oydu buydu..
benimde tam yumurtla günlerim ama malesefim eşim yok..
bu ayda böle gidecek..
zaten bidahaki aya rahim filmi çektircem..
ramazandan önce çektirip kurtulayım.
puuff çok sıcak yaavv:26:

sarılalım sıkı sıkı
sen de bendensin,bu ay direkt adet bekliyorum.günler boş geçti.

hayırlısı kuzum rahim filmi çektirdikten sonra olması daha da iyi olur kafan rahat eder inşallah ter temiz çıkar
sonraaa gelsin bebeciklerrrrrrrrr

ayyyyyyy du ben de gaza geldim topiğe sahiplenelim hadi almayak tabi hıhh hakkittiler bunuuu (bizi gören ne der acep :26: siz kimsiniz ulen dese yeri avalla ) şşş çaktırma kuzum

parolamız olsun bi tane bilemeyen bizden değildir hesabı
ama bu sefer de kimsecikler gelmez,bence kampanya başlatalım,topiğe geleninn bebeğine küçük altın(tabi olursa )

sarılak valla sımsıkı

oysaki bu ay daha umutluydum
incir kürü yapıyorum kendime..
eşime dee keçiboynuzu kürü yapıyodum..
koca da gitti lürde bbitti..
napalım kısmet dices artıkım .:26:

kısmet canım,kaderden öteye yol yok başka.
mutlaka bi sebep çıkıyor bu günlerde,işte Rabbi'm herşeyi sebepleriyle yaratıyor.kısmet....

kızlae elektrik kesintisi yaşadık yoksa birden terk etmem topiki bilirsiniz beni adanada yazın çok sık yaşarız bunu herkes klimalara yükleniyor ya

neyseee bu sıradada öğle yemeğimi yedim moralim düzelti

kızlar ya platese başlayacam yarın sabah cd ve diğer toplar lastiklerim hazır alalaım 5-6 ay oldu nerdeyse

az kilo vereyim dedim 2 temmuzda evimin tadilatıda başlayacak ordada hareket ederekten kilo verrim azcık ramazan ayından sonrada aşılama için işlemlere başlayacaz bari hamişlikten önce kilo vereyim aldım başımı gittim valla

sarılalım sıkı sıkı
sen de bendensin,bu ay direkt adet bekliyorum.günler boş geçti.

ayyyyyy arabayla oynayışına bayıldıımmm birden çok hoşuma gitti bu yaaaaa

sarılak valla sımsıkı

oysaki bu ay daha umutluydum
incir kürü yapıyorum kendime..
eşime dee keçiboynuzu kürü yapıyodum..
koca da gitti lürde bbitti..
napalım kısmet dices artıkım .:26:

inciri bırakma kuzum ben de hamile olduğum da yaptımdı ve adetim bir iki gün oynar benim onu yaptığım da hep 5 inde oluyodum ben de yapsam lgerçi ben öle yiyodum iciri kür mür yapmıyodum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…