- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.721
friendman tanıdım kız seni ama nasıl yeni hesap açtın açılıyormu öyle bende yapsam :))))
kızlar dün başıma gelen bişey geldi
sabah tuvalette peçeteye pembe 2 damla kan geldi ve akşamına doğru beyaz renkte akıntılarım var akıntıya çok takılmıyorum çünkü her adet döneminden önce akıntım olur benim ama o pembe kan yoksa yeni mi yumurtlama dönemine girdim ben yalnız adetime 4 gün kaldı
kıııııııııııssssssssssss hadi bakalım belkiiimmmm yerleşme kanamasııııdııııııırrrrrrr
evet kuzum başka mail adresi ile oluyo
kıııııııııııssssssssssss hadi bakalım belkiiimmmm yerleşme kanamasııııdııııııırrrrrrr
evet kuzum başka mail adresi ile oluyo
ayyyyyyy kuzum valla haklısın ne desen suçluyuuukkkk :18:bacılarım 4-5 gündür kayınvalidemdeydim net olmadığı için topiğe giremedim ama kimsecikler beni merak etmemiş recsn bacım dışında(
zaten geçmişi okudum moralim sıfırladı ruhum daraldı.sweet 85 tatlım çok üzüldüm.inş fazla ara vermeden yeni meleğin gelir göbişine konar tatlım...
60 gelsin bacım sana da çok üzüldüm.doktor iyi şeyler dememiş ama allahtan ümüt kesilmez kuzum.tek doktora bağlı kalma.başka bi doktora daha muayene ol cnm.bi umut herzaman vardır.inş bebeğin gelişir.eğer gelişmezse de sağlıklı olmayan bebekler düşer zaten.inş rabbim sana sağlıklı sıhhatli evşat nasip edecek tatlım
canımmm birde adetten 1 hafta önce adet ağrılarım başladı benim şiddetli değilde ara ara giriyordu
canım gebelikte de olabiliyor aynısı adet olucak gibi inşallah seninki de bebiştendir kuzum inşallaaaaaaaaaahhhhhh
herkese günaaaaydııııınnnmaşallah ne güzel sohbet olmuş dün 60 gelsin bacım dur hemen bozma moralini,başka doktora da git mutlaka,hemen yarın kürtaj falan olma sakın saskınanne test sonucunu muhakkak paylaş bizimle,merak ederiz inşallah hamilesindir hayalimduam sen de bi doktora görünsene,bitmek bilmeyen akıntıdan bahsediyosun,üşütmüş olabilirisn,hormonlardan olabilir..vs.bnce gözük sen de bi bnm de bata son 7 gün
herkese günaaaaydııııınnnmaşallah ne güzel sohbet olmuş dün 60 gelsin bacım dur hemen bozma moralini,başka doktora da git mutlaka,hemen yarın kürtaj falan olma sakın saskınanne test sonucunu muhakkak paylaş bizimle,merak ederiz inşallah hamilesindir hayalimduam sen de bi doktora görünsene,bitmek bilmeyen akıntıdan bahsediyosun,üşütmüş olabilirisn,hormonlardan olabilir..vs.bnce gözük sen de bi bnm de bata son 7 gün
canım burdaysan sana acil bişey sormam lazım
kuzummm cumartesi günü ilişki oldu bizim
1 haftadır adet ağrısı vardı pazar günü pembe kanamam oldu bugün test yaptırdım heeeppp 0.01 çıkan test bugün 0.16 çıktı doktor ya kimyasal gebelik yada geç döllenme dedi anlamadım bişey 1 hafta sonra adet olmazsan gel dedi
Cnm heran hersey olabilir belli olmaz hamile olabilirsin ama daha cok erken...
Sen adetin geçmeden bidaha sakin test yaptırma ..
Bak bana iki embriyo konuldu konduğu an resmen hamile oluyorum ama hormonların kana geçmesi icin 12 gun kesin beklemek lazım...
Senin sonucuna göre ciddi bı artış yok hani 0.01 den 3-4 olsa ciddi sekilde artış var derdim...
Amaa daha adetine 1 hafta var degerin yukseledebilir cok erken yaptığın icin testi kafan karışacak bak bu 1 haftayı merakla geçireceksin sakin adetin geçmeden test yaptırma nolur :)
Doğru tespitBu başlığa gelenler hamile mi kalıyo ??? Neeee ?
Duyulmasın vallahi , türbelere yatırlara kimse gitmez bundan sonra :)
ama dediler ki 1 gün bile olsa kanda çıkar dediler
şimdi döllenmeden 12 gün sonramı kanda çıkıyor ya aslında ben bu ay hem istiyordum hem istemiyordum doktor ne hamilesin ne değilsin diyebiliyorum dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?