Sabredenler Kulübü 2012 :)

kıııııııııııssssssssssss hadi bakalım belkiiimmmm yerleşme kanamasııııdııııııırrrrrrr

evet kuzum başka mail adresi ile oluyo

bacılarım 4-5 gündür kayınvalidemdeydim net olmadığı için topiğe giremedim ama kimsecikler beni merak etmemiş recsn bacım dışında (

zaten geçmişi okudum moralim sıfırladı ruhum daraldı.sweet 85 tatlım çok üzüldüm.inş fazla ara vermeden yeni meleğin gelir göbişine konar tatlım...

60 gelsin bacım sana da çok üzüldüm.doktor iyi şeyler dememiş ama allahtan ümüt kesilmez kuzum.tek doktora bağlı kalma.başka bi doktora daha muayene ol cnm.bi umut herzaman vardır.inş bebeğin gelişir.eğer gelişmezse de sağlıklı olmayan bebekler düşer zaten.inş rabbim sana sağlıklı sıhhatli evşat nasip edecek tatlım

kıııııııııııssssssssssss hadi bakalım belkiiimmmm yerleşme kanamasııııdııııııırrrrrrr

yok tatlım mümkünmü yerleşme kanaması falan değildir zannetmem çünkü bildiğim kadarı ile o adet tarihinde oluyor benimki adetten 3-4 gün önce geldi zannetmiyorum bugün kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkacak

canımmm birde adetten 1 hafta önce adet ağrılarım başladı benim şiddetli değilde ara ara giriyordu

günaydın yavru ceylanlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyy kuzum valla haklısın ne desen suçluyuuukkkk :18:

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]29 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]31 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]5 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]6 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]7 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]8 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]9 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]12 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]13 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]14 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün love_love (özlem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canım gebelikte de olabiliyor aynısı adet olucak gibi inşallah seninki de bebiştendir kuzum inşallaaaaaaaaaahhhhhh

şimdi çıkıyorum kuzum kan vericem ya aklıma girdi bir kere yaptırmam lazım :)))
yoksa da yok en azından aklımdan çıkar

herkese günaaaaydııııınnn maşallah ne güzel sohbet olmuş dün 60 gelsin bacım dur hemen bozma moralini,başka doktora da git mutlaka,hemen yarın kürtaj falan olma sakın saskınanne test sonucunu muhakkak paylaş bizimle,merak ederiz inşallah hamilesindir hayalimduam sen de bi doktora görünsene,bitmek bilmeyen akıntıdan bahsediyosun,üşütmüş olabilirisn,hormonlardan olabilir..vs.bnce gözük sen de bi bnm de bata son 7 gün

gunaydın kızlar canlarım nasılsınız Allah hayırlısını wersın sweete uzuldum oda benım yasadıgımı yasamıs ıyı anlrm 60 glsn ıns bı prblm ol maz Allah hayırlısını wersın tatlım bnde ıyıyım ıste hawalar cok sıcak ya bunalıorum bıde deprem 2 gun once cok korktum wala nese opuyrm

Slm herkese canlarım
60 gelsin bacım sakin başka doktorlara girmeden kürtaj olma gözünü seveyim
Benim arkadasıma kalbi durmuş hemen alalım dedi biz başka doktora gittik turp gibi ne kalbi durması dedi suanda bebisi 2 aylık kucağında ..böle durumlarda birden fazla doktora gitmek gerekli ..Rabbim sımsıkı sana tutunmayı nasip etsin hiç bsycikler olmaz ins minik kuzuya...
Şaşkınanne bacım hemen test yaptırma neden kendini strese sokuyorsun bak ben transferimin 9 .gunu tes yaptırdım negatifi doktor belli olmaz 12. Gun yine yap dedi yaptırmadım..her aklına takıldığında kan testi yaparsan delik deşik olursun hemde moralin kötü olur...
Neyse daha kan testi vermişsin:) ins guzel haberlerle gelirsin minik bı bebis hem size hem ailenize nese moral kaynağı olur süper olur valla:)

Hadi bakalım güze haberlerle gellllllll :)

canım burdaysan sana acil bişey sormam lazım

Sor canımın ici :)

kuzummm cumartesi günü ilişki oldu bizim
1 haftadır adet ağrısı vardı pazar günü pembe kanamam oldu bugün test yaptırdım heeeppp 0.01 çıkan test bugün 0.16 çıktı doktor ya kimyasal gebelik yada geç döllenme dedi anlamadım bişey 1 hafta sonra adet olmazsan gel dedi

Cnm heran hersey olabilir belli olmaz hamile olabilirsin ama daha cok erken...
Sen adetin geçmeden bidaha sakin test yaptırma ..
Bak bana iki embriyo konuldu konduğu an resmen hamile oluyorum ama hormonların kana geçmesi icin 12 gun kesin beklemek lazım...
Senin sonucuna göre ciddi bı artış yok hani 0.01 den 3-4 olsa ciddi sekilde artış var derdim...
Amaa daha adetine 1 hafta var degerin yukseledebilir cok erken yaptığın icin testi kafan karışacak bak bu 1 haftayı merakla geçireceksin sakin adetin geçmeden test yaptırma nolur :)

ama dediler ki 1 gün bile olsa kanda çıkar dediler
şimdi döllenmeden 12 gün sonramı kanda çıkıyor ya aslında ben bu ay hem istiyordum hem istemiyordum doktor ne hamilesin ne değilsin diyebiliyorum dedi bana

selam kızlar...
şaşkın anne niye bu kadar erkenden yaptırdın kan testini sen gülüm.
benim sat 7 marttı 2 nisanda 31 çıkmıştı
ama senin geç döllenme falansa zaten çıkmazz...

Bu başlığa gelenler hamile mi kalıyo ??? Neeee ?

Duyulmasın vallahi , türbelere yatırlara kimse gitmez bundan sonra :)
Doğru tespit

ama dediler ki 1 gün bile olsa kanda çıkar dediler
şimdi döllenmeden 12 gün sonramı kanda çıkıyor ya aslında ben bu ay hem istiyordum hem istemiyordum doktor ne hamilesin ne değilsin diyebiliyorum dedi bana

Yok cnm çıkmaz imkansiz saha senin beklemen lazım bı ihtimal adetine 2-3 gun kala çıkar...
Doktor mecbur öyle diycek çünkü daha adetine 1 hafta var bide sen düzensiz oluyorsun belki daha cok var ondan yükselebilir sen sakin ol su 1 haftanın geçmesini bekle bu ara hiç test yapma lütfen ..o testler insanı iyicene strese sokuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…