- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.701
kızlarr haberim kötü
sata göre 5+4 lük hamileydim bugün kese göründü lakin doktor düşer dedi,
sanırım bozuk duruyormuş
çarşamba günü tekrar gideceğim kanamam yok, beni şimdi kürtaj mı yaparlar
ne olur şimdi banagelişmemiş sanırım Rabbimin takdiri
kuzum benim yaaa üzülme hayırlısı du bakalım çıkmamış candan ümit kesilmez belki birşey yoktur inşallah düşmez kuzum.
ama kürtaj olmazsın kuzum inşallah açıkcası düşmesi öyle durumda düşmesi daha iyi korunma falan olmaz çünlkü devam edrsin çalışmaya bir de doktor düşer dedi demişisn kürtajlık durum olmaz bozulursa atar kendini zaten kuzum hayırlısı kuzum üzülme belki birşey olmaz ne bilim ben de hep son ana kadar benimkine iyi gözüyle baktım ama olmadı işte :) seninle kaderimiz aynı mı gidiyo ne kuzumbugün aklıma gelmiştin kızdım dı sana artık gelmiyo diye sen böylle yazınca vicdan azabı duydum ben
kuzum bir de kanama kese tam bozulmadıysa başlamaz ya beni yanlış anlama bacım ama eğer gebelik düzensizse ve düşecekse bebek inşallah kendiliğinden düşer kürtaj olmanı hiç istemem 3 ay birşey yapamıyosun acı çekiyosun kötü yaniyaşadıklarım aklıma geldi Rabbim kimseye yaşatmasın bak ayşeyle aynı dönem düşük oldu onun ki kendiliğinden düştü ve şimdi maşallah hamile ne güzel darısı bizlere dua et kuzum Rabbim hayırllısını versin her zaman
üzülme dua et kuzum birşey olacaksa kendiliğinden olsuninş kendi kendine atar yoksa ne olur doktorum çarşamba günü bekliyor hem korkuyorum hem üzülüyorum
kaç gündür sıkıntıdaydım gelemedim
canım ben bayadır gelemiyorum bu topiğe nolduki sana üzmek istemem ama anlatabilirsen... hayırlısıylada kötü bişe olmaz inş durum ne bilmiyorum ama
bakın bunlar benim bebeğin..
örgüleri de ben ördümmm
kızlarr haberim kötü
sanırım bozuk duruyormuş
ne olur şimdi banagelişmemiş sanırım Rabbimin takdiri
kızlarr haberim kötü
sanırım bozuk duruyormuş
Rabbimin takdiri
canım inşşş bi sorun yoktur.rabbim bir mucize göstersin de çrş dr bile şaşırsın,hiç bi sorun yok gayet iyi bebiş desin inşşşşşşşşşşşş... yine de herşeyin hayırlısı rabbim daha iyi biliyor bizlerden
kuzum sorma kesemi gördüler, lakin bozuk gibi görünüyor düşer muhtemelen dedi doktor çarşambaya kadar vakit verdi
ben de korkuyorum bebeğime mi üzüleyim çarşamba kürtaj mı olurum yoksa diye korku sardı
aminnncanım Rabbimin hikmeti hakkımda hayırlısı
kızlarr haberim kötü
sanırım bozuk duruyormuş
Rabbimin takdiri
canım öncelikle herşeyin hayırlısı tabi ama ben başıma geleni anlatım sana keseyi görmüştük bizde kalp atışı için gittik bi hafta sonra doktor ultrasyonu koydu ve direk bu gelişmicek bi gebelik dedi yüreğim ağzıma geldi bide hastanelere falanda gitmedimki böle şeler yaşamıyım die özel muaynehanesine gittim nese gelişmez dedi büyük ihtimalle biraz daha baktı aaa yok şurdan gelişebilir falan ama gelişmezse düşmez çok ii tutunmuş kürtaj olcaksın dedi ben tabi çok korktum ama hep hayırlısını diledim tatlım çünkü biliyosun sağlıksız bebeklerde bunlar oluyo olsun dedim en azından hamile kalabliyorum yine olur falan derken 15 gün sonra gittik kızım fasulye olmuştu yani hiç birşey belli olmaz bu tarz şelerle doktorlar hep bi korkutuyolar ama inş bebişin sağlıklıdır ve hiç bi sıkıntı olmadan dünyaya gelir hem bu sefer olmazsada başka sağlıklı bebişlerin olur inş hiç takma kafana emi çok dua etcem bende sana içini ferah tut buda bi imtihan rabbim en baştan ben verdim istersem alırım diyor ama sen sabırlı ol
kızlarr haberim kötü
sanırım bozuk duruyormuş
Rabbimin takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?