Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlar...
şaşkın anne niye bu kadar erkenden yaptırdın kan testini sen gülüm.
benim sat 7 marttı 2 nisanda 31 çıkmıştı
ama senin geç döllenme falansa zaten çıkmazz...

ya canım Allah rızası için bana şu geç döllenmeyi bir anlat
geç döllenme adetten önce birkaç gün içinde yaşanan ilişki değilmi
benim en son ilişkim 10 gün önce oldu sanırım yumurtlama günüm o gündü akıntım çoktu
yükselirmi acaba moralim bozuk

canım 1 hafta değilde cumartesi sanırım adet günüm tam bilmiyorum

canım 1 hafta değilde cumartesi sanırım adet günüm tam bilmiyorum
Bak bacım sen olumsuz olduğunu duşun yine belli olmaz Rabbim isterse nasip eder...sen eğer illa bı test yaptircaksan haftaya yaptir ama ben senin yerinde olsam haftaya evde idrar testi yaparım varsa çıkar zaten..

adı üstünde meleğim.
spermle yumurta geç dölleniyorlar.
yumurtlama geç olabiliyor.
çatlama geç olabiliyor.
bu olasılıkları değerlendirmek lazım.
en güzeli ovulasyon testi .
yumurtladığını da yumurtanın çatladığını da anlıyosun.
minikgelinime katılıyrum 1 hafta daha bekle.
en azından idrar da çıkmadan da kan verme yazık günah delik deşik olcan
merak etme hamileyken sürekli kan alcaklar senden

Bak bacım sen olumsuz olduğunu duşun yine belli olmaz Rabbim isterse nasip eder...sen eğer illa bı test yaptircaksan haftaya yaptir ama ben senin yerinde olsam haftaya evde idrar testi yaparım varsa çıkar zaten..

ben zaten kimyasal gebelik dedi ya ondan korktum yoksa olmazsa önümüzdeki ay olur ne yapalım hayırlısı

tamam canım bekliycem ama azıcıkta olsa yüksek ya nasıl heyecanlandım :)))

ben zaten kimyasal gebelik dedi ya ondan korktum yoksa olmazsa önümüzdeki ay olur ne yapalım hayırlısı
Valla bacım doktorun bı garip ne kimyasaliiii Allah askına kimyasal olması icin adetinin geçmesi ve iki kere test yaptırman lazım...veeee degerin atıyorum 30ken iki gun sonra 10-20 falan olacakki kimyasal olsun...sen doktorunu değiştir bu sonuca göre sana ygebelik yok diyip yollaması lazımdı ...yine allah buyuk belli olmaz ama sonucun gercekten negatif ...0.01 ile 0.16 arasında ciddi bı artış yok..sen bekle adetin geçsin idrar testi yap yazık canına her seferinde kan testi yapma

kendi doktorum da değil zaten canım devlet hastanesine gittim
çok bekledik canım biraz daha beklerim hayırlısı hayırlı zamanda olur inş.

kendi doktorum da değil zaten canım devlet hastanesine gittim
çok bekledik canım biraz daha beklerim hayırlısı hayırlı zamanda olur inş.

Tabi cnm olacak ins ne olmasın hem...
Zaten yeni evlisin kuzum keyfini çıkar Enind sonunda olur...
Sen bu test olayından vazgeç adetin 3-5 gun gecikmeden test yapma bak suanda bu bir haftayı hep acabalarla geçireceksin yasik o guzel canına...ama yine diyorum bebis oladabilir ama adetin gecikmen bu kesin belki olmaz:) ins haftaya guzel haberle gelirsin annesi gibi yumus yumus bı kızın olsun ins bak ezan okunuyo suanda:)

canım aslında ben gerçekten test işlerini bırakmıştım hatta yaptırmayacaktım bile ama geceleri ağrıdan uyuyamıyordum kasıklarım ağrıyor myom var ya bende o ağrı yapıyor ilaç alamıyordum acaba mı diye mecbur kaldım yaptırmaya yoksa yaptırmayacaktım. müjdeli haber alırsam yazarım burada inşaallah sana da bana da isteyen herkese bir bebiş verir Rabbim

teşekkür ederim arkadaşlarım ilginize, çok teşekkür ederim
hissediyorum kuzum benimle
ama doktor hiç ümit etme deyince

başka bir doktora daha gidelim olmazsa yarın.

Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inş.

hepinizi çook öpüyorummm

bacım okuyunca yazını cok uzuldum ama kendıme geldim hemen burda oyle cok arkadaşın oldu sonra güzel haberlerini aldık emınım senınde öyle olcaktır yarın ola hayrolahakkında hayırlısı olsun doktorlar hemen kötuyu söluyorlar zaten inşallah benım dediğim cıkar cnm

ay nolur git hemen kürtaj olma nolur:18: yarın iyi haberlerini bekliyoruz canım,dualarımız seninle

Merhaba kızlar nasılsınız ?

ben iyiym hamdolsun uğraşıyoruz işte iş güç...

ya 60gelsin ile mesajlaşıyorduk ama haber neym yok merak ettim

başka bi doktora daha gittimi kürtaj mı oldu diye umarım hakkında hayırlısı olur

en son beta degerı dusmustu ama Allah ım yardımcısı olsun

60gelsin, tatlım, minik kuzun tutunacak inşallah sana, büyüyecek, gelişecek. sakın sıkma kendini tamam mı?

bugün sdtive'ciğimizin dua günü,Rabbi'm tez zamanda gönlündekini ona nasip eder....Sağlıkla sıhhatle hamile kalır ve kucağına alır bebeğini inşallah...

sağol fıstığım yaaa, görümcemler yatılı gelmişti, misafir olarak, 2 gündür gelemiyorum buralara. çok da yoruluyorum... bugün yolculadım onları. yarın ve sonraki gün biraz alışveriş yapmam lazım, malum tatile gidicez kısmetse

henüz biz yeni sezonu açmadık kahverengi akıntım devam ediyor, bugün abdest alırım herhalde... bakalım yeni ay ne getirecek...

inşallah hyırlı gelir yeni ay..
hepimiz için..
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..
Ayy negüzel tatil yapıp geliceksin..
Boşalt kafanı kuzum gez toz eğlen..
bu gün eşimin kuzenleri gelmişti kahvalttıya..
ikisininde birer çocuğu var 1,5 yaşında.
ayy aman allahım onlar ne tatlı ne şeeker kuzular öyle.
ama bi o kadarda yaramaz ve huysuzlar.
amasıpalar kendilerini sevdiriolar işte..
hele o dilleri yok mu..
diolarki bak şimdilik herşeyin tadını çıkar..
evdeki süs eşyalarını bile yerlerine koymayı özleyeceksin..
bu günlerinin tadını çıkar..
şöööle bi baktım onlara..
nelergeçti içimden kalbimden aklımdan..
neyse çok yazdım sıkmayım sizide..
ne demek isstediğimi anladınız siz..

cnmm iki gündür pek giremedim..

inşallah hiçbirşey olmaz bebişine sımsıkı tutunur cnm sana..ama kesen bozuksa bebeğin düüşmesi gerekir cnm bozuk gebeliklere karşı bedenin tepkisi böyle..düşmesi için de belirtilerin olması lazım kahverengi akıntılrın başlaması lazım cnm kanama fln gelmesi gerek..
yani böyle durumlarda bi doktorun dediğiyle kalmamak doğru olur başka doktorlara da git mutlaka..
bak bnm ilk gebeliğimde kanamam başladı ilk gittiğim hastanede kalbi durmuş kürtaja alalım dediler..ben direndim istemedim sonra başka başka hastanelere gittik..en son gittiğimiz hastanede doktor kalp atışlarını duydu:)) hoş sonrasında düştü ama yine de ben başka doktorlara gitmekle kalbi atan bebeğimi öldürmemiş oldum en azından :))
senin de böyle yapmanı tavsiye ederim sonrasında içinde hiçbir şüphe kalmaması için..
dualarım seninle cnm inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya:))

60 gelsin cnm inş güzel haberlerle gelirsin allah yardımcın olsun tatlım

sdtive bacım eşinin sperm değerleri yükselmiş çok sevindim.bu ay hamiş kalmamış olsan da tatile mutlu bi şekilde yeni umutlarla gireceksin ne güzel :))

günaydın yavru ceylanlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

ayyyyyyy kuzum valla haklısın ne desen suçluyuuukkkk :18:

şaka yapıyom kıssss.topiğe yazmamış olsanız da aklınızdan geçirmişsinizdir eminim.topiğe niye gelmiyo bu kıs diye
yeni nickine bayıldım :)bu ay yeni nickinle,yeni bi başlangıçla meleğine kavuşursun inş hayırlısıyla kuzum

ayyyyy kuzuummm ne güzel dilekler bunlar ayolllllll inşallah hepimizin bu ay göbüşü dolaar

ama hayalimduamla biz baya dertliydik dün isim olarak saymadık ama kim gelmiyosa küstük hepsine hatta geri gelsinler diye bebişi olana küçük altın takmaya kara verdik topiğimiz de kalsın bizimkiler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…