- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.741
selam kızlar...
şaşkın anne niye bu kadar erkenden yaptırdın kan testini sen gülüm.
benim sat 7 marttı 2 nisanda 31 çıkmıştı
ama senin geç döllenme falansa zaten çıkmazz...
Doğru tespit
Yok cnm çıkmaz imkansiz saha senin beklemen lazım bı ihtimal adetine 2-3 gun kala çıkar...
Doktor mecbur öyle diycek çünkü daha adetine 1 hafta var bide sen düzensiz oluyorsun belki daha cok var ondan yükselebilir sen sakin ol su 1 haftanın geçmesini bekle bu ara hiç test yapma lütfen ..o testler insanı iyicene strese sokuyor..
Bak bacım sen olumsuz olduğunu duşun yine belli olmaz Rabbim isterse nasip eder...sen eğer illa bı test yaptircaksan haftaya yaptir ama ben senin yerinde olsam haftaya evde idrar testi yaparım varsa çıkar zaten..canım 1 hafta değilde cumartesi sanırım adet günüm tam bilmiyorum
ya canım Allah rızası için bana şu geç döllenmeyi bir anlat
geç döllenme adetten önce birkaç gün içinde yaşanan ilişki değilmi
benim en son ilişkim 10 gün önce oldu sanırım yumurtlama günüm o gündü akıntım çoktu
yükselirmi acaba moralim bozuk
Bak bacım sen olumsuz olduğunu duşun yine belli olmaz Rabbim isterse nasip eder...sen eğer illa bı test yaptircaksan haftaya yaptir ama ben senin yerinde olsam haftaya evde idrar testi yaparım varsa çıkar zaten..
adı üstünde meleğim.
spermle yumurta geç dölleniyorlar.
yumurtlama geç olabiliyor.
çatlama geç olabiliyor.
bu olasılıkları değerlendirmek lazım.
en güzeli ovulasyon testi .
yumurtladığını da yumurtanın çatladığını da anlıyosun.
minikgelinime katılıyrum 1 hafta daha bekle.
en azından idrar da çıkmadan da kan verme yazık günah delik deşik olcan
merak etme hamileyken sürekli kan alcaklar senden
adı üstünde meleğim.
spermle yumurta geç dölleniyorlar.
yumurtlama geç olabiliyor.
çatlama geç olabiliyor.
bu olasılıkları değerlendirmek lazım.
en güzeli ovulasyon testi .
yumurtladığını da yumurtanın çatladığını da anlıyosun.
minikgelinime katılıyrum 1 hafta daha bekle.
en azından idrar da çıkmadan da kan verme yazık günah delik deşik olcan
merak etme hamileyken sürekli kan alcaklar senden
Valla bacım doktorun bı garip ne kimyasaliiii Allah askına kimyasal olması icin adetinin geçmesi ve iki kere test yaptırman lazım...veeee degerin atıyorum 30ken iki gun sonra 10-20 falan olacakki kimyasal olsun...sen doktorunu değiştir bu sonuca göre sana ygebelik yok diyip yollaması lazımdı ...yine allah buyuk belli olmaz ama sonucun gercekten negatif ...0.01 ile 0.16 arasında ciddi bı artış yok..sen bekle adetin geçsin idrar testi yap yazık canına her seferinde kan testi yapmaben zaten kimyasal gebelik dedi ya ondan korktum yoksa olmazsa önümüzdeki ay olur ne yapalım hayırlısı
Valla bacım doktorun bı garip ne kimyasaliiii Allah askına kimyasal olması icin adetinin geçmesi ve iki kere test yaptırman lazım...veeee degerin atıyorum 30ken iki gun sonra 10-20 falan olacakki kimyasal olsun...sen doktorunu değiştir bu sonuca göre sana ygebelik yok diyip yollaması lazımdı ...yine allah buyuk belli olmaz ama sonucun gercekten negatif ...0.01 ile 0.16 arasında ciddi bı artış yok..sen bekle adetin geçsin idrar testi yap yazık canına her seferinde kan testi yapma
kendi doktorum da değil zaten canım devlet hastanesine gittim
çok bekledik canım biraz daha beklerim hayırlısı hayırlı zamanda olur inş.
Tabi cnm olacak ins ne olmasın hem...
Zaten yeni evlisin kuzum keyfini çıkar Enind sonunda olur...
Sen bu test olayından vazgeç adetin 3-5 gun gecikmeden test yapma bak suanda bu bir haftayı hep acabalarla geçireceksin yasik o guzel canına...ama yine diyorum bebis oladabilir ama adetin gecikmen bu kesin belki olmaz:) ins haftaya guzel haberle gelirsin annesi gibi yumus yumus bı kızın olsun ins bak ezan okunuyo suanda:)
teşekkür ederim arkadaşlarım ilginize, çok teşekkür ederim
hissediyorum kuzum benimle
ama doktor hiç ümit etme deyince
başka bir doktora daha gidelim olmazsa yarın.
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inş.
hepinizi çook öpüyorummm
bugün sdtive'ciğimizin dua günü,Rabbi'm tez zamanda gönlündekini ona nasip eder....Sağlıkla sıhhatle hamile kalır ve kucağına alır bebeğini inşallah...
60gelsin, tatlım, minik kuzun tutunacak inşallah sana, büyüyecek, gelişecek. sakın sıkma kendini tamam mı?
sağol fıstığım yaaa, görümcemler yatılı gelmişti, misafir olarak, 2 gündür gelemiyorum buralara. çok da yoruluyorum... bugün yolculadım onları. yarın ve sonraki gün biraz alışveriş yapmam lazım, malum tatile gidicez kısmetse
henüz biz yeni sezonu açmadıkkahverengi akıntım devam ediyor, bugün abdest alırım herhalde... bakalım yeni ay ne getirecek...
teşekkür ederim arkadaşlarım ilginize, çok teşekkür ederim
hissediyorum kuzum benimle
ama doktor hiç ümit etme deyince
başka bir doktora daha gidelim olmazsa yarın.
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inş.
hepinizi çook öpüyorummm
60gelsin, tatlım, minik kuzun tutunacak inşallah sana, büyüyecek, gelişecek. sakın sıkma kendini tamam mı?
sağol fıstığım yaaa, görümcemler yatılı gelmişti, misafir olarak, 2 gündür gelemiyorum buralara. çok da yoruluyorum... bugün yolculadım onları. yarın ve sonraki gün biraz alışveriş yapmam lazım, malum tatile gidicez kısmetse
henüz biz yeni sezonu açmadıkkahverengi akıntım devam ediyor, bugün abdest alırım herhalde... bakalım yeni ay ne getirecek...
günaydın yavru ceylanlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyy kuzum valla haklısın ne desen suçluyuuukkkk :18:
şaka yapıyom kıssss.topiğe yazmamış olsanız da aklınızdan geçirmişsinizdir eminim.topiğe niye gelmiyo bu kıs diye
yeni nickine bayıldım :)bu ay yeni nickinle,yeni bi başlangıçla meleğine kavuşursun inş hayırlısıyla kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?