- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.681
çook şekerler yaa... oyy doğunca onların içinde de resimlerini isteriz bebişin :)) bende öyle marifetler olmadığı için alıyorum..
bitek teyzem örmeye başladı yelek fln :))
ayy koyarım ben resim siz üzülmeyin :))çook şekerler yaa... oyy doğunca onların içinde de resimlerini isteriz bebişin :)) bende öyle marifetler olmadığı için alıyorum..
bitek teyzem örmeye başladı yelek fln :))
ayyyyyyyy oflu kuzum şu takımına bayıldım ne şirin o öyle yaaaaaaaa güle güle giysin inşalaaaaaaahhhhhhh
elinde işliymiş kııııııııııısssssssssss maaşallaahhh pek güzeller valla
ayy koyarım ben resim siz üzülmeyin :))
annem sağolsun yaa o öğretti hep eskiden..
bende çok sevdim onu görümcem almışş..
kol kısımları çok güzel..
ellerine de geçirebiliyosun baksana harikaa..
zıbını da o aldı kahve puanlı
elimden gelirr işte şimdi bitane daha örüyorum kış çocuğu olcak nasıl olsa çok lazım olurr
canım oflucum bebiş kıyafetleri çok güzelmiş,Allah giydirmeyi,giymeyi nasip etsin inşallah...
ben çıkayım şimdi,görüşrüz canlarım...
hoş sohbet muhabbet ama işler beni bekler.Kahveli akıntıyla veda ediyorum,İnşallah problemim yoktur.Rabbi'me sığınıyorum.
eğer gönderirsek bizr birimizebişiler sana örgü yollarıksen almadın mı bişiler sen de paylaşsana
ohh valla ne güzel renk geldi topiğe
he yaaa çok tatlı ben de hamileyken elleri öyle geçmelilerden alırım diye düşündümdü kısmet olmadısen ör ördükçe koy aldıkça paylaş bizimlee ne güzel valaa ayyyyyyy heyecan yaptım birden
RABBİm en kısa zamanda nasip etsin inşallah canımm benimm
oflu cnm maşaallah bebişine de sana da büyümüş göbiş :))
benimkide belli etti kendini hemen hemen aynıyız :)
ben de giydirir resimlerini yollarım teyzelerine :))
ya aslında aldım bende ama resim yok yarın yüklerim artık :)) daha doğrusu ben daha bi çöp almadım anneanne sağolsun :)) gördüğünü alıyo dayanamıyo..
bi de eltim hamileyken bana çok nispet yapmıştı kaynanam da bilmeden ortak olmuştu çok ağlatmıştı beni..aldığı kıyafetlerle bile hava atmaya çalışmıştı..şimdi annem hırs yaptı doldurucam herşeyini diyo :))
anneannem ve teyzelerim de aynı hırs var şimdiden paylaştılar ben şunu alırım ben bunu alırım diye :))
oflu cnm maşaallah bebişine de sana da büyümüş göbiş :))
benimkide belli etti kendini hemen hemen aynıyız :)
ben de giydirir resimlerini yollarım teyzelerine :))
ya aslında aldım bende ama resim yok yarın yüklerim artık :)) daha doğrusu ben daha bi çöp almadım anneanne sağolsun :)) gördüğünü alıyo dayanamıyo..
bi de eltim hamileyken bana çok nispet yapmıştı kaynanam da bilmeden ortak olmuştu çok ağlatmıştı beni..aldığı kıyafetlerle bile hava atmaya çalışmıştı..şimdi annem hırs yaptı doldurucam herşeyini diyo :))
anneannem ve teyzelerim de aynı hırs var şimdiden paylaştılar ben şunu alırım ben bunu alırım diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?