Sabredenler Kulübü 2012 :)

tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorumm Allah razı olsun hepinizden

bugün betam yükseldi kese göründü ama doktorum yine iç açıcı konuşmadı,

gelişimi yavaşmış, bu değerlere göre düşük olması çok yüksek dedi, kese büyümüş evet ama sağlıklı bir gebelik değil değil...

bir hafta verdi, yoksa kürtaj olmak en iyisi dedi

yaaa başka doktora mı gittin,aynı doktora mı

yok canım aynı doktora gittim haftaya gideceğim başka doktora... biraz daha bekleyelim dedim

Rabbimin takdiri elimden bir şey gelmiyor...

tabi canım elden ne gelir sen çok dikkat et kendine,haftaya mutlaka başka doktora git..rabbim inşallah hayırla ve sağlıkla sana bağışlar meleğini

cnm daha gebeliğin çok erken dönemindesin..aslında bunları söylemek için bile erken doktorun içinde sağlıklı bi bebek görünce o kesenin içinde tipi nasıl olacak acaba:))
gerçekten bence bekle derim biraz daha..başka doktora da göster mutlaka ama tavsiyem sanki ilk kez kontrole gidiyomuşsun gibi git..hiçbirşey söyleme bakalım o ne diyecek..ayrıca haftaya gittiğinde 6 haftanı geçmiş olacaksın o zaman bebeğin de gözükmesi lazım..
inşallah hiçbirşey olmadan atlatırsın bu dönemlerini..haftaya gittiğinde hem bebişini hem de pıt pıt atan kalbini görürsün cnm bnm..

inş kuzum her duruma hazırladım kendimi, Rabbimin takdiri deyip tevekkül edeceğim ama haftaya başka doktora da gideceğim

hakkımızda hayırlısı olsun bilemiyorumacaba geç mi döllendi diyorum kendimi avutmak için bakalım ne olacak haftayabelli olur

aynen cnm her duruma kendini hazırlaman senin için çok iyi olur..ama yine de bunları konuşmak için çok erken diye düşünüyorum cnm çünkü en net şekilde bebeğin görünmesi gereken haftalarda belli olur bu gibi şeyler.

hakkında hayırlısı olsun umarım tutunur minişin sana..

sen nerdesin il olarak cnm?

teşekkür ederim hepinize canlarım sağ olun...

bekleyeceğim şimdilik bakalım zaman neyi gösterecek...

zor bir durum, inş her şey yoluna girer çok teşekkürederim Allah razı olsun

biraz dinleneyim hepinizi öpüyorum

Konya canım ...

etrafımızda çok hikayeler var,olmaz deyip hamile kalanlar,düşer deyip düşmeyenler,hatta özürlü deyip,sağ salim doğanlar...yüreğini ferah tut canım,herşey olacağına varır.

Son düzenleme:
deli mi dersiniz okurken bilmiyorum ama anlatıcam
10 aylık evliyim ilk 7 ayı vajinismus olduğumu bile bilmeden bebek hayli ile ilişkiye girdiğimi zannederek geçirdik evliliğimizi. tam ilişki olmamış aslında sonradan anladık o zamandan biliyorum kaç defa kan testi yaptırdığımı minikgelin burada olsa şimdi o biliyor hep onunla paylaşırdım. kan testleri 0.01 yani negatif olurdu haliyle. ilk defa bu ay jelsiz korunmasız hamileliğe engel olacak ne varsa çıkardık aramızdan ve denedik. adetimden önce başlayan adet sancılarım üstüne gelen hafif kanamalar sanırım bu sefer oldu dedirtti bana. kan testi yaptırdım 0.16 işte şimdi aklınızdan geçeni okuyabiliyorum eeee bu negatif diyeceksiniz ama arada olan 0.15lik far bile beni umutlandırdı. doktor dün yarın yine gel demişti gitmeyecektim ama ayaklarım beni oraya götürdü ve gittim bugün 0.15 çıktı düşmeye başlamış ve doktorun tahmini bebişim tutunamamış. şimdi anlatacağım daha önemli. ben bu bebek için ölürken o bana gelmiş ama benden gitmeye başlamış bile geçen hafta sergimiz vardı dengesizin biri yüzünden günlerce uykusuz kaldım ağlamaktan helak olmuştum o üzüntülerimden mi gidiyor şimdi bebeğim? o kadın şimdi evinde rahat rahat otururken ben burada helak oluyorum Bahar'ım tekrar gelirmi bana? doktor dediki artık yükselmez zaten çok düşüktü dedi acaba yükselirmi? nefret ediyorum kendimden çarşamba günü kaldırdığım o kocaman masalardan bana yardım etmeyen öğrencilerden canımı sıkan o pislikten hepsinden ayrıca nefret ediyorum. çok kötüyüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…