- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.801
deli mi dersiniz okurken bilmiyorum ama anlatıcam
10 aylık evliyim ilk 7 ayı vajinismus olduğumu bile bilmeden bebek hayli ile ilişkiye girdiğimi zannederek geçirdik evliliğimizi. tam ilişki olmamış aslında sonradan anladık o zamandan biliyorum kaç defa kan testi yaptırdığımı minikgelin burada olsa şimdi o biliyor hep onunla paylaşırdım. kan testleri 0.01 yani negatif olurdu haliyle. ilk defa bu ay jelsiz korunmasız hamileliğe engel olacak ne varsa çıkardık aramızdan ve denedik. adetimden önce başlayan adet sancılarım üstüne gelen hafif kanamalar sanırım bu sefer oldu dedirtti bana. kan testi yaptırdım 0.16 işte şimdi aklınızdan geçeni okuyabiliyorum eeee bu negatif diyeceksiniz ama arada olan 0.15lik far bile beni umutlandırdı. doktor dün yarın yine gel demişti gitmeyecektim ama ayaklarım beni oraya götürdü ve gittim bugün 0.15 çıktı düşmeye başlamış ve doktorun tahmini bebişim tutunamamış. şimdi anlatacağım daha önemli. ben bu bebek için ölürken o bana gelmiş ama benden gitmeye başlamış bile geçen hafta sergimiz vardı dengesizin biri yüzünden günlerce uykusuz kaldım ağlamaktan helak olmuştum o üzüntülerimden mi gidiyor şimdi bebeğim? o kadın şimdi evinde rahat rahat otururken ben burada helak oluyorum Bahar'ım tekrar gelirmi bana? doktor dediki artık yükselmez zaten çok düşüktü dedi acaba yükselirmi? nefret ediyorum kendimden çarşamba günü kaldırdığım o kocaman masalardan bana yardım etmeyen öğrencilerden canımı sıkan o pislikten hepsinden ayrıca nefret ediyorum. çok kötüyüm kızlar
inş kuzum her duruma hazırladım kendimi, rabbimin takdiri deyip tevekkül edeceğim ama haftaya başka doktora da gideceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun bilemiyorumacaba geç mi döllendi diyorum kendimi avutmak için bakalım ne olacak haftayabelli olur
deli mi dersiniz okurken bilmiyorum ama anlatıcam
10 aylık evliyim ilk 7 ayı vajinismus olduğumu bile bilmeden bebek hayli ile ilişkiye girdiğimi zannederek geçirdik evliliğimizi. tam ilişki olmamış aslında sonradan anladık o zamandan biliyorum kaç defa kan testi yaptırdığımı minikgelin burada olsa şimdi o biliyor hep onunla paylaşırdım. kan testleri 0.01 yani negatif olurdu haliyle. ilk defa bu ay jelsiz korunmasız hamileliğe engel olacak ne varsa çıkardık aramızdan ve denedik. adetimden önce başlayan adet sancılarım üstüne gelen hafif kanamalar sanırım bu sefer oldu dedirtti bana. kan testi yaptırdım 0.16 işte şimdi aklınızdan geçeni okuyabiliyorum eeee bu negatif diyeceksiniz ama arada olan 0.15lik far bile beni umutlandırdı. doktor dün yarın yine gel demişti gitmeyecektim ama ayaklarım beni oraya götürdü ve gittim bugün 0.15 çıktı düşmeye başlamış ve doktorun tahmini bebişim tutunamamış. şimdi anlatacağım daha önemli. ben bu bebek için ölürken o bana gelmiş ama benden gitmeye başlamış bile geçen hafta sergimiz vardı dengesizin biri yüzünden günlerce uykusuz kaldım ağlamaktan helak olmuştum o üzüntülerimden mi gidiyor şimdi bebeğim? o kadın şimdi evinde rahat rahat otururken ben burada helak oluyorum Bahar'ım tekrar gelirmi bana? doktor dediki artık yükselmez zaten çok düşüktü dedi acaba yükselirmi? nefret ediyorum kendimden çarşamba günü kaldırdığım o kocaman masalardan bana yardım etmeyen öğrencilerden canımı sıkan o pislikten hepsinden ayrıca nefret ediyorum. çok kötüyüm kızlar
tüh ya üzüldüm şimdi bak okuyunca. ama biliyorsun böyle erken zamanlarda gidiyorsa bebek sağlıklı olmadığından gidiyor üzülmemeye çalış. benim iki kere kimyasal gebeliğim oldu bir haftayı geçti adet olmamıştım çok büyük beklenti içine giriyor insan gereksiz yere. şimdi sen de hiç olmazsa erkenden öğrenmişsin hem de bak ne güzel demek ki hamile olabileceksin. moralini yüksek tut, lüzumsuz insanları bir kenara bırak, at kafandan inşaallah bir dahaki ay sağlıklı bebişin olacaktır! ayrıca ağır masadan falan gidiyor olsaydı bu bebeğin kesin gitmesi lazımdı.hamile olduğumu bilmeden bir dolu iş yapmıştım ben bu gebeliğin başında. Allah onu yaşatacaksa hiç bir şey engel olmuyor endişe etme!
60 gelsin yazdıklarını okudum inşaallah güzel haberler alırsın haftaya. hayalimduam ve bebek isteyen herkeslere de aklıma geldikçe hep dua ediyorum zaten. herşeyin bir zamanı var ya işte inşaallah sizin için de çooook güzel zamanlarda gelecek o bebişler.
ruhsar_86 sana da oğlan demişlerdi değil mi? valla benim ultrasonda ayan beyan görünüyor gibi :) herşey ortada yani. neyse ben bekleme heyecanını kaçırdım ama bu durumda bari oğlana göre hazırlık yaparım. gerçi yine de herşeyi mavi doldurmak istemiyorum orta renkler olsun, sarı yeşik vs. diye düşünüyorum.farz değil ya mavi giymesi! :) şimdi en büyük soru bu miniğin ismi ne olacak? aklımda bazı isimler var, zaman da var nasıl olsa bulunur birşeyler...
cnm bnm de erkek kesinleşti zaten 12 haftalıkken söylemişti doktor benziyor diye şimdi net bi şekilde gördük hepimiz..
ben maviyi çok seviyorum zaten özellikle mavi beyaz doldurucam herhalde evi..kırmızı da çok güzel oluyo bebişlerde onu da mutlaka almaya devam ederim..
hazırlıklara yavaş yavaş başlamıştık biz bişeyler almıştık ama hiç mavi yoktu bende de orta renkler vardı hep..
şimdi hepsinden doldurmak gelio evi içimden..görmemişin oğlu olmuş misali :)))
ben kendim birşey almamıştım ama annem kız kıyafetleri bile almıştı. :) ben de bakınırım artık sağa sola. esasen ben de maviye bayılırım ama illa bebek de mavi-pembe takıntısı olması gerekmiyor bence ona kızıyorum ürünleri hep böyle endeksliyiorlar diye... zaten kıyafet çokca hediye geliyor ya insan kendisi alamıyor bile. mobilya işi vs. var onlara da erken daha. benim yaptırmak istediğim bir takım gib birşey var ama daha fiyatını falan bile öğrenmedim. şu anda en çok onu düşünüyorum. böyle yorganı vs. herşeyi ile çok hoş bir takım ama dur bakalım.
bence de gerekmiyor mesela pembe tulumlara da bayıldım gezinirken bnde var biraz delilik alır giydiririm çok çiçekli böcekli olmayanları..
hem artık erkekler giyiyor pembe gömlekler bebişlere giydirsek ne olur ki.. ya kıyafet evt bisürü geliyo bide bnm annem sağolsun pek hevesli dolduruyo şimdiden anneannem teyzelerim büyümesini bekliyorlar biraz daha hepsi diyolar 100 lira koysak dünyalar alınır..
ben mobilya yapmayı düşünmüyorum hem kiracıyım hem de evim çok küçük o yüzden beyaz bi beşik alıcam sepet olabilir ya da şeker bi oyun parkı tarzında bişey olabilir. bnm yatak odamda beyaz kocaman bi şifonyeri var onu da bebişe tahsis edicem yeter şimdilik biraz büyüyünce kendi seçer odasını:))
isim konusuna gelince bnm yıllardır hayalim oğlum olursa adını çınar koyucam diyodum..bnm adım pınar o da çınar olsun dedim..allah nasip etti çınar olacak o yüzden..
işin en zor kısmı aslında isim bulmak ben o konuda rahatım :))
senin düşündüğün isimler var mı?
tüh ya üzüldüm şimdi bak okuyunca. ama biliyorsun böyle erken zamanlarda gidiyorsa bebek sağlıklı olmadığından gidiyor üzülmemeye çalış. benim iki kere kimyasal gebeliğim oldu bir haftayı geçti adet olmamıştım çok büyük beklenti içine giriyor insan gereksiz yere. şimdi sen de hiç olmazsa erkenden öğrenmişsin hem de bak ne güzel demek ki hamile olabileceksin. moralini yüksek tut, lüzumsuz insanları bir kenara bırak, at kafandan inşaallah bir dahaki ay sağlıklı bebişin olacaktır! ayrıca ağır masadan falan gidiyor olsaydı bu bebeğin kesin gitmesi lazımdı.hamile olduğumu bilmeden bir dolu iş yapmıştım ben bu gebeliğin başında. Allah onu yaşatacaksa hiç bir şey engel olmuyor endişe etme!
60 gelsin yazdıklarını okudum inşaallah güzel haberler alırsın haftaya. hayalimduam ve bebek isteyen herkeslere de aklıma geldikçe hep dua ediyorum zaten. herşeyin bir zamanı var ya işte inşaallah sizin için de çooook güzel zamanlarda gelecek o bebişler.
ruhsar_86 sana da oğlan demişlerdi değil mi? valla benim ultrasonda ayan beyan görünüyor gibi :) herşey ortada yani. neyse ben bekleme heyecanını kaçırdım ama bu durumda bari oğlana göre hazırlık yaparım. gerçi yine de herşeyi mavi doldurmak istemiyorum orta renkler olsun, sarı yeşik vs. diye düşünüyorum.farz değil ya mavi giymesi! :) şimdi en büyük soru bu miniğin ismi ne olacak? aklımda bazı isimler var, zaman da var nasıl olsa bulunur birşeyler...
cnm çok hassas davranıyosun ki haklısın böyle düşünmekte..çünkü bizim en zayıf noktamız bu.. ama sana tek söyleyebileceğim şey eğer ki dölenme oldu ve bebeğin tutunamadıysa bunda sakın kendini suçlama..anlattığın hiçbir şeyle alakası yok bu durumun..sadece nasip değilmiş de çünkü senin kaldırdığın masalardan, sinirlendiğin insanlardan etkilenmeyecek konumda oluyo o an.. sadece şunu bil hepimizin başına gelmiştir belki bu durum sadece farketmek çok ama çok zor..biz adet oldum sanırken aslında bunu yaşıyabiliyoruz..
bir de şu yönünden bak gerçekten her engeli bırakıp denediğin ilk ayında böyle bir tecrübe yaşadın..demek ki denemeye devam ettiğin sürece çok kısa bir zamanda gelecek bebeğin sana..
Kızlar günaydın herkese...
Dün giremedik akşama kadar topiğe biraz kanamam oldu o yüzden doktora gittik ama allaha şükür bnm sıpa gayet iyi..10 gün oldu son kontrol geçeli ama kocaman olmuş..
veee cinsiyetimiz de belli oldu oğluşum çınarım gelio :))))
ah ne guzel kizlar. oglusunuz olucak ikinizinde.herkese iyi gunler!
inşaallah herkesler iyidir. keyifler yerindedir. 60gelsin de galiba bir sıkıntı varmış ama geçmişi okuyamadım ne olduğunu anlayamadım. Rabbim hayırlısıyla korusun bebeğini!
ben de bir güzel grip oldum yine. hamileliğimin bir kısmı hep griple geçiyor çok şükür! neyse doktora gittim üçlü test için. daha ben doktora cinsiyeti öğrenmek istemiyorum diye söyemeyemeden bana oğlan dedi! bütün hayallerim suya düştü, aylarca bekleyip heyecan yapıcaktım. bizde herkes kız bekliyordu o yüzden büyükler de biraz hayal kırıklığı yaşadılar galiba :) ben de milletin gazıyla kız beklentisi içine girmiştim ama dert değil mühim olan sağlığı. nasıl olsa ilk bebek, kız da oğlan da bana makbul :) gerçi bu ultrason işlerinin her zaman garantisi olmuyor. oğlan diyorlar kız doğuyor ya da tam tersi. neyse ben de artık dayanamayıp bir kıyafet alacağım sanırım şimdiye kadar tuttum kendimi :)
tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorummAllah razı olsun hepinizden
bugün betam yükseldi kese göründü ama doktorum yine iç açıcı konuşmadı,
gelişimi yavaşmış, bu değerlere göre düşük olması çok yüksek dedi, kese büyümüş evet ama sağlıklı bir gebelik değil değil...
bir hafta verdi, yoksa kürtaj olmak en iyisi dedi
sorma benim anneannem daha bizler evlenmeden çocuklarımıza yelekler hırkalar örmüş koymuştu. annem de hep torunları kız bekledi hep erkek oldu bu arada dayanamayıp aldığı yaptığı kız kıyafetleri vardı. onlar gene elimde kaldı diyor :) esasen hem ceyiz işinde hem de böyle çocuk için biraz para biriktirilse çok daha iyi iş görecek ama ıvır zıvır yapılıp kenara koyuluyor genelde işte. eminim kullanmayacağım bir sürü lüzumsuz şeyi olacak ufaklığın...
aslında evet bu mobilya işini ben de düşünmüyor değilim ama benim kıyafetlerim çok, dolabımda yer açmam mümkün değil yanionun dışında evimiz büyük boşalacak bir oda var o yüzden birşeyler alabilirim diyorum ama bir yandan da bir kaç sene için kullanacağı mobilya alma fikri de pek mantıklı gelmiyor. dediğin gibi bir beşik ya da oyun parkı bir de kıyafet koyacak birşeyler olabilir. aslında ikea da falan böyle dolaplar vs. var ya onlardan alıp büyüynce de kullanabileceği bir dolap olabilir pekala illa mobilya şart değil.
benim aklımda isimler dolanıyor ama ben de eşim de öyle ilginç, kimsede duyulmamış isimler istemiyoruz. Ahmet Mehmet vs. gibi klasik olsun diyoruz. çok beğendiğim klasik isimler vardı ama yakın akrabalarım çoktan kaptı onları o yüzden biraz daha düşünülecek artık. ama senin ufaklığın ismi çok hoşuma gitti. Allah ismiyle sağlıkla yaşatsın inşallah!
bana "sen kısırsın" diyen kayınvalideme gidip bak değilmişim demek istiyorum ama bu seferde başka birşey bulur beni suçlar
zaten daha 1 hafta önce "Allahım bana benimde bebeğim olabilceğini görmemi nasip et" demiştim şükürler olsun gördüm.
birde doktor dediki o kan geldiği günün ertesi günü kan testi yaptırsaydın bu değer 5 den yüksek çıkardı ilk kan testinde düşmüş hali dedi olabilirmi böyle bişey?
Sağol canım Allah hayırlı olanı nasip etsinsaskinanne cnm sanada cok uzuldum. Rabbim hayirlisini nasip etsin ins hepimize. Daha fazla ozlem duyurmasin ins. dun arkadasla konusuyodum. 4 yildan sonra hamile kaliyor ama dusuk yapiyor malesef. sonra hemen hamile kaliyor ve suan 3. yu bekliorRabbim bekleyin diyorsaa yapacagimiz bisey yok dua etmekten baska
senin o kaynanan insan mı yaa..böyle bişey olmaz resmen fitneymiş yaa..
senin hiçbir problemin yokken böyle bişey söylüyor ya gerçekten olsaydı yine de söylenmez böyle şeyler valla sinir oldum resmen..
inşallahh önümüzdeki ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın da ona da kapak olur fitne kadın...
Sağol canım Allah hayırlı olanı nasip etsin
ya bana dediki senin iltihabın var ( ki bende iltihap falan yok) sen kısırsın dedi. şimdi benim yaşadığım kimyasal gebelikmi oluyor internette okudum 48-72 saatte bhcg yükselir yazıyor acaba yükselirmi birkaç gün sonra hala bir umut işte. birde merak ettiğim bu tür durumlardan kaç ay sonra hamile kalınıyor acaba. annemde bir dua varmış embriyo döllendiğinde onu koruyormuş adını söyledide hatırlayamadım onu yazdırmış onunda geç olmuş bebeği o duayı üstünde taşıdığı ay olmuş
cahil olduğu nasıl belli iltihap olsa bile hamile kalırsın cnm..sen şimdi bunları düşünme cnm önümüzdeki aya odaklanmaya çalış..
değerin düşüyosa bidaha yükseleceğini hiç sanmıyorum cnm o yüzden kendini umutlandırmamaya çalış..
hamile kalmaman için hiçbir sebep yok cnm kendini kasmadan devam et çalışmalara olacak mutlaka..
duaya gelince ben inanırım koruduğuna bence sen de taşı öğren annenden..
ah ne guzel kizlar. oglusunuz olucak ikinizinde.Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin ins. bizlerede dua edin olurmu
cnm bnm arkadaslarin hepsi demis aslinda baska doktora git diye. bencede gorun baskasina. bak sen carsamba kurtaj falan olur mu diodun bi hafta daha var. umut var. canini sikma. bir arkadas anlatmisti. hamile biri kanamasi basliyor cok yogun . doktora gittiklerinde doktor dusuk yapmissin diyor. bir ay sonra tekrar doktora gidiolar meger bebek dusmemis hala onlaymisins snn bebisinde seni birakmicak
haklısın kuzum çıkmadık candan umut kesilmez evet ama öyle net konuştuki büyümesi gereken hızda değil vücudun büyük ihtimalle kendisi atacak dedi
kurbanlık koyun gibi bekliyorum dua ederek...
Rabbimden umut kesilmez çok haklısın canım, vardır bir hayır bu da benim imtihanım...
tamam canım sağol. ilk çalışmada başarı oranı bu ikincisine Allah kerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?