- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #23.821
CANLARIM KUZULARIM
şaşkınannem benim aynı şeyi bende yaşadım benim betam 4,76 çıktı ebe aradı sağlıkocağında sakın ilişkiye girmeyin beline karnına dikkat et ki tutunsun dedi ama inanmadım ihtimal vermedim yoktur dedim 5 ve üstü hamişlik deniyor ya hep ki bende hamişliğimde yaşadım onu 120 çıkınca şok oldum sonradan 4,76 bana çok küçük bi ihtimal geldi şimdi sen söyleyince bi kez daha üzüldüm
üzülme elbet tutunacağı zamanda gelecek...
60gelsin rabbim hayırlısını versin inş.. dualarımzı kabul etsin kuzunu size bağışlasın inş...
herkese iyi akşamlar mesai bitiyor hadi hoşçakalın...
kızlar günaydın
ne güzel adet ağrılarım başladı geliyorum bekle diye sinyal gönderiyor bana
eczaneye gidip majezik alıp ona yüklenmem lazım çünkü çekilecek gibi değil valla
canım geçmiş olsun...
ben de şu idrar yanmasıyla uğraşıyorum..:18::18:
ilişkiden hemen sonra oluyorsa normal eğer değilse idrar yolları enfeksiyonu ya da sistit olabilir
geçmiş olsun canım ya birde bişeyi merak ettim adet dönemine yakın akıntı olurmu?
canım adete yakın benim akıntım kesiliyor,kuruluk oluyor,sonra akıntıyla birlikte adet başlıyor aynı gün.
dünden beri bu durumdan şikayetçiyim canım,inşallah geçer.:18:
benimde adet sancım var oldum zannediyorum bir bakıyorum kocaman akıntı gelmiş çamaşırımı ıslatıyor o derece yani. ilaç alıp gelicem içip yatıcam iyi ağrı yaptı bu ay
canım adete yakın benim akıntım kesiliyor,kuruluk oluyor,sonra akıntıyla birlikte adet başlıyor aynı gün.
dünden beri bu durumdan şikayetçiyim canım,inşallah geçer.:18:
canım akıntı yumurta akı kıvamında mı? her ay bu şekilde mi olursun:26:
yumurta akı kıvamında ama rengi berrak değil beyazla sarı arası
yok canım adet olacağımı kuruduğunda anlarım ben kuruysa adet olucam demek ama herhalde akşama kurur çünkü 3 gün önce test yaptırdım 0.16 çıktı hamiş değilim
Günaydınnlar....
ya kızlar idrarımda yanma var,sapsarı sanırım idrarla ilgili problemim var bu sefer,sürekli enfeksiyonlarla uğraşıyorum,bu ay da yok,zaten ümidim de yoktu.
sende enfeksiyon var galiba,bi doktora görünsene canım
geçmiş olsun. galiba enfeksiyon var bir doktora görünsen iyi olur. benim bu gebelikte smear alınmıştı, enfeksiyon var denmişti, doktor antibiyotik verdi, ondan sonra yumurtlamışım. yani anlayacağın yumurtlamayı falan da bozuyor bu idrar yolları vs. iltihapları. hem d ecan sıkıyor. bir an önce iyileşirsin inşaallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?