- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.161
Eki Görüntüle 448150 Eki Görüntüle 448151 Eki Görüntüle 448152 Eki Görüntüle 448153 Eki Görüntüle 448154 Eki Görüntüle 448154
umarım becerebilmişimdir..ciciler bunlar teyzeleri:)
hayırlısı olur inşallah canım , ter bastı beni ya kızlar nane limon yapmışlar arkadaşlarım bakıyo bana ya
hepsi çok güzel canım
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr gelinimizden haber aldıımmm ikinci gittiği doktor direk bu miyom demiş rahim dışındaymış sorun olmaz demiş tahlilleri istemiş hemen
ohh şükürler olsun yaaaaaaaa
maşallahh...
benim hamile olmadanki halim böyle.Hamile olunca düşünemiyorum..Güzel kilo almışın canım.
saol cnm :)
umarım en kısa zamanda sizden de böyle ciciler gelir sayfaya..
ne oldu birden topik sessizleşti tüm ses hayalimduam ve benden mi çıkıyodu yoksam :26:biz de çok yaramaz öğrencileriz haaa
çok sevindim canım....Hadi bakalım...Rabbi'm büyütsn göbüşünde bebeği...
:) bişeycik olmas gelsin bebiş şişsin göbeğin...
ama bnm gibi yersen 9 ay sonra fil yavrusu olabilirsin şahsen ben o yönde emin adımlarla ilerliyorum..boy da var bende yarmagül olucam kesin :))
:) bişeycik olmas gelsin bebiş şişsin göbeğin...
ama bnm gibi yersen 9 ay sonra fil yavrusu olabilirsin şahsen ben o yönde emin adımlarla ilerliyorum..boy da var bende yarmagül olucam kesin :))
ŞÖKle geçen öğrenciler gibiyiz,aile imzasıyla geçenlerden.Ebeveynimiz nirde
ben akıllı öğrenci olduğum için bana ceza gelmediiii ben açabileyommm son sayfayı oooooohhhhhhhhhh
hepinize burdan kaka şeyler yazacam sonra kaçacamkimsede beni bulamicekk okuyamayacaksınızda ne yazdımı ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?