Sabredenler Kulübü 2012 :)

hayırlısı olur inşallah canım , ter bastı beni ya kızlar nane limon yapmışlar arkadaşlarım bakıyo bana ya

ne güzel arkadaşların bakıyo kıss eccik nazlan şaka bir yana gidip dinlenme imkanın varsa git dinlen kuzum eğer üşüttüysen gribe çevirirse dinlenmeden geçmiyo mered

ooooooooooyyyyyyyyyyy ben yerim onları nasıl datlı onlar öle yaaaaaaa hepsi çok datlı hele kırmızıya bayıldımm birde dikkatimden kaçmadı çınar beyin kıyafetleri kendi adının markasından alınmıışşşş lgüle güle giydirmek nasip etsin Rabbim kuzum çok datlı yaaaaaaaaaaa bunları böle büyük marka mağazalardan mı alıyosun yolksa normal bebk giyimi olan her hangi biryerden de alıyon mu kuzum :26:

maşallahh...
benim hamile olmadanki halim böyle.Hamile olunca düşünemiyorum..Güzel kilo almışın canım.

:) bişeycik olmas gelsin bebiş şişsin göbeğin...

ama bnm gibi yersen 9 ay sonra fil yavrusu olabilirsin şahsen ben o yönde emin adımlarla ilerliyorum..boy da var bende yarmagül olucam kesin :))

:) bişeycik olmas gelsin bebiş şişsin göbeğin...

ama bnm gibi yersen 9 ay sonra fil yavrusu olabilirsin şahsen ben o yönde emin adımlarla ilerliyorum..boy da var bende yarmagül olucam kesin :))

ayyy yarmagülll çok güldüm bunaaaaa

ŞÖKle geçen öğrenciler gibiyiz,aile imzasıyla geçenlerden.Ebeveynimiz nirde

yaa onlar bilmesin valla alırlar bizi topicten haa ev hapsine maruz kalırık sonram
hem ben 18 imi geçtim özgür kızızm ben

ben akıllı öğrenci olduğum için bana ceza gelmediiii ben açabileyommm son sayfayı oooooohhhhhhhhhh

hepinize burdan kaka şeyler yazacam sonra kaçacam kimsede beni bulamicekk okuyamayacaksınızda ne yazdımı ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…