- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.281
elimde değil canım,maalesef.
belimin tam ortasında ağrı var şimdi,geliyorumun ayak sesleri bu....
ben gidip çorba içeyim,gelirim tatlım,canım sıkıldı,ağzım dolsun bari.
canım üzme kendini Allah herşeyin hayırlısını versin sadece dua et ama bu kadar üstünde durma lütfen evet anlıyorum seni hemen olsun istiyorsun ama emin ol o senin göbüşüne en doğru ve hayırlı bir zamanda hiç ummadığın anda konacak.. allah herkesin gönlüne göre versin inşallah::üzülme::
benim çorba serüvenim kısa sürdü,içtim geldimhade git bakem ben de kalkam da temizlik yapam bugün çok olmam burda pazara falanda gidicem dahabugün yorulurum ben çookk
.
elimde değil canım,maalesef.
belimin tam ortasında ağrı var şimdi,geliyorumun ayak sesleri bu....
ben gidip çorba içeyim,gelirim tatlım,canım sıkıldı,ağzım dolsun bari.
bende geçtim sayılır canım ama uzun sürmedi benim daha doğrusu ben 1,5 yıllık evliyim evliliğimiz otursun dedik eşimle ve 1 yıl düşünmedik sonrasındada korunmadık hiç bu seferde olmadı.. ama hiç ümitsizliğe kapılmadım yaklaşık 3-5 aydır deniyorduk ve sat 21 mayıstı hiç hissetmediğim kendimde daha önce görmediğim değişiklikler gördüm ve 2 gün önce test yaptım ama hissettim ben ::çok mutlu:: ve silik ama çok silik değil net çizgiden biraz açık renkte bir çizgi daha belirdi.. bugünden sonra 2 gün daha geçsin tekrar yapacam yanıltıyor olmasın diye.. ama belirtilerim 1 aydır bu yönde bakalım..
benim de bugün pek farklı olmicek bi bakmışsın burduyum bi bakmışsın uçmuşumdank diye çıkarsam sakın üstünüze alınmayın kuzular,bu iş konusunda bi durum,aksilik olduğu içindir.
bende geçtim sayılır canım ama uzun sürmedi benim daha doğrusu ben 1,5 yıllık evliyim evliliğimiz otursun dedik eşimle ve 1 yıl düşünmedik sonrasındada korunmadık hiç bu seferde olmadı.. ama hiç ümitsizliğe kapılmadım yaklaşık 3-5 aydır deniyorduk ve sat 21 mayıstı hiç hissetmediğim kendimde daha önce görmediğim değişiklikler gördüm ve 2 gün önce test yaptım ama hissettim ben ::çok mutlu:: ve silik ama çok silik değil net çizgiden biraz açık renkte bir çizgi daha belirdi.. bugünden sonra 2 gün daha geçsin tekrar yapacam yanıltıyor olmasın diye.. ama belirtilerim 1 aydır bu yönde bakalım..
aaaaaaaaaa foto görünmedi neyse siteyi yolliyim belkim o görünür
Takıl Peşime Paçalı Tek Alt (58599) - Bebe Giyim | Cimcime Bebek & Çocuk Giyim
kızcağızım gözüme sokmana gerek yoktu.olmayan bebişe mi alak,ne yapak
ayyyy canmm benim inşallah bebişin seninledir..
inşallah tatlım Allahım herkese nasip etsin ama inşallah yanılmıyorumdur kocişime söylemedim daha kızlar.. haber veririm sizede
yaaa valla aklıma gelmedin değil ama ne yapim çok datlı dayanamadımbenim varda mı bakıyom yahu sankim
bizimde olacak kuzu ve bizde ilk gördüğümüz de hemen alıcaz üzülme Rabbim bizleri de böyle imtahan ediyor kuzum ne diycen
inşallah tatlım Allahım herkese nasip etsin ama inşallah yanılmıyorumdur kocişime söylemedim daha kızlar.. haber veririm sizede
anaaaaa ben gidiyom aklıma geldii ben şahsi temizliğimi yapcektımofffffff çok yorulacam çooooookkkkkk bu şeylerede kökten çözüm bussalar nolar yahu uzatıp bağlayıncada olmuyo ki sıcakta kışın sıcak tutuyoda yazın olmuyo (abboo okuyan öle yapıyom sacek )
canım yaa ağlayasım geldi birden
ben de u.ile başlayan çocuk ürünleri sitesine girdim,çok tatlı şeyler var.çok içlendim.Baksam bi dert,bakmasam bi dert.
10 ay oldu friedmancim.Derdimi paylaşayım diyorum,ağlıyorum sızlıyorum,moral buluyorum,sonra yine moralim gidiyor,10 ay oldu dediğim gibi belki de daha ne 10 aylar göreceğim,kocam ve ben.bu dertte yalnızız.Bi tek Allah var.
ahh be kuzum bak şimdi ağlattın beniüzülme üzülme hep bunlları diyoz birbirimize teselli olsun diye ama bazen kızıyorum bırak üzülsün bırak ağlasın ki içi açılsın rahatlasın diyorum kürtajda inan bir kere ağladım ama iyi ağladım ama yetmemiş ki kriz gibi geldi kendiliğinden yine ağlattı beni o yüzden bazen de ağlayıp rahatlamak lazım diyorum kuzum Rabbim bizlere de nasip edecek inşallah kuzum lüzülme on ay dile kolay ama olacak bunu üstüne nice on yıllar görecez deme inşallah görmezsiniz Rabbim hayırlı evlatlar verir inşallah ben de şimdi böyle şen şakrar duruyorum bakma kuzu içim yanıyo bazen ama bastırıyorum aynı şeyi yaşarsam diye ödüm kopuyo başkalarının dediği aklıma geliyo kürtajdan sonra bebek olması zor diyenler oldu onlar aklıma geliyo içim daralıyo ama ne yapıcan elden birşey gelmiyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?