Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla burası artık çok farklı olmaya başladı bizler için kuzum

hepniz iyiki varsın ve tabii sende peri kuzuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm

gelince çantamı güm diye bııraktımm

bundan sonrası artık bekleyiş, Rabbim hayırlısını nasip et diyedua ediyorum...

şükür be kuzum nasıl ahatladım anlatamam şu ilk üç ayını atlat gerisi gelir inşallah herşeye hazır gittin ve çok mutlu dönddün bu çok güzel bişi kuzum peki kaç hafta olmuş bakim benim tontişim

canlarımmm benim hepinizi öpüyorummm

şimdilik müsadealayım accık yoruldum da çok teşekkür ederim hepinize

tekrar görüşürüzzz

yarın 7haftalık oluyormuş çokheyecanlıyımmm kuzumm

tez zamanda yanıma bekliyorum seni ona göre

kızçeler bende doğumu kışa gelenlere yelek işleyebilirim,benim vaktim olmazsa da anneme işletirim.oklava üstünde işlenen bir model varki sormayın çooookkkkkkkk datlu oluyooo.hadi bakem doğurunda gönderem size

canım seni merakımdan geldim bugün dedim bakım naptın ama mutlu msjlar görüyorum neler oluyor

canım şu an için normal dedi doktor, dinlenme verdi, 10 gün sonra kalp atışı için bekliyor

Artık bekleyiş başladı bizim için dua ile... çok şükür çok şükürr

yazdığın msj yeni görüyorum kusurabakma özel msaj atamadığım için buradan yazıyorum.benim tahlil sonucum yanlış mış.şu an bebeğim sağlıklı 11 haftanın içindeyiz.haberlerini bekliyorum inşallah senin de böyle bir yanlışlık vardır.

çok doğru canımm aminnnn....

çok teşekkür ederim ilgineee

canım şu an için normal dedi doktor, dinlenme verdi, 10 gün sonra kalp atışı için bekliyor

Artık bekleyiş başladı bizim için dua ile... çok şükür çok şükürr

canım hadi bakalım gözün aydın şükrler olsunki bi sorun çıkmadı artık gerisi normal gebeliklerde olan bekleyiş hiç bi doktor kalp atışını duymadan bu iş tamam demiyor zaten hatta ondan sonra bile 3 4 aya kadar hep temkinli konuşuyolar sen onlara aldırma senin miniğinin yiyecek lokması var bu dünyada inş bu zorluğu atlattıktan sonra daha bişe olmaz inş rabbime emanetsin

çok çok çok sevindim senin adına,canım,ama demiştim sana,hissediyorum demiştim

tamam şeker seni de listeye ekliyom yeleklerimizi hazırla bak büssürü olacak ben şimdiden lif örmeye başladıımm tabi yanlarınada artıkım elden gelen neyse onu yapcem

ben kaçar öptüm hepinizi pazara gidem meyve alam eccik

ohhhh çok şükür yaa,deminden beri geçmişi okuya okuya geliyorum,nerde bu kız diye senin yazdığın yere kadar merakla okudum.valla gözlerim doldu sevinçten.Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşşşş sana ve hepimize

cnm çoooook sevindim senin bebiş de inatçı çıktı direniyo :)) 10 gün sonra kalp atışlarını da duyunca iyice rahatlarsın cnmcm..

herşey yolunda gitsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin allah :))

benim adet ağrılarım başladı,yine çok ümitliymişim meğer,işte ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

cnm yaa kıyamam sana sen böyle kendini yıprattıkça çok üzülüyorum bende :))

ağlamak istiyosan tutma kendini sakın içine atma otur ağla..sonra rahatlayınca şimdi napabilirim diye düşün, geride bırak herşeyi önüne bak cnm lütfeeeen

ohhh çok şükür rabbime..
çok sevindim çookk..
rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah..
valla 2 gündür kendi problemlerimden dlayı moralim çok bozuk
ama müthiş bi haber oldu..
valla çok sevindim.. rabbim bize de nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…