- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.321
gelince çantamı güm diye bııraktımmama baaaaaaakkkkkkkk çantan elinde göbüşe baka baka geldin süper ayyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy
kuzuuuuuummmmm benimmmmm öyle içten paylaşımlarımız var kiii hepinizi hissediyorum hep aklımdaydınız...
eşime bile dedimm benim kızlarrr çoook dua ettiler dedimmmm....
hepimiz mutluluklarımızı hüzünlerimizi paylaşıyoruzzz
seldacımmmm canım arkadaşımm
gelince çantamı güm diye bııraktımm
bundan sonrası artık bekleyiş, Rabbim hayırlısını nasip et diyedua ediyorum...
şükür be kuzum nasıl ahatladım anlatamam şu ilk üç ayını atlat gerisi gelir inşallah herşeye hazır gittin ve çok mutlu dönddün bu çok güzel bişi kuzum peki kaç hafta olmuş bakim benim tontişim
canlarımmm benim hepinizi öpüyorummm
şimdilik müsadealayım accık yoruldum da çok teşekkür ederim hepinize
tekrar görüşürüzzz
ayyy ben dudak verebiliremgözeldir benimkiler :60
ben de istiyom kocişiiiiiiiiiiiiiiiii
olur valla ne güzel olur ben de ispatlumdayıımmmkızz tulumlar ucuzmuş arkadaşım geçen aldı tanesi 15 20 lira iyiymiç essahh gayette kaliteli görünüyo senin cicişler
zaten anlaştık topikde ki bu dostluğumuz adına bebeciklerimize hediyeler göndericezhoş bunu ben ve hayalimduam konuşmuştuk sadece kismenin haberi yok ama biz sadık kalanlarıda hemen kattık işin içine
canım seni merakımdan geldim bugün dedim bakım naptın ama mutlu msjlar görüyorum neler oluyor
canım hadi bakalım gözün aydın şükrler olsunki bi sorun çıkmadı artık gerisi normal gebeliklerde olan bekleyiş hiç bi doktor kalp atışını duymadan bu iş tamam demiyor zaten hatta ondan sonra bile 3 4 aya kadar hep temkinli konuşuyolar sen onlara aldırma senin miniğinin yiyecek lokması var bu dünyada inşbu zorluğu atlattıktan sonra daha bişe olmaz inş rabbime emanetsin
canım şu an için normal dedi doktor, dinlenme verdi, 10 gün sonra kalp atışı için bekliyor
Artık bekleyiş başladı bizim için dua ile... çok şükür çok şükürr
yarın 7haftalık oluyormuşçokheyecanlıyımmm kuzumm
tez zamanda yanıma bekliyorum seni ona göre
kuzularımmmm çok şükürrr hayırlı haberlerle geldim Rabbime sığındım çok şükür ....
şimdilik bir şey yok dedi doktor normal dedi, ne olumlu ne olumsuz diyebiliriz dedi, kese de bebek de büyümüş
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı...Tabi hiçbir şeyin garantisi yok bakalım süreç neyi gösterecek bize...
Rabbimin takdiri, hakkımızda hayırlı olanı nasip et RABBİMM
DUALARINIZ için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...
sizi ÇOK SEVİYORUMM
kızçeler bende doğumu kışa gelenlere yelek işleyebilirim,benim vaktim olmazsa da anneme işletirim.oklava üstünde işlenen bir model varki sormayın çooookkkkkkkk datlu oluyooo.hadi bakem doğurunda gönderem size
kuzularımmmm çok şükürrr hayırlı haberlerle geldim Rabbime sığındım çok şükür ....
şimdilik bir şey yok dedi doktor normal dedi, ne olumlu ne olumsuz diyebiliriz dedi, kese de bebek de büyümüş
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı...Tabi hiçbir şeyin garantisi yok bakalım süreç neyi gösterecek bize...
sizi ÇOK SEVİYORUMM
sizi ÇOK SEVİYORUMM
benim adet ağrılarım başladı,yine çok ümitliymişim meğer,işte ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
sizi ÇOK SEVİYORUMM
çok çok çok sevindim senin adına,canım,ama demiştim sana,hissediyorum demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?