Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benm,inşallah tez zamanda yüzümüz güler.

inşallah kuzum bugünllerimize güleceğimiz ne günlerdi beee diyeceğimiz günlerde gelir inşallah Rabbim büyüktür ool derse oluverir tüm kötülükler güzelliğe tüm güzellikler kötülüğe döner biz farketmeden herşey değişir yeter ki Rabbim ol desin ve bizleri sınarken kendine isyan etmeyelim Rabbim benim o verecek hepimize....

günaydın!
dün burada muhabbet koyuydu herhalde bir sürü sayfa olmuş. hiç birini okuyamadım en son yemek yapmaya gittim ve evden çıktım. herkes iyidir inşaallah!

günaydın!
dün burada muhabbet koyuydu herhalde bir sürü sayfa olmuş. hiç birini okuyamadım en son yemek yapmaya gittim ve evden çıktım. herkes iyidir inşaallah!

cnm ben iyiyim bugün işe geldim biraz zor geldi ama napalım yerime birini bulana kadar çalışmak zorundayım..

sen nasılsın cnm?

cnm ben iyiyim bugün işe geldim biraz zor geldi ama napalım yerime birini bulana kadar çalışmak zorundayım..

sen nasılsın cnm?

iyiyim şükür kahvaltımı yaparken buraya bir uğradım işte. akşama yemeğe misafirim var. onlara hazırlık yapacağım birazdan kalkıp. üçlü testin sonucunu bekliyorum merakla. inşallah can sıkıcı birşey demezler...

günaydın!

iveett kuzum burda dün güzeldi ben de iyiyim kuzum şükür sana kolay gelsin akşama misafir var yazmışsın kendini yormadan yavaş yavaş hazırlan hayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzum

Slm KiZlar nslsiniz:)
Hediyelesme olayını tam anlamadım baktım sayfalara bulamadım :) Heralde internetten bı kıyafet alıyoruz kargoyu direk yolluycaimiz arkadasın adresinimi veriyoruz:)
Benim keyfim hiç yok dün ikinci evlilik yıl dönümümüzdu esim unuttu..
Normalde bundan önceki her özel gunu hatırlatırdim 1 hafta onceden eşimde git istediğini begen al derdi hediye mantığı adamın bu...neyse bide yemek yerdik okdr...bu sefer hiç hatırlatmadım..
Görümcem şehirdisinda oturuyor yazları tatile gelir kaynanama neyse o geldi diye ben isten cikip hergun kaynanama gidiyorum gece 12 ye kdr orda oturuyoruz ..esim dün yine aradı git annelere dedi ..neyse aksam oldu adamda tık yok ben salakim hala hediye bekliyorum...saat 12 ye geliyordu eve donuyorduk esim sigara almak icin durdu bende arabada bekliyorum yarım saat bı adamla konuştu sıkıldım kormaya bastım gel gibisine..neyse hemen sınırlı sekilde geldi ayağını denk al diyip bağırdı.. B'nde ona sen ayağını denk al dedim bağırdım..sonra arabanın dijital tarih göstergesi var onu gösterdim sana bsy hairlattimi dedim söyle 3 saniye durakları sonra yine bağırdı baslarım tarihine dedi...ağlamamak icin sıktım kendimi eve geldim yattım...
Bidaha hiç bir özel gunun kutlamiycam bana ders oldu..
Bu olay patlama noktamdi onun oncesinde ufak seyler vardı onlarda birikti..
Araba aldık altınlarımı verdim heveslindim biraz süreyim diyip durdum günlerce ama adam vermek istemiyor alışarım dye..bende inatla hergun söyledim en son verdi bı tur atayım diye ama bağıra bağıra söyle yap böyle yap derken ben şaşırdım guzel kullanamadım arabayı zaten amacıda buydu..kapıyı kapıyorum yavaş kapat diyor müzik ayarlıyorum değiştiriyor isten al. Beni diyorum isim var diyor...sınır oldum cok şükür elim ayağım tutuyor otobüs minibüs dolu onlara binerim.
Biz artık farkettimki konuşmuyoruz konusuncada azarlaniyorum...
Zaten esim evde oturmayı sevmez bence evcimenim her acıdan farklılık...
Zaten hep dışarıdayiz aksam eve gelsekte esim ya telde yada pc de nete giriyor muhabbet yok..
Sıkıldım ev tasiycaz adam sallamıyor...evi satıyor ev sahibi çıkmamız lazım 10 gun sonra adet Olcam ikinci tup bebeğe başlıycam yatmam lazım 20 gun sonra bende evi taşıyıp rahat etmek istiyorm ama adam rahat sallamıyor...
Hos su anda bebek bile istemiyorum ...adet oldugum gun soyluycem istemiyorum diye.. Ya adam gibi düzelir yada bebek yapmam..beni el üstünde tutması lazım ken yaptıklarına bak...
Öle iste özetledim yazsam daha uzar...icim dolmuş size anlatmak istedim..

Son düzenleme:

kuzum öncelikle hediye işini diyem sana biz kızlar bebeklerimiz için (inşallah kalanımızında ollacak ) hediye alıp göndericez birbirimize internetten alıp gönderme gibi bir şart yok daha tam detayda konuşulmadı zaten :) şimdi katılmak isteyenleri belirliyoz ondan sonra da bakıcaz nasıl olursa

sonraaaa gelelim senin kusura bakma odun kocana çok kızdım evlilik yıldönümünü unutmasına hoş benim kocamda pek anlamaz ama iki günü kaçırmaması gerektiğini söyledim doğum günüm ve evlilik sonrası önemli değil sevgililer günüymüş tanışma yıl dönümü falan bunlar önemlli değil o ikisinide unutmadı iki yıldır bu yıl ne olur bilmem ama :26:sana neden sürekli bağırıyo anlamadım kuzum birşeye mi kızıyo üzülüyo acaba diyecem ama birinde paylaşmazsa birinde paylaşmalı sen de üzme kendini kuzum ama adet döneminde konuşup kesin bir nokta koyman en mantıklısı kuzum inşallah herşey düzelir inşallah güzel olur herşey senin için

herkese merhaba canlarım...

minik gelin üzülme kuzum bazen oluyo böyleşeyler bi ansa çok önemli olan şeyi önemsemeyecek kadar yoğun oluyo kafa... inş bebişin girince hayatınıza herşey değişcek o hastalığının suçluluğu ile yapıyor bunu tedavi gören taraf hep asabi olur kendimden biliyorum doktorden geldğimde bana nasıl olmuşsun ilaçlar iyileştirmiş mi deidğinde bi ana avrat sövüyor gibi gelirdi ama artık farkına vardım kendi kendime 2 yıldan sonra asabiliğimin önüne geçiyorum...

bu akşam kına var birazdan kuaföre gidecem akşamdan eşyalarımı hazırladım bu gün ilacıma başladım inş yumoşlar büyüyecek hemencecik yumurtlama günümde ablam ebeye götürcek beni karnıma amsaj yapacakmış yağ ile damarları açıyormuş falan ablam çokısrar etti tamam dedim gidecem bu arada kına günü benimde kırmızıların en yoğun hali offf abiyemde saks mavisi yarında kırmızı bi abiye giyecem inş bi aksilik olmaz..

hadi ben işlerimi bitirip toparlanayım öptüm sizi allaha emanet olun...

stdive bacıma iyi tatiller inş işe yarar bu tatil onlar için iyi olur listede yapmayı bilmiyom yoksa yapardım bacım senin yerine değişik şeyler geldi ekraba bence vazgeötim

sdtive listesini sen yapıyon sanırım benim batı 17 temmuz yapar mısın kuzum ...

ama sen değil başkası yapıyorsada o düzeltirse sevinirim mucukss XXXXXXXXXXXX

yani şimdi biz eşine ne desek bilemiyorum. adamlarda bazen böyle bir kalaslık oluyor. bir laf var ya erkekleri değiştirmeye çalışmayın "kütük" tersten okununca da "kütük"dür diye. o minval. İnşaallah biraz anlayışlı olmayı becerir. Esasen ben de senin yerinde olsam çocuk işini düşünürdüm. Bence ciddi ciddi konuşman lazım bak çocuk olacak, onun yanında bizim ilişkimize çok daha dikkat etmemiz lazım, beni çok kırıyorsun falan diye. of aman sinirlendim valla! neyse sen dualarımdasın ayrica eşin için de dua edelim inşallah düzelir biraz...
yoruldum ben kıslar yaavv ne zor kadın olmak

sorma ya sorma. çok zor hakkaten. gelecekler yabancı değil annemler abimler ama zaten nadir geliyorlar biraz birşeyler yapayım diyorum. gerçi ana yemeği hazır gibi yapacağım çorba tamam az biraz zeytinyağlı yaptım. biraz akşam üstü vakit olsun kızartma da yapıcam. e tatlı olayı kalıyor bir tek. onu da benim ailem aramaz, bir eşim arıyor ona da yapmıyorum kilosu var diye. belki kendi gider birşeyler alır belli olmaz işte :) ya tatlı deyince ben deminden bir dolu çikolata yedim. Allah'ım böyle yersem davul olurum. normal kapasitemin üstünde bir miktar... neyse bir lokma daha yiyim yatağa uzanıcam bakalım bir hareket algılayabilecek miyim? gerçi ilk bebeklerde zor anlaşılıyormuş ama sürekli kendimi kontrol ediyorum acaba bir hareket var mı? diye. şu test sonucu da çıkmadı ki bir merakım gitsin!
ayrıca bu hediye işi nasıl oluyormuş? geçmişi okumaya üşendim ama merak da ettim :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]bebiş haberini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]9 mayıs
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]3 haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yeni kelebeğini bekliyor
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]4 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]11 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]14 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]17 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kuzularımmmm çok şükürrr hayırlı haberlerle geldim Rabbime sığındım çok şükür ....

şimdilik bir şey yok dedi doktor normal dedi, ne olumlu ne olumsuz diyebiliriz dedi, kese de bebek de büyümüş
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı... Tabi hiçbir şeyin garantisi yok bakalım süreç neyi gösterecek bize...

Rabbimin takdiri, hakkımızda hayırlı olanı nasip et RABBİMM

DUALARINIZ için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...

sizi ÇOK SEVİYORUMM

ay ben de tam şimdi acaba 60gelsin ne yaptı diyordum içimden. Çok sevindim! Allah tamamına sağlıkla erdirir, kolay doğumlar nasip eder, miniğini alırsın kucağına inşallah! OH OH OH!

ay ben de tam şimdi acaba 60gelsin ne yaptı diyordum içimden. Çok sevindim! Allah tamamına sağlıkla erdirir, kolay doğumlar nasip eder, miniğini alırsın kucağına inşallah! OH OH OH!
hatırladığın için de çok teşekkür ederim kuzummm
aminn kuzum aminnn Rabbim tamamına erdirir inş çok sevindim

sorma öyle buruktum ki kürtaj ederler diye çantamı hazırlamış kıyafet almıştım malum önceki doktor kesin kürtaj demişti...

Rabbim çok büyükkk daralıp da bunalmadık çok şükürrr

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy çok sevindim içim içime sığmıyo aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum kuzum şükür bebek gelişiyosa hiç üzülme artık kendine dikkat edicen ayakta durmak yok sağa sola uzanmak yookk ayyyyyyyyyyyyy tezzesi yesin onuuuuuuu abbooooooovvvvvvvvvvvvvvvv kız valla nasıl sevindim anlatamam ayol

ama baaaaaaakkkkkkkk çantan elinde göbüşe baka baka geldin süper ayyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy

kuzuuuuuummmmm benimmmmm öyle içten paylaşımlarımız var kiii hepinizi hissediyorum hep aklımdaydınız...

eşime bile dedimm benim kızlarrr çoook dua ettiler dedimmmm....

hepimiz mutluluklarımızı hüzünlerimizi paylaşıyoruzzz

seldacımmmm canım arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…