- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.301
canım benm,inşallah tez zamanda yüzümüz güler.
günaydın!
dün burada muhabbet koyuydu herhalde bir sürü sayfa olmuş. hiç birini okuyamadım en son yemek yapmaya gittim ve evden çıktım. herkes iyidir inşaallah!
cnm ben iyiyim bugün işe geldimbiraz zor geldi ama napalım yerime birini bulana kadar çalışmak zorundayım..
sen nasılsın cnm?
günaydın!
dün burada muhabbet koyuydu herhalde bir sürü sayfa olmuş. hiç birini okuyamadım en son yemek yapmaya gittim ve evden çıktım. herkes iyidir inşaallah!
Slm KiZlar nslsiniz:)
Hediyelesme olayını tam anlamadım baktım sayfalara bulamadım :) Heralde internetten bı kıyafet alıyoruz kargoyu direk yolluycaimiz arkadasın adresinimi veriyoruz:)
Benim keyfim hiç yok dün ikinci evlilik yıl dönümümüzdu esim unuttu..
Normalde bundan önceki her özel gunu hatırlatırdim 1 hafta onceden eşimde git istediğini begen al derdi hediye mantığı adamın bu...neyse bide yemek yerdik okdr...bu sefer hiç hatırlatmadım..
Görümcem şehirdisinda oturuyor yazları tatile gelir kaynanama neyse o geldi diye ben isten cikip hergun kaynanama gidiyorum gece 12 ye kdr orda oturuyoruz ..esim dün yine aradı git annelere dedi ..neyse aksam oldu adamda tık yok ben salakim hala hediye bekliyorum...saat 12 ye geliyordu eve donuyorduk esim sigara almak icin durdu bende arabada bekliyorum yarım saat bı adamla konuştu sıkıldım kormaya bastım gel gibisine..neyse hemen sınırlı sekilde geldi ayağını denk al diyip bağırdı.. B'nde ona sen ayağını denk al dedim bağırdım..sonra arabanın dijital tarih göstergesi var onu gösterdim sana bsy hairlattimi dedim söyle 3 saniye durakları sonra yine bağırdı baslarım tarihine dedi...ağlamamak icin sıktım kendimi eve geldim yattım...
Bidaha hiç bir özel gunun kutlamiycam bana ders oldu..
Bu olay patlama noktamdi onun oncesinde ufak seyler vardı onlarda birikti..
Araba aldık altınlarımı verdim heveslindim biraz süreyim diyip durdum günlerce ama adam vermek istemiyor alışarım dye..bende inatla hergun söyledim en son verdi bı tur atayım diye ama bağıra bağıra söyle yap böyle yap derken ben şaşırdım guzel kullanamadım arabayı zaten amacıda buydu..kapıyı kapıyorum yavaş kapat diyor müzik ayarlıyorum değiştiriyor isten al. Beni diyorum isim var diyor...sınır oldum cok şükür elim ayağım tutuyor otobüs minibüs dolu onlara binerim.
Biz artık farkettimki konuşmuyoruz konusuncada azarlaniyorum...
Zaten esim evde oturmayı sevmez bence evcimenim her acıdan farklılık...
Zaten hep dışarıdayiz aksam eve gelsekte esim ya telde yada pc de nete giriyor muhabbet yok..
Sıkıldım ev tasiycaz adam sallamıyor...evi satıyor ev sahibi çıkmamız lazım 10 gun sonra adet Olcam ikinci tup bebeğe başlıycam yatmam lazım 20 gun sonra bende evi taşıyıp rahat etmek istiyorm ama adam rahat sallamıyor...
Hos su anda bebek bile istemiyorum ...adet oldugum gun soyluycem istemiyorum diye.. Ya adam gibi düzelir yada bebek yapmam..beni el üstünde tutması lazım ken yaptıklarına bak...
Öle iste özetledim yazsam daha uzar...icim dolmuş size anlatmak istedim..
yani şimdi biz eşine ne desek bilemiyorum. adamlarda bazen böyle bir kalaslık oluyor. bir laf var ya erkekleri değiştirmeye çalışmayın "kütük" tersten okununca da "kütük"dür diye. o minval. İnşaallah biraz anlayışlı olmayı becerir. Esasen ben de senin yerinde olsam çocuk işini düşünürdüm. Bence ciddi ciddi konuşman lazım bak çocuk olacak, onun yanında bizim ilişkimize çok daha dikkat etmemiz lazım, beni çok kırıyorsun falan diye. of aman sinirlendim valla! neyse sen dualarımdasın ayrica eşin için de dua edelim inşallah düzelir biraz...Slm KiZlar nslsiniz:)
Hediyelesme olayını tam anlamadım baktım sayfalara bulamadım :) Heralde internetten bı kıyafet alıyoruz kargoyu direk yolluycaimiz arkadasın adresinimi veriyoruz:)
Benim keyfim hiç yok dün ikinci evlilik yıl dönümümüzdu esim unuttu..
Normalde bundan önceki her özel gunu hatırlatırdim 1 hafta onceden eşimde git istediğini begen al derdi hediye mantığı adamın bu...neyse bide yemek yerdik okdr...bu sefer hiç hatırlatmadım..
Görümcem şehirdisinda oturuyor yazları tatile gelir kaynanama neyse o geldi diye ben isten cikip hergun kaynanama gidiyorum gece 12 ye kdr orda oturuyoruz ..esim dün yine aradı git annelere dedi ..neyse aksam oldu adamda tık yok ben salakim hala hediye bekliyorum...saat 12 ye geliyordu eve donuyorduk esim sigara almak icin durdu bende arabada bekliyorum yarım saat bı adamla konuştu sıkıldım kormaya bastım gel gibisine..neyse hemen sınırlı sekilde geldi ayağını denk al diyip bağırdı.. B'nde ona sen ayağını denk al dedim bağırdım..sonra arabanın dijital tarih göstergesi var onu gösterdim sana bsy hairlattimi dedim söyle 3 saniye durakları sonra yine bağırdı baslarım tarihine dedi...ağlamamak icin sıktım kendimi eve geldim yattım...
Bidaha hiç bir özel gunun kutlamiycam bana ders oldu..
Bu olay patlama noktamdi onun oncesinde ufak seyler vardı onlarda birikti..
Araba aldık altınlarımı verdim heveslindim biraz süreyim diyip durdum günlerce ama adam vermek istemiyor alışarım dye..bende inatla hergun söyledim en son verdi bı tur atayım diye ama bağıra bağıra söyle yap böyle yap derken ben şaşırdım guzel kullanamadım arabayı zaten amacıda buydu..kapıyı kapıyorum yavaş kapat diyor müzik ayarlıyorum değiştiriyor isten al. Beni diyorum isim var diyor...sınır oldum cok şükür elim ayağım tutuyor otobüs minibüs dolu onlara binerim.
Biz artık farkettimki konuşmuyoruz konusuncada azarlaniyorum...
Zaten esim evde oturmayı sevmez bence evcimenim her acıdan farklılık...
Zaten hep dışarıdayiz aksam eve gelsekte esim ya telde yada pc de nete giriyor muhabbet yok..
Sıkıldım ev tasiycaz adam sallamıyor...evi satıyor ev sahibi çıkmamız lazım 10 gun sonra adet Olcam ikinci tup bebeğe başlıycam yatmam lazım 20 gun sonra bende evi taşıyıp rahat etmek istiyorm ama adam rahat sallamıyor...
Hos su anda bebek bile istemiyorum ...adet oldugum gun soyluycem istemiyorum diye.. Ya adam gibi düzelir yada bebek yapmam..beni el üstünde tutması lazım ken yaptıklarına bak...
Öle iste özetledim yazsam daha uzar...icim dolmuş size anlatmak istedim..
yoruldum ben kıslar yaavvne zor kadın olmak
kuzularımmmm çok şükürrr hayırlı haberlerle geldim Rabbime sığındım çok şükür ....
şimdilik bir şey yok dedi doktor normal dedi, ne olumlu ne olumsuz diyebiliriz dedi, kese de bebek de büyümüş
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı...Tabi hiçbir şeyin garantisi yok bakalım süreç neyi gösterecek bize...
Rabbimin takdiri, hakkımızda hayırlı olanı nasip et RABBİMM
DUALARINIZ için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...
sizi ÇOK SEVİYORUMM
hatırladığın için de çok teşekkür ederim kuzummmay ben de tam şimdi acaba 60gelsin ne yaptı diyordum içimden. Çok sevindim! Allah tamamına sağlıkla erdirir, kolay doğumlar nasip eder, miniğini alırsın kucağına inşallah! OH OH OH!
kuzularımmmm çok şükürrr hayırlı haberlerle geldim Rabbime sığındım çok şükür ....
şimdilik bir şey yok dedi doktor normal dedi, ne olumlu ne olumsuz diyebiliriz dedi, kese de bebek de büyümüş
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı...Tabi hiçbir şeyin garantisi yok bakalım süreç neyi gösterecek bize...
Rabbimin takdiri, hakkımızda hayırlı olanı nasip et RABBİMM
DUALARINIZ için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...
sizi ÇOK SEVİYORUMM
hatırladığın için de çok teşekkür ederim kuzummm
aminn kuzum aminnn Rabbim tamamına erdirir inşçok sevindim
sorma öyle buruktum ki kürtaj ederler diye çantamı hazırlamış kıyafet almıştımmalum önceki doktor kesin kürtaj demişti...
Rabbim çok büyükkk daralıp da bunalmadık çok şükürrr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy çok sevindim içim içime sığmıyo aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum kuzum şükür bebek gelişiyosa hiç üzülme artık kendine dikkat edicen ayakta durmak yok sağa sola uzanmak yookk ayyyyyyyyyyyyy tezzesi yesin onuuuuuuu abbooooooovvvvvvvvvvvvvvvv kız valla nasıl sevindim anlatamam ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?