- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.341
cnm çoooook sevindim senin bebiş de inatçı çıktı direniyo :)) 10 gün sonra kalp atışlarını da duyunca iyice rahatlarsın cnmcm..
herşey yolunda gitsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin allah :))
ohhhh çok şükür yaa,deminden beri geçmişi okuya okuya geliyorum,nerde bu kız diye senin yazdığın yere kadar merakla okudum.valla gözlerim doldu sevinçten.Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşşşş sana ve hepimize
yani şimdi biz eşine ne desek bilemiyorum. adamlarda bazen böyle bir kalaslık oluyor. bir laf var ya erkekleri değiştirmeye çalışmayın "kütük" tersten okununca da "kütük"dür diye. o minval. İnşaallah biraz anlayışlı olmayı becerir. Esasen ben de senin yerinde olsam çocuk işini düşünürdüm. Bence ciddi ciddi konuşman lazım bak çocuk olacak, onun yanında bizim ilişkimize çok daha dikkat etmemiz lazım, beni çok kırıyorsun falan diye. of aman sinirlendim valla! neyse sen dualarımdasın ayrica eşin için de dua edelim inşallah düzelir biraz...
sorma ya sorma. çok zor hakkaten. gelecekler yabancı değil annemler abimler ama zaten nadir geliyorlar biraz birşeyler yapayım diyorum. gerçi ana yemeği hazır gibi yapacağım çorba tamam az biraz zeytinyağlı yaptım. biraz akşam üstü vakit olsun kızartma da yapıcam. e tatlı olayı kalıyor bir tek. onu da benim ailem aramaz, bir eşim arıyor ona da yapmıyorum kilosu var diye. belki kendi gider birşeyler alır belli olmaz işte :) ya tatlı deyince ben deminden bir dolu çikolata yedim. Allah'ım böyle yersem davul olurum. normal kapasitemin üstünde bir miktar... neyse bir lokma daha yiyim yatağa uzanıcam bakalım bir hareket algılayabilecek miyim? gerçi ilk bebeklerde zor anlaşılıyormuş ama sürekli kendimi kontrol ediyorum acaba bir hareket var mı? diye. şu test sonucu da çıkmadı ki bir merakım gitsin!
ayrıca bu hediye işi nasıl oluyormuş? geçmişi okumaya üşendim ama merak da ettim :)
cnm çok sevindim rabbime emanet olsun bebişin inş hiç bşycik olmuycak tosuncuk dogurcan:)kuzularımmmm çok şükürrr hayırlı haberlerle geldim Rabbime sığındım çok şükür ....
şimdilik bir şey yok dedi doktor normal dedi, ne olumlu ne olumsuz diyebiliriz dedi, kese de bebek de büyümüş
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı...Tabi hiçbir şeyin garantisi yok bakalım süreç neyi gösterecek bize...
Rabbimin takdiri, hakkımızda hayırlı olanı nasip et RABBİMM
DUALARINIZ için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş...
sizi ÇOK SEVİYORUMM
kuzum öncelikle hediye işini diyem sana biz kızlar bebeklerimiz için (inşallah kalanımızında ollacak ) hediye alıp göndericez birbirimize internetten alıp gönderme gibi bir şart yok daha tam detayda konuşulmadı zaten :) şimdi katılmak isteyenleri belirliyoz ondan sonra da bakıcaz nasıl olursa
sonraaaa gelelim senin kusura bakma odun kocana çok kızdım evlilik yıldönümünü unutmasınahoş benim kocamda pek anlamaz ama iki günü kaçırmaması gerektiğini söyledim doğum günüm ve evlilik sonrası önemli değil sevgililer günüymüş tanışma yıl dönümü falan bunlar önemlli değil o ikisinide unutmadı iki yıldır bu yıl ne olur bilmem ama :26:sana neden sürekli bağırıyo anlamadım kuzum birşeye mi kızıyo üzülüyo acaba diyecem ama birinde paylaşmazsa birinde paylaşmalı sen de üzme kendini kuzum ama adet döneminde konuşup kesin bir nokta koyman en mantıklısı kuzum inşallah herşey düzelir inşallah güzel olur herşey senin için
herkese merhaba canlarım...
minik gelin üzülme kuzum bazen oluyo böyleşeyler bi ansa çok önemli olan şeyi önemsemeyecek kadar yoğun oluyo kafa... inş bebişin girince hayatınıza herşey değişcek o hastalığının suçluluğu ile yapıyor bunu tedavi gören taraf hep asabi olur kendimden biliyorum doktorden geldğimde bana nasıl olmuşsun ilaçlar iyileştirmiş mi deidğinde bi ana avrat sövüyor gibi gelirdi ama artık farkına vardım kendi kendime 2 yıldan sonra asabiliğimin önüne geçiyorum...
bu akşam kına var birazdan kuaföre gidecem akşamdan eşyalarımı hazırladım bu gün ilacıma başladım inş yumoşlar büyüyecek hemencecik yumurtlama günümde ablam ebeye götürcek beni karnıma amsaj yapacakmış yağ ile damarları açıyormuş falan ablam çokısrar etti tamam dedim gidecem bu arada kına günü benimde kırmızıların en yoğun hali offf abiyemde saks mavisi yarında kırmızı bi abiye giyecem inş bi aksilik olmaz..
hadi ben işlerimi bitirip toparlanayımöptüm sizi allaha emanet olun...
stdive bacıma iyi tatiller inş işe yarar bu tatil onlar için iyi olur listede yapmayı bilmiyom yoksa yapardım bacım senin yerine değişik şeyler geldi ekraba bence vazgeötim
cnm çok sevindim rabbime emanet olsun bebişin inş hiç bşycik olmuycak tosuncuk dogurcan:)
kızlar sglun içimi dökmek istedim malum kime anlatabilirim.. bugun işten çıktım yine kaynanama gittim.. neyse eşimde geldi sonra.. yemek yedik falan sonra görümcem ayyyyyy dün sizin evlilik yıldonümünüzdü ne aldı kardeşim sana dedi kutlamadık dedim.. eşimde ne yıldönmü gereksiz şeylerle işim olmaz dedii.. bende benim için iyi bi gün tarihi deil ki kutlayayım yas tutsam daha iyi olur dedim ...
insan bari o sıra unuttum der gecer hala artistlenip laf söylüyor hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek..
yok yok ben anladım bu adama batıyorumm..
bu adam öküz öküzü egitsen nolur yine öküz..
ben kendimi bıoşuna yıpratıyorum bu adamı ya böle kabul etcem yada boşuycam başka yolu yok valla..
çocukkk fikri şuanda sinir ediyor beni adet olunca doktora gidelim diycek bende gitmiycem sormam bile onaaa bşy..
kaynanamdan yeni geldikkkk ben mutfakta size bakayım dedim eşimde oturma odasında ..aynı odada oturasım yok.. şimdi gidip yatcam yarın işten sonra arkadaşıma gitcem kaynanama gitmem yarın eşimde neyaparsa yapsın..işine gelir kahveye gider kesin..
iki günlük dünya bu adama canımı sıkarak geçiremem.. inceldigi yerde kopar valla..herzaman ben barışırdım şimdi umrumda deillll..
öle işteeeeeee bebiş haberi olsun haziran ayından ona göre iyi çalışın kızlar:)
kuzummm ne oldu yine bozulmuş aranız bende kavga ettim bugün eşimle ya bütün bir sene çalıştım olmadı yazın da devam edeceğim elimde 5 kuruş yok ödenecek herşeyi ödüyorum mutfak çok dar dolap alalım dedim yok alamam falan filan ama yeğeni olacak şahısa Kuran okumayı öğren cep telefonu alacağım demiş bende aldırmam dedim alıcam dedi bende kendin öde 5 kuruş vermem başkasının zevkine dedim ve nedense o yeğeni ağzından küfür düşmez 12 yaşına girecek sünnet olmamış Süphaneke okumayı bilmez 1 haftada cüz bitirmiş Kuran okumaya başlamış ne hikmetse
erkeklerin hepsi aynı cnm bnm benim hiç bi arkadaşım eşinden memnun deilki hepsi deişik bir versiyonda..
ben tüm altınlarımı verdim araba alalım diye ..heleki trabzon setimi bozduruken içim cızzzzzz etti çok seviyodum ..neysee adam sanki kendi arabası neredeyse bindirmiycek yok kapıyı yavaş kapa yok şöle otur yok camı kapa sinir ediyor beni iyinece..
benim maaşım düzenli yatmıyor genelde parasızım yani:) eşim 50 tl verir akşamına bişy söyler alır...neyse masrafsız bi insanım çok şükür...
eşim benim haricimde herkese pek bi bonkörrrr milete neler neler veriyor alıyor neyaprsa yapsın parasıyla işim olmaz onun..
artık akıllandım maaşım yatınca bankadan almıycam ihtiyacım oldukca çekip kulanırım..
hepsi bi yana eşimin agzı çok bozuk bende en fazla salak manyak derim..zoruma gidiyor bana karşı küfürlü konuşması uyardım uyardım anlamıyor..
incelikten yoksun.. arkadaşları bşy istese hemen yapar ben söylesem bin tane dırdır eder..
ay nebilim cnm bnmmmmm çok sinirliyim son aylarda bebek derdine düştük yaptıklarını sallamıyordum sanırım...
şimdi bebek konusu bi süreligine bekleyince yine sinir etti beni..bi insan boşuna katil olmuyor ha valla şuanda oturma odasına gidip öldüresim var o derece:):):)
canımm benim sağ olasınnn ezanlarokunurken şimdi bol bol dua ediyorum Rabbim hayırlı zamanda sana da nasip etsin inş
bu yolda hep beraber olalımmm
aynen bende öyleyim ya sürekli saçma sapan şeyler kaynanam kısır ilan etti beni belki gerçekten de öyleyim ama öyle olsam eşimi benden ayıracaklarmı çok üzülüyorum çok mutsuzum öyle küfürlü konuşmaz bana ama bir sözü bin küfürden ağır basıyor keşke evlenmeseydim diyorum ama kader işte mesela düğüne gittik düğünde beni bıraktı arkadaşları ile eğlendibıktım artık cidden
cnm çok sevindim rabbime emanet olsun bebişin inş hiç bşycik olmuycak tosuncuk dogurcan:):)
canım çok sevindim...
dualarımız kabul oldu :)
RABBİm hayırlısıyla kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.
isteyen herkese tattırsın bu duyguyu İNŞALLAHH
ohhh çok şükür rabbime..
çok sevindim çookk..
rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah..
valla 2 gündür kendi problemlerimden dlayı moralim çok bozuk
ama müthiş bi haber oldu..
valla çok sevindim.. rabbim bize de nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?