Sabredenler Kulübü 2012 :)

aminnnn canımm cümlemize inş... dua ile bekleyeceğim onu

Canım arkadaşlarım benim dualarınız Rabbimin hikmeti... çok teşekkür ederim paylaştık, mutlu olduk sağ olun...

kuru ağaca can veren Rabbim hep hayırlısı için dua etmiştim çok şükürrr...

Rabbim hepinize nasip etsin inş ezanlar hürmetine...

kıslaaaaaaaaarrrrrrrr yeğnime götüsünde ayıcık olan tayt aldım ayyyyyyyy çok tatlı yaa biraz büyük ama görünce kaçırmıyım dedim aldım netten görüyodum hep çok beğeniyodum görüncük aldıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm kırmızı lacivert aldım kızada erkeğede olur diye ayyy çok heyecanlıyım yaa bebe kıyafetlerine baktım hepiniz aklımdan geçtiniz şuna şunu alsam buna bunu alsam diye

Bugun dua eden herkesten Allah razi olsun ve gonullerinizden gecenleri hayirlisiyla en kisa zamanda kabul buyursun. bnm icin istediklerinizin kat ve kat fazlasini nasip etsin ins sizlere

60gelsin cnm cok ama cok sevindim. Rabbim ins kucagina almayida nasip edecek. Allah yar ve yardimcin olsun ins

minikgelin cnm uzulme sen de olur mu. esler de streslerini cikariolar iste ne olsun. zor gunlerin gecmesi cok yakin ins. merak etme

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sweet85 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

budaaaaaaaaaa hediyeleşmeye katılanların simgesi kızlaaaaaaaaaarrr :) hadiyeleşmeyi kabul ediyorum diyenler özelden mesaj atsın yada buraya yazsın...

cnm çok sevindim rabbime emanet olsun bebişin inş hiç bşycik olmuycak tosuncuk dogurcan:)

kızlar sglun içimi dökmek istedim malum kime anlatabilirim.. bugun işten çıktım yine kaynanama gittim.. neyse eşimde geldi sonra.. yemek yedik falan sonra görümcem ayyyyyy dün sizin evlilik yıldonümünüzdü ne aldı kardeşim sana dedi kutlamadık dedim.. eşimde ne yıldönmü gereksiz şeylerle işim olmaz dedii.. bende benim için iyi bi gün tarihi deil ki kutlayayım yas tutsam daha iyi olur dedim ...
insan bari o sıra unuttum der gecer hala artistlenip laf söylüyor hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek..
yok yok ben anladım bu adama batıyorumm..
bu adam öküz öküzü egitsen nolur yine öküz..
ben kendimi bıoşuna yıpratıyorum bu adamı ya böle kabul etcem yada boşuycam başka yolu yok valla..
çocukkk fikri şuanda sinir ediyor beni adet olunca doktora gidelim diycek bende gitmiycem sormam bile onaaa bşy..
kaynanamdan yeni geldikkkk ben mutfakta size bakayım dedim eşimde oturma odasında ..aynı odada oturasım yok.. şimdi gidip yatcam yarın işten sonra arkadaşıma gitcem kaynanama gitmem yarın eşimde neyaparsa yapsın..işine gelir kahveye gider kesin..
iki günlük dünya bu adama canımı sıkarak geçiremem.. inceldigi yerde kopar valla..herzaman ben barışırdım şimdi umrumda deillll..
öle işteeeeeee bebiş haberi olsun haziran ayından ona göre iyi çalışın kızlar:)

kuzummm ne oldu yine bozulmuş aranız bende kavga ettim bugün eşimle ya bütün bir sene çalıştım olmadı yazın da devam edeceğim elimde 5 kuruş yok ödenecek herşeyi ödüyorum mutfak çok dar dolap alalım dedim yok alamam falan filan ama yeğeni olacak şahısa Kuran okumayı öğren cep telefonu alacağım demiş bende aldırmam dedim alıcam dedi bende kendin öde 5 kuruş vermem başkasının zevkine dedim ve nedense o yeğeni ağzından küfür düşmez 12 yaşına girecek sünnet olmamış Süphaneke okumayı bilmez 1 haftada cüz bitirmiş Kuran okumaya başlamış ne hikmetse

erkeklerin hepsi aynı cnm bnm benim hiç bi arkadaşım eşinden memnun deilki hepsi deişik bir versiyonda..
ben tüm altınlarımı verdim araba alalım diye ..heleki trabzon setimi bozduruken içim cızzzzzz etti çok seviyodum ..neysee adam sanki kendi arabası neredeyse bindirmiycek yok kapıyı yavaş kapa yok şöle otur yok camı kapa sinir ediyor beni iyinece..
benim maaşım düzenli yatmıyor genelde parasızım yani:) eşim 50 tl verir akşamına bişy söyler alır...neyse masrafsız bi insanım çok şükür...
eşim benim haricimde herkese pek bi bonkörrrr milete neler neler veriyor alıyor neyaprsa yapsın parasıyla işim olmaz onun..
artık akıllandım maaşım yatınca bankadan almıycam ihtiyacım oldukca çekip kulanırım..
hepsi bi yana eşimin agzı çok bozuk bende en fazla salak manyak derim..zoruma gidiyor bana karşı küfürlü konuşması uyardım uyardım anlamıyor..
incelikten yoksun.. arkadaşları bşy istese hemen yapar ben söylesem bin tane dırdır eder..
ay nebilim cnm bnmmmmm çok sinirliyim son aylarda bebek derdine düştük yaptıklarını sallamıyordum sanırım...
şimdi bebek konusu bi süreligine bekleyince yine sinir etti beni..bi insan boşuna katil olmuyor ha valla şuanda oturma odasına gidip öldüresim var o derece:):):)

canım çok sevindim...
dualarımız kabul oldu :)
RABBİm hayırlısıyla kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.
isteyen herkese tattırsın bu duyguyu İNŞALLAHH

aynen bende öyleyim ya sürekli saçma sapan şeyler kaynanam kısır ilan etti beni belki gerçekten de öyleyim ama öyle olsam eşimi benden ayıracaklarmı çok üzülüyorum çok mutsuzum öyle küfürlü konuşmaz bana ama bir sözü bin küfürden ağır basıyor keşke evlenmeseydim diyorum ama kader işte mesela düğüne gittik düğünde beni bıraktı arkadaşları ile eğlendi bıktım artık cidden

hayırlı cumalar canlarım....
Rabbi'm gönlünüzden geçenleri tez zamanda nasip etsin sizlere inşallah...dualarınız,dilekleriniz kabul olsun...Allah hepimizden razı olsun.

canımm benim sağ olasınnn ezanlarokunurken şimdi bol bol dua ediyorum Rabbim hayırlı zamanda sana da nasip etsin inş

bu yolda hep beraber olalımmm

canım benim inşallah inşallahhhh
Rabbi'm bu mübarek cuma sabahında dualarımızı kabul eder inşallah.TEz zamanda sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,eli ayağı düzgün evlatlara sahip olruz inşallah.

Son düzenleme:
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]23 ay
[/TD]
[TD]16 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]1 ay
[/TD]
[TD]17 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren 2012
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]18 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madamerica
[/TD]
[TD] 1 yıl
[/TD]
[TD]19 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] uzul29
[/TD]
[TD] 4 ay
[/TD]
[TD]20 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]21 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]22 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]23 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD] 19 ay
[/TD]
[TD]24 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]25 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]tüp bebek
[/TD]
[TD]26 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]27 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]28 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemm (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]29 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]30 haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmurdmls
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]1 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]2 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gündüz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]5 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 temmuz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

budaaaaaaaaaa hediyeleşmeye katılanların simgesi kızlaaaaaaaaaarrr :) hadiyeleşmeyi kabul ediyorum diyenler özelden mesaj atsın yada buraya yazsın...

minik gelin,saskinanne canım yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm.lütfen kendinizi üzmeyin ve bu hayatta sizden daha değerli kimse olmadığını unutmayın.eşleriniz size kaba ve vurdum duymazlığına gelince lütfen onlara onlar gibi cevap vererek bu hataya düşmeyin.bu hayat sadece eşinizden ibaret değil.afedersiniz eşiniz naletin önde gidenide olsa onu bile yola getirmenin bir yolu vardır.tavsiyem eşlerinizi hedef tahtası haline getirmeyin aslında ona vereceğiniz en güzel ceza sakinliğiniz ve onun sözlerini duymazdan gelmeniz olacaktır.karşınızda ki kim olursa olsun size saygısızlık etmesine izin vermeyin uyarın, bir dahamı yaptı gene uyarın,genemi yaptı gene uyarın.saygının olmadığı evde sevgi olsada insan incinir.
biraz fazla uzatıp bilmişlik yaptıysam affola.

cnm çok sevindim rabbime emanet olsun bebişin inş hiç bşycik olmuycak tosuncuk dogurcan:):)

aminnn kuzumm hep birlikte inşş kuzum Rabbim hepimize nasip etsin inş

canım çok sevindim...
dualarımız kabul oldu :)
RABBİm hayırlısıyla kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.
isteyen herkese tattırsın bu duyguyu İNŞALLAHH

sağ olusun kuzummm çok şükür şimdilik durumlar iyi, Rabbim kucağımıza almamızınasip eder inş cümlemize...

Aminnn canım arkadaşım çok teşekkür ederim .. Rabbim tez zamanda sana tüm isteyenlere nasip etsin inş

dualarımdasınız Rabbim tamamına erdirir inş

günaydın herkese! hayırlı cumalar!
saat geç olmuş aslında. tünaydınlık zaman olmuş ama dün öyle yorulmuşum ki anca kalkabildim! ayaklarım şişmişti valla. çocuklar olunca böyle oluyor demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…