- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.741
canım evetister istemez belirtileri düşünüyoruz sana kesinlikle hak veriyorumm inş en yakın zamanda hiç düşünmeden bebeğin konmuş olur kuzumm..
biz bu konuda şanslıyız eşimde öğretmen, memleketler de aynı çok şükürro tarafa mı gidelim bu tarafa mı gidelim derdimiz yok şükür.
bu hafta son, 1 temmuzda tatil başlıyor bize... eylül 1e kadar... aslında sanıldığı gibi 3 ay değil tatilimiz
herkes karneler alınınca öğretmenlerde tatil yapıyor zannediyor ama seminerler oluyor temmuz 1e kadar devam ediyor bu konuda dertliyim yazayım dedim de
ağustosun sonugibi döneriz inş canım, bakalım tayin istemem durumumuz da var, biraz yoğun günler bizi bekliyorr sanırımm
Biliyorum tatlım ya, benim annem de 33 yıllık sınıf öğretmeniydi, geçen yıl emekli oldu. şimdi yeğenime bakıyor...amcam halam da öğretmen, biz de eğitimci çok. O yüzden tatil dönemlerinizi iyi bilirim. Ben çocukken, seminerler zamanı annemle okula gitmeyi çok severdim. köy öğretmeniydi annem, gezer tozar çocuklarla oynardım ben de...çok güzel günlerdi
ama yine de bzi diğer memurlara göre şanslısınız, haftalık çalışma saatiniz, bir çoğunuzun daha az. ve yıllık izinleriniz daha uzun. şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum diyorum, bayan için en iyi meslek olduğunu düşünüyorum.
Allah size de sağlıklı uzun yıllar, tadını alarak çalışmayı nasip etsin.
Tayin konusunda da gönlünüzdeki olur inşallah. memleket ne tarafta peki, bulunduğunuz yere uzak mI?
evet tahmin ediyorum güzel geçmiştir o günlerr... Aminnnn canımm aminnn cümlemize inşşş...
biz konyadayız şimdi, sivas taraflarına tayin isyeceğiz memleket sivas ama ora olmasa da yakını olsun istiyoruzz bakalım nasip, mesafe çok olunca git gel hem yorucu hem de çok gidemiyoruz malum yakın yerlerde olmak daha çok tercih ettiğimiz şey. hayırlısı inş kuzumm
canım inş hayırlı haberlerle gelirsin
kızlar dua edin 4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*
kızlar dua edin 4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*
hakkında hayırlısı olsun..inşallah güzel haberler alırsın cnm..
Kızlar herkese günaydın...
hakkında hayırlısı olsun..inşallah güzel haberler alırsın cnm..
Kızlar herkese günaydın...
Günaydın kızlar
ne dıyordu haluk levent ben bu gece özlemzsem ölmem ölmem hıcbır vakıt
aynısı benım ıcın gcerli bulantı istifra derken kendımden gectım gecıcem peff :S
Günaydın kızlar
aynısı benım ıcın gcerli bulantı istifra derken kendımden gectım gecıcem peff :S
canım ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın :)
inşallah bebeişin de yolda olduğu düşünülürse, memelekete yaklaşmanız gerçekten iyi olacaktır tatlım. Kısmet olur da kalp atışını duyarsanız, gidince hemen söyleyecek misiniz ailelere?
Günaydın kızlar
canım ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın :)
günaydın canım, iyi misiniz sen ve oğlun?
bulantı hali neyse de, istifra etmek daha da kötü. Allah yardımcın olsun canım yaa. Herhangi bir ilaç falan işe yaramıyor mu?
iyiyiz cnm allaha şükür..c.tesiyi iple çekiyoruz kontrol var malum :))
sadece oğlum annesi hep uyusun istiyo erkenden uyuyorum sabahta kalkamıyorum işe geç kalıyorum :))
sen nasılsın cnm?
ayshecim ya bulantıların gerçekten çok kötü allah yardımcın olsun biran önce geçsin inş..
bnm o kadar olmadı ama ben bile yeter demiştim seni hiç düşünemiyorum yaa..
ben annemle paylaşmıştım sadece ama eşim kendini tutamadııı
sonra düşündüm büyüklerimiz duasıyla inş daha iyi olur her şey dedimm
iyiyiz cnm allaha şükür..c.tesiyi iple çekiyoruz kontrol var malum :))
sadece oğlum annesi hep uyusun istiyo erkenden uyuyorum sabahta kalkamıyorum işe geç kalıyorum :))
sen nasılsın cnm?
ayshecim ya bulantıların gerçekten çok kötü allah yardımcın olsun biran önce geçsin inş..
bnm o kadar olmadı ama ben bile yeter demiştim seni hiç düşünemiyorum yaa..
canım sorma aslında razıyım yanı olsun bebıs ıyı olsun razıyım ama bazen dayanılmıycak gibi oluyo :S
ilaç kullanmıyorum hem bı ıse yaramıyo hem de cok uyutuyo çalıştıgım ıcın ıcemıyorum maalesef...
canım gecenkı 4. ay bıtınce gecmıstı bu seferde öle olrusa daha coook yolum var demektır valla Allah yardumcımzı olsun
benıdme cuma kontrolum var bakalım bebsı napmısss :)
bu arada resımelrı ekleım dun söz vermsıtım son ultrason resmımız baya silinmiş ama kırmzıı ile bebegın basını totosunu ısaretledım :)
kese ve kalp atısını gordugumuz ultrason resımelrı en alttakı de hamtomu kanama alanını gösterıyo
kesenın solundakı keseye benzer içi siyah boş alan kanama alanı...şimdi küçüldü çok az kaldı
selamlarrrr
idrar testi yaptım yine ikinci çizgiartık biri bana hamileliğimi inandırsın,hamile olunca adağım vardı,bugun onları yapacağım kısmetse.
maşallah maşallah
fotoğraflar için de teşekküre deriz tatlım ya, ben böyle görünce çok seviniyorum.inşallah doğduğunda da koyarsın resimlerini
selamlarrrr
idrar testi yaptım yine ikinci çizgiartık biri bana hamileliğimi inandırsın,hamile olunca adağım vardı,bugun onları yapacağım kısmetse.
hımm söylediniz yani, dediğin gibi inşallah onların dualarıyla kalp atışını da duyup öyle gidersiniz memlekete tatlım
hadi bakalım, insan görmeyi bile özlüyordur eminim, büyümüştür kesin kerata
uyu tabi tatlım ya, sen uyudukça o büyüyorduriş yerindekiler de idare etsin anlayış göstersin artık, her zaman olan birşey değil ya hamilelik.
çok şükür iyiyim ben de kuzum. bebiş hayalleri kuruyorum. rüyamda gördüğüm kız bebek gitmiyor gözümün önünden
canım sorma aslında razıyım yanı olsun bebıs ıyı olsun razıyım ama bazen dayanılmıycak gibi oluyo :S
ilaç kullanmıyorum hem bı ıse yaramıyo hem de cok uyutuyo çalıştıgım ıcın ıcemıyorum maalesef...
canım gecenkı 4. ay bıtınce gecmıstı bu seferde öle olrusa daha coook yolum var demektır valla Allah yardumcımzı olsun
benıdme cuma kontrolum var bakalım bebsı napmısss :)
bu arada resımelrı ekleım dun söz vermsıtım son ultrason resmımız baya silinmiş ama kırmzıı ile bebegın basını totosunu ısaretledım :)
kese ve kalp atısını gordugumuz ultrason resımelrı en alttakı de hamtomu kanama alanını gösterıyo
kesenın solundakı keseye benzer içi siyah boş alan kanama alanı...şimdi küçüldü çok az kaldı
burada da 10+6
bu da excelde yaptıgım bebiş randevu takıp çizelgem :)
selamlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?