Sabredenler Kulübü 2012 :)

Biliyorum tatlım ya, benim annem de 33 yıllık sınıf öğretmeniydi, geçen yıl emekli oldu. şimdi yeğenime bakıyor...amcam halam da öğretmen, biz de eğitimci çok. O yüzden tatil dönemlerinizi iyi bilirim. Ben çocukken, seminerler zamanı annemle okula gitmeyi çok severdim. köy öğretmeniydi annem, gezer tozar çocuklarla oynardım ben de...çok güzel günlerdi

ama yine de bzi diğer memurlara göre şanslısınız, haftalık çalışma saatiniz, bir çoğunuzun daha az. ve yıllık izinleriniz daha uzun. şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum diyorum, bayan için en iyi meslek olduğunu düşünüyorum.
Allah size de sağlıklı uzun yıllar, tadını alarak çalışmayı nasip etsin.
Tayin konusunda da gönlünüzdeki olur inşallah. memleket ne tarafta peki, bulunduğunuz yere uzak mI?

evet tahmin ediyorum güzel geçmiştir o günlerr... Aminnnn canımm aminnn cümlemize inşşş...

biz konyadayız şimdi, sivas taraflarına tayin isyeceğiz memleket sivas ama ora olmasa da yakını olsun istiyoruzz bakalım nasip, mesafe çok olunca git gel hem yorucu hem de çok gidemiyoruz malum yakın yerlerde olmak daha çok tercih ettiğimiz şey. hayırlısı inş kuzumm

inşallah bebeişin de yolda olduğu düşünülürse, memelekete yaklaşmanız gerçekten iyi olacaktır tatlım. Kısmet olur da kalp atışını duyarsanız, gidince hemen söyleyecek misiniz ailelere?

canım inş hayırlı haberlerle gelirsin

kızlar dua edin 4,5 da alcam sonucu eşim rüyasında hamile görmüş beni sabah idrar testi yaptık renksiz ama bu sefer daha belirgin bir çizgi çıktı tabi havaya kaldırınca görülen inşallaH ALLAHIM bu sevincimin devam etmesini sağlar aminnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnnnnnnnn:*

hakkında hayırlısı ne ise o olsun eşinin rüyası dilerim gerçek olur...

hakkında hayırlısı olsun..inşallah güzel haberler alırsın cnm..

Kızlar herkese günaydın...

Günaydın kızlar

ne dıyordu haluk levent ben bu gece özlemzsem ölmem ölmem hıcbır vakıt

aynısı benım ıcın gcerli bulantı istifra derken kendımden gectım gecıcem peff :S

canım ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın :)

Günaydın kızlar

ne dıyordu haluk levent ben bu gece özlemzsem ölmem ölmem hıcbır vakıt

aynısı benım ıcın gcerli bulantı istifra derken kendımden gectım gecıcem peff :S

bulantı hali neyse de, istifra etmek daha da kötü. Allah yardımcın olsun canım yaa. Herhangi bir ilaç falan işe yaramıyor mu?

inşallah canım benim:*

inşallah bebeişin de yolda olduğu düşünülürse, memelekete yaklaşmanız gerçekten iyi olacaktır tatlım. Kısmet olur da kalp atışını duyarsanız, gidince hemen söyleyecek misiniz ailelere?

ben annemle paylaşmıştım sadece ama eşim kendini tutamadııı

sonra düşündüm büyüklerimiz duasıyla inş daha iyi olur her şey dedimm

canım Rabbim ferahlıklar verir inş... kuzumm

bende de tam tersi tık yok, hayrola inş

günaydın canım, iyi misiniz sen ve oğlun?

iyiyiz cnm allaha şükür..c.tesiyi iple çekiyoruz kontrol var malum :))

sadece oğlum annesi hep uyusun istiyo erkenden uyuyorum sabahta kalkamıyorum işe geç kalıyorum :))

sen nasılsın cnm?

ayshecim ya bulantıların gerçekten çok kötü allah yardımcın olsun biran önce geçsin inş..
bnm o kadar olmadı ama ben bile yeter demiştim seni hiç düşünemiyorum yaa..

bulantı hali neyse de, istifra etmek daha da kötü. Allah yardımcın olsun canım yaa. Herhangi bir ilaç falan işe yaramıyor mu?

canım sorma aslında razıyım yanı olsun bebıs ıyı olsun razıyım ama bazen dayanılmıycak gibi oluyo :S

ilaç kullanmıyorum hem bı ıse yaramıyo hem de cok uyutuyo çalıştıgım ıcın ıcemıyorum maalesef...

canım gecenkı 4. ay bıtınce gecmıstı bu seferde öle olrusa daha coook yolum var demektır valla Allah yardumcımzı olsun

benıdme cuma kontrolum var bakalım bebsı napmısss :)

bu arada resımelrı ekleım dun söz vermsıtım son ultrason resmımız baya silinmiş ama kırmzıı ile bebegın basını totosunu ısaretledım :)

kese ve kalp atısını gordugumuz ultrason resımelrı en alttakı de hamtomu kanama alanını gösterıyo

kesenın solundakı keseye benzer içi siyah boş alan kanama alanı...şimdi küçüldü çok az kaldı

burada da 10+6

bu da excelde yaptıgım bebiş randevu takıp çizelgem :)

Son düzenleme:
ben annemle paylaşmıştım sadece ama eşim kendini tutamadııı

sonra düşündüm büyüklerimiz duasıyla inş daha iyi olur her şey dedimm

hımm söylediniz yani, dediğin gibi inşallah onların dualarıyla kalp atışını da duyup öyle gidersiniz memlekete tatlım

hadi bakalım, insan görmeyi bile özlüyordur eminim, büyümüştür kesin kerata
uyu tabi tatlım ya, sen uyudukça o büyüyordur iş yerindekiler de idare etsin anlayış göstersin artık, her zaman olan birşey değil ya hamilelik.
çok şükür iyiyim ben de kuzum. bebiş hayalleri kuruyorum. rüyamda gördüğüm kız bebek gitmiyor gözümün önünden

selamlarrrr
idrar testi yaptım yine ikinci çizgi artık biri bana hamileliğimi inandırsın,hamile olunca adağım vardı,bugun onları yapacağım kısmetse.

maşallah maşallah
fotoğraflar için de teşekküre deriz tatlım ya, ben böyle görünce çok seviniyorum. inşallah doğduğunda da koyarsın resimlerini

selamlarrrr
idrar testi yaptım yine ikinci çizgi artık biri bana hamileliğimi inandırsın,hamile olunca adağım vardı,bugun onları yapacağım kısmetse.

oh oh ne güzel ben de gebe kalsam, devamlı yaparım herhalde. çünkü iki çizgiye öyle hasret kaldım ki
hamilesin kuzucum işte, bal gibi hamilesin hem de ümit etmediğin ayda. acaba ben her ay umutlanıyorum ondan mı olmuyor
adakların için kalp atışını mı beklesen acaba tatlım? ya da ilk 3 ayı bitirmeyi. ben pek bilmem bu adak işlerini, hiç adağım olmadı henüz ama...sen acele etme istersen

maşallah maşallah
fotoğraflar için de teşekküre deriz tatlım ya, ben böyle görünce çok seviniyorum. inşallah doğduğunda da koyarsın resimlerini

canım Allah razı olsun ınsallah ınsallah :) ve ınsallah senın bebeklerının resımelrını de goruruz canım en kısa zamanda :)

selamlarrrr

selam canım eheheh inan bebısım hamılesın :) bence de adakların ıcın kalp atısını bekle :)

hoş nasıl nıyetlendıgıne göre değişri eger nıyetlenrıken Allah ım hamıel kalrısam dediysen sımdı yapman lazım

yok sağlıkla kalp atısını goreyım veya sağlıkla kucagıma alayım dedıysen o zamanlar gelınce yapman gerekır

cnmm inşallah en kısa zamanda hayallerin gerçekleşir..bu bebişler süpriz yapmayı seviyolar bi süpriz de senden gelsin biran önce :))
valla zaten iş bitecek gibi yerime birini arıyorlar buldukları an çıkıcam ben yoğun çalışmaya dayanamam çünkü..hele bir de fuar zamanları gece yarılarına kadar o tozun pisliğin içinde beklemem gerekiyo ki yapamam artık..ehh onlar da işine yarayacak bi eleman isterler haklı olarak..

cnm ya günden güne nasıl büyüyor bunlar inanamıyorum valla..seninki de maşallah büyümüş..allah sağlık versin onlara..
buarada daha çok varmış cidden bulantıların geçmesine off cnm ama n azından bebişin sağlıklı en önemlisi bu o da geçicek elbet..

selamlarrrr

aaa kızıcam ama inanman için illa karnının şişmesini mi bekliyosun..missss gibi hamilesin işte cnmmm tadını çıkar artık çoktan hakettin sen bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…