Sabredenler Kulübü 2012 :)

çokca dua et canım bir görsen nasıl tatlı rabbim anneciğine bağışlasın onu bir sıkıntı yok olabilir bu dedi ama anne bu tarafta evde bebek yanında değil çok zor allahım kimseye göstermesin

ay canım yaa minicik....Annesi süt kokulusuna kavuşur inşallah canım....Allah kimseye bunu yaşatmasın,çok zor bir durum.

Son düzenleme:
kuzumm benim ben 5+3 de gördüm tabi doktorum neler söyledi malumm ... neyse geride kaldı...

inş sen de hemen görürsün kuzunu... sonra pıtpıt telaşıı

evet canım,benim belirtim yok diye korkuyorum.Acaba yok mu kese fln diye korkuyorum.çok rahat gözüküyorum,içimde de bir rahatlık var ama korkmaya başladım.Hala belirtim yok.4+3'teyim.

evet canım,benim belirtim yok diye korkuyorum.Acaba yok mu kese fln diye korkuyorum.çok rahat gözüküyorum,içimde de bir rahatlık var ama korkmaya başladım.Hala belirtim yok.4+3'teyim.

kuzucummm korkma hiç korma,benim de hiç belirtim olmadı hala da yok, ara ara hafif ağrım olur o kadar bir de tatlıya düşkünlük varrr

hiç belirti yok kuzum bende de endişe etme, cumartesi inş görürsün yavrunu

cumartesi ikimiz için de büyük gün

doğru sende de pek belirti yok değl mi tatlım,inşallah dediğin gibi olur,cumartesi kesemizi görürüz inşallahh.Rabbi'm bekletmeden gösterir mucizemizi inşallah.

senin de pıtpıtları duyma günün değl mi?
Rabbi'm ikimizin de,hepimizin de yüzünü güldürür inşallah.

aminn canımm Rabbim nasip eder de duyarız inş ogüze sesii

Aminnnnn

ben de yavaş yavaş kaçayımm yemek yeme vaktii

ayy inşallah cnm bnm yaa gelsin artık yaramaz çok bekletti hepimizi..bat.a ne kadar kaldı?

canım daha 21. günüm bugün, yani 8-9 günüm var daha. kısmet bakalım...

ay kuzularım ya hakikaten hiç belirtiniz yok mu? göğüslerde şişme acıma falanda mı yok? kendimi o kadar şartlamışım ki belirti olmasına, siz böyle diyorsunuz ya garibime gidiyor. Ayrıca mutlu da oluyorum, demek bir belirtim olmasa bile güzel haber alabilirim

canım inan ki sabahları hafiften midemde burukluk oluyor,hamilelikten mi bilmiyorum,onun dışında çok çok çok şükür bişeyim yok.(nazarlardan korusun böyle geçsin 9 ay 10 gün inş.)namazda çabuk yoruluyorum,kasığım batıyor.onlar belirtiden sayılmaz herhal

Son düzenleme:
kızlar ben geldim anam ağladı ben ağladım yorgunum işler çok koşturmaca evlendirdik görümçemi gönderdik balayına işimize koyulduk evim berbat çamaşır birikmiş anammm adette bitti düğün günü rahat geçti çıktı çıkacak derdimde yoktu havada çok sıcaktı çekilnmezdi eee haliyle bizde çalıaşmalara başladık bakalım kimlerin hamiş haberlerini aldık geçmişe bakalamdım 5-6 gün oldu giremiyorum sanırım...

hayalim duamı gördüm doğruımu kız kuzun göbüşündemi

60gelsin çok şükür bacım güzel haber vermiş doktorun inş kucağınada alırsın sende diğer bütün hamişlerde...

hamişler artık siz bizler için daha çok dua edeceksiniz çünki rabbim hamişlerinkini çabuk kabul edermiş

başka habervarmı kimler hamiş kimler heyecanla bat bekliyor

kuzum tatilin nasıl geçti neler yaptın belki yazmışsındır ammaaa ben daha geçmiş okuyamadım evde okurum inş.. şimdi hemen yazayım dedim hal hatır sorayım dedim..

tedaviye başladınız mı?? ayy özlemişim hepinizi yaaaa

evet doğru kuzum...ben hala inanamıyorum,cumartesi kontrole gideceğim bakalım,bebiş göbüşte,kanda ve idrarda çıktı,şimdi önemli olan sağlığı...

hadi bakalım hayırlı olsun yeni ay,yeni çalışmalar senin için.Rabbi'm bu ay nasip etsin inşallah.

oyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm sen hamişmisinnnnn ayyyyyyyyyy görür görmez damladım topiğeeee çok sevindim yaaaaaaaaa kardeşim Rabbim tamamına erdirsin tez zamanda diğer kardeşlerime nasip eylesin yaaa ayyyyyy

rabbim kem gözlerden korusun dikkat et kendine
inş sağlıklı haberlerii alıp bize vermeni nasip eder rabbim.... valla bende heyecanla geçircem bu ayı yaram iyileştrikten sonra rahat geçen ilk ayım olacak doktorum 5 günlük ilaç verdi serophene yumoşum büyüyecekmi diye neyse bende c.tesi gitcem bakalım yumoş ne durumda inş büyümüştürde çatlatma iğnesi vurur heyecanlandım valla

oyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm sen hamişmisinnnnn ayyyyyyyyyy görür görmez damladım topiğeeee çok sevindim yaaaaaaaaa kardeşim Rabbim tamamına erdirsin tez zamanda diğer kardeşlerime nasip eylesin yaaa ayyyyyy

canımmmm Allah razı olsun.....
evet canım,çok daha yeniyim daha ultrasonda görmeye gitmedik.

maşallah canım yaaa... peki bu batmaların, testten önce de oluyor muydu, yani battan önce?
hani sen yumurtlamayı kaçırdığınızı düşünüyordun ya, ama yine de bat sabahı test yaptın, sadece şansını mı denedin, yoksa birşeyler sana bebiş olma ihtimalini düşündürdü mü?
ne çok soruyorum kuzum ya, kusuruma bakma ama sen anlarsın halimden...

canım hoşgeldin,
görümcene mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkta bir ömür sağlıklı yaşatsın.
tatilim çok güzel geçti tatlım, çok şükür... ama yumurtlamamda bir sapma oldu sanki, tatilimin ortasına geliyordu ama kaydı galiba. sonra da kaçırmış olabiliriz. ama çalışmalar gayet iyiydi

tedavi için ilk seans bu ctesi olacak canım. bakalım, inşallah güzel sonuçlar alırız. bu ay bebeiş gelmezse, 2-3 ay ara vereceğiz, tedavi nedeniyle

canımmmm Allah razı olsun.....
evet canım,çok daha yeniyim daha ultrasonda görmeye gitmedik.

merak etme canım rabbim zamanı geldiğinde inan geciktirmiyor bebişleri inşallahhh meleğin seninledir şuanki endişelerini şaşkınlığını çok iyi anlıyorum ama çok sevindim bu topikte inanın kim hamiş kalsa çok mutlu oluyorummm yer gök duaymış bu topikte öyle

kızlar selam baya uzun zaman oldu sohbet etmeyeli herhalde

hayalimduam
bebeğim bnm nasıl sevindim anlatamam rabbime şükürler olsunki sanada tattırdı bu mutluluğu çok ama çok sevindim rabbim kucağına almayıda nas,ip eder inş kendine çok dikkat et tatlım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…