Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım tekrar bakayım belki yazmışlardır,nerde satılıyorsa ama öyle alışveriş sitesi değildi,bi bakem ben

çok şükür ağrım yok benim,iyiyi çağırmaya çalışıyorum.değerimin düşük olmasınn sebebi gecikmenin 2.günümdeydim,hatta birinci gün.29.günde teste gittim.bi de geç döllendi(bak neler biliyorum. ) o yüzden içim çok ama çok rahat,neden bilemiyorum,Rabbi'm rahatlık verdi ruhuma.Kötü bişey mi acaba:18::18:

Son düzenleme:

iyi düşün iyi olsun. inşallah iyi olacak. bebekler sürprizi seviyor ben bunu anladım :)

kız çok garip bi haldeyim,hamile miyim deil miyim belli değil ben daha inanmıyorum işin komik yanı

hakikaten değişik bir duygu olmalı...

en iyisini yapıyorsun, Rabbim de yardımcı oluyor demek ki sana... hem bu sakinlik hem bu sabır hem de bu pozitiflik aferin sana

Son düzenleme:
hakikaten değişik bir duygu olmalı...

en iyisini yapıyorsun, demk ki Rabbim de yardımcı oluyor demek ki sana... hem bu sakinlik hem bu sabır hem de bu pozitiflik aferin sana

ben de şaşıyorum kendime..inşallah hayırlısı olur,bu rahatlık iyidir inşallah..
hadi görüşürz tatlım.

Son düzenleme:
ya ilk koyduğun resmi çok beğendim neresiymiş o adres bir der misin büyüyen yatak-beşik gibi olan

canım baktığım bu değildi ama sırf sen beğendin diye nerde satıldığını bile buldum ama yabancı bi siteden alıntıymış.linki veriyorum inş bi sorun olmaz.orda başka modellerde var bir kurcala istersen

Atlantic Kids | Cribs

Allah razı olsun ya! sitelerde bunu yapan bulmak lazım. ama baya baya büyük adam yatağı oluyormuş yani :)

Allah razı olsun ya! sitelerde bunu yapan bulmak lazım. ama baya baya büyük adam yatağı oluyormuş yani :)

:)) evet.ben bi de altından yatak çıkanları seviyorum.ama o biraz büyüyünce oluyor sanırım.normal karyola altından da çekmece gibi bi yatak daha çıkıyor anne yanında yatsın diye.

içimde bir burukluk var bugün,benim bu ay sanki yumrtlamam olmadı o kadarda takip ettim ama parmak arası uzayan akıntıyı görmedim sanki...
ama adet belirtilerim başladı sinirlilik var ve gögüslerim acımaya başladı böyle kaç ay daha boş kalacak kucağım Allahım sen yardım et bana

Rabbimden başka kimse bilemez tatlım kaç ay bekleyeceğimizi... ne yapalım bize de böylesi biçilmiş. etrafımda bir çok insan planlamazken, korunurken süpriz olarak hamile kaldı. bir kısmı da ilk aylarında hamile kaldı. ama bak bizim gibi de kaç kişi var. insan bu konuları özel hayıtında çok anlatmadığından bilemiyoruz ama aslında sayımız hiç de az değil. ben geçen hafta içinde, düzenli ilişkiye giriyorken, ve yumurtlama zamanlarımken, olacak gibi hissediyordum. ama bugün garip bir his doğdu içime, yine olmadı dedim. üzülmeyecek miyim, çok üzülücem. ama elimden de birşey gelmiyor. heray yeniden umut etmeye devam.
artık tek dileğim sağlıklı olmak ve sorunsuz ilişkiye girebilmek. bir de benim durumumu düşün. bu hafta, terapiye başlıyoruz. dolayısıyla bu aydan itibaren korunacağım, bir kaç ay unutacağım bebek fikrini. inşallah bu terapist eşimin kaygılarını atmasına yardımcı olur.

aynı duygular içerisindeyim ve giderek daha da sabırsız oluyorum Rabbim inşallah bizlerede nasip edecek fakat beklemek çok zor işte.

kızlar merhaba uzun bir aradan sonra. ümitsizliğe kapılmakta haklısınız, haklıyız. ama üzüldükçe de elimize bir şey geçmiyor.dediğiniz gibi sayımız hiç de az değil.benim olduğum yerde okulda evli olupta hamile kalamayan bir tek ben varım. namaza başlamıştım. dua ediyordum hepimize ver diye . benim dua diğerlerine tuttu hepsi hamile ben hariç

ben bu ay çok plan yaptım ama hiçbiri tutmadı,yani bu ayda yok...hakkımızda hayırlısı artık...
inş eşin düzelir biranönce skntılarınız geçer ve rabbim bu güzel mutluluğu sanada yaşatır...
eşim ameliyat olalı tam 3 ay oldu düzelip düzelmediğinide bilmiyoruz,dr 6 ay sonra istedi tahlil ama temmuzda yaptırmak istiyoruz inş olmuştur düzelme...
bende çok duydum öle hamile kalan nerden baksam 20kişi ben evlendikten sonra hamile kaldı demekki daha var diyorum,ama ya hiç olmazsa bu düşünce beni yiyip bitiriyor kimseyede anlatamıyorum çok çaresizim rabbime sığınıyorum....

yoktun ne zamandr, hoşgeldin...
ben de namaza başlamıştım canım 4 ay kadar oluyor. ben de çevreden çok hamile haberi aldım. hatta bu topikteki arkadaşlara da dua ediyorum, belki onların da gebeliklerine katkım vardır ben hep hayırlı zamanda, hayırlı evlat dedim. demek ki daha o zaman gelmemiş. müslüman, teslim olan demek, kelime anlamıyla. tümüylr teslim olmamız lazım. ne gelirse O'ndan... hepimize öncelikle sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…