- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.701
ikeada besik buyumuyor degil mi? ben buyuyup soyle baya bir uzun soluklu kullanılanlardan istiyorum. hatta standart olcuden uzun yaptırcam eger siparis olursa. hakiakten cok pahalı ama yaemzire koltugunu seviyorum ama alt acma seyi bence gereksiz. nere denk gelse orada alt acılıyor. ben ona bir siparisle birsey yaptırcam her zaman kullanılabilecek birsey yani. ya ahsenelkasas o ilk koydugun resmin satıldıg bir yer var mıydı. iste tam hayalimdeki gibi bir yatak besik kombinasyonuydu o ya
inşallah iyi haberlerle geleceksin doktordan. ama ben çatlardım cuma mı gideceksin? ben kan testi iki gün geçti mi hemen gitmiştim. tabi fos olmuştum ama hiç olmazsa ümitlerim daha büyüyemişti. bir de kimyasal gebelik olduğunu ikincisinde test sonucundan önce anladım. feci kramplarım oluyordu. birden tak diye kesilivermişti. ama bu gebelik de öyle kramp falan olmadı. adet bekler gibi bekledim.
çok şükür ağrım yok benim,iyiyi çağırmaya çalışıyorum.değerimin düşük olmasınn sebebi gecikmenin 2.günümdeydim,bi de geç döllendi(bak neler biliyorum.) o yüzden içim çok ama çok rahat,neden bilemiyorum,Rabbi'm rahatlık verdi ruhuma.Kötü bişey mi acaba:18::18:
iyi düşün iyi olsun. inşallah iyi olacak. bebekler sürprizi seviyor ben bunu anladım :)
kız çok garip bi haldeyim,hamile miyim deil miyim belli değilben daha inanmıyorum işin komik yanı
çok şükür ağrım yok benim,iyiyi çağırmaya çalışıyorum.değerimin düşük olmasınn sebebi gecikmenin 2.günümdeydim,hatta birinci gün.29.günde teste gittim.bi de geç döllendi(bak neler biliyorum.) o yüzden içim çok ama çok rahat,neden bilemiyorum,Rabbi'm rahatlık verdi ruhuma.Kötü bişey mi acaba:18::18:
hakikaten değişik bir duygu olmalı...
en iyisini yapıyorsun, demk ki Rabbim de yardımcı oluyor demek ki sana... hem bu sakinlik hem bu sabır hem de bu pozitiflikaferin sana
ya ilk koyduğun resmi çok beğendim neresiymiş o adres bir der misin büyüyen yatak-beşik gibi olan
canım baktığım bu değildi ama sırf sen beğendin diye nerde satıldığını bile buldum ama yabancı bi siteden alıntıymış.linki veriyorum inş bi sorun olmaz.orda başka modellerde var bir kurcala istersen
Atlantic Kids | Cribs
Allah razı olsun ya! sitelerde bunu yapan bulmak lazım. ama baya baya büyük adam yatağı oluyormuş yani :)
:)) evet.ben bi de altından yatak çıkanları seviyorum.ama o biraz büyüyünce oluyor sanırım.normal karyola altından da çekmece gibi bi yatak daha çıkıyor anne yanında yatsın diye.
içimde bir burukluk var bugün,benim bu ay sanki yumrtlamam olmadı o kadarda takip ettim ama parmak arası uzayan akıntıyı görmedim sanki...
ama adet belirtilerim başladı sinirlilik var ve gögüslerim acımaya başladı böyle kaç ay daha boş kalacak kucağım Allahım sen yardım et bana
içimde bir burukluk var bugün,benim bu ay sanki yumrtlamam olmadı o kadarda takip ettim ama parmak arası uzayan akıntıyı görmedim sanki...
ama adet belirtilerim başladı sinirlilik var ve gögüslerim acımaya başladı böyle kaç ay daha boş kalacak kucağım Allahım sen yardım et bana
Mezun olduuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
Rabbimden başka kimse bilemez tatlım kaç ay bekleyeceğimizi... ne yapalım bize de böylesi biçilmiş. etrafımda bir çok insan planlamazken, korunurken süpriz olarak hamile kaldı. bir kısmı da ilk aylarında hamile kaldı. ama bak bizim gibi de kaç kişi var. insan bu konuları özel hayıtında çok anlatmadığından bilemiyoruz ama aslında sayımız hiç de az değil. ben geçen hafta içinde, düzenli ilişkiye giriyorken, ve yumurtlama zamanlarımken, olacak gibi hissediyordum. ama bugün garip bir his doğdu içime, yine olmadı dedim. üzülmeyecek miyim, çok üzülücem. ama elimden de birşey gelmiyor. heray yeniden umut etmeye devam.
artık tek dileğim sağlıklı olmak ve sorunsuz ilişkiye girebilmek. bir de benim durumumu düşün. bu hafta, terapiye başlıyoruz. dolayısıyla bu aydan itibaren korunacağım, bir kaç ay unutacağım bebek fikrini. inşallah bu terapist eşimin kaygılarını atmasına yardımcı olur.
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra. ümitsizliğe kapılmakta haklısınız, haklıyız. ama üzüldükçe de elimize bir şey geçmiyor.dediğiniz gibi sayımız hiç de az değil.benim olduğum yerde okulda evli olupta hamile kalamayan bir tek ben varım. namaza başlamıştım. dua ediyordum hepimize ver diye . benim dua diğerlerine tuttu hepsi hamile ben hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?