- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.821
canım kızın olacakmış demekk...Çok mutlu oldum senin adına,ismi ile yaşasın,kaderi güzel olsun şimdiden inşallah....Allah kolay doğum nasip etsin,ne çok özlemişim eski panpalar sizi.
canım çok teşekkür ederim...daha yeni 4 hafta 3 gün.Eğer bebiş büyümüşse,kendini gösterirse cumartesi keseyi görmeye gideceğim,inşallah görürüm.
60gelsin de hamiş 7 haftalık şu an.Öğle saatlerinde buradaydı.
neden öyle oldun kuzum sen yaa?
keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın inş maşallah sanada bebişinede 60gelsinin durumu karışıktı yaa biraz en son doktor kötü bi durum yok ama kesin konuşamayız demişti onu merak ettim demek bi sıkıntı yok devam ediyo gebeliği aman aman ii çok sevindim senide tekrar tebrik ederim canım hayırlısyla tamamına ulaştırsın rabbim
evet canımm cümlemize tatlım rabbim kolaylıklar göstersinnnnsorma canım bende okadar özledim ki o şenşakrak hallerimizi
kızlar cumartesi 5+0 olcam,kese gözükür mü sizce?:18:
kızlar dün burdan çıktıktan sonra hazırlandım gezmeye gidecektim ki arkadaşım aradı doğum başladı diye hemn oraya gittim 5 saatlik sancının arkasından normal doğumla dünya tatlısı bir kızımız oldu ama anneciğinin kucağına alınmadan yoğunbakıma alındı viğerlerinde sorun var diye nollur dua edin kızlar tedaviye çabuk yanıtversin ve annesine hemen dönsün yoğunnbakımdan hemen çıksın kızlar....
ben ne zaman gelirim bilmem ama dua edin kızlar çok yorgunum dünden beri bir anne doğurdu biz dokuz doğurduk şükür kurtardık ama darısı bebeğimize olsun dualarınızı eksik etmeyin inşallah....
keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın inş maşallah sanada bebişinede 60gelsinin durumu karışıktı yaa biraz en son doktor kötü bi durum yok ama kesin konuşamayız demişti onu merak ettim demek bi sıkıntı yok devam ediyo gebeliği aman aman ii çok sevindim senide tekrar tebrik ederim canım hayırlısyla tamamına ulaştırsın rabbim
hoşgeldin... bugün eski hamilelerimiz toplaşmışcanım 60gelsin şimdilik iyi, kanaması falan yok. kalp atışını duymayı bekliyorlar. randevusu 30 haziranda, ctesi günü
canım 5+0 da gözükebilir kese ama bak gözükmesi lazım demıyorum gozukebılır :)
her gebelık farklıdır...ınsallah gorurusunuz keseyı :) ben 3. gebelıgımde 3+6 da görmüştüm ama kaybettım
yanı gec görürüsem düşermı erken gormek ıyı mı fln die düşünme hıc tmm mı :)
aynen canım,güzeldi eski günler...Ama o günden bu güne hamileliğe yeni kavuştum.Zor oldu ama sonuç güzel.
kızçenimmm hoşgeldin yaws nasılsınnn güzel elifimmmmmmm maşallahh sende büyütmüşünnnnn meleğinii canım rabbim bir çırpıda kurtarsın ikinizide
ayy tatlım güzel süreç seni bekliyor enerjini güzel depola çok lazım olacak bide sana tavsiyem çok okuyup her konuda bilgi sahibi olma bazen çok bilgide adamı bunaltıyor biraz akışına bırakmak en güzeli
Sorma canım bende anlam veremedim ne hayallerim vardı inan hiçbirini yapamıyorum herkeste farklı oluyor bu süreç inşallahh seninki çok çok güzel geçer datlummm
hoşbulduum tatlım ssen nasılsın ne var ne yok nedir sendeki son gelişmeler ben arada bir geldim pek karşılaşamadım sizlerle... 60gelsine çok sevindim canım çok korkmuştu ama hemen hemen herkese aynı korkuyu bi yaşatıyo doktorlar nese rabbim sorunsuz sonuna ulaştırır inş
hoşbulduumm datlum çoook iim ben şükürler olsun büyüttüm hemde nasıl kocaman olduk analı kızlısen napıyosun ne hallerdesin senin meleğin nasılmış bakemaz önce bi msj okudum biraz karamsar geldi bana nedir kuzum durum noluyo sanaki
benim süreç bir başlayabilse Allahın izniyle
duygusal değişiklikler normal hamilelikte. vüzcudun hormonların öyle değişiyor ki... mümkün oldukça güzel kitaplar okumaya çalış,içaçıcı şeyler dinle. bol bol güneş ve oksijen al, güneş ışığı gerçekten psikolojide çok önemli.
aminn canım herşey yolunda gitsinde herşey bişekilde olacağına varıyor zatenhenüz belli değil canım eylül ece diye düşünüyoruz ama kesinleştiremedik bi türlü bide hamiş olmadan önce çok isim arardım ben daha sonra kendi derdime düştüm açıkçası isim falan düşünemedim ilk aylar fiziksel yıprandım sonraki aylarda zaman zaman psikolojik olarak etkileniyorum hatta uzun zamandır topiklere bile girmedim biraz boşluğa düştüm zayıf kalıyorum kendimi kolay kolay o durumdan çıkaramıyorum sanırım :26::44: etkilenmemek adına ailemle bile telde görüşmüyorum o derce yani
esilam burdaymış nereye kayboldu o şimdi
Hamdolsun iyiyim tatlım. Amambebiş hala gelemedieşimin sıkıntıları vardı hatırlıyorsundur belki, hormon tedavimize şimdilik ara verdik. değerler istediğimiz aralığa geldi çok şükür, spermlerimiz de eski sağlığına kavuşmuştu. bir tek bu sürecin psikolojik etkisi kaldı işte eşimde, performans kaygısı olarak. onu da terapi ile aşmaya çalışacağız. bu hafta sonu başlıyor tedavimiz.
tedavi sürecinde bebek yapamayacağız, o nedenle bir süre erteliyoruz bu düşünceyi. eğer bu ay tuttuysa tutmuştur yoksa eylülden sonraya kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?