Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım kızın olacakmış demekk...Çok mutlu oldum senin adına,ismi ile yaşasın,kaderi güzel olsun şimdiden inşallah....Allah kolay doğum nasip etsin,ne çok özlemişim eski panpalar sizi.

evet canımm cümlemize tatlım rabbim kolaylıklar göstersinnnn sorma canım bende okadar özledim ki o şenşakrak hallerimizi

keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın inş maşallah sanada bebişinede 60gelsinin durumu karışıktı yaa biraz en son doktor kötü bi durum yok ama kesin konuşamayız demişti onu merak ettim demek bi sıkıntı yok devam ediyo gebeliği aman aman ii çok sevindim senide tekrar tebrik ederim canım hayırlısyla tamamına ulaştırsın rabbim

kızçenimmm hoşgeldin yaws nasılsınnn güzel elifimmmmmmm maşallahh sende büyütmüşünnnnn meleğinii canım rabbim bir çırpıda kurtarsın ikinizide

kızlar cumartesi 5+0 olcam,kese gözükür mü sizce?:18:

canım 5+0 da gözükebilir kese ama bak gözükmesi lazım demıyorum gozukebılır :)

her gebelık farklıdır...ınsallah gorurusunuz keseyı :) ben 3. gebelıgımde 3+6 da görmüştüm ama kaybettım

yanı gec görürüsem düşermı erken gormek ıyı mı fln die düşünme hıc tmm mı :)

canım Allah bağışlasın...inşallah yoğun bakımdan cıkar anneciğine kavusur bı an öncee

kucuk bebekelr cabuk toparlar arkadasımın bebegıne yasamaz bile demıslerdi ama bak 5-6 aylık olcak sımdı

25 gun yoğun bakımda kaldı ama sımdı tosun gibi maşallah subhnallahh

ay canım benim inşallah...inşallah

60gelsin şuanda çok iyi.o durumları atlattı çok şükür,bebeği onunla.

hoşgeldin... bugün eski hamilelerimiz toplaşmış canım 60gelsin şimdilik iyi, kanaması falan yok. kalp atışını duymayı bekliyorlar. randevusu 30 haziranda, ctesi günü

hoşbulduum tatlım ssen nasılsın ne var ne yok nedir sendeki son gelişmeler ben arada bir geldim pek karşılaşamadım sizlerle... 60gelsine çok sevindim canım çok korkmuştu ama hemen hemen herkese aynı korkuyu bi yaşatıyo doktorlar nese rabbim sorunsuz sonuna ulaştırır inş

canım inşallah Rabbi'm hakkımızda hayırlısını nasip etsin,özele gitcem bi de.devlette yer bulamadım.

Son düzenleme:
aynen canım,güzeldi eski günler...Ama o günden bu güne hamileliğe yeni kavuştum.Zor oldu ama sonuç güzel.

ayy tatlım güzel süreç seni bekliyor enerjini güzel depola çok lazım olacak bide sana tavsiyem çok okuyup her konuda bilgi sahibi olma bazen çok bilgide adamı bunaltıyor biraz akışına bırakmak en güzeli

kızçenimmm hoşgeldin yaws nasılsınnn güzel elifimmmmmmm maşallahh sende büyütmüşünnnnn meleğinii canım rabbim bir çırpıda kurtarsın ikinizide

hoşbulduumm datlum çoook iim ben şükürler olsun büyüttüm hemde nasıl kocaman olduk analı kızlı sen napıyosun ne hallerdesin senin meleğin nasılmış bakem az önce bi msj okudum biraz karamsar geldi bana nedir kuzum durum noluyo sanaki

Son düzenleme:

haklısın tatlım..bzn çok bilmek de iyi değil.En iyisi akışına bırakmak,o da biraz zor gerçi.

Sorma canım bende anlam veremedim ne hayallerim vardı inan hiçbirini yapamıyorum herkeste farklı oluyor bu süreç inşallahh seninki çok çok güzel geçer datlummm

benim süreç bir başlayabilse Allahın izniyle
duygusal değişiklikler normal hamilelikte. vüzcudun hormonların öyle değişiyor ki... mümkün oldukça güzel kitaplar okumaya çalış,içaçıcı şeyler dinle. bol bol güneş ve oksijen al, güneş ışığı gerçekten psikolojide çok önemli.

Hamdolsun iyiyim tatlım. Amambebiş hala gelemedi eşimin sıkıntıları vardı hatırlıyorsundur belki, hormon tedavimize şimdilik ara verdik. değerler istediğimiz aralığa geldi çok şükür, spermlerimiz de eski sağlığına kavuşmuştu. bir tek bu sürecin psikolojik etkisi kaldı işte eşimde, performans kaygısı olarak. onu da terapi ile aşmaya çalışacağız. bu hafta sonu başlıyor tedavimiz.
tedavi sürecinde bebek yapamayacağız, o nedenle bir süre erteliyoruz bu düşünceyi. eğer bu ay tuttuysa tutmuştur yoksa eylülden sonraya kalacak.

iyiz iyiz çok şükür merak etme teyzesi arada geliyorlar burda dedim okadar kızlar şu hunileri gereksiz kullanmayalım lazım olur diye bana arada lazım oluyor ama çabuk toparlıyorum

evt canım haklısın bende önce yoga müzikleriyle başladım sonra duruma göre dozajı arttırıp rihanna ablamıza falan geçtim şimcikte bol bol sure ve ayetleri dinliyorum kuzuma dinletiyorum şimdiden öğrensin demi teyzeleri

aaaa nie öle oldunki cnm ... boşuna stres yapıpta kendini boşluğa bırakma güzel düşün hep cnm maşallah 5 aylık oldun artık hamişliğin tadını çıkar bence:)

ayyy şuan topikte benden başka herkes hamileee
bana da bulaştırın hatunlar, şöyle bir elinizi sürün bakıyım göbüşümeee

hatırlıyorum tabi canım hatırlamazmıyım ama ne güzel aşama aşama hepsini hallediyosunuz bu ay tutmuştur inş yiğenim tutmadısada çok yakında seninle olacak annesi bak görürsün hepsi bi imtihan işte sabırla herşey yerini buluyo çok sevindim adınıza hadi bakalım piskolojiyide düzeltin gör bak neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…