- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.801
merak etme canım rabbim zamanı geldiğinde inan geciktirmiyor bebişleri inşallahhh meleğin seninledir şuanki endişelerini şaşkınlığını çok iyi anlıyorum ama çok sevindim bu topikte inanın kim hamiş kalsa çok mutlu oluyorummm yer gök duaymış bu topikte öyle
kızlar selam baya uzun zaman oldu sohbet etmeyeli herhalde
hayalimduam bebeğim bnm nasıl sevindim anlatamam rabbime şükürler olsunki sanada tattırdı bu mutluluğu çok ama çok sevindim rabbim kucağına almayıda nas,ip eder inş kendine çok dikkat et tatlım bnm
oyyy maşallah 21 haftalık olmussun gülüm bnm nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
oooo siz buralara uğrar mıydınız?
bayağa büyütmüşsün bebişi tatlım ya, 7 aylık olmuşsunuz
nasılsın peki?
canımmmm benimmmmmmmm baya oldu görüşmeyeli kuzummmmm şükür tatlım idare ediyoruzbüyüyoruz teyzesiii sende büyütmüşün benim güzellll yiğenimi canımm nasılsın iyimisin
oyyy balım bnm iyiyim sen nasılsın bi kaç kere geldim ama geceleri girdim kimseleri göremedim ewet stive ablası biz baya büyüdük 2 ayımız kaldı şükürler olsunkirabbim her birinize nasip etsin bu güzel duyguyu tez zamanda inş .. sen nasılsın güzelim devammı çalışmalara
harbiden baya oldu yaaa özledim sizleri çokbiz iyiyiz teyzesi dün kontrole gittim işte 1117 gr olmuş bnm kızım şükür bi sorun yok herşeyi iyi ... bnm yigenim nasıl annesi neler yapıyo hissediyosundur artık hareketlerini..
devam tatlım, ama önümüzdeki aydan itibaren biraz ara vereceğiz galiba. bu süreç bizi biraz yıprattı, daha doğrusu eşimi. yumurtlama günü takip etme sıkıntısı yüzünden performans kaygısı oluştu eşimde, ilişkiye giremediğimiz aylar oldu. biz de bir terapiste gitme kararı aldık. bu cumartesi başlıyoruz. ve ön görüşmemizde öğrendiğimiz kadarıyla, tedavi sürecinde birleşme yasak. dolayısıyla bebiş de olmayacak. herşey düzelsin de biraz daha ertelemeye razıyız. Bunlar hep sebeptir diyorum. Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah.
kızdı di mi senin bebiş? ismi belli olmuş muydu?
maşallahhh canım iyidir inşallah kuzum enson mayıs 26 sında gitmiştik şimdide 7 temmuzda gidicez nasipse tam anlamıyorum ama heralde hissetiklerim yaramazın hareketleriadınıda belirlemişsin üstelik benim yiğenimin ismi "yağmur ela" ona çok yakışıyor eminim seninde öyle tatlı bir meleğin olacak
hissettiğin her hareket artık odur annesi emin olinş herşeyin normal çıkar tatlım bende en son şeker yüklemesi yaptırdım bi iki test yaptırdım şükür normal çıktı hepsi.. adı belli teyzesi tabi yağmur ela alacak nasipse rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş sen belirledinmi bi ad cnm
kızlar selam baya uzun zaman oldu sohbet etmeyeli herhalde
hayalimduam bebeğim bnm nasıl sevindim anlatamam rabbime şükürler olsunki sanada tattırdı bu mutluluğu çok ama çok sevindim rabbim kucağına almayıda nas,ip eder inş kendine çok dikkat et tatlım bnm
rabbim en kısa zamanda nasip eder inş cnm emin olki bi zamanı bi saati var rabbim en güzel zamanda nasip edecektir inş stres yapma yeter... bnm bebiş kız ablası adıda yağmur ela olacak nasipse
aminn canım herşey yolunda gitsinde herşey bişekilde olacağına varıyor zatenhenüz belli değil canım eylül ece diye düşünüyoruz ama kesinleştiremedik bi türlü bide hamiş olmadan önce çok isim arardım ben daha sonra kendi derdime düştüm açıkçası isim falan düşünemedim ilk aylar fiziksel yıprandım sonraki aylarda zaman zaman psikolojik olarak etkileniyorum hatta uzun zamandır topiklere bile girmedim biraz boşluğa düştüm zayıf kalıyorum kendimi kolay kolay o durumdan çıkaramıyorum sanırım :26::44: etkilenmemek adına ailemle bile telde görüşmüyorum o derce yani
rabbim en kısa zamanda nasip eder inş cnm emin olki bi zamanı bi saati var rabbim en güzel zamanda nasip edecektir inş stres yapma yeter... bnm bebiş kız ablası adıda yağmur ela olacak nasipse
ooooooooooooo maşallah topikdaşlarım toplaşmışbende 60gelsine bakıyodum son durumu noldu die bayadır giremedim ama muhabbet baya koyulaşmış hayalimduam canım tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş çok mutlu oldum yenimi öğrendin bu arada gerçekten 60gelsini çok merak ediyom nedir durumu kendisi yok buralarda galiba
aminn canım herşey yolunda gitsinde herşey bişekilde olacağına varıyor zatenhenüz belli değil canım eylül ece diye düşünüyoruz ama kesinleştiremedik bi türlü bide hamiş olmadan önce çok isim arardım ben daha sonra kendi derdime düştüm açıkçası isim falan düşünemedim ilk aylar fiziksel yıprandım sonraki aylarda zaman zaman psikolojik olarak etkileniyorum hatta uzun zamandır topiklere bile girmedim biraz boşluğa düştüm zayıf kalıyorum kendimi kolay kolay o durumdan çıkaramıyorum sanırım :26::44: etkilenmemek adına ailemle bile telde görüşmüyorum o derce yani
söylemesi ayıp pasta aldık işyerinde kutlama niyetine,bozuk çıktı kuzular,istifra ettirdim kendimi,azcık yemiştim ama olsun,şimdi ayran içiyorum.kutlama battı.
ooooooooooooo maşallah topikdaşlarım toplaşmışbende 60gelsine bakıyodum son durumu noldu die bayadır giremedim ama muhabbet baya koyulaşmış hayalimduam canım tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş çok mutlu oldum yenimi öğrendin bu arada gerçekten 60gelsini çok merak ediyom nedir durumu kendisi yok buralarda galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?