Sabredenler Kulübü 2012 :)

oyyy maşallah 21 haftalık olmussun gülüm bnm nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

oooo siz buralara uğrar mıydınız?
bayağa büyütmüşsün bebişi tatlım ya, 7 aylık olmuşsunuz
nasılsın peki?

kuzular ben kaçıyorum işlerimi toplatıp eve gitmem lazım evdede iş çok haftaya tatilim zaten evde tadilat var 1 hafta bolbol takılıyorım evde usların başında otururken : hadi hepiniz allaha emant olun öptüm mujukkss XXXXXXXXX

oooo siz buralara uğrar mıydınız?
bayağa büyütmüşsün bebişi tatlım ya, 7 aylık olmuşsunuz
nasılsın peki?

oyyy balım bnm iyiyim sen nasılsın bi kaç kere geldim ama geceleri girdim kimseleri göremedim ewet stive ablası biz baya büyüdük 2 ayımız kaldı şükürler olsunki rabbim her birinize nasip etsin bu güzel duyguyu tez zamanda inş .. sen nasılsın güzelim devammı çalışmalara

canımmmm benimmmmmmmm baya oldu görüşmeyeli kuzummmmm şükür tatlım idare ediyoruz büyüyoruz teyzesiii sende büyütmüşün benim güzellll yiğenimi canımm nasılsın iyimisin

harbiden baya oldu yaaa özledim sizleri çok biz iyiyiz teyzesi dün kontrole gittim işte 1117 gr olmuş bnm kızım şükür bi sorun yok herşeyi iyi ... bnm yigenim nasıl annesi neler yapıyo hissediyosundur artık hareketlerini..

devam tatlım, ama önümüzdeki aydan itibaren biraz ara vereceğiz galiba. bu süreç bizi biraz yıprattı, daha doğrusu eşimi. yumurtlama günü takip etme sıkıntısı yüzünden performans kaygısı oluştu eşimde, ilişkiye giremediğimiz aylar oldu. biz de bir terapiste gitme kararı aldık. bu cumartesi başlıyoruz. ve ön görüşmemizde öğrendiğimiz kadarıyla, tedavi sürecinde birleşme yasak. dolayısıyla bebiş de olmayacak. herşey düzelsin de biraz daha ertelemeye razıyız. Bunlar hep sebeptir diyorum. Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah.

kızdı di mi senin bebiş? ismi belli olmuş muydu?

maşallahhh canım iyidir inşallah kuzum enson mayıs 26 sında gitmiştik şimdide 7 temmuzda gidicez nasipse tam anlamıyorum ama heralde hissetiklerim yaramazın hareketleri adınıda belirlemişsin üstelik benim yiğenimin ismi "yağmur ela" ona çok yakışıyor eminim seninde öyle tatlı bir meleğin olacak

rabbim en kısa zamanda nasip eder inş cnm emin olki bi zamanı bi saati var rabbim en güzel zamanda nasip edecektir inş stres yapma yeter... bnm bebiş kız ablası adıda yağmur ela olacak nasipse

hissettiğin her hareket artık odur annesi emin ol inş herşeyin normal çıkar tatlım bende en son şeker yüklemesi yaptırdım bi iki test yaptırdım şükür normal çıktı hepsi.. adı belli teyzesi tabi yağmur ela alacak nasipse rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş sen belirledinmi bi ad cnm

aminn canım herşey yolunda gitsinde herşey bişekilde olacağına varıyor zaten henüz belli değil canım eylül ece diye düşünüyoruz ama kesinleştiremedik bi türlü bide hamiş olmadan önce çok isim arardım ben daha sonra kendi derdime düştüm açıkçası isim falan düşünemedim ilk aylar fiziksel yıprandım sonraki aylarda zaman zaman psikolojik olarak etkileniyorum hatta uzun zamandır topiklere bile girmedim biraz boşluğa düştüm zayıf kalıyorum kendimi kolay kolay o durumdan çıkaramıyorum sanırım :26::44: etkilenmemek adına ailemle bile telde görüşmüyorum o derce yani

ooyyy oyyy kuzum benimmm...Allah razı olsun....ben de seni şu an burda gördüğüme çok sevindim...

söylemesi ayıp pasta aldık işyerinde kutlama niyetine,bozuk çıktı kuzular,istifra ettirdim kendimi,azcık yemiştim ama olsun,şimdi ayran içiyorum.kutlama battı.

rabbim en kısa zamanda nasip eder inş cnm emin olki bi zamanı bi saati var rabbim en güzel zamanda nasip edecektir inş stres yapma yeter... bnm bebiş kız ablası adıda yağmur ela olacak nasipse

bayılırım ela ismine...
ama hani "ablası" diyorsun ya, bu yaştan sonra benden olsa olsa "teyzesi" olur tatlım

canım kızın olacakmış demekk...Çok mutlu oldum senin adına,ismi ile yaşasın,kaderi güzel olsun şimdiden inşallah....Allah kolay doğum nasip etsin,ne çok özlemişim eski panpalar sizi.

ooooooooooooo maşallah topikdaşlarım toplaşmış bende 60gelsine bakıyodum son durumu noldu die bayadır giremedim ama muhabbet baya koyulaşmış hayalimduam canım tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş çok mutlu oldum yenimi öğrendin bu arada gerçekten 60gelsini çok merak ediyom nedir durumu kendisi yok buralarda galiba

aynı temennilerim senin için de geçerli güzel annemiz.Rabbi'm ismi ile yaşatsın inşallah,kaderi bahtı güzel olsun inşallah..Rabbi'm kolay doğum nasip etsin.

canım çok teşekkür ederim...daha yeni 4 hafta 3 gün.Eğer bebiş büyümüşse,kendini gösterirse cumartesi keseyi görmeye gideceğim,inşallah görürüm.
60gelsin de hamiş 7 haftalık şu an.Öğle saatlerinde buradaydı.

Son düzenleme:

neden öyle oldun kuzum sen yaa?

söylemesi ayıp pasta aldık işyerinde kutlama niyetine,bozuk çıktı kuzular,istifra ettirdim kendimi,azcık yemiştim ama olsun,şimdi ayran içiyorum.kutlama battı.

aaa dikkat et kendine yaaa. bu yaz günü iyi muhafaza etmiyorlar çabuk bozuluyor tabiiii

hoşgeldin... bugün eski hamilelerimiz toplaşmış canım 60gelsin şimdilik iyi, kanaması falan yok. kalp atışını duymayı bekliyorlar. randevusu 30 haziranda, ctesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…