Sabredenler Kulübü 2012 :)

esila _askınnn burda....nasılsın kuzum,bebek ne durumda??

iyidir kuzum benimmmmm sana nasıl sevindim bi bilsen ayyy çok mutluyum yaa bütün kızçeler toplandık burda ne güzel ... bnm bebiş maş iyi durumda bitanem son 2 ayını geçiriyo annesinin güvenli mekanında:) sen ne zaman doktora gidecen tatlımmm ayy çok güzel yaa çok sevindim valla

iyiz iyiz çok şükür merak etme teyzesi arada geliyorlar burda dedim okadar kızlar şu hunileri gereksiz kullanmayalım lazım olur diye bana arada lazım oluyor ama çabuk toparlıyorum

sen annesin anne yawrum ne hunisi pozitif ol bakiim hareketlenmedimi yiğenim hala kız içinde miniğin kıpırdadıkça inan hiç bişicikler kalmıyo ben hep kuzumun hareketleriyle mutlu oluyom zaten bi sıkıntımızda yok çok şükür bi daha duymim böle şeler

kızlar 60 gelsine çok sevindim yaa ne zamandır takip ediyodum onu üzülmüştüm ama şükür atlatmış durumu bebişi iyiymiş bu doktorlar zaten varya insanın ömründen ömür alıyolar resmen yaaa

ayy canımm yaaa
ben cumartesi gitcem doktora kısmetse.inşallah gözükür kese.

burdayım elifimmmm kocişi işe yolladımda o yüzden yazamadım bi süre geldim şimdi ... nasılsın bebeğim pembiş dötlüm nasıl

oy oy oy yağmurumun elamın annesi gelmiş babasıda işemi gitmiş maşallah benim kuzuma iiyiz tesesi çok iiyiz şu sıralar çok büyüdü benim kız galiba kendisi hareketli ama benim hiç halim yok benim pembişim nasılmış bakiiim

söylemesi ayıp pasta aldık işyerinde kutlama niyetine,bozuk çıktı kuzular,istifra ettirdim kendimi,azcık yemiştim ama olsun,şimdi ayran içiyorum.kutlama battı.

aman kuzum dikkat et öle şeylere son kullanma tarihine falan mutlaka bak yediklerinin ve sana tavsiyem hazır yaş pasta tüketme içinde ne kullandıkları belli değil evde kendin yap mevsim meyvelerinden o daha sağlıklı güzelim

sabırla hepsini aşmaya çalışıyoruz tatlım. en zoru da bu psikolojik kısmı. eşim mühendis, benim gibi, konuşarak tedavi fikri ikimize de uzak ama işin psikolojik olduğunu direk tecrübe ettiğimizden çözümün de terapiden başka türlü sağlanamayacağını biliyoruz. inşallah sonucu da güzel olur.

Canımm Allah nasip edecek kısmetse sana da...Belki de hamişssindir,ondan aramızdasınnnnnn

ayyy şuan buna inanmayı ne kadar istiyorum bilemezsin tatlım yaaa

oyyyyyyy severim seniiiiiiiii kuşum bigün de senin haberini alınca damlıycaz topiğee inşallahhhhhh

amin şekerim amin, inşallah gelecek o günler...

geçen gün annem arkadaşlarıyla buluşunca fal kapatmış abim ve benim için, annem de namazlı niyazlı kadındır, ama fala inanma falsız kalmacılardan işte, bakan kadın demiş ki, kızınızın ikizleri olacak bizim ailede hiç ikiz yok, acaba dedim tedaviyle mi olacak
ikiz de çok zor vallahi, hele çalışan anne için. neyse fal mal hikaye, Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı evlat nasip etsin bana, herkese. akıl ve bedeb sağlığı yerinde olsun inşallah hepinizinkilerin

başüstüne tontişimmmm yaws bilirsiniz beni ayağım takılıp yere düşsem vardır bi hikmet der gülerim hoymonlardan o hoymonlardan

şekerler yaws siz detaylı ultrasona girdinizmi ???? testlerden hangisini yaptırdınız yaws ben hiçbirini yaptırmadım :44:

ben renkli dopplere girdim cnm bişey çıkmadı şükür herşeyi ince ayrıntılı inceleniyo orda 40 lira bayıldımm:) bide şeker yüklemesi falan yapılıyo ama daha senin erken en geç 28. haftada yapılıyo idrarda enfeksiyona bakılıyo bide kansızlığa bakılıyo ben az bişe kansız çıktım doktor kan hapımı 2 ye çaıkardı... başka test yok yapılacak bu haftalarda

varya bence birazda hamileyiz hormonlarımız tavan yaptı diyip bırakıyoruz kendimizi valla ben hormonları hep kontrol altında tuttum haaa çok sıkıntılı bi insanda diilimdir belki ondan ama kaptırma kuzum kendini bu aydan sonra bütün hissettiklerin hormonal olarak plesentadan kuzuna geçiyo yapma ben detaylı ultrasyonumu yaptırdım ama başka hiç bi test yaptırmadım çoook gereksiz geliyo bana o testler canım

bebeğim napıyon yaws sordum ama görmedin herhal.... gittinmi kontrole kuzum şu zamanlarda

bebeğim napıyon yaws sordum ama görmedin herhal.... gittinmi kontrole kuzum şu zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…