- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.841
ayyy şuan topikte benden başka herkes hamileee
bana da bulaştırın hatunlar, şöyle bir elinizi sürün bakıyım göbüşümeee
esila _askınnn burda....nasılsın kuzum,bebek ne durumda??
iyiz iyiz çok şükür merak etme teyzesiarada geliyorlar burda dedim okadar kızlar şu hunileri gereksiz kullanmayalım lazım olur diye bana arada lazım oluyor ama çabuk toparlıyorum
iyidir kuzum benimmmmm sana nasıl sevindim bi bilsen ayyy çok mutluyum yaa bütün kızçeler toplandık burda ne güzel ... bnm bebiş maş iyi durumda bitanem son 2 ayını geçiriyo annesinin güvenli mekanında:) sen ne zaman doktora gidecen tatlımmm ayy çok güzel yaa çok sevindim valla
burdayım elifimmmmkocişi işe yolladımda o yüzden yazamadım bi süre geldim şimdi ... nasılsın bebeğim pembiş dötlüm nasıl
söylemesi ayıp pasta aldık işyerinde kutlama niyetine,bozuk çıktı kuzular,istifra ettirdim kendimi,azcık yemiştim ama olsun,şimdi ayran içiyorum.kutlama battı.
hatırlıyorum tabi canım hatırlamazmıyım ama ne güzel aşama aşama hepsini hallediyosunuz bu ay tutmuştur inş yiğenim tutmadısada çok yakında seninle olacak annesi bak görürsün hepsi bi imtihan işte sabırla herşey yerini buluyo çok sevindim adınıza hadi bakalım piskolojiyide düzeltin gör bak neler olacak
Canımm Allah nasip edecek kısmetse sana da...Belki de hamişssindir,ondan aramızdasınnnnnn
oyyyyyyy severim seniiiiiiiii kuşum bigün de senin haberini alınca damlıycaz topiğee inşallahhhhhh
aman kuzum dikkat et öle şeylere son kullanma tarihine falan mutlaka bak yediklerinin ve sana tavsiyem hazır yaş pasta tüketme içinde ne kullandıkları belli değil evde kendin yap mevsim meyvelerinden o daha sağlıklı güzelim
sen annesin anne yawrum ne hunisi pozitif ol bakiimhareketlenmedimi yiğenim hala kız içinde miniğin kıpırdadıkça inan hiç bişicikler kalmıyo ben hep kuzumun hareketleriyle mutlu oluyom zaten bi sıkıntımızda yok çok şükür bi daha duymim böle şeler
kutlama yaparık dedik,ama olmadı.zaayiat vermeyelim de.
dikkat et tatlım bnm ...
başüstüne tontişimmmm yaws bilirsiniz beni ayağım takılıp yere düşsem vardır bi hikmet der gülerimhoymonlardan o hoymonlardan
şekerler yaws siz detaylı ultrasona girdinizmi ???? testlerden hangisini yaptırdınız yaws ben hiçbirini yaptırmadım :44:
başüstüne tontişimmmm yaws bilirsiniz beni ayağım takılıp yere düşsem vardır bi hikmet der gülerimhoymonlardan o hoymonlardan
şekerler yaws siz detaylı ultrasona girdinizmi ???? testlerden hangisini yaptırdınız yaws ben hiçbirini yaptırmadım :44:
sen annesin anne yawrum ne hunisi pozitif ol bakiimhareketlenmedimi yiğenim hala kız içinde miniğin kıpırdadıkça inan hiç bişicikler kalmıyo ben hep kuzumun hareketleriyle mutlu oluyom zaten bi sıkıntımızda yok çok şükür bi daha duymim böle şeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?