- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.901
aminnnn kuzummm Rabbim yiyecek ekmek nasip etmiştir inş kuzumaave hepimizin kuzusuna...
valla canım bizim bu hastane özel gibi oldu özele gidiyodum normalde biliyosun muaynehanesine bide doğum yaptırdığı özel hastaneyle bi anlaşması yoktu doktorumun ne gerek var şimdi devlet hastanesinde bi doktor buldum ona gitcem işte bu hafta zaten normal istiyorum her yerde doğururum ben kuzumu
valla canım bizim bu hastane özel gibi oldu özele gidiyodum normalde biliyosun muaynehanesine bide doğum yaptırdığı özel hastaneyle bi anlaşması yoktu doktorumun ne gerek var şimdi devlet hastanesinde bi doktor buldum ona gitcem işte bu hafta zaten normal istiyorum her yerde doğururum ben kuzumu
maaşallah cesur anne adayımıza,Allah güç bela göstermedikçe ben de normal doğum isterimmm
haha çatlak senibende normal çok istiyorum yaaa inş istediğimiz gibi olur bi atlatsak şu işide tamamdır
maşallah tabi bi sıkıntı olmazsa fırt die fırtlatcam serramı işte bi epidurale karar veremedimö bakalım hayırlısı kuzum hepimiz bi ıkınmayla doğurcaz inş
cadıcuk süpersin kuzummmmmm oyyy demek her yerde doğurursun ha koptum ya
canlarrrr kendinize iyi bakın kuşlarım özlemişim sizlerle kaynatmayı yawssssAllaha emanet olun hepiniz görüşürüz inş. yine
cadıcuk süpersin kuzummmmmm oyyy demek her yerde doğurursun ha koptum ya
canlarrrr kendinize iyi bakın kuşlarım özlemişim sizlerle kaynatmayı yawssssAllaha emanet olun hepiniz görüşürüz inş. yine
epidurele bende karar veremedim kuzu yaaa gerçe çoğu anne o sancılardan sonra direk kararı veriyomuşbakalım biz ne edecez
hayalimduam bakalım sen bebişin büyüdükçe doktor söylemeden cinsiyet hissedecek misin, merak ediyorum...
bakalım bakalım....şu an hiç hissiyatim yok.
bakalım bakalım....şu an hiç hissiyatim yok.
aynen canım,ahsenalkas arkadaşım çok inceli düşünceli,Rabbbi'm onun da tüm arkadaşlarımın da yüzünü güldürür inşallahhhhh
ayyy ne güzell ne güzelll,anlaşılan topiğin eski müdavimleri gelmiş,bay biii kaynatılmışşş,oku oku bitiremedim vallaallahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar,yüzmüş yüzmüş kuyruğuna neredeyse gelmişsiniz maşallah nazar değmesin
sdtive biz de bigün bu ikonu kullanıcaz burda dimiii
daha çok erken tabiii...
gerçi zaten ilk bebek, çok da farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?