Sabredenler Kulübü 2012 :)

maaşallah cesur anne adayımıza,Allah güç bela göstermedikçe ben de normal doğum isterimmm

haha çatlak seni bende normal çok istiyorum yaaa inş istediğimiz gibi olur bi atlatsak şu işide tamamdır

cadıcuk süpersin kuzummmmmm oyyy demek her yerde doğurursun ha koptum ya

canlarrrr kendinize iyi bakın kuşlarım özlemişim sizlerle kaynatmayı yawssss Allaha emanet olun hepiniz görüşürüz inş. yine

haha çatlak seni bende normal çok istiyorum yaaa inş istediğimiz gibi olur bi atlatsak şu işide tamamdır

valla öle bide ben geçen haziran annelerinin doğumlarını okuyayım dedim 3 tane anca okudum bebem yaaa çoook güzel bişi rabbim kolaylıkla hapimize nasip etsin inş sağlıkla

maşallah tabi bi sıkıntı olmazsa fırt die fırtlatcam serramı işte bi epidurale karar veremedimö bakalım hayırlısı kuzum hepimiz bi ıkınmayla doğurcaz inş

epidurele bende karar veremedim kuzu yaaa gerçe çoğu anne o sancılardan sonra direk kararı veriyomuş bakalım biz ne edecez

canlarrrr kendinize iyi bakın kuşlarım özlemişim sizlerle kaynatmayı yawssss Allaha emanet olun hepiniz görüşürüz inş. yine

valla bende çoook özlemişim arada geliyodum ama böle hiç denk gelmemiştik sinhusumda burda olaydı gözüm onu aradı bi rabbime emanetsin bundan sonra huni falan yok sen çok mutlu bi annesin kızında çook mutlşu bi bebek olcak inş

görüşürz canım,yine gel,kaynatırız kazanları....lkendine ve bebişine iyi bak tatloşşş

epidurele bende karar veremedim kuzu yaaa gerçe çoğu anne o sancılardan sonra direk kararı veriyomuş bakalım biz ne edecez

öle valla ağrıyıda göze alamıyom ama kimisindede çok baş ağrısı yapıyomuş sonra ondanda çekiniyom ama genede yaptırırım die düşünüyom bakalım suni sancı olayı olursa kesin yaptırırım onu çopk fena diyolar :18:

hayalimduam bakalım sen bebişin büyüdükçe doktor söylemeden cinsiyet hissedecek misin, merak ediyorum...

ayyy ne güzell ne güzelll,anlaşılan topiğin eski müdavimleri gelmiş,bay biii kaynatılmışşş,oku oku bitiremedim valla allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar,yüzmüş yüzmüş kuyruğuna neredeyse gelmişsinizmaşallah nazar değmesin
sdtive biz de bigün bu ikonu kullanıcaz burda dimiii

bakalım bakalım....şu an hiç hissiyatim yok.

canım bu konuyla ilgili bi kocakarı metodu duydum ama ben öğrendikten sonra duydum şimdi hamilikte göğüs uçlarındaki koyuluk genişliyo ama bi tanesinde daha çok genişliyo baya bi farkediliyo bu sağ göğsündeki koyuluk genişlerse kız sol göğüs erkek diyolar ve benim sağ göğsümde olmuştu bu genişleme vee doğru kızım olacak

aynen canım,ahsenalkas arkadaşım çok inceli düşünceli,Rabbbi'm onun da tüm arkadaşlarımın da yüzünü güldürür inşallahhhhh

canım burdaki sohbetin samimiyeti,yani sizlerin samimiyetiniz teeee buralardan hissediliyor,o yüzden kendi kız kardeşim gibi hissediyom sizi duaya da amin demeden geçemeyelim dimi ama..aminnnnnn....

inşallah, inşallah kullanacağız canım...
gebelik takvimi de yapacağız hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…