- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.861
sabırla hepsini aşmaya çalışıyoruz tatlım. en zoru da bu psikolojik kısmı. eşim mühendis, benim gibi, konuşarak tedavi fikri ikimize de uzakama işin psikolojik olduğunu direk tecrübe ettiğimizden çözümün de terapiden başka türlü sağlanamayacağını biliyoruz. inşallah sonucu da güzel olur.
ben renkli dopplere girdim cnm bişey çıkmadı şükür herşeyi ince ayrıntılı inceleniyo orda 40 lira bayıldımm:) bide şeker yüklemesi falan yapılıyo ama daha senin erken en geç 28. haftada yapılıyo idrarda enfeksiyona bakılıyo bide kansızlığa bakılıyo ben az bişe kansız çıktım doktor kan hapımı 2 ye çaıkardı... başka test yok yapılacak bu haftalarda
varya bence birazda hamileyiz hormonlarımız tavan yaptı diyip bırakıyoruz kendimizi valla ben hormonları hep kontrol altında tuttum haaa çok sıkıntılı bi insanda diilimdir belki ondan ama kaptırma kuzum kendini bu aydan sonra bütün hissettiklerin hormonal olarak plesentadan kuzuna geçiyo yapmaben detaylı ultrasyonumu yaptırdım ama başka hiç bi test yaptırmadım çoook gereksiz geliyo bana o testler canım
varya bence birazda hamileyiz hormonlarımız tavan yaptı diyip bırakıyoruz kendimizi valla ben hormonları hep kontrol altında tuttum haaa çok sıkıntılı bi insanda diilimdir belki ondan ama kaptırma kuzum kendini bu aydan sonra bütün hissettiklerin hormonal olarak plesentadan kuzuna geçiyo yapmaben detaylı ultrasyonumu yaptırdım ama başka hiç bi test yaptırmadım çoook gereksiz geliyo bana o testler canım
evet canım bikaç test verdi doktorum bisonraki randevuya kadar yaptır diye kan ve enfeksiyonla ilgili...40 tl imiş bebekimm kimileri 100-200 veren olmuş hastane hastane değişiyor fiyatlar demekki :26:
bende yaptırmadım canım 2li ve 3lü testleri detaylı ultrasona girerim muhtemelen sonuçta o faydalı dediğin gibi diğerleri gereksiz şeker
canım ikinizde okumuş bilen insanlarsınız tabi ortadaki sıkıntının tedavisi nasılsa öle yapıcaksınız azmı sıkıntı çektiniz bu son aşama inş bunuda atlattınızmı güzel günler sizindir
hey maşallaaaaahhh ..
ne kaynatmışsınız hanımlar..
teeee nerden başlamam gerekio..
valla ortadan dalıcam muhabbete.
bata son 2 gün..
hiiçumudum yine her zamanki gibi..
zaten söylemiştim oruçdan sonra detaylı bi görüşme yapıcaz die..
neyse hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum..
hamişlere de dualarınızda eksik etmeyin dior hepinizi öpüoruummm
bebeğim napıyon yaws sordum ama görmedin herhal.... gittinmi kontrole kuzum şu zamanlarda
kızlar ben kaçar....sizleri gördüğüme çok sevindim...
kendinize ve bebişinize iyi bakın
eski dostlarım esila_askın,kestaneşekerim ve cadicuk...
yine karşılaşırız inşallah.
ve diğer canlarım,siz hep burdasınız zaten,yine görüşüz kuzucuklarım...
bende yaptırmadım canım 2li ve 3lü testleri detaylı ultrasona girerim muhtemelen sonuçta o faydalı dediğin gibi diğerleri gereksiz şeker
tek sıkıntımız tek imtihanımız bu olsun diye dua ediyorum, bu günümüze şükrediyorum tatlım ya. evet yıprandık, üzüldük, gün geldi çıkmazda hissettim çok ağladım ama, aklım başıma geldiğinde hep dedim ki, tek derdim bu olsun. Rabbim dermansız dert vermesin, inşallah hepsini aşıcaz.
ben gördüm bebeğim sen benim cvp görmedinbu hafta içi yada bi dahaki hafta gitcem canm daha 1 ay olmadı ama doğum yapmayı düşündüğüm doktor gidiyomuş o konu biraz sıkıntı oldu sen naptın gittinmi hiç nasılmış meleğin
kızlar ben kaçar....sizleri gördüğüme çok sevindim...
kendinize ve bebişinize iyi bakın
eski dostlarım esila_askın,kestaneşekerim ve cadicuk...
yine karşılaşırız inşallah.
ve diğer canlarım,siz hep burdasınız zaten,yine görüşüz kuzucuklarım...
valla bu renkli dopleri en ucuza ben kapattım sanırsam ama hala konuşuyom işte cimrimiyim neyimikili ve üçlü testleri bende yaptırmadım hiç gerek görmedim pişmanda değilim zaten 5. ayda mı ne yapılıyo üçlü test eee allah korusun bi sorun çıkarsa ne olacak o saatten sonra ne yapılabilirki ancak 9. aya kadar zehir zemberek geçer hamilelik o işte çok gereksiz bence ama şeker testi enfeksiyon ve kan testleri önemli bebeğim onları mutlaka yaptır
ben gördüm bebeğim sen benim cvp görmedinbu hafta içi yada bi dahaki hafta gitcem canm daha 1 ay olmadı ama doğum yapmayı düşündüğüm doktor gidiyomuş o konu biraz sıkıntı oldu sen naptın gittinmi hiç nasılmış meleğin
allahım allahım nete bişe oldu yaaa göndermiyo göndermiyo sonrada bi gönderiyo 3 tane aynı mesajdan oluyobebişim sen şeker testini yaptırmadınmı
hey maşallaaaaahhh ..
ne kaynatmışsınız hanımlar..
teeee nerden başlamam gerekio..
valla ortadan dalıcam muhabbete.
bata son 2 gün..
hiiçumudum yine her zamanki gibi..
zaten söylemiştim oruçdan sonra detaylı bi görüşme yapıcaz die..
neyse hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum..
hamişlere de dualarınızda eksik etmeyin dior hepinizi öpüoruummm
iyiyim be renkdaşım ne olsuunn..
bi yandan topiği takip edip bi yandan da şu dava sürecii takip etmeye çalışıyorum..
kızkardeşim geldi yanım..
diğeri zaten yanımdaydı burda çalıştığı için..
küçük olanda tatile geldi..
onlarla geççiriyoruz zamanı..
valla kuzum bende onu söliycektiim sanaa..
münasebeti nasıl kesiceksiniz yaf..
nasıl olacak o iş hiç anlamadım..
yaptırdım canım konuşmuştuk hatta 104 çıktı benimde sonucum zaten farklı bişe beklemiyodum çünkü tatlıyla pek aram yoktur zaten
doğumu nerde düşünüyon bebişim özelde mi.... ben gittim daha dün ama inatçı kızım yüzünü göstermedi bana hep arkası dönüktü yani 3 ün 1 ni aldım döndüm evebnm kızım 1 kiloyu geçmiş artık elif teyzesi bende toplamda 6 kilo almışım doktor çok ii gidiyon dedi bebişim ii besleniyomuş 1117 gr olmuş artıkın .... suyum falan normalmiş bebeğin ölçümleride normal şükür bi sıkıntı yok bizde işte bi daha temmuz 23 te gidecem ama devlete .. nst ye sokacakmış doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?