Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ikinizde okumuş bilen insanlarsınız tabi ortadaki sıkıntının tedavisi nasılsa öle yapıcaksınız azmı sıkıntı çektiniz bu son aşama inş bunuda atlattınızmı güzel günler sizindir

evet canım bikaç test verdi doktorum bisonraki randevuya kadar yaptır diye kan ve enfeksiyonla ilgili...40 tl imiş bebekimm kimileri 100-200 veren olmuş hastane hastane değişiyor fiyatlar demekki :26:

bende yaptırmadım canım 2li ve 3lü testleri detaylı ultrasona girerim muhtemelen sonuçta o faydalı dediğin gibi diğerleri gereksiz şeker

allahım allahım nete bişe oldu yaaa göndermiyo göndermiyo sonrada bi gönderiyo 3 tane aynı mesajdan oluyo bebişim sen şeker testini yaptırmadınmı

hey maşallaaaaahhh ..
ne kaynatmışsınız hanımlar..
teeee nerden başlamam gerekio..
valla ortadan dalıcam muhabbete.
bata son 2 gün..
hiiçumudum yine her zamanki gibi..
zaten söylemiştim oruçdan sonra detaylı bi görüşme yapıcaz die..
neyse hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum..
hamişlere de dualarınızda eksik etmeyin dior hepinizi öpüoruummm

kızlar ben kaçar....sizleri gördüğüme çok sevindim...
kendinize ve bebişinize iyi bakın
eski dostlarım esila_askın,kestaneşekerim ve cadicuk...
yine karşılaşırız inşallah.

ve diğer canlarım,siz hep burdasınız zaten,yine görüşüz kuzucuklarım...

valla bu renkli dopleri en ucuza ben kapattım sanırsam ama hala konuşuyom işte cimrimiyim neyim ikili ve üçlü testleri bende yaptırmadım hiç gerek görmedim pişmanda değilim zaten 5. ayda mı ne yapılıyo üçlü test eee allah korusun bi sorun çıkarsa ne olacak o saatten sonra ne yapılabilirki ancak 9. aya kadar zehir zemberek geçer hamilelik o işte çok gereksiz bence ama şeker testi enfeksiyon ve kan testleri önemli bebeğim onları mutlaka yaptır

tek sıkıntımız tek imtihanımız bu olsun diye dua ediyorum, bu günümüze şükrediyorum tatlım ya. evet yıprandık, üzüldük, gün geldi çıkmazda hissettim çok ağladım ama, aklım başıma geldiğinde hep dedim ki, tek derdim bu olsun. Rabbim dermansız dert vermesin, inşallah hepsini aşıcaz.

renkdaşım, kuzum nasılsın ya, naapıyorsun?
bu aydan sonra ben de perhize giriyorum, eşimle cinsi münasebetlerimizi kesiyoruz bebeiş eylülden sonraya kalıyor, işler yolunda giderse

bebeğim napıyon yaws sordum ama görmedin herhal.... gittinmi kontrole kuzum şu zamanlarda

ben gördüm bebeğim sen benim cvp görmedin bu hafta içi yada bi dahaki hafta gitcem canm daha 1 ay olmadı ama doğum yapmayı düşündüğüm doktor gidiyomuş o konu biraz sıkıntı oldu sen naptın gittinmi hiç nasılmış meleğin

görüşürüz bi,tanem kendine ve yiğenimze çok ii bak yediklerinede dikkat et tmm muck

iyiyim be renkdaşım ne olsuunn..
bi yandan topiği takip edip bi yandan da şu dava sürecii takip etmeye çalışıyorum..
kızkardeşim geldi yanım..
diğeri zaten yanımdaydı burda çalıştığı için..
küçük olanda tatile geldi..
onlarla geççiriyoruz zamanı..

valla kuzum bende onu söliycektiim sanaa..
münasebeti nasıl kesiceksiniz yaf..
nasıl olacak o iş hiç anlamadım..

amin amin canım siz bu sabırla her sorunu aşarsınız inş

doğumu nerde düşünüyon bebişim özelde mi.... ben gittim daha dün ama inatçı kızım yüzünü göstermedi bana hep arkası dönüktü yani 3 ün 1 ni aldım döndüm eve bnm kızım 1 kiloyu geçmiş artık elif teyzesi bende toplamda 6 kilo almışım doktor çok ii gidiyon dedi bebişim ii besleniyomuş 1117 gr olmuş artıkın .... suyum falan normalmiş bebeğin ölçümleride normal şükür bi sıkıntı yok bizde işte bi daha temmuz 23 te gidecem ama devlete .. nst ye sokacakmış doktor

inşallahh kuzum kendine ve bebişini çok cici bak öpüldünüz ikinizde nanaktan

haklısın kuzum bende yaptırmadığıma pişman değilim diğerlerini yaptırırım nasipse...

inş. güzel haberler alır güzel bir şekilde görürsünüz kuzucuklarınızı

allahım allahım nete bişe oldu yaaa göndermiyo göndermiyo sonrada bi gönderiyo 3 tane aynı mesajdan oluyo bebişim sen şeker testini yaptırmadınmı

yaptırdım canım konuşmuştuk hatta 104 çıktı benimde sonucum zaten farklı bişe beklemiyodum çünkü tatlıyla pek aram yoktur zaten

dualarımız seninle tatlım umudunu hiç bi zaman kaybetme her zaman bi umudun olsun ki bebişinde çabucak gelsin sana annesi

oh oh ne güzel birşey kız kardeş...benim 1 tane abim var, yaşlarımız yakın, ve çooook severim. arkadaş gibiyizdir. abimin yanında bir de kızkardeşim olmasını çok isterdim. evladımın da teyzesi olmasını. ama böylesi kısmetmiş. değerini bil kız kardeşlerinin, Rabbim bir ömür sağlık ve geçim versin size.

tatlım ön görüşmede psikoloğun anlattığı kadarıyla, sadece "birleşme" yasak. yani yüzeysel birşeyler yaşanabilir ama birleşmek yasak. bu tedavinin en önemli parçasıymış. kaygıyı oluşturan unsuru bir süreliğine ortadan kaldırıyor yani. ben de bilemiyorum nasıl geçicek o süreç, tecrübe ederek göreceğim tatlım. Eğer sonunda bana bir ömür sağlıklı birliktelik sunacaksa 2-3 aylık uzak kalmalara hiiiç sesimi çıkarmam

oh oh o maşallah bebişime çok sevindim canm herşeyin normal olmasına darısı benim başıma benim serramda geçmiştir inş 1 kiloyu çok merak ediyom kilosunu... ewet canım devlette doğurcm yeni bi devlet hastanesi açıldı çok güzel odalar tek kişilik tv li falan nie bi daha özelde doğurimki ama doktor gitöiş işte bakalım bu ay hangi doktora gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…