- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.921
öle valla ağrıyıda göze alamıyom ama kimisindede çok baş ağrısı yapıyomuş sonra ondanda çekiniyom ama genede yaptırırım die düşünüyom bakalım suni sancı olayı olursa kesin yaptırırım onu çopk fena diyolar :18:
canım bu konuyla ilgili bi kocakarı metodu duydum ama ben öğrendikten sonra duydum şimdi hamilikte göğüs uçlarındaki koyuluk genişliyo ama bi tanesinde daha çok genişliyo baya bi farkediliyo bu sağ göğsündeki koyuluk genişlerse kız sol göğüs erkek diyolar ve benim sağ göğsümde olmuştu bu genişleme vee doğru kızım olacak
canım bu konuyla ilgili bi kocakarı metodu duydum ama ben öğrendikten sonra duydum şimdi hamilikte göğüs uçlarındaki koyuluk genişliyo ama bi tanesinde daha çok genişliyo baya bi farkediliyo bu sağ göğsündeki koyuluk genişlerse kız sol göğüs erkek diyolar ve benim sağ göğsümde olmuştu bu genişleme vee doğru kızım olacak
ayyy ne güzell ne güzelll,anlaşılan topiğin eski müdavimleri gelmiş,bay biii kaynatılmışşş,oku oku bitiremedim vallaallahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar,yüzmüş yüzmüş kuyruğuna neredeyse gelmişsiniz maşallah nazar değmesin
sdtive biz de bigün bu ikonu kullanıcaz burda dimiii
bebek cinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç çin takvimine baktınız mı?tutuyor mu???
benim bütün takvimler belirtiler vs hepsi tuttu valla:) hepsi kıza işaretti doğru çıktı tabi ama tesadüfte olabilir yani..
peki çin takviminde yaşının üstüne bir eklemek gerekiyor diye yazıyor,seninki gerçek yaşına göre mi tutuyordu yoksa 1 ekleyerek mi?? ya merak ediyorum bunu da onun için soruyorum:44:
peki çin takviminde yaşının üstüne bir eklemek gerekiyor diye yazıyor,seninki gerçek yaşına göre mi tutuyordu yoksa 1 ekleyerek mi?? ya merak ediyorum bunu da onun için soruyorum:44:
çin takvimine göre kız gözüküyor,hadi bakam doğru mu çıkcak bu meret
tabi ki Allah bilir
,bu sadece gırgırlık olsun didim.
aslında direkt yaşımla baktım,dediğin gibi bakmadım,yaşıma bir eklersem bu sefer erkek oluyor....belli değl yani,kız ya da erkek farketmez tabisi,yeşillik olsun dedim.
normal yaşımda kızı gösterdi 1 ekledim oda kızı göstermişti tatlım
bir durulduk kızlar yaaa...
şahsen ben sıkıldım iş yerinde, o da moral olarak düşürdü beni. işim yok pek, boş boş oturdum bütün gün.
namaz kılıyorum 4 aydır ama namaz surelerinden eksiklerim var. ezberlemeye de vakit bulamıyorum bir türlü. iş yerinde boş oldukça çalışayım dedim. kureyşi ezberledim bugün. eve gidince bir de okunuşunu dinler, hatam varsa düzeltirim. bari boş vakitlerim işe yarasın değil mi
pisboğaz ben, yine acıktım zaten yaaa uff çok kızıyorum kendime. iyice kilo aldım ama akıllanmıyorum. mutsuz oluyorum rejim yapınca resmen. öğlen o kadar yedim ama yine acıktım 4-4buçuk saatte. neyse ki evde yemeğim var. tatilden döndüğüm pazar akşamı yapmıştım
bana da yorgunluk çöktü birden,klavyenin tuşlarına bile binbir zorlukla basıyorm,ayrandan herhalde.
ayrandan olması oldukça muhtemel canım...
ben de benim değil eşimin sevdiği bir yemeği yapmıştım, o nedenle ben de çok yemem gibi tatlım.
akşam inşallah yeğenimi görmeye gideceğim. çok özledim tosunumu
sen yemek niyetine onu yersin bu akşam artık.
benim menüm hazır,peynir,zeytin,menemen...
hem nasıl yerimmmm...
canın mı bunları istedi yoksa menemeni çok mu seviyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?