Sabredenler Kulübü 2012 :)

bende dayanamazsam isterim epidurel gibime geliyo bazıları çok baş ağrısı yapıyo diyo bazılarıda iyiki yaptırmışım diyo hakkımızda hayırlısı olsun kuzum ama sana tavsiye son ana kadar bekle doktorlar hemen yok açılman olmadı bunun sonu sezeryan vs diye söylenmeye başlıyolar uğraşmamak için sen diren son ana kadar ... ben direnecem nasipse bebeğim çünkü hiç açılma olmasa bile son anda birden açılman olabiliyomuş

biraz daha zaman geçsin,bakalım anlayabilecek miyim?

cadicuk sen çin takvimine baktın mı, o tutuyor mu?

rabbim en kısa zamanda o ikonu defalarca kullanmanızı nasip etsin inş kızçeler bizde burda çok sohbet ederdik çok paylaşırdık belirtileri vs şimdi üstünden ne kadar zaman geçti insan inanamıyo bile eminim sizde öle olacanız şıp diye mutlu sona geleceksiniz inş...

benim bütün takvimler belirtiler vs hepsi tuttu valla:) hepsi kıza işaretti doğru çıktı tabi ama tesadüfte olabilir yani..

peki çin takviminde yaşının üstüne bir eklemek gerekiyor diye yazıyor,seninki gerçek yaşına göre mi tutuyordu yoksa 1 ekleyerek mi?? ya merak ediyorum bunu da onun için soruyorum:44:

peki çin takviminde yaşının üstüne bir eklemek gerekiyor diye yazıyor,seninki gerçek yaşına göre mi tutuyordu yoksa 1 ekleyerek mi?? ya merak ediyorum bunu da onun için soruyorum:44:

aslında direkt yaşımla baktım,dediğin gibi bakmadım,yaşıma bir eklersem bu sefer erkek oluyor....belli değl yani,kız ya da erkek farketmez tabisi,yeşillik olsun dedim.

aslında direkt yaşımla baktım,dediğin gibi bakmadım,yaşıma bir eklersem bu sefer erkek oluyor....belli değl yani,kız ya da erkek farketmez tabisi,yeşillik olsun dedim.

ya zaten sağlıklı ve hayırlı olsunla da cinsiyet önemli değil.bir de hayırlısını istersen allah kız verir derler,kız evlat daha hayırlı olurmuş.ama merak ediyom işte.biz bi arkadaşla ona bakarak hamile kalacağımız dönemi ayarlıyorduk.arkadaşın bi oğlu var kız istiyor ikinciye onun için.yani sonuçta öyle sağlıklı güvenilir bir takvim değil zaten gaybı da allahtan başkası bilemez de.işte kimisinde tuttuğunu gördük onun için daha çok merak uyandı.yani bizler evlat hasretiyle yandığımız için cinsiyeti önemli değil rabbim nasip etsin de kız erkek fark etmiyor.ama özellikle bi cinsiyet isteyenler için bi nebze yol gösterici oluyor sanki.sonuçta denemekle bişey kaybetmiyorlar

ya mesai saatim bitiyor,ben sırf azcık daha buraya takılayım diye oturuyom hala.benim gibisi görülmemiştir heralde ben artık evime gideyim biraz da ders çalışayım,kpss ye de 10 gün kaldı zaten hiç çalışmadım ya,offf dertler bir değilki anacımm
görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.dualarınızda beni de unutmayın olar mı

bir durulduk kızlar yaaa...

şahsen ben sıkıldım iş yerinde, o da moral olarak düşürdü beni. işim yok pek, boş boş oturdum bütün gün.
namaz kılıyorum 4 aydır ama namaz surelerinden eksiklerim var. ezberlemeye de vakit bulamıyorum bir türlü. iş yerinde boş oldukça çalışayım dedim. kureyşi ezberledim bugün. eve gidince bir de okunuşunu dinler, hatam varsa düzeltirim. bari boş vakitlerim işe yarasın değil mi

pisboğaz ben, yine acıktım zaten yaaa uff çok kızıyorum kendime. iyice kilo aldım ama akıllanmıyorum. mutsuz oluyorum rejim yapınca resmen. öğlen o kadar yedim ama yine acıktım 4-4buçuk saatte. neyse ki evde yemeğim var. tatilden döndüğüm pazar akşamı yapmıştım

Allah kabul etsin canım,
can boğazdan gelir ye ye.
ben evde yemek yapınca yaptığım yemeyi yemek istemiyorum.

Son düzenleme:
bana da yorgunluk çöktü birden,klavyenin tuşlarına bile binbir zorlukla basıyorm,ayrandan herhalde.

ayrandan olması oldukça muhtemel canım...
ben de benim değil eşimin sevdiği bir yemeği yapmıştım, o nedenle ben de çok yemem gibi tatlım.
akşam inşallah yeğenimi görmeye gideceğim. çok özledim tosunumu

sen yemek niyetine onu yersin bu akşam artık.
benim menüm hazır,peynir,zeytin,menemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…