Sabredenler Kulübü 2012 :)

inş geçmiştir annesi oda merak etme şişkolaşıyolar artık yavaş yavaş:) bende devlette doğuracam cnm bizim hastanede yeni yapıldı ama odaları öle lüks değil çok da önemli değil zaten yatacağımız en fazla 2 gün ondan o kadar para vermeye değmez bende doktor bulmakta çok zorlanıyorum yaaa bütün doktorlar dolu bi tane buldum işte zar zor ona gidiyorum

kızlar 60 gelsine çok sevindim yaa ne zamandır takip ediyodum onu üzülmüştüm ama şükür atlatmış durumu bebişi iyiymiş bu doktorlar zaten varya insanın ömründen ömür alıyolar resmen yaaa

esilacımm çok teşekkür ederimmm evet sorma en kötüsünü direkt söyledi yüzüme nasıl üzüldüm anlatamam şimdilik normal birdurumdayım
cumartesiye randevu verdi pıt pıtlar için..

duanızlar Rabbimin takdiriyle duyarız inş...

Aminnn canımm inş daim olur Rabbim kucağımıza almamızı nasip eder inş cumartesiyi bekliyoruz pıt pıtlar için...

bebişim şükür atlatmışın zorlu süreci nasıl sevindim bilsen meleğin seninleymiş inş pıt pıtlarıda duy annesi daha da mutlu ol o zaman rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip etsin güzelim

canım hoşgeldin senden bi haber almaya gelmiştim baktımki bütün kızlar toplanmış toplanmış aldık güzel haberlerini inş bu sıkıntıyla bitirirsin rabbim başka bi sıkıntı vermez miniğini kucağına alırsın

bebişim şükür atlatmışın zorlu süreci nasıl sevindim bilsen meleğin seninleymiş inş pıt pıtlarıda duy annesi daha da mutlu ol o zaman rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip etsin güzelim

aminnn cümlemize inş.

Hepimiz sağlıkla atlatırız inş... Senin kızın da kocamann olmuş annesi öpücük gönderiyorum ona ve sana

off yaa ikinizde aynı ana denk getirdiniz,hanginize sevineceğimi, hanginizi merakla bekleyeceğimi şaşırdım yahuuu ay siz kendiniz için heyecanla bekliyorsunuz bizim heyecanımızsa iki kat,biz ne yapalım hadi bakalım hayırlısıyla inş güzel haberlerinizi alırız ikinizinde,ama çok güzel denk getirdiniz ya birlikte büyüycek yaramazlar dün namazda ikiniz içinde dua ettim valla,tabi aklıma gelen birkaç kişiye daha.rabbim hamile olanlarınıza hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını,hamile olmayanlarımıza da en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşşş,ben de sizlerle birlikte.aminnnnnnnn

aminnnn kuzummm Rabbim yiyecek ekmek nasip etmiştir inş kuzumaa ve hepimizin kuzusuna...

dualarımız seninle tatlım umudunu hiç bi zaman kaybetme her zaman bi umudun olsun ki bebişinde çabucak gelsin sana annesi

canım benim canımm.
çok teşekkür ederim..
yani bizde 2 taraflı sorun o yüzden çok ümitli değilim..
ama verecek olan rabbim..
ol demesi yeterli..
sende sağlıklaa kucağına al inşallah..

diğerleri yeterli cnm zaten sonrada artık nst ye bağlanıyosun sancılarına bakılıyo falan başka test mest yok yani şükür:)

aminnnn canımm Rabbim hepimizin duasını kabul eder inş.. Allah razı olsun kuzumm çok teşekkür ederimmm

çok teşekkür ederim canımm ince düşünceli arkadaşımmm

aminnn cümlemize inş.

Hepimiz sağlıkla atlatırız inş... Senin kızın da kocamann olmuş annesi öpücük gönderiyorum ona ve sana

ewet biz tocaman olduk artık darısı senin meleğinin başına annesi sende göreceksin inş bebişinin kocaman olduğu günleri zaman su gibi geçiyo ne ara 7 aylık olduk anlamadım bile ...

valla canım bizim bu hastane özel gibi oldu özele gidiyodum normalde biliyosun muaynehanesine bide doğum yaptırdığı özel hastaneyle bi anlaşması yoktu doktorumun ne gerek var şimdi devlet hastanesinde bi doktor buldum ona gitcem işte bu hafta zaten normal istiyorum her yerde doğururum ben kuzumu

ay canım benimmm amiinnnnnn inşalllahhhhhhhh

aynen öyle tatlım

lülülülülülü geri geldim....:126::126::102:

hoşgeldin

aminnnn canımm Rabbim hepimizin duasını kabul eder inş.. Allah razı olsun kuzumm çok teşekkür ederimmm

çok teşekkür ederim canımm ince düşünceli arkadaşımmm

aynen canım,ahsenalkas arkadaşım çok inceli düşünceli,Rabbbi'm onun da tüm arkadaşlarımın da yüzünü güldürür inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…