- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.881
arkadaşım hoşgeldin ya seninde güzel haberlerini aldık mutlu olduk canımmmm çok sevindim kuzucuğunla iyi olmana
oh oh o maşallah bebişimeçok sevindim canm herşeyin normal olmasına darısı benim başıma benim serramda geçmiştir inş 1 kiloyu çok merak ediyom kilosunu... ewet canım devlette doğurcm yeni bi devlet hastanesi açıldı çok güzel odalar tek kişilik tv li falan nie bi daha özelde doğurimki ama doktor gitöiş işte bakalım bu ay hangi doktora gitcem
kızlar 60 gelsine çok sevindim yaa ne zamandır takip ediyodum onu üzülmüştüm ama şükür atlatmış durumu bebişi iyiymiş bu doktorlar zaten varya insanın ömründen ömür alıyolar resmen yaaa
oh oh ne güzel birşey kız kardeş...benim 1 tane abim var, yaşlarımız yakın, ve çooook severim. arkadaş gibiyizdir. abimin yanında bir de kızkardeşim olmasını çok isterdim. evladımın da teyzesi olmasını. ama böylesi kısmetmiş. değerini bil kız kardeşlerinin, Rabbim bir ömür sağlık ve geçim versin size.
tatlım ön görüşmede psikoloğun anlattığı kadarıyla, sadece "birleşme" yasak. yani yüzeysel birşeyler yaşanabilir ama birleşmek yasak. bu tedavinin en önemli parçasıymış. kaygıyı oluşturan unsuru bir süreliğine ortadan kaldırıyor yani. ben de bilemiyorum nasıl geçicek o süreç, tecrübe ederek göreceğim tatlım. Eğer sonunda bana bir ömür sağlıklı birliktelik sunacaksa 2-3 aylık uzak kalmalara hiiiç sesimi çıkarmam[/QUO
kız kardeş kadar güzel bi duygu yok..
bizde 4 kız kardeşiz mesela
bizde de erkek yok..
e bende isterdim bi erkek kardeşim olsun..hepsinin yeri ayrıdır illaki..
hımm kısaca oynaşmalar serbest yani..
aman öyle olsun kuzum..
inşallah süreç istdiğin gbi olur..
dediğin gibi.beklenen gn gelecekse çekilen çile kutsaldır..
Aminnn canımm inş daim olur Rabbim kucağımıza almamızı nasip eder inş cumartesiyi bekliyoruz pıt pıtlar için...
esilacımm çok teşekkür ederimmmevet sorma en kötüsünü direkt söyledi yüzüme nasıl üzüldüm anlatamam şimdilik normal birdurumdayım
cumartesiye randevu verdi pıt pıtlar için..
duanızlar Rabbimin takdiriyle duyarız inş...
bebişim şükür atlatmışın zorlu süreci nasıl sevindim bilsen meleğin seninleymiş inş pıt pıtlarıda duy annesi daha da mutlu ol o zaman rabbim sorunsuz kucağına almayı nasip etsin güzelim
kuzucummm korkma hiç korma,benim de hiç belirtim olmadı hala da yok, ara ara hafif ağrım olur o kadar bir de tatlıya düşkünlük varrr
hiç belirti yok kuzum bende de endişe etme, cumartesi inş görürsün yavrunu
cumartesi ikimiz için de büyük gün
canım hoşgeldin senden bi haber almaya gelmiştim baktımki bütün kızlar toplanmış toplanmışaldık güzel haberlerini inş bu sıkıntıyla bitirirsin rabbim başka bi sıkıntı vermez miniğini kucağına alırsın
dualarımız seninle tatlım umudunu hiç bi zaman kaybetme her zaman bi umudun olsun ki bebişinde çabucak gelsin sana annesi
inşallahh kuzum kendine ve bebişini çok cici bak öpüldünüz ikinizde nanaktan
haklısın kuzum bende yaptırmadığıma pişman değilimdiğerlerini yaptırırım nasipse...
inş. güzel haberler alır güzel bir şekilde görürsünüz kuzucuklarınızı
off yaa ikinizde aynı ana denk getirdiniz,hanginize sevineceğimi, hanginizi merakla bekleyeceğimi şaşırdım yahuuuay siz kendiniz için heyecanla bekliyorsunuz bizim heyecanımızsa iki kat,biz ne yapalım hadi bakalım hayırlısıyla inş güzel haberlerinizi alırız ikinizinde,ama çok güzel denk getirdiniz ya birlikte büyüycek yaramazlar dün namazda ikiniz içinde dua ettim valla,tabi aklıma gelen birkaç kişiye daha.rabbim hamile olanlarınıza hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını,hamile olmayanlarımıza da en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşşş,ben de sizlerle birlikte.aminnnnnnnn
aminnn cümlemize inş.
Hepimiz sağlıkla atlatırız inş... Senin kızın da kocamann olmuş annesi öpücük gönderiyorum onave sana
inş geçmiştir annesi oda merak etme şişkolaşıyolar artık yavaş yavaş:) bende devlette doğuracam cnm bizim hastanede yeni yapıldı ama odaları öle lüks değil çok da önemli değil zaten yatacağımız en fazla 2 gün ondan o kadar para vermeye değmez bende doktor bulmakta çok zorlanıyorum yaaa bütün doktorlar dolu bi tane buldum işte zar zor ona gidiyorum
off yaa ikinizde aynı ana denk getirdiniz,hanginize sevineceğimi, hanginizi merakla bekleyeceğimi şaşırdım yahuuuay siz kendiniz için heyecanla bekliyorsunuz bizim heyecanımızsa iki kat,biz ne yapalım hadi bakalım hayırlısıyla inş güzel haberlerinizi alırız ikinizinde,ama çok güzel denk getirdiniz ya birlikte büyüycek yaramazlar dün namazda ikiniz içinde dua ettim valla,tabi aklıma gelen birkaç kişiye daha.rabbim hamile olanlarınıza hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını,hamile olmayanlarımıza da en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşşş,ben de sizlerle birlikte.aminnnnnnnn
kız kardeş kadar güzel bi duygu yok..
bizde 4 kız kardeşiz mesela
bizde de erkek yok..
e bende isterdim bi erkek kardeşim olsun..hepsinin yeri ayrıdır illaki..
hımm kısaca oynaşmalar serbest yani..
aman öyle olsun kuzum..
inşallah süreç istdiğin gbi olur..
dediğin gibi.beklenen gn gelecekse çekilen çile kutsaldır..
lülülülülülü geri geldim....:126::126::102:
aminnnn canımm Rabbim hepimizin duasını kabul eder inş..Allah razı olsun kuzumm çok teşekkür ederimmm
çok teşekkür ederim canımm ince düşünceli arkadaşımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?