- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.961
Günaydın kızlar...
60gelsin, hayalimduam bebişler nasıl bakalım?
ya kızlar inanmayın öyle şeylere hurafe hepsi :))
ben mesela belgesel izlemeyi çok seviyorum anneannem kızıyo izlersem çocuğum hayvanlara benzermiş tövbe dedim içimden..
saçma şeyler bunlar...
bize hamiş deyince kendimi bir tuhaf hissediyorumm
kuzumun pıt pıtlarını bir duysam rahatlayacağım canımmm sabırsız gergin bekleyişş :!6:
kız daha inanamıyom hamişim demi
ben de inanamadım,kötüye yormamak gerek,bi tek sormadan almamak lazım,yememek lazım,o aklımda ama diğeri yanlış bence,yoksa hamilelik çekilmez.
kızlar günaydın....
içim içimi yiyor.bi arkadaşım elle hiçbişey yeme,ellediğin yerde çocukta leke çıkar dedi.ama benim bildiğim kadarıyla gizli alıp elinle yersen sürdüğün yerde izi kalır.eee ben elimle yiyorum bazı şeyleri,bana saçma geldi,doğrusu ne kızlar?
Günaydın kızlar...
60gelsin, hayalimduam bebişler nasıl bakalım?
ya kızlar inanmayın öyle şeylere hurafe hepsi :))
ben mesela belgesel izlemeyi çok seviyorum anneannem kızıyo izlersem çocuğum hayvanlara benzermiş tövbe dedim içimden..
saçma şeyler bunlar...
keseyi,kalp atışlarını duymadan,görmeden temkinliyim..delüüü kardeşimm tabisideee hamişsin Rabbimin izniyle
kızlar gereksiz bilgileri tutmayın beyninizde hamilelik hormonları kişileri farklı etkileyebiliyor siz farkınavaramıyorsunuz belki ama ilerleyen zamanlarda nasıl bir ruhsal sıkıntı getireceğini kestirmek zor oluyor en iyisi güzel haberleri duyup beyni ve ruhu güzelliklerle doldurmak canlarrr
evet eziyetten başka bişi deil,rahat olmamız lazım,günaydın...
ay kızlar ya sabah sabah güldürdünüz beni. takılmayın böyle şeylere ya ezxiyet etmeyin kendinize. inanmıyorum ben, siz de inanmayın..
dün gece alaya ağlaya uyudum. evde karafatma var. o kadar ilaçladık ama dün yine gördüm. ben çok korkuyorum o hayvanlardan, ne kadar ağladım anlatamam. sinir krizi geçiriyordum resmen. korkumdan sabah namazına bile kalkmadım, görürüm diye. bugün bir ilaçlama firmasıyla konuşucaz, profesyonel olarak ilaçlatıcaz evi.
hiç fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
günaydın...
ay kızlar ya sabah sabah güldürdünüz beni. takılmayın böyle şeylere ya ezxiyet etmeyin kendinize. inanmıyorum ben, siz de inanmayın..
dün gece alaya ağlaya uyudum. evde karafatma var. o kadar ilaçladık ama dün yine gördüm. ben çok korkuyorum o hayvanlardan, ne kadar ağladım anlatamam. sinir krizi geçiriyordum resmen. korkumdan sabah namazına bile kalkmadım, görürüm diye. bugün bir ilaçlama firmasıyla konuşucaz, profesyonel olarak ilaçlatıcaz evi.
keseyi,kalp atışlarını duymadan,görmeden temkinliyim..
evet gereksiz ama hamile olmadan da aklımadydı bu,umarım daha fazla takılı kalmam.:18::18:
haklısın kuzum rabbim güzel şeyler duymayı nasip etsin doktorunuzdan aminnnnnnn
evet eziyetten başka bişi deil,rahat olmamız lazım,
bu kadar korktuğunu bilmiyordum canım,Allah kolaylık versin,inşallah çaresi bulunur evdeki böceklerin
kız daha inanamıyom hamişim demi
eyvahh ben de kendimi bildim bileli izlerimmbence de kuzummm hak veriyorumm sana ayy güldümm
hisslerime göre kuzum iyi, belki annelere malum olur diye düşünüyorumm Rabbime emanetlerr hepsii...
sen nasılsın kuzummm
günaydın...
:)) bikaç ay bekle karnın şişer cnm inanırsın :)) şaka bir yana keseyi görünce de inanamayacaksın, sonra bebeğin kalp atışlarını duymayı bekleyeceksin onu duyunca evet diyeceksin bebeğim benimle..ama sonra da korkacaksın 3 ayını tamamlasın öyle rahatlarım diyeceksin..o da olunca aman hareketlerini hissedeyim diceksin..
tabi testleri de olacak onların sonucu temiz çıksın rahatlayacağım diyeceksin..
şimdilik tecrübeler bu kadar ama elbet korkacak bişeyler bulucaz yine..en iyisi kucağıma aldığımızda inanabilicez galiba :)
valla aynı dediğin gibi,keseyi görünce,kalp atışları,hareketleri,test sonuçları derken,kucağıma alınca "aaa meğerse hamileymişim" dyeceğim herhalde.
keseyi,kalp atışlarını duymadan,görmeden temkinliyim..
evet gereksiz ama hamile olmadan da aklımadydı bu,umarım daha fazla takılı kalmam.:18::18:
evet eziyetten başka bişi deil,rahat olmamız lazım,
bu kadar korktuğunu bilmiyordum canım,Allah kolaylık versin,inşallah çaresi bulunur evdeki böceklerin
hay Allah sdtive kuzum nedir senin bu çektiğin şimcikte böcekbende hiç sevmem ya en iyisi komple ilaca basmak evi haklısın kuzum Allah kurtarsın
yok cnm ben senden şüpheliyim kucağına alınca aaa bu bnm mi dersin:)
günaydın...
:)) bikaç ay bekle karnın şişer cnm inanırsın :)) şaka bir yana keseyi görünce de inanamayacaksın, sonra bebeğin kalp atışlarını duymayı bekleyeceksin onu duyunca evet diyeceksin bebeğim benimle..ama sonra da korkacaksın 3 ayını tamamlasın öyle rahatlarım diyeceksin..o da olunca aman hareketlerini hissedeyim diceksin..
tabi testleri de olacak onların sonucu temiz çıksın rahatlayacağım diyeceksin..
şimdilik tecrübeler bu kadar ama elbet korkacak bişeyler bulucaz yine..en iyisi kucağıma aldığımızda inanabilicez galiba :)
cnm hislerine güven herzaman iyidir cnm güçlü bi bebek olucak belli, bir de inatçı olacak o doktora ben burdayım ulan bişeyim yok bnm şiştin mi dicek :))
ben iyiyim cnm bugün biraz ağrım var dün iş yerinde üzüldüm biraz..sanırım birini bulmalarını bile beklemeden çıkıcam..
ben onları yarı yolda bırakmamak için hasta hasta geldim çalıştım ki doktorum yasaklamıştı..ama görüyorum ki kıymet bilinmiyor..
çok sinirimi bozdular ağlamamak için zor tuttum kendimi..o yüzden ay bitsin doktorumdan çalışamaz raporu alıp çıkıcam artık ne halleri varsa görsün diyorum..ödün vermeye gelmiyor cidden...
hehe cnm ben de çok güldüm anneanneme bir görseniz o kadar torunları hamile kaldı hiçbiriyle böyle uğraşmadı bnm kadar ee tabi zor bebek olunca bi doğurda kurtulalım modunda..
ne vesveseler var anlatsam hikaye olur..
cnm ya bende çok tiksinirim o hayvanlardan en güzel çözüm evi ilaçlatmak olur ama inan ki fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok..
istersen netten araştır firmaları bi ara..
tatlım seni çok iyi anlıyorum ben de çok korkarım böceklerden.fiyatlar hakkında tam bi bilgim yok ama böceğine göre ialcı değişiyo galiba.benim karşı komşum ilaçlatacaktı evinde küçük böcekler vardı 50 lira demişlerdi ona
kızlar günaydın....
içim içimi yiyor.bi arkadaşım elle hiçbişey yeme,ellediğin yerde çocukta leke çıkar dedi.ama benim bildiğim kadarıyla gizli alıp elinle yersen sürdüğün yerde izi kalır.eee ben elimle yiyorum bazı şeyleri,bana saçma geldi,doğrusu ne kızlar?
günaydın kızlar..oh oh topik hamiş kaynıyo ne güsel
bebişleriniz nasıl bakem :))
hoş geldinn kuzumm
sdtive kuzumm geçmiş olsun inş ilaçlama ekibi kesin çözümü bulur
biz de bir yıl köyde yaşamıştık tayinden evim hep böcekti tabi doğal olarak... köy olunca
seni çok iyi anlıyorum inş hemen kurtulursunuz
elle yememek değil de elini sürdüğün yerde leke olduğunu duymuştum cnm hatta benim kardeşimin başında çilek var annem çilek yediğinde başını kaşımış orada çilek var saç çıkmaz,aynısını komşumuz denedi erik yedi başına sürdü çocuğunun başında erik şekli var gerçekten.daha da abartanlar var.benim yengemin annesi bacağına ciğer koymuş cahilllik işte yengemin bacağında kocaman ciğer lekesi var inanmayım diyorum ama etrafımda bu kadar şey olunca insanın inanası geliyo.hamiş kalırsam yandım bende çok takarım bu konuyu kafama
ekmeği de elimizle yiyoruz,az önce poğça yedim elimle.nereme sürdüm bilmiyorum,yüzüme de sürmüş olabilirim.dün menemen yedim mesela,bandıra bandıra,zeytin alıyorum elimle,yemek yapıyorz mesela.....annem de diyor ki gizli birisinden yersen,ilk dokunduğun yerde çıkar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?