Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy ben çilek de yedim,kiraz da .....:18::18:
en iyisi susmak artık...
RAbbi'm korusun,benim hatam yüzünden çocuğumda leke olsun istemiyorum,Rabbi'm kourusun.:18::18::18:

ayy ben çilek de yedim,kiraz da .....:18::18:
en iyisi susmak artık...
RAbbi'm korusun,benim hatam yüzünden çocuğumda leke olsun istemiyorum,Rabbi'm kourusun.:18::18::18:
bişi olmazzzzzzzzz takma boşver

ben de normal istiyorum hayırlısıyla....

ayyy inşallah kuzum yaa bakl ben dün sezeryandan çıkmış birinide gördüm kadın resmen saçmalıyodu hiç iyi değildi odaya çıkarttılar yatacak kalkacak birinin yardımı olmadan hiçbirşey yapamıyodu ama bizim ki maşallah bir çıktı gülücükler saçıyo espiriler yapıyo valla kimseden de destek almadan yattı kalktı bir güzeldi ki doğurdu herşey bittiydi darısı bebeciğimizi kucağımıza almamıza olsun onuda alırsak tamamdır

iveet diyiveren bakem hamişlerimiz sezeryan mı normal mi istiyosunuz sezeryansa sizi normale ikna edelim
dün tecrübe ettim ikna edebilirim

valla cnm açıkçası ben normal doğum taraftarıyım..sağlıklı olmasını geçtim o doğum acısını da çekmek istiyorum..bebeğimin doğduğu anı görmek istiyorum..

ama doktorumun kararı önemli bnm için o ne derse o olur..güvenim tam ona. derse ki normal doğuracaksın seve seve bebeğimi sancılar içinde beklerim..
yok sezeryan olacaksın derse o da kabulümdür..yeter ki sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma hiç ama hiç farketmez..

kızlar yaa bu folik asit nasıl kilo aldırıyo ki :26: ben heç kilo almadım 3 aydır kullanıyom

hoş geldinn kuzucumm özlemiştimm ben de kilo almadım folikasitten, ama şimdi alıyorum sanırım boğazım hiç durmuyorr

sınavlarında hayırlı olsunn çok şükürr bitti gözüyle bakıyorum benn

ayyy inşallah doktorunda normal der sağlıkla alırsın kucağına

birileri sanırım doğumdan bahsetti :18:

üstelik benim gibi ödü kopan birinee

bebişim için her şeyy mübahhh kem kümm

ee şimdi al yeğnime iyi bak besle onu

sağol kuzum inşallah bitti ya ben de o gözle bakıyom

amiinn kuzumm sağlıklı sıhhatli olsun daa değil mi aynen senin gibi düşünüyorum
tabi inş o günlere bir geleyimde derinn derinn düşünürümm diyorum şimdidenn

yemeğimi yedim geldim hanımlar...

eşim aramış sormuş ilaçlama firmalarını, 80 TL demişler ev için, eğer apartman boşluğu apartman gideri falan da ilaçlanırsa bir 80 daha vermemiz gerekiyormuş. akşam işten gelince, yan komşumun kapısını çalacağım. pek aramız yok aslında, daha doğrusu bir husumetimiz de yok da, ben ev temizlerken bir görmeye gelmişti, biraz haset haset bakıp gitmişti. sonra ben taşındım ama kapımı bile çalmadı. sonuçta hoşgeldine gelmesi gereken oydu. neyse, akşam bir kapısını çalayım diyorum, diyeyim ki böyle böyle, biz 10 gündür evde böcek görüyoruz ve ilaçlatmaya karar verdik. eğer sizin de benzer bir şikayetiniz varsa birlikte halledelim. böyle işte hanımlar...

slmmm kızlarrrr.nasılsınız bakim,keyifler nasıl?? baktım bizim topik sonlara kaymış yazam da şöyle ilk sıralara çıkaram dedim friedman canım notlar açıklandıktan sonra mı ders çalışasın geldi hayırlı olsun bu arada çoğu gitmiş azı kalmış,darısı da kalanların başına,çok çalışmamız gerek çokkkkk ben de ders çalışıyodum uykum geldi azcık bakayım açılayım dedim,öyle işte

canım allah kolaylık versin,valla bu böcek işini bi ben abartıyom sanıyordum,neyse ki benim gibiler çokmuşş nedir şu haşerlerden çektiğimiz.ben de geçen yıl aynı rezilliği çektim ama komple apartmanın ilaçlanması daha iyi olur aslında daha etkili oluyor.bi de aklında bulunsun ilaçlamadan 15-20 gün sonra tekrar bi de sen ilaçla markette satılan sprey şeklindeki ilaçlar çok işe yarıyor.bu ilaçlamaların hiç biri haşarelerin yumurtalarına etki etmiyor ve yumurtaların gelişme süresi de yanlış hatırlamıyorsam 15-20 gün arası,aynı bu süreden sonra tekrar ilaçlarsan daha yeni olanlar üreyemeden kökünü kazımış oluyorsun.ben çok çektim de baya bi tecrübe edindim hatta çok şükür şimdi bişey yok ama yine marketten ilaç alıp ilaçlamayı düşünüyorum evi

Aleynaaaa

Bacım tebrikler sende hamilesinnn..
Hayalim duam benim canım arkadaşım senide yürekten tebrik ediyorum.
60gelsin benim tatlı bacım senide.

Hepiniz sağsaim kavusun yavrularınıza inşallah.

Darısı hayırlısı ile bizlere olsun inşallah..

canım zaten ilçalama şirketine sorucam bu konuyu. ama tabii onlar ikinci kez gelmiyor bile olsalar ben tedbirimi alıcam. zaten şuan evde her türlü böcek ilacı mevcut
bu sabah, dün akşamki korkunun ve ağlama krizinin etkisiyle eşimi işe yollamadım. normalde benden 1 saat önce gidiyor. bekledi evden beraber çıktık. öyle korkuyorum yani. inşallah bu akşam görmem de, yarın sabah korkmam evde yalnızken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…