- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.001
anaaa kuzum bişi olmaz yahu elle yiyen niceleri var öyle ben onu bir çilek ve vişne için diye duydum takma ooo öyle her yaptığımız olsaydı belkim bebelerimiz çokda sağlıklı olmazdı kafarı kırık olurdu bu deliliklerimizleo yüzden Rabbim sana emanet diyi ver sonrada gelsin yiyecekler
iveet diyiveren bakem hamişlerimiz sezeryan mı normal mi istiyosunuz sezeryansa sizi normale ikna edelim
dün tecrübe ettim ikna edebilirim
bişi olmazzzzzzzzz takma boşverayy ben çilek de yedim,kiraz da .....:18::18:
en iyisi susmak artık...
RAbbi'm korusun,benim hatam yüzünden çocuğumda leke olsun istemiyorum,Rabbi'm kourusun.:18::18::18:
ben de normal istiyorum hayırlısıyla....
iveet diyiveren bakem hamişlerimiz sezeryan mı normal mi istiyosunuz sezeryansa sizi normale ikna edelim
dün tecrübe ettim ikna edebilirim
ben gediiimmmmmm kıslaarrkıslaaaaaarrr sınav sonuçları açıklanmış ben arkadaşımı doğurttururken 9 dersin 3 tanesi kalmıç ama sevindim daha fazla olmadığına eylülde de onları geçersem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy okul bitiyooooooooo
sizler nasılsınız bakem
kızlar yaa bu folik asit nasıl kilo aldırıyo ki :26: ben heç kilo almadım 3 aydır kullanıyom
ayyy inşallah doktorunda normal dervalla cnm açıkçası ben normal doğum taraftarıyım..sağlıklı olmasını geçtim o doğum acısını da çekmek istiyorum..bebeğimin doğduğu anı görmek istiyorum..
ama doktorumun kararı önemli bnm için o ne derse o olur..güvenim tam ona. derse ki normal doğuracaksın seve seve bebeğimi sancılar içinde beklerim..
yok sezeryan olacaksın derse o da kabulümdür..yeter ki sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma hiç ama hiç farketmez..
hoş geldinn kuzucumm özlemiştimm ben de kilo almadım folikasitten, ama şimdi alıyorum sanırım boğazım hiç durmuyorr
sınavlarında hayırlı olsunn çok şükürr bitti gözüyle bakıyorum benn
valla cnm açıkçası ben normal doğum taraftarıyım..sağlıklı olmasını geçtim o doğum acısını da çekmek istiyorum..bebeğimin doğduğu anı görmek istiyorum..
ama doktorumun kararı önemli bnm için o ne derse o olur..güvenim tam ona. derse ki normal doğuracaksın seve seve bebeğimi sancılar içinde beklerim..
yok sezeryan olacaksın derse o da kabulümdür..yeter ki sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma hiç ama hiç farketmez..
kızçeler ben yemeğe çıkıyorum,
kızçeler ben yemeğe çıkıyorum,
yemeğimi yedim geldim hanımlar...
eşim aramış sormuş ilaçlama firmalarını, 80 TL demişler ev için, eğer apartman boşluğu apartman gideri falan da ilaçlanırsa bir 80 daha vermemiz gerekiyormuş. akşam işten gelince, yan komşumun kapısını çalacağım. pek aramız yok aslında, daha doğrusu bir husumetimiz de yok da, ben ev temizlerken bir görmeye gelmişti, biraz haset haset bakıp gitmişti. sonra ben taşındım ama kapımı bile çalmadı. sonuçta hoşgeldine gelmesi gereken oydu. neyse, akşam bir kapısını çalayım diyorum, diyeyim ki böyle böyle, biz 10 gündür evde böcek görüyoruz ve ilaçlatmaya karar verdik. eğer sizin de benzer bir şikayetiniz varsa birlikte halledelim. böyle işte hanımlar...
selamlarrrr
idrar testi yaptım yine ikinci çizgiartık biri bana hamileliğimi inandırsın,hamile olunca adağım vardı,bugun onları yapacağım kısmetse.
canım allah kolaylık versin,valla bu böcek işini bi ben abartıyom sanıyordum,neyse ki benim gibiler çokmuşşnedir şu haşerlerden çektiğimiz.ben de geçen yıl aynı rezilliği çektim ama komple apartmanın ilaçlanması daha iyi olur aslında daha etkili oluyor.bi de aklında bulunsun ilaçlamadan 15-20 gün sonra tekrar bi de sen ilaçla markette satılan sprey şeklindeki ilaçlar çok işe yarıyor.bu ilaçlamaların hiç biri haşarelerin yumurtalarına etki etmiyor ve yumurtaların gelişme süresi de yanlış hatırlamıyorsam 15-20 gün arası,aynı bu süreden sonra tekrar ilaçlarsan daha yeni olanlar üreyemeden kökünü kazımış oluyorsun.ben çok çektim de baya bi tecrübe edindim hatta çok şükür şimdi bişey yok ama yine marketten ilaç alıp ilaçlamayı düşünüyorum evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?