- Konu Sahibi minikgelin
-
- #24.981
en iyisi boşvermek kuzum böyle 9 ay geçmez ki.bi de neye inanırsan o olurmuş en iyisi inanmamak tatlım
betsel çok haklı ya, düşünmeyin bunu bu kadar. o kaygıyla zehir etmeyin mis gibi günlerinizi...
biliyor musunuz ben ara ara geçmişe gidip paylaştığınız test resimlerine bakıyorum, silik de olsa çift çizgileri tekrar tekrar görmek beni mutlu ediyor
senin akıntın vardı hayalimduam, devam ediyor mu?
ben de telefonuma çekmiştim çiftçizgiyi oradan bakıyorum hep ;evet canım gün içerisinde akıntım devam ediyor.
inşallah senin de çift çizgili testin olur,Rabbi'm hamileliği tattırır sna da.
dediğin gibi o tür durumları düşün düşün bitmez,Rabbi'm korusun.vesvese şeytandandır denir,vesveseden kurtlurum inşallah.
aminnn
inşallah canım, kafanı rahat tutma önemli. bu arada sen folik asit kullanıyor muydun?
ben gediiimmmmmm kıslaarrkıslaaaaaarrr sınav sonuçları açıklanmış ben arkadaşımı doğurttururken 9 dersin 3 tanesi kalmıç ama sevindim daha fazla olmadığına eylülde de onları geçersem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy okul bitiyooooooooo
sizler nasılsınız bakem
kızlar yaa bu folik asit nasıl kilo aldırıyo ki :26: ben heç kilo almadım 3 aydır kullanıyom
merhabalar canım,vesvese kuruntularla uğraşıyorum,şu elle yeyip,bir tarafına değersen leke kalır bebekte durumları.
ben kilo aldım valla,bırakınca geçti,şimdi yine içiyorum hergün.
denemelerin ilk 3 ayı düzenli olarak kullanıodum,kilo aldırdı bayaaa.sonra bıraktım,3 gündür içmeye başladım hergün.
ben gediiimmmmmm kıslaarrkıslaaaaaarrr sınav sonuçları açıklanmış ben arkadaşımı doğurttururken 9 dersin 3 tanesi kalmıç ama sevindim daha fazla olmadığına eylülde de onları geçersem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy okul bitiyooooooooo
sizler nasılsınız bakem
iç iç canım ihmal etme, geçi depolarını doldurmuşsundur muhtemelen... sıkıntı olmaz..
hoşgeldin canım, çok şükür iyi diyelim iyi olalaım...
bütün derslerini verseymişsin şahane olurmuş ama maden sen sevindin biz de sevinelimkalanlar da eylülde biter inşallah
aman onunla ilgili de bir sürü laf dolanıyo kimi olur diyo kimisi aklım diyip besmele çekersen olmaz diyo bilemicem artıkın nedir ne değildir o yüzden pek takmamak lasım :44:
iç kuzum iç bebişe faydası olsun
sizler nasılsınız bakem
takmamam lazım,şimdi biraz daha kafam rahat,az önce canım sıkkındı valla,ben herşeyi (sulu yemek,pilav türü dışında.)elimle yerim,Rabbi'm korusun,bu konuda da dua edeceim Allah'ın izniyle.
cnm hoşgeldinnn
ohhh sınaların çoğunu da geçmişsin çok sevindim..kalan 3 dersi rahat rahat verirsin cnm yaa inş o zaman bebişin de olur..sınava girerken karnını tutup şans dilersin ondan uğur getirir sana :))
hangi bölümü okuyosun sen cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?