Sabredenler Kulübü 2012 :)

en iyisi boşvermek kuzum böyle 9 ay geçmez ki.bi de neye inanırsan o olurmuş en iyisi inanmamak tatlım

takmamak en iyisi,elle yemek ne alaka,gerçeklik payı vardır diye korkuyorum gerçi ama elle yememek gibi bişey mümkün değil.sdece gizli,saklı yememeye çalışacağım.Rabbi'm lekelerden korusun yavrumu,sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün olsun inşallah.

betsel çok haklı ya, düşünmeyin bunu bu kadar. o kaygıyla zehir etmeyin mis gibi günlerinizi...
biliyor musunuz ben ara ara geçmişe gidip paylaştığınız test resimlerine bakıyorum, silik de olsa çift çizgileri tekrar tekrar görmek beni mutlu ediyor
senin akıntın vardı hayalimduam, devam ediyor mu?

ben de telefonuma çekmiştim çiftçizgiyi oradan bakıyorum hep ;evet canım gün içerisinde akıntım devam ediyor.
inşallah senin de çift çizgili testin olur,Rabbi'm hamileliği tattırır sna da.

dediğin gibi o tür durumları düşün düşün bitmez,Rabbi'm korusun.vesvese şeytandandır denir,vesveseden kurtlurum inşallah.

aminnn
inşallah canım, kafanı rahat tutma önemli. bu arada sen folik asit kullanıyor muydun?

ben gediiimmmmmm kıslaarr kıslaaaaaarrr sınav sonuçları açıklanmış ben arkadaşımı doğurttururken 9 dersin 3 tanesi kalmıç ama sevindim daha fazla olmadığına eylülde de onları geçersem ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy okul bitiyooooooooo

sizler nasılsınız bakem

merhabalar canım,vesvese kuruntularla uğraşıyorum,şu elle yeyip,bir tarafına değersen leke kalır bebekte durumları.

merhabalar canım,vesvese kuruntularla uğraşıyorum,şu elle yeyip,bir tarafına değersen leke kalır bebekte durumları.

aman onunla ilgili de bir sürü laf dolanıyo kimi olur diyo kimisi aklım diyip besmele çekersen olmaz diyo bilemicem artıkın nedir ne değildir o yüzden pek takmamak lasım :44:

ben kilo aldım valla,bırakınca geçti,şimdi yine içiyorum hergün.

iç kuzum iç bebişe faydası olsun

denemelerin ilk 3 ayı düzenli olarak kullanıodum,kilo aldırdı bayaaa.sonra bıraktım,3 gündür içmeye başladım hergün.

iç iç canım ihmal etme, geçi depolarını doldurmuşsundur muhtemelen... sıkıntı olmaz..

hoşgeldin canım, çok şükür iyi diyelim iyi olalaım...
bütün derslerini verseymişsin şahane olurmuş ama maden sen sevindin biz de sevinelim kalanlar da eylülde biter inşallah

hoşbulduk kuzum valla bu sınavlarıma doğru düzgünçalışamamıştım oyüzden sevindrik oldum sizde sevinin

takmamam lazım,şimdi biraz daha kafam rahat,az önce canım sıkkındı valla,ben herşeyi (sulu yemek,pilav türü dışında.)elimle yerim,Rabbi'm korusun,bu konuda da dua edeceim Allah'ın izniyle.

kıslar tüm hamişlerimiz ve hamile adaylarımız sakın ha sakın siz siz olun baş suyu gelmeden gitmeyin doktora doğum başlamış derler yatışını yapıyoruz derlerse korkmayın nolur eve gidip sancılarınızın artmasını ve suyunuzun gelmesini bekleyin. Dün arkadaşıma öyle yaptılar kıza rahim açılsın diye dayadıllar ilası suni sancı verdiler nasıl kötü oldu kızcaz bir de pis ebe sezeryan olacak diye kafaya koydu bizde normal olacak diye kafaya koyduk eziyet etti kıza pislik ama oh olsun normal doğurdu

cnm hoşgeldinnn

ohhh sınaların çoğunu da geçmişsin çok sevindim..kalan 3 dersi rahat rahat verirsin cnm yaa inş o zaman bebişin de olur..sınava girerken karnını tutup şans dilersin ondan uğur getirir sana :))
hangi bölümü okuyosun sen cnm?

takmamam lazım,şimdi biraz daha kafam rahat,az önce canım sıkkındı valla,ben herşeyi (sulu yemek,pilav türü dışında.)elimle yerim,Rabbi'm korusun,bu konuda da dua edeceim Allah'ın izniyle.

anaaa kuzum bişi olmaz yahu elle yiyen niceleri var öyle ben onu bir çilek ve vişne için diye duydum takma ooo öyle her yaptığımız olsaydı belkim bebelerimiz çokda sağlıklı olmazdı kafarı kırık olurdu bu deliliklerimizle o yüzden Rabbim sana emanet diyi ver sonrada gelsin yiyecekler

hoşbuldum kuzum ayyyyyyyy ne güzel bir dua kıss inşallah bebekimle girerim sınava ben maliye okuyorum canım

iveet diyiveren bakem hamişlerimiz sezeryan mı normal mi istiyosunuz sezeryansa sizi normale ikna edelim
dün tecrübe ettim ikna edebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…