- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.121
giymiyooo kızııııııımpsikologlar doktor değil ya... ondan, tıp fakültesi okumuyor onlar...
amaaaan neyse, bizi tedavi etsin de ben ona fahri doktor ünvanı veririm
ayşecim, tecrübelerin süper, ama inşallah bundan sonraki tecrüben doğum tecrübesi olur
Yeni evli çift gerdeğe girmeden balayına çıkmışlar yolda giderken trafik kazası geçiriyorlar. Damat gözlerini hastanede açıyor. Bakıyor ki hanımında hiç birşey yok burnu bile kanamamış kendine baktığında kendindede hiç birşey olmadığını görmüş yanlızca şeyi kökünden kopmuş hanımına çaktırmamak için takma plastik alet almış fakat düşünmüş taşınmış akıtma ve boşalma işini nasıl hallederim diye aklına plastik dalganın içine süt koyarak ilişkiden sonra sütü akıtmak gelmiş. Günlerce devam eden ilişki sonunda hep süt akıtmış hanımı üç ay sonra ben hamileyim demiş adam takma aletle nasıl hamile kalınır diye kafasına takmış bu arada eşinin karnı şişmeye başlamış 9 ay sonra karnı tamamen şişmiş acele olarak hastaneye kaldırmışlar ve doğumhaneye almışlar adam koridorda doğumu beklerken çocuk olsun dna testi yaptırıcam diye düşünürken doğumhanenin kapsı açılır hemşire hanım doğumhaneden çıkarken adam heyecanlı bir şekilde sorar. Hemşire hanım kız mı? oğlan mı? diye sorar. Hemşire cevap verir ne kız ne oğlan! 4 kilo peynir....
çok güldüm yahuuuuu
ayyyyyy çok komik yahu bizimkilere de söyliyek de herşeye hazırlıklı ossunlllar nollur nolmaz
he he çok hoşmuş bu yaaaa :)
herkese iyi günler ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum dün öyle yorulmuşum ki deli gibi uyumuşum. keyifler yerindedir inşallah!
herkese iyi günler ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum dün öyle yorulmuşum ki deli gibi uyumuşum. keyifler yerindedir inşallah!
kuzum inşallah birşey çıkmaz kçtü düşünme bak ben burda hamile kalacak olanların adetinin düzensizleştiğini okumuştum bir kaç ay düzensiz adet olup hamile kalanlar olmuş bunların da adetinde düzensizlik yokmuş inşallah seninki de öyledi rcanm canını sıkma hayır sonuçlar olur inşallah
allah iyiliğini versin emi kız....
valla şekerim döndüm efet. bazen bunalıma takılıp bi kaç ay girmiyom buralar sonra bunalım geçer gibi olunca dalıyom buraya.
allah iyiliğini versin emi kız....
valla şekerim döndüm efet. bazen bunalıma takılıp bi kaç ay girmiyom buralar sonra bunalım geçer gibi olunca dalıyom buraya.
beni de ekler misin canım? bat 2 temmuz . 3 yıl
beni de ekler misin canım? bat 2 temmuz . 3 yıl
[video=youtube_share;9sA1rJETTeE]http://youtu.be/9sA1rJETTeE[/video]
bilmiyorum becerdim mi? bu şarkı kafama bugünlerde çok takıldı ya!
ıns tatlım korkmuomda doktor pco goruntusu olabılır dedı profdu doktor baska bır doctora yonlndrdı oda ole bırsey oldugunu dusunmuorum dedı bakalım yarın gıdıcem hayırlı haberlerle donerım ıns bugunde annemın yanına gıdecegım annem 1 2 saatlık mesafede ıyı olucak sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?