Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm belli mi olur belki çif gelir bebişler :))

ne güzel olur bi geldi pir geldi deriz...

inşallah bu ay bi süpriz olur cnm sevinirsin hepimizi de sevindirirsin..her hamilelikte belirti olacak diye birşey yok ki cnm hatta yaşanan belirtiler de adetinkilere çok benziyo adet olmayı beklerken bi bakıyosun bebiş gelmiş..belirtilere çok takma kendini.
rabbim inş sana da nasip edecek o günleri..

evet canım,geç döllenme fikri de aklımın bi köşesinde,gözükür yine de inşallah.

inşallah gözükür cnm..

eğer gözükmezse seni biliyorum panik yaparsın..türlü senaryolar kurarsın..keseyi görene kadar hayatı zehir edersin kendine acabalarla :)

bende öyleydim ilk gebeliğimde ordan biliyom :))

o yüzden minişimiz anne bak ben burdayım desin sana c.tesi günü..

buarada size akıl veriyorum ama benim kafam hepten uçtu..c.tesi 4'lü test yapılacak..korkmaya başladım...

ay canım benim inşallah dediğin gibi minişim gözükür cmrtesi.

sen beni çok iyi tanıyon,aynı sulardan geçtiğimiz için herhalde.

ay canım benim inşallah dediğin gibi minişim gözükür cmrtesi.

sen beni çok iyi tanıyon,aynı sulardan geçtiğimiz için herhalde.

evet cnm geçtik aynı sulardan..ben bikaç ay önce ne hissettiysem sende onları hissettin..o yüzden neler düşündüğünü tahmin edebiliyorum..
ama çoook mutluyum oğluşuma bir birsürü arkadaş gelicek :))

canımm benimm inş sen de hayırlı haberler vereceksinn kocaman olmuştur şimdi oğluşunn

Günaydın kızlarr

ben çok endişeleniyorum, yavruma bir şey olacak olacak diye,

2 güne durum netleşir ama hala ilk doktorun dedikleri aklımda

canım benım inan ben de öyleyım yarın 12. haftamıza giricez ama hala acaba kalp atısı devam edıyomduur acaba

bişey oolmusmudur falan bunalr gelıo aklıma yarın kontrolumuz var iş çıkşı esımle gıdıcez ınsallah bakalım....

12.haftadan sonra bulantılrın geçiyormuş canım,çoğu gitmiş az kalmış.kaçıncı haftada başladı bulantıların?

gecmıyooorr gecmıyooorr yalaannn yarın 12 oluyoruz ama benım 3-4 gundur aksine arttı ve zannımca 16. haftaya kadar

gecmeyecek dünya kokuyo hersey kokuyo kocişime sarılıp ytamayalı ne cok zaman olduuu...aşkım yanlış anlama ama kokuyosun

diyorum napym dıyo ter mı dıo yok ya kokuyosun ıste dıorm

şampuanda kokuyo el sabunu da öğğğğğ banyo yaparken nası mıdem kalkıo

bugün bel ağrım vardı,duyduğum kocakarı inanışına göre,beli ağrıyanın erkek çocuğu,kasığı ağrıyanın kız çocuğu olurmuş.

yok bebem benım belım agrıodu ama kızoğlan kızdı bebsıım bi hurafede tutsun anacım

Bugün iyiyim dedim ama ooff yine çıkardım şimdi, ne fena birşey bu yaaaa umarım 2 hafta sonra geçer yoksa 12.haftadan sonra bebeğim de etkilenmeye başlayacak bu durumdan

ahh canımm çok gecmıs olsun cok zor ben anlıyorum sneı ben de çekıyorum ama maalesef

12 olmadı 16. haftayı beklıceksın ondan sorna garanti gecıyooo

geçen anneme fal bakan arkadaşı da öyle demiş. kızınızın ikizleri olacak demiş ama ikiz bakımı çok zor... tabi ki hayırlısı olsun...
canım benim öyle çok adet belitim de olmuyor, 2-3 gün öncesinden hafif sancı geliyor ara ara o kadar. adet zamanı da göğüslerim şişmiyor ya da acımıyor yani.
sivilcem çıkıyor bi o var
hayırlısı kuzum ya, eğer gelirse başımın üstünde yeri var

canlarım ben geldim işler yoğun evdede koşturmaca vakit bulup giremiyorum tam giriyom yazayım derken iş çıkıyo kapatıyom... herkes iyidir inş..

bende tadilat koşturmacasına gircem tamda tadilat haftası yumurtlama zamanım dünde kayın validem eşyalarınızı toplayın gelin bi hafta bizde kalın dedi bende kocişe söleyim kabul derse gelirim dedim kociş olmaz dedi 1 hafta ben başka evde kalamam evimizde kalırız dedi zaten geçen aylarda hep uzak kaldık tedavi için özlerim ben seni dedi haklı adam bende ohh ohh benim için daha iyi ama anacuğuna sen söle gelmek istemiyom ben diye dedim neyse öyle işte

canım ben bu hamılelık belirtileri konusunda artık master yapacam

4 kere hamıel kaldım dördünde de farklı farklı belirtıler yasadım

ilkinde çok uyyodum çok yıyodum anlam veremıyodum meger hamıleymsıım regl 11 gun gecmıstı o zaman öğrenmsıtım

ikincide gunum gecmsıtı testte negatıf cıkıyodu belritim yoktu anlam veremıyodum reglım 2 gun gectı tets negatıf

3 gun gectı silik çizgi fln öle yani ama hamıleymısımm hiç de belirtisiz..sadece vücudum çok sıcakmsı esım sölüodu

üçüncüde belirti yasamadım yine sadece esım vücudumun sıcak oldugunu söyluyodu o kadar ve ucuncude hamıel olmadıgıma emındım

daha regl gelmeden ağla ağla bi hal olmustum nıye olmuyo diyee

dördüncüde bunda yani zaten ovu fln yapıyordum regle 5 gun kala beta testıdne silik bi çzigi görmustum ama ınanamdım

yalancı geldı daha once bu numarayı yemsıtım cunku :) sonra göğüslerim yrürken acımaya basladı acaip acıodu

sonrada test yaptım hamıel oldugumuöğrendım gene baska belrıtım yoktu gördüğün gibi hepsinde farklı şeyler yasayarak

hamılelık belirtilerine olan tüm ınancımı kaybettim

noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes cumartesi daktıra gidiyo özel indirim falan mı var hacı öyleyse ben de gidem niye geldin derlerse de indirim var dediler geldim derim

GÜNAYDIN KUZUMMM...
Rabbi'm kolaylık versin sana bulantı ve kusmalarda,geçicektr canım,hep öyle sürmez...

hoşgeldin zuzum kolay geleeee her iki işinize de allah kolaylık virsin gııı özletme kendini çok gel ara sıra

gerçektende prof olmuşsun kuzum..... bende ilk hamişliğimde ilk doğru olmaz bi kez hamiş kaldımda zaten bende uyu allah uyu anlatamam gözümü açamıyordum hatta işyerinden eve uyumaya gittiğimi bilirim hamiş olduğumu bilmiyordum günüm geçmişti ama hep geçiyor diye aldırmamıştım kociş kızdı hani sen uyku düşkünü değildin maşallah hiç yüzümüze bakmıyon uyuyacam diye dedi hatta kocişe bağırsak film çektirmeye gittiğimizde dışarda bekleme salonunda oturduğum yerde uyumuşum düşün ordan dr gittik dr hamişsin diyince neden bu kadar çok uyumak istiyorum dedim uykuya aşeriyorsun ondan dedi güldük ama düşük yapacağım gün uyku belirti bişi kalmadı demek tutunmaya çalışırken becerememiş yavrum ..

anaaa kuzum ben de çok uyuyodum hamişken demek ki benim garipte tutunmay açalışıyodu ama tutunamadıysa niye kendiliğinden düşmediyse belkim benimki de iyice yer etmeye çalışıyodu

GÜNAYDIN KUZUMMM...
Rabbi'm kolaylık versin sana bulantı ve kusmalarda,geçicektr canım,hep öyle sürmez...

ben de öle umud edıyorum canım bakalım ınsallaahh şöle güzel güzel yemek yemeyı özledım valla :)

noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes cumartesi daktıra gidiyo özel indirim falan mı var hacı öyleyse ben de gidem niye geldin derlerse de indirim var dediler geldim derim

eheueheu

hoşgeldın canım :)

eee daha ıyı olmus herkes kendı yerıdne iyi sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…