Sabredenler Kulübü 2012 :)

noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes cumartesi daktıra gidiyo özel indirim falan mı var hacı öyleyse ben de gidem niye geldin derlerse de indirim var dediler geldim derim

heheheh benimde c.tesi kontrolüm var saat 1 de gitcem yumoşlara bakacak büyümüşlermi diye inş büyümüşlerdir inşallah.... indirim yok ama ben 15 gün önce para ödediğim için bunda ödemeyecem uheueheu bedava yani

kuzum ya uzun uzun anlatmışsın ne güzel
ya kişiden kişiye değişmesini geçtim, aynı kişide bile farklı gebeliklerde değişiyor bu durum demek ki...
zaten kendimi dinledikçe belirti bulurum daha doğrusu yaratırım kesin
bi ay kasıklarım adete kadar batıyordu, kesin hamileyim diyordum, ne oldu fossss. o nedenle belirtiler de yalancı olabiliyor.

noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes cumartesi daktıra gidiyo özel indirim falan mı var hacı öyleyse ben de gidem niye geldin derlerse de indirim var dediler geldim derim

bız benimkisi psikolog

kolay gelsin canım sana...
insanın evi gibisi yok vallahi eşin doğru söylemiş

içtiğim süt bana tuzlu geliyor bugün kuzular,hadi hyırlısı.

hıııh başlıyoruz

Son düzenleme:
bız benimkisi psikolog
oda ennihayetinde bir doktor kuzum beyaz önlük giyiyosa tamamdır

hahaha mantıklı kız. dur ben de gideyim o zaman. ama ya indirmedik bindirdik derlerse nolcak :26:

kızzzzzzzz anatolyaaa sahalara geri mi döndün seeeeeeeennnnnnnnn diyecen sen kimsin ben seni tanımıyom ben duacı başınızım hadi hatırla

yok yok dimezler aksine bindirim bile varsa ivet ivet biz de yüzde elli indirim var derler yüzde yüz bindirirler biz de saf saf tamam dirik

öyle mi oldu acaba?yaşasın azbuçuk belirtim başladı....
inşallah hayattan bezdirecek durumda bulantı kusmalarım olmaz...

inş kuzum inş.... bundan fazla olmaz inş belirtilerin ama sen d-sen ol miden bulandığında kuscağında ayakta eğilip kusma sakın aman haaaa

dizlerinin üzerine çök yada otur ayakta olunca hep öğürmede rahim kasları dahi kasılıuyor bebeği etkiliyormuş öyle duydum kaç doktordan otur çömel yada dizlerinni üzwerie çök dedi bana doktor benimde bulantım olmamıştı sadece uyuma istedi sınırsızdı

hahahaaa beleşciller topiğim mi olduk niy ama hakkediyok ayol ne zamandır bekle bekle

aynen anlıyorum ılkında ben de sadece yemek yemek cıın uyanıyrodum düşün yemeği ye yat ye yat

11. haftada kaybetmıstım bebegımı o zaman o haftaaya kadar kısmeyı gorememıstım yanı teyzem gelsmıt köyden

kadınal oturup muhabbet bile edemedıydik eşimişnd eyuzunu goremıyodum uyumaktan

şimdide cok uyyorum 9-10 dedın mı akşam gidiyorum sabah 8 e kadar uyyorum maaşlaaahhhh

dün akşamıı macı beklıodm kaç gundur ispanya - portekız macını ıkıncı yarıyı ızlerken uyya kalmsıım

eşim uyandıurdı uyumussun sen hadı kalk ıgnenı vuralım yat dedı öle yataga gıttıgımı hayal meyal hatırlıyorum

canım ınsallah tekrar nasıb olur en kısa zamanda :)

heh ben de o noktaya degınmek ıstedım kısıden kısıye değil bebekten bebege değşşiyo belirti olayı :)

ayrıca ılkında hıc bulantım olmadııkıncısınde bulantı ksumadan 7 kg verdım ucuncude hıc bulantı olamdı

aha sımdı bulantıdan gene 5 kg verdım yanı her bebek farklı karaktere sahıp :)

bi de benım geliştirdiğim bi hipotezım var adete yakın kasıkta batma oluyosa büyük ıhtımal hamıel değilimdir diyodum

ve doğruda cıkıyodu ama o da kısıden ksııye değişebilri bilemıyorum ben de tuttu :)

Son düzenleme:
beleşçiler diyince beleşten hamiş kalsak ne güzel olur doktor yok ilaç yok film yok kontrol yok uehueheueh

bende ne çok şey istedim değil mi?

ben benim 24 ayda doktora harcadığım ilaca carta curta harcağım para offf offfffff hele iğne oldum bi ara iğneler 500 tl den fazla verdim olsunda razıyım ama hiç gözümde yok yani ne yağpalım boşamı çalışıyoruz çolumuz çocuğumuz için derler ya bizimkisi olmadan harcatmaya başladı bize olunca düşünemiyorum uehueh

mrhaba kızlar 1 kac gundur canım ssıkın gıbıydı gıremıodum bakıp cıkıodum benım adetım 8 gun one geldı yanı yenı adet 26 hazıran denememse10 ay oldu degıstırerse bacım sewınırım tam 26sında doktora gıttım we lekelenmem war dedı sonra sancıyla adet oldum orda yarınsa hormon tahlılı ıstedı mubarek gun ıns temız cıkar nıye bole one geldıkı anlamadım duzenlıydı hep

huhuuuuuuuuuuuuuuuu doğuncuk bu bebe donunuza kaddem alcek sizi soyup soğana çevirecek tek olsunlar da nasıl olursa olsun diyok ya sonra bu söylediklerimizi koz olarak kullanırlar mı ki acep ne istersem yapeceksın uleyynnn beni sen istedin derler mi acep :18:
ben olsam benxde heyecanlanırdım gıııııı hem bayılırdım heyecandan
kıızz şimdi bayılırsam evde kimse yok geri korkarım halimden akşam herif gelincik bayılim bari

oda ennihayetinde bir doktor kuzum beyaz önlük giyiyosa tamamdır

giymiyooo kızııııııım psikologlar doktor değil ya... ondan, tıp fakültesi okumuyor onlar...

amaaaan neyse, bizi tedavi etsin de ben ona fahri doktor ünvanı veririm

ayşecim, tecrübelerin süper, ama inşallah bundan sonraki tecrüben doğum tecrübesi olur

kuzum inşallah birşey çıkmaz kçtü düşünme bak ben burda hamile kalacak olanların adetinin düzensizleştiğini okumuştum bir kaç ay düzensiz adet olup hamile kalanlar olmuş bunların da adetinde düzensizlik yokmuş inşallah seninki de öyledi rcanm canını sıkma hayır sonuçlar olur inşallah

bana ne yaaa onlarda önlük giysin hem sen fahri doktor ünvanı virdin taamdır artıkım kaçarı göçeri yok bu işin

Yeni evli çift gerdeğe girmeden balayına çıkmışlar yolda giderken trafik kazası geçiriyorlar. Damat gözlerini hastanede açıyor. Bakıyor ki hanımında hiç birşey yok burnu bile kanamamış kendine baktığında kendindede hiç birşey olmadığını görmüş yanlızca şeyi kökünden kopmuş hanımına çaktırmamak için takma plastik alet almış fakat düşünmüş taşınmış akıtma ve boşalma işini nasıl hallederim diye aklına plastik dalganın içine süt koyarak ilişkiden sonra sütü akıtmak gelmiş. Günlerce devam eden ilişki sonunda hep süt akıtmış hanımı üç ay sonra ben hamileyim demiş adam takma aletle nasıl hamile kalınır diye kafasına takmış bu arada eşinin karnı şişmeye başlamış 9 ay sonra karnı tamamen şişmiş acele olarak hastaneye kaldırmışlar ve doğumhaneye almışlar adam koridorda doğumu beklerken çocuk olsun dna testi yaptırıcam diye düşünürken doğumhanenin kapsı açılır hemşire hanım doğumhaneden çıkarken adam heyecanlı bir şekilde sorar. Hemşire hanım kız mı? oğlan mı? diye sorar. Hemşire cevap verir ne kız ne oğlan! 4 kilo peynir....

çok güldüm yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…