- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.101
öyle mi oldu acaba?yaşasın azbuçuk belirtim başladı....
inşallah hayattan bezdirecek durumda bulantı kusmalarım olmaz...
eee artıkım ağzının tadı bozulmaya başlıyo kuzum olcek oncazlaramaaannn ossun sankim nolcek bebecik senlen ossun da gerisi bir şekilde hallolur
noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes cumartesi daktıra gidiyo özel indirim falan mı var hacı öyleyse ben de gidemniye geldin derlerse de indirim var dediler geldim derim
canım ben bu hamılelık belirtileri konusunda artık master yapacam
4 kere hamıel kaldım dördünde de farklı farklı belirtıler yasadım
ilkinde çok uyyodum çok yıyodum anlam veremıyodum meger hamıleymsıım regl 11 gun gecmıstı o zaman öğrenmsıtım
ikincide gunum gecmsıtı testte negatıf cıkıyodu belritim yoktu anlam veremıyodum reglım 2 gun gectı tets negatıf
3 gun gectı silik çizgi fln öle yani ama hamıleymısımm hiç de belirtisiz..sadece vücudum çok sıcakmsı esım sölüodu
üçüncüde belirti yasamadım yine sadece esım vücudumun sıcak oldugunu söyluyodu o kadar ve ucuncude hamıel olmadıgıma emındım
daha regl gelmeden ağla ağla bi hal olmustum nıye olmuyo diyee
dördüncüde bunda yani zaten ovu fln yapıyordum regle 5 gun kala beta testıdne silik bi çzigi görmustum ama ınanamdım
yalancı geldı daha once bu numarayı yemsıtım cunku :) sonra göğüslerim yrürken acımaya basladı acaip acıodu
sonrada test yaptım hamıel oldugumuöğrendım gene baska belrıtım yoktu gördüğün gibi hepsinde farklı şeyler yasayarak
hamılelık belirtilerine olan tüm ınancımı kaybettim
noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes cumartesi daktıra gidiyo özel indirim falan mı var hacı öyleyse ben de gidemniye geldin derlerse de indirim var dediler geldim derim
canlarım ben geldim işler yoğun evdede koşturmaca vakit bulup giremiyorum tam giriyom yazayım derken iş çıkıyo kapatıyom... herkes iyidir inş..
bende tadilat koşturmacasına gircem tamda tadilat haftası yumurtlama zamanım dünde kayın validem eşyalarınızı toplayın gelin bi hafta bizde kalın dedi bende kocişe söleyim kabul derse gelirim dedim kociş olmaz dedi 1 hafta ben başka evde kalamam evimizde kalırız dedi zaten geçen aylarda hep uzak kaldık tedavi için özlerim ben seni dedihaklı adam bende ohh ohh benim için daha iyi ama anacuğuna sen söle gelmek istemiyom ben diye dedim neyse öyle işte
içtiğim süt bana tuzlu geliyor bugün kuzular,hadi hyırlısı.
oda ennihayetinde bir doktor kuzum beyaz önlük giyiyosa tamamdırbız benimkisi psikolog
hahaha mantıklı kız. dur ben de gideyim o zaman. ama ya indirmedik bindirdik derlerse nolcak :26:
öyle mi oldu acaba?yaşasın azbuçuk belirtim başladı....
inşallah hayattan bezdirecek durumda bulantı kusmalarım olmaz...
kıslaarr ben de hamileyiiimmmmkasıklarımda ağrı var belim de ağrıyo o zaman ben hamileyim demiii
heheheh benimde c.tesi kontrolüm var saat 1 de gitcemyumoşlara bakacak büyümüşlermi diye inş büyümüşlerdir inşallah.... indirim yok ama ben 15 gün önce para ödediğim için bunda ödemeyecem uheueheu bedava yani
gerçektende prof olmuşsun kuzum..... bende ilk hamişliğimde ilk doğru olmaz bi kez hamiş kaldımda zatenbende uyu allah uyu anlatamam gözümü açamıyordum hatta işyerinden eve uyumaya gittiğimi bilirim hamiş olduğumu bilmiyordum günüm geçmişti ama hep geçiyor diye aldırmamıştım kociş kızdı hani sen uyku düşkünü değildin maşallah hiç yüzümüze bakmıyon uyuyacam diye dedi hatta kocişe bağırsak film çektirmeye gittiğimizde dışarda bekleme salonunda oturduğum yerde uyumuşum düşün ordan dr gittik dr hamişsin diyince neden bu kadar çok uyumak istiyorum dedim uykuya aşeriyorsun ondan dedi güldük ama düşük yapacağım gün uyku belirti bişi kalmadı demek tutunmaya çalışırken becerememiş yavrum ..
kuzum ya uzun uzun anlatmışsın ne güzel
ya kişiden kişiye değişmesini geçtim, aynı kişide bile farklı gebeliklerde değişiyor bu durum demek ki...
zaten kendimi dinledikçe belirti bulurum daha doğrusu yaratırım kesin
bi ay kasıklarım adete kadar batıyordu, kesin hamileyim diyordum, ne oldu fossss. o nedenle belirtiler de yalancı olabiliyor.
:
ya yumurtluyon, ya adet olcan, yada hamilesin bak süper tahmin yaptım deeemiii????
ayyyy ben bunları hiç düşünmemiştim yaa çok heyecanlandım şincik :26:
beleşçiler diyince beleşten hamiş kalsak ne güzel olur doktor yok ilaç yok film yok kontrol yok uehueheueh
bende ne çok şey istedim değil mi?
ben benim 24 ayda doktora harcadığım ilaca carta curta harcağım para offf offfffff hele iğne oldum bi ara iğneler 500 tl den fazla verdim olsunda razıyım ama hiç gözümde yok yani ne yağpalımboşamı çalışıyoruz çolumuz çocuğumuz için derler ya bizimkisi olmadan harcatmaya başladı bize olunca düşünemiyorum uehueh
kıızz şimdi bayılırsam evde kimse yok geri korkarım halimden akşam herif gelincik bayılim bariben olsam benxde heyecanlanırdım gıııııı hem bayılırdım heyecandan
oda ennihayetinde bir doktor kuzum beyaz önlük giyiyosa tamamdır
mrhaba kızlar 1 kac gundur canım ssıkın gıbıydı gıremıodum bakıp cıkıodum benım adetım 8 gun one geldı yanı yenı adet 26 hazıran denememse10 ay oldu degıstırerse bacım sewınırım tam 26sında doktora gıttım we lekelenmem war dedı sonra sancıyla adet oldum orda yarınsa hormon tahlılı ıstedı mubarek gun ıns temız cıkar nıye bole one geldıkı anlamadım duzenlıydı hep
giymiyooo kızııııııımpsikologlar doktor değil ya... ondan, tıp fakültesi okumuyor onlar...
amaaaan neyse, bizi tedavi etsin de ben ona fahri doktor ünvanı veririm
ayşecim, tecrübelerin süper, ama inşallah bundan sonraki tecrüben doğum tecrübesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?