- Konu Sahibi minikgelin
-
- #25.141
kolay gessin guzum işine bak arada da bizecanlar ben buralardayım ama biraz işlere takılayım bitirmem lazım gelen şeyler var arada yazarım gene bugün rahatım tekim ekranımı gören yok hep online kalırımişler bitsin muhabettin gözüne gözüne vururum
kızlar yokmu cevap veren adetten 2 gün önce 108 kanda değer normalmi azmı acaba
canım tebrik ediyorum .... adetten 2 gün önce için iyi bi değer bence benim adetten 3-5 gün sonra çıkmıştı 100 üzerinde geç döllenme dedi bana pco var bende çünki ne zaman yumurtlayıp dölleneceğim belli değil diye gün aşırı tekrar kan ver sonuca bak ... inş sağlıcakla kucağına alırsın tebrikler tekrardan
kızlar bilmiyorum bundan 6 ay önce bi düşük yaşadım şimdi burda arkadasların beta hcg durumlarını görünce benimki düşük gibime geliyor.bi daha düşük yaşamak istemiyorum ben gibi olanlar varmı aramızda acaba
şey canım bat tarihine ben 2 temmuz yazmıştım ama
off ya gene bana kıyafet derdi düştü. bir sürü kıyafetim var ama göbeğimi saklayacak şeylere gelince evdekiler problemli oluyor. yeni şeyler de almak istemiyorum. şimdi bayramda falan kayınpederin yanında kamufle edecek ince yelek, hırka birşeyler bakınıyorum şu indirim siteleriinde. var mı tavsiyesi olan???
[video=youtube_share;hcm55lU9knw]http://youtu.be/hcm55lU9knw[/video] oldumu bilemişyorum aMA benimde favorim bu şarkı
çünkü karnımı ortaya atmayı sevmiyorum. hem de bundan yıllar yıllar önce bir öğretmenimiz bebeği saklarsan edebli olur demişti. katılıyorum. yine yıllar önce bir hamile görmüştüm dışarıda midem bulanmıştı. gobek deliği bile dışarı fırlamış iğrenç haldeydi yani... şimdiye kadar iyi sakladım. zaten bu ay için oldukça iyi bir göbek bazıları daha yeni duydu bebeği.
bu arada göbek deyince aklıma rüyam geldi. rüyamda karnımda iki tane göbek deliği vardı. aa bebiş büyümüş bak göbek deliği belirginleşmiş diye seviniyordum. deli miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?